arkadaslar gözünüz aydın 2. cizgi silik cıktıysa pozitif demektir. Kuzeniminde öyle olmustu. Hayırlı ugurlu olsunnn.... Yinede gününüz geldiginde kan testinizide yaptırın, degerlerinizide görmüs olursunuz.
dün transferim oldu...ama zaten üşütmüş olan ben ameliyat salonunda iyie üşüdüm galiba...şimd, deli gibi hapşurup öksürüyorum...bebeğime zararı olurmu? ne yapsam vitamin alsammı...canım sıkkın valla
dün transferim oldu...ama zaten üşütmüş olan ben ameliyat salonunda iyie üşüdüm galiba...şimd, deli gibi hapşurup öksürüyorum...bebeğime zararı olurmu? ne yapsam vitamin alsammı...canım sıkkın valla
ikiniziede çok teşekkür ederim....baya baya canım sıkılmıştı....allah bebeklerimizi kouusn bizebağışlasın
canımmmm benımmmmm insalllhhh tutunurr bebişlerımızzzzz test gunun ne zaman?
3 şubat...senin? bu arada benim kasık ağrım var...erken dimi malum 3.günüm daha
5 şubat benımmm benım aradaaa rahımde kasılmalar oluyooo... ama erkenn bu belırtılerr .... bunkara takılma.. benım ıkıncı deneyımım senın kacıncı?
1. benim inşallah ikimizinde son:)))
insallahhhh canımmm yaaaaaaaaaaa rabbım dıleyen herkese versinnnnn tek duam bu:) benım 1. 2gün embrıyosuydu buysaa 5.gün embrıyosu bakalımmmm ne olacakkkk 5 subataa kadarr beklıycez artıkk
kızlarrrrrrr 10.günnnnn test sonucum 177..........12.günnn 386...........nasıllllll sizceeeeee
ne güzel ya darısı bana inşallah.çarşamba günü transferim var.dün 10 tane yumurtam çıktı)umarım 6 şubatta beta hcg pozitif çıkar.allah isteyen herkese nasip etsin inşallah....
slm arkadaşlar mine ben. geçen hafta salı yapıldı trasferim sabırsızlıkla perşembeyi bekliyorum 10. gün testimi yapıcam sonucu baylaşırım sizlerle dua edin bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?