Transferden Sonrasını Nelere Dikkat Ederek Geçirelim?

İNŞALLAHHHHH....bugün kan verdim 12 ye dogru çıkıcak sonuçç...vakittt geçmiyorrrrr........

dün transferim oldu...ama zaten üşütmüş olan ben ameliyat salonunda iyie üşüdüm galiba...şimd, deli gibi hapşurup öksürüyorum...bebeğime zararı olurmu? ne yapsam vitamin alsammı...canım sıkkın valla

canım yaaaa bendeeee yaaaaaaaaa acayıp öksuruyorummm ama doktor bişe olmaazdediiii bence kafanaa göre ilaç almaaa bana nane lımonla gecir dedi.

benim doktorum hapşurmaktan öksürmekten bişey olmaz korkma demişti meyve ıhlamur falan bol tüket geçmiş olsun

ikiniziede çok teşekkür ederim....baya baya canım sıkılmıştı....allah bebeklerimizi kouusn bizebağışlasın

insallahhhh canımmm yaaaaaaaaaaa rabbım dıleyen herkese versinnnnn tek duam bu:) benım 1. 2gün embrıyosuydu buysaa 5.gün embrıyosu bakalımmmm ne olacakkkk 5 subataa kadarr beklıycez artıkk

kısmet bw canım..inşallah allah hayırlıdırda verir ikimiede

ne güzel ya darısı bana inşallah.çarşamba günü transferim var.dün 10 tane yumurtam çıktı)umarım 6 şubatta beta hcg pozitif çıkar.allah isteyen herkese nasip etsin inşallah....

yumurtalar dün toplandı ama benim halen karın ağrım geçmedi normal mi?transferden sonrada böyle benzer ağrılar oluyormu?

slm arkadaşlar mine ben. geçen hafta salı yapıldı trasferim sabırsızlıkla perşembeyi bekliyorum 10. gün testimi yapıcam sonucu baylaşırım sizlerle dua edin bana herkezi öpüyorummm

slm arkadaşlar mine ben. geçen hafta salı yapıldı trasferim sabırsızlıkla perşembeyi bekliyorum 10. gün testimi yapıcam sonucu baylaşırım sizlerle dua edin bana

arkadaslar size birsey sormak istiyorum.?benim transverim 21 ocak oldu..23 ocak gunu basladi cok acik pembe renginde akinti az az geliyor ve halen devam ediyor...........cevap lutven bunu yasiyan varmi ne olabilir............ne olur cevap

slm arkadaşlar mine ben. geçen hafta salı yapıldı trasferim sabırsızlıkla perşembeyi bekliyorum 10. gün testimi yapıcam sonucu baylaşırım sizlerle dua edin bana

selam minecim

benim de test günüm pazartesi, beklemek biraz zor ama sanki sınav sonucum gibi hem öğrenmek istiyorum hem de istemiyorum.:18::18::18:

böyle olmak çok ütopik geliyor belki onandır ama şuan hiçbişi hissetmiyorum,sen de var mı belirti falan:)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…