- 24 Ocak 2010
- 20.969
- 46
- 733
inş. canım kendim için ne kadar istiyorsam herkes için aynı duyguları besliyorumm .... inş herkes hayırlı haberlerle döner....
herkese merhaba ben 2 kez aşılama denedim tutmadışimdi tüp bebeğe geçicez kısmetse önimüzdeki ay başlıyoruz .rabbim inşaallah bu defa emeklerimizin karşılığını werir.herkesinde bütün çoçuk sayibi olmak istiyenleri sewindirir inşaallah amin.
herkese merhaba ben 2 kez aşılama denedim tutmadışimdi tüp bebeğe geçicez kısmetse önimüzdeki ay başlıyoruz .rabbim inşaallah bu defa emeklerimizin karşılığını werir.herkesinde bütün çoçuk sayibi olmak istiyenleri sewindirir inşaallah amin.
günaydın arkadaşlar ben birkere yazdım birdaha pc başına geçemedim maalesef.benim yumurtalarım çok olmuştu tplandıktan sonra rahatlarım dedim ama okadar kötü oldumki yemek yşiyemez oldum bir yudum su içsem o bile bni mafetti ama yinede iki gün sonra transferi yaptılar transfer günü bolsu iç sıkış öle dediler ben su içemiyorum dedim ama mecbur dediler bir litreden fazla su içtim ama ağrıdan ve şişginlikten oturamıyorum bile öle kötü oldum ve hastanenin ortasında çok afedersiniz içimde ne varsa şiddetli bir ağrığla çıkardım kollarımdan tutuyolar ama ne mümkün hareket edebilmek içim yırtılıyo sandım sonda birz dinlenince dışardan sonda takıp içeri su verdiler idrarım varmış gibi ve transferi yaptılar ama ne mide bulantım geçti nede ağrılarım ve 6 gün hastaneye yatırdı doktorum ölüyorum sandım artık böle bişey yok öğürmektan buğazlarımdan kan geldi artık damardan beslemeye başladılar of of bunca eziyete çocuk tutarmı dedim senin emriyo son zamanlarda en iyilerden tutabilir dedi doktor ama kızlar dün idrarda baktık nince çizgi bile çıkmadı yarın test günüm okadar ümidimi kestimki önce çıkmayımta sonra çıkan varmı aranızda birde bunca eziyete dururmu sizce uzun oldu kusura bakmayın
senın gecırdıgın durumları okuyuna ben kasıldımcok gecmıs olsunnnnnnn.
ıdrar testı yanıltıcı olabılıor.yanı gebelık olsada cıkmayabılıor.sen kendını uzme.yarın ınş hayrlı haberlerlen doneceksın aramıza.....hakkında hayırlısı olsun
canım iyi dileklerin için sağol inş inş inş allahım bunca şeyden sonra gölümüz olur
çok haklısın esra8 kısmet meselesi inş hepimizin duaları kabul olur rabbim kucağımızı doldurur
arkadaşlarlütfen yardım edin( transferin 6. günü hiç akıntı gelmiyodu fakat kabız olmuştum bugün tuvlete gittiğimde kullandığım jelin fAzlası çıktı.sanki içimden bişi koptu korkuyorummmmm bişi olmuşmudur....
Valla bende yatmıyorum. Hatta işteyim çalışıyorum , transfer gününüde sayarsak bugün 3. günüm. biraz kasık ağrım var birazda gaz. Yediklerime hareketlerime dikkat ediyorum. Onun dışında pek özel bişey yapmıyorum. Yapmamız gerekirmi acaba , allahım ol dedikten sonra amudada kalksak yine olur rabbim çok büyük herşey nasip
transferden sonra akıntının olması normal mi bilgisi olan var mı?
canım o kadar ılac kullanıorsun
akıntı gaz kabızlık normal durumlar bunlar
bol bol su ıc
2 litre su içiyorum nerdeyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?