Transferden Sonrasını Nelere Dikkat Ederek Geçirelim?

canim ben sadece progynex hap gunde 3 defa ve estraderm ban kullandim .. kendini uzme ikitanesinde jel kullandim tutmadi bunda hap kullandim cok sukur sonuc guzel ...sen sadece kendini rahat tut stres yapma yaradan ol derse olur bunu unutmaa

cok teşekkür ederim.. içimi rahatlattın...

yarın transferım var 2. kalıte kotumu kızlar beynım durdu sankı

Canım merhaba,

bence kötü şeyler düşünme çünkü yumurta kalitesi çok kötü olursa dondurmmaya bile gerek duymuyorlar direk çöpe gidiyor seninkiler kaliteliymiş demekki rabbim yardımcın olsun..

Amin inşallah canım bende dondurulmuşlarımla denemiştim.Rabbim yardımcın olsun.

Amin canım iyi dileklerin için teşekkürler.Rabbim bebişini kucağına almayıda nasip etsin bundan sonra inşallah hamileliğin boyunca problem yaşamazsın.

Amin canım Rabbim gönlüne göre versin hatta hepimizin.İnşallah bebişerine kavuşursun canımm 2012 ye bebişlerimizle gireriz İNŞALLAH..

..

Selam arkadaslar benim 2. Denemem
2 ocakta transferim gerceklesti ilac olarak
crinone jel gunde iki adet
estraderm bant 2 gun arayla her iki bacaga
folik asit
coraspin
clexane igne hergun karindan bir tane
pregnyl ignenin ucte biri uc gunde bir

bir onceki tedavim subat'10 da olmustu ve kullanilan ilaclar cok farkliydi
sadece crinone jel ve coraspin kullanmistim
ayrica bu tedavimde yumurta toplandiktan sonra prognex ignedekullandim
karnimda sislik kasiklarimda agri falan yok bu iyi mi kotumu bilmiyorum , yalniz gecen denememde cok istirahat etmistim simdi o kadar dikkat etmiyorum..
14 ocakta kan vercem bakalim
benle beraber tum arjadaslarim icin allah hakkimizda hayirli olani versin diyorum

Selam,

transferin hayırlı olsun canım 14 ocakta inşallah iyi haberlerini alırız.

İnsallah canim gerci bugun sabah beri kahverengi pihti seklinde lekelenmem var.simdi bir topic acip sorcam bakalim bir bilgi gelecekmi ?

Canım merhaba,

Ben diğer topiklerde okudum ilaç kullanıldığı için bünyeden bünyeye fark ediyo galiba kahverengi lekenlenmeler oluyo bunada tutunma lekesi diyorlar canım.Bende hiç olmadı ama.

,
..[/QUOTE]

Canım salı günü randevum var demiştin ne yaptın merak ettim.

canım benimde 31 ocakta transferim oldu buğün 12. günüm diye tahlile gittim we sonuç negatif tabi herşeyin hayırlısı yine hayal kırıklığı yaşadım ama yılmığcaz rabbim inşaallah bütün istiyenlerin kucağını doldursun.ben hiç kalmadan 12 gün yattım sadece lawobo ihtiyacı için küçük adımlarla çok dikkat ederek sadece çorbasebze we meywe yedim hatta kabıs olmamam içinde her gün annem kayısı kompostosu yaptı işede yaradı hiç kabıs olmadım ama diyorumya o kısmetse sana tutunurlar inşaallah bebeğinle haberlerini alırız allah hepimizin yardımcısı olsun.

selam kıslar benim 7.günüm inşallah güzel haberleri sizlerle paylaşıcam sabah peçeteye bi damla kan geldi çok korkmuştum ama biraz önce önceki yazışmaları okudum tutunma kanaması gibi bişeyden bahsediyolardı umarım ondandır zaten bu saate kadarda başka bişey gelmedi 20 ocakta test yaptırıcam test tarihi benimle aynı olan war mı duygularını paylaşmak istiyorum kısslar bişey daha sorcam idrar testi yapsam mı bazıları yapmış 2.çizgi silik çıkarsa pozitif oluyomuş doğru mu???

beklemek nekadar zor. benimde 16sında test günüm. bugün 10ncu günüm ve idrar testi yaptım, ama negatifti. moral eksilerde....

beklemek nekadar zor. benimde 16sında test günüm. bugün 10ncu günüm ve idrar testi yaptım, ama negatifti. moral eksilerde....

ya benimde aynen helede sancılanıyorum ama 1 umut canım ya nolur moralini bozma 2011 bizim yılmız olcak inşallah senin transfer ayın kaçında oldu???

arkadaşlar gebelik kanda göründükten en az 1 hafta sonra idrarda görünüyo neden gereksiz idrar testleri yaparak moralinizi bozuyosunuz benimde transferimin 6 günü ama ben sizler kadar stres olmadım belkide ilk denemem olduğu için herkes gönlünü ferah tutsun unutmayın bebişler gergin bir rahime tutunmak istemezler umarım hepimiz hayırlısıyla haberlerimizi arka arkaya alırız.

Kızlar benim 2 günüm bugün bazen bende heyecan yapıyorum ama genelde rahatım Rabbim en iyisini bilir Allaha sığının bolbol dua edin benim test günüm 24

Öncelikle Allah hepinizin yardımcısı olsun. Zor bi bekleyiş bunu bende yaşadığım icin biliyorum. Benim doktorum tedavi sürecinde ve transfer sonrasında söyledigi tek şey vardı kafana hicbirşey takmayacaksın. Senden tek istegim bu demisti. Ben ilk tüp bebek denemesinde o bekleme sürecini hep düsünerek gecirdim olacakmı olmayacakmı söylemi böylemi falan ama olmadı. İkinci denememde ise hicbir sey düsünmedim yattım sırt üstü iki gün hic kalkmadım sadece wc ye kalktım. Daha sonraki günlerde yemege ve wcye kalktım zorunlu durumlarda kalktım ama bos zamanlarda kitap okudum tv izledim hic düsünmedim ama aklıma geldiginde kovdum düsüncelerimi ve bunda tuttu. Birde doktor kabızlıgı hicmi hic önermiyo bana bekunis diye bi ilac vermisti günde bir tane onu ictim zararı olmuyormus.

arkadaşım benimde bugün 8.günüm paztsi test günüm ama dayanamayıp idrar testi yaptım 2.çizgi çoook silik çıktı heyecanlandık bende şimdi int den bakıyorum normalde çok negatif test gördüm..bu negatif degil acaba pozitifmi..hem akşam idarından hemde erken olmasında silik çıkmış olabilir sizlerede bi danışayım diyorumm..sizceee...

arkadaslar gözünüz aydın 2. cizgi silik cıktıysa pozitif demektir. Kuzeniminde öyle olmustu. Hayırlı ugurlu olsunnn.... Yinede gününüz geldiginde kan testinizide yaptırın, degerlerinizide görmüs olursunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…