canim ben sadece progynex hap gunde 3 defa ve estraderm ban kullandim .. kendini uzme ikitanesinde jel kullandim tutmadi bunda hap kullandim cok sukur sonuc guzel ...sen sadece kendini rahat tut stres yapma yaradan ol derse olur bunu unutmaa
canım benim canını sıkma oteki topikte anlattım kalite ö.değil takılma tadını çıkar bebişini al gel yarınyarın transferım var 2. kalıte kotumu kızlar beynım durdu sankı
yarın transferım var 2. kalıte kotumu kızlar beynım durdu sankı
rice ederimm canımm yardımcı olabildiysem mutlu banacanımm ben hemen başlamak istiyorum salı günü randevum var dondurulmuşlar için tedaviye başlıcam en erken ne zaman başlanıyorsa o zaman başlıycamm bakalım doktor hangi günü uygun görürse hayırlısı olsun şimdiden inşallah dondurulmuşlarımla kavuşurum bu kez bebeklerime:):)
kizlar yazilariniziokudum bende bir kac sey yazayim dedim bende bebek icin cok cabaladim ve hala mucadele ediyorum bende pco vardi 2 kere tup bebek denedim olmadi 3 cude cok isteksizdim hatta transferde dr ben istemiyorum dedim arife gunuydu ve ba na okadar cabaladin bosunami bende busefer icimde his var yine olmayacak dedim ama transfer esnasinda sadece dua ettim rabbim hayirlisysa ver veee gunler gecti ve ben hic dikkat etmez olduk 3 gun migdem bulanmaya basladi ve yemekten tiksinmistim ama digerlerindede olmustu daha sonra transferin 7 gunu siddetli bir agri adet olcam sandim ve aglamaya basladim cunku digerleride ayniydi ama kan verdim ve eve geldim esim cin e gitmisti tel aradi nasilsin dedi ben yine tutadi lanet olsun dedim sonra hastaneye sonucu almaya gittim ve deger 46. 4 inanmadim 10gun gittim 146 gibiydi ben bu mucizeye inanamiyordum suan 10 haftam bitti sizlere tek diyebilecegim mucizeler zamansiz rabbim ol derse olur dr da hep oyle derdi ilk once allah sonra dr sukurler olsun rabbim herkeze hepimize sonunda hayirli evlat nasip etsin
rice ederimm canımm yardımcı olabildiysem mutlu banacanımm ben hemen başlamak istiyorum salı günü randevum var dondurulmuşlar için tedaviye başlıcam en erken ne zaman başlanıyorsa o zaman başlıycamm bakalım doktor hangi günü uygun görürse hayırlısı olsun şimdiden inşallah dondurulmuşlarımla kavuşurum bu kez bebeklerime:):)
Selam arkadaslar benim 2. Denemem
2 ocakta transferim gerceklesti ilac olarak
crinone jel gunde iki adet
estraderm bant 2 gun arayla her iki bacaga
folik asit
coraspin
clexane igne hergun karindan bir tane
pregnyl ignenin ucte biri uc gunde bir
bir onceki tedavim subat'10 da olmustu ve kullanilan ilaclar cok farkliydi
sadece crinone jel ve coraspin kullanmistim
ayrica bu tedavimde yumurta toplandiktan sonra prognex ignedekullandim
karnimda sislik kasiklarimda agri falan yok bu iyi mi kotumu bilmiyorum , yalniz gecen denememde cok istirahat etmistim simdi o kadar dikkat etmiyorum..
14 ocakta kan vercem bakalim
benle beraber tum arjadaslarim icin allah hakkimizda hayirli olani versin diyorum
Selam,
transferin hayırlı olsun canım 14 ocakta inşallah iyi haberlerini alırız.
İnsallah canim gerci bugun sabah beri kahverengi pihti seklinde lekelenmem var.simdi bir topic acip sorcam bakalim bir bilgi gelecekmi ?
beklemek nekadar zor. benimde 16sında test günüm. bugün 10ncu günüm ve idrar testi yaptım, ama negatifti. moral eksilerde....
selam kıslar benim 7.günüm inşallah güzel haberleri sizlerle paylaşıcam sabah peçeteye bi damla kan geldi çok korkmuştum ama biraz önce önceki yazışmaları okudum tutunma kanaması gibi bişeyden bahsediyolardı umarım ondandır zaten bu saate kadarda başka bişey gelmedi 20 ocakta test yaptırıcam test tarihi benimle aynı olan war mı duygularını paylaşmak istiyorum kısslar bişey daha sorcam idrar testi yapsam mı bazıları yapmış 2.çizgi silik çıkarsa pozitif oluyomuş doğru mu???
arkadaşım benimde bugün 8.günüm paztsi test günüm ama dayanamayıp idrar testi yaptım 2.çizgi çoook silik çıktı heyecanlandık bende şimdi int den bakıyorum normalde çok negatif test gördüm..bu negatif degil acaba pozitifmi..hem akşam idarından hemde erken olmasında silik çıkmış olabilir sizlerede bi danışayım diyorumm..sizceee...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?