Transferden Sonrasını Nelere Dikkat Ederek Geçirelim?

arkadaslar size birsey sormak istiyorum.?benim transverim 21 ocak oldu..23 ocak gunu basladi cok acik pembe renginde akinti az az geliyor ve halen devam ediyor...........cevap lutven bunu yasiyan varmi ne olabilir............ne olur cevap

arkadaşım korkma bazen olabiliyomuş...ama mutlaka klinigini ara...belki ilaç verirler...benim ilk denememde kahve leke geldi.dr hemen asprini kestiii mesala...en iyisini onlar bilir...hiçç kalkma ve bol bol dinlenn...sakın negatif olma.ve karnını sev konuş onlarla...valla delimisin deme bi kitapda okudum.onlara enerjin geçiyomuşş...bizede gelişmelerden hbrdar ettt...

kuzular....bklemek zor dimi...benim 3 şubat tarihim, gribim hapşuruyorum öksürüyorum(( allah sabır versin...aranızda kahve içen varmı beklerken?

arkadaslar size birsey sormak istiyorum.?benim transverim 21 ocak oldu..23 ocak gunu basladi cok acik pembe renginde akinti az az geliyor ve halen devam ediyor...........cevap lutven bunu yasiyan varmi ne olabilir............ne olur cevap

canim kullanilan progesteron ilaclarindanda oluyor az kanama ama sen progesteron kullanmiyorum demistin deyilmi yanlisli biliyorum
bendede olmustu lekelenme
korkma canim bircok kiside oluyor ve bazende tutunma kanamasi oabilir diyorlar

bilgiler icin cok saol canim ....wc haric kalkmiyom allah razi olsun icimi biraz ratlatin cok saol canim haber veririm ....isalla iyi haber veririm.....

canim kullanilan progesteron ilaclarindanda oluyor az kanama ama sen progesteron kullanmiyorum demistin deyilmi yanlisli biliyorum
bendede olmustu lekelenme
korkma canim bircok kiside oluyor ve bazende tutunma kanamasi oabilir diyorlar

canim ben Gravitamon kulaniyom bu bir vitamin .....sende de olmus lekelenme sonucu ne oldu ?belki okumusum ama su anda kafam okadar karisik ki hatirlamiyorum..........bende okudum cok kiside oluyomus ama iste insan yine biraz korkuyor cok saol bilgiler icin ALLAH NE MURADIN VARSA VERSIN..

canim seninde rabbim muradini versin insallah bebisine kavustursun
canim benimki negatifle sonuclandi ama sakin korkma herkeste oyle olacak diye bisey yok bir cok kisinin kanamasi oldugu halde hamile kaliyorlar sakin aklina olumsuzluk getirme insallah tutnma lekesidir canim sna nden progesteron ilaci vermedilerki sadece vitamin verdiler doktorlar daha iyi bilir tabi ama ben her transfeden sonra progesteron veriyorlar diye biliyorum
rabbim yardimcin olsun emeklerinin karsiligini versin tatlim

once canim sana gecmis olsun isalla obur sefer olur....allah yardim eder canim.....progesteron neden vermedini bilmiyorum ,ben sordum baska birsey neden vermiyosunuz bu yeterli bu vitaminler B 1,2,3,5,6,11,12,C,D,E,bu hepsi vitaminler icinde herseyin hayirlisi isalla tutunma kanamasi olur tutunur ve beni birakmaz.......allah hepimiza yardim etsin...

arkadaslar korkmayın kullanılan ilaclar yapıyo öyle lekelenmeleri, bende tüp bebekle hamile kaldım ikinci denememdi, kullandıgım jel ve ilaclar lekelenme yapıyormus birde dr dediki yapısıklık vardır o acıldıgı zaman olabilir dedi. Hatta ikinci denememde 9.gün aksamı hic belirti falan yokken wcye gittim ve klozete baktım kıpkırmızıydı acayip moralim bozuldu annemlerdeydik hemen kalkalım dedim esime eve gittik tabi ben karalar bagladım.hemen yattım ayaklarımın altını yükselttik, eşim beni telkin etmeye calısıyo dudagım ucukladı falan ümidi kestim sonra bir iki kez daha girdim korkarak wcye leke seklinde vardı ama ilkiyle alakası yoktu. Bu arada ben daha ücgün var diye düsünüyordumki c.tesi sabahı aradılar nerde kaldınız meraktan ölüyoruz biz diye hemen gittik apartopar giderkende yanımdakilerle pazarlık yapıyodum bakın sonucu alınca kimse kimsenin yüzüne bakmıyacak diye neyse o bir saat gecmek bilmedi cok zordu beklemek. Sonucu aldım ve anne sanırım var dedim dr odasına daldım gösterdim oda bana sarıldı tebrik ederim hamilesin hemde degerlerin cok iyi dedi. Kesinlikle korkmayın lekelerden falan olmasaydı benimki olmazdı cünkü cok ve kıpkırmızı gelmisti ben adet oluyorum sandım.

Birde doktorum bana iki gün boyunca sırt üstü yat ayaklarının altını yükselt dinlen dedi sonraki günler yasantına dönebilirsin ama agır sporlar yada temizlik yasak dedi ben zaten rapor almıstım annem baktı bana sadece wcye gidiyordum o kadar bide yemek icin kalkıyodum cok zor geciyo o günler ama sonunda güzel Allahım yüzümüzü güldürdü. Birde kabız olmamak gerekiyo bende zaten vardı kabızlık yumurtalar toplandıktan sonra artıyodu ilkinde iki kez zorlamıstım ve belkide o yüzden olmadı o denemem, buda dr söyledim bana ilac verdi sorunumda ortadan kalkmıs oldu.

cok saol canim verdiyin bilgiler icin icim rahatladi allah senden razi olsun ...allah senin kini kucana almayi nasip etsin ..........cok saol canim ......allah ne muradin varsa versin.....

arkadaslar benım transferım cumartesı gunu oldu... yani bugun 3.günüm... bu ıkıncı denememm .. ama farklı olarakk istahım yokk ve mıdem bulanıooo ılaclarmı yapıooo benı böleee ?aynı durumda olanlar varmı? ve ben cok asırı derece grıbe yakalndımm doktor gebelere verılen ılaclardan yazdı ve kullandımm umarım zararı olmazzz....cevp verrısenız sevınırm

Sizce transferden sonra kaç gün izin almalıyım?.Benim dondurulmuşlarla transfer olacak.3. denemem 2. sinde hamileydim fakat bebeklerim beni bıraktıÇok üzüldüm ve acı günler geçirdim.Hayırlısı ne zamansa o zaman olsun herkesin diye dua ediyorum hep.Çok dua etmiş tim evt tuttu çok sevindim ama sonrasıda varmış....Şimdi ise ikilemdeyim izin alıp yatmalımıyım yoksa günlük yaşantıma 2-3 gün sonra dönmelimiyim.Sizce?????

isinin nasil bir is oldunu bilmiyorun ondan birsey diyemicam.....diyer iki denemeler icin cok gecmis olsun onlar olmadi diye buda oyla olur diye birsey yok ....allahin izniyila bu olur ....doktoruna sor bence kac gun dinenmelisin ...herseyin hayirlisi canim isalla olur.....allah herkeza yardim etsin ....

teşekkür ederim Allah hepimiz için hayırlısını versin...

evet bende oldu 2 tüp bebek yaptırmıstım ikisindede olmustu dr normal dedi ama belki yapısıklıklar olabilirmis onlardan olabilir dedi bide jel kullanıyorsan oda yapıyodur. Ben crinone jel kullanıyordum suanda hmileyim hala kullanıyorum ve o jeli kullanırken kahverenkli akıntılar falan oluyo korkma sen ilaclarını kullanmaya devam et. bide tutunma kanaması olabiliyomus.

arkadasım zor günler gecirmissin ama herseyde bi hayır vardır. Demekki bebek saglıklı degilmiş. İnsallah dondurduklarınla anne olacaksın. Ben 2 kez tüp bebek yaptırdım ikisindede 10gün rapor almıstım. Bana iki gün sırt üstü yat kalkma sadece wc ye git dediler bende öyle yaptım. diger günlerde yine sırt üstü uzanarak dinlendim yemek bile yapmadım. Annem yardımcı oldu sagolsun. Öyle imkanın varsa bence sende 10gün rapor alıp dinlen derim.Bide sanada söylemislerdir sakın sakın kabız olma. Bana dr ilac verdi bekunis diye bitkisel bi ilac onu kullanmıstım.

bisey olmaz korkma zaten doktorlar transfer sonrası ilac alımını yasaklıyolar sadece kendi verdikleri hamilelere verilen ilaclardan veriyolar. Onlarında zararı olmaz. agrın olursa parol ic sadece dediler banada hamilelerde onu icebiliyormus ama benim agrım olmadı icmedim. Kabızlık icin bi ilac verdi onu kullandım sorun olmuyo.
Bide benim arkadasım vardı grip olmus annesi dr götürmüs hasta diye hamilesin demislerdi seninde öyle olmasın

kızlar 4 ocakda transferim oldu 5 gün embriyosuydu.2 denemem ilkinde sadece wc ve yemek için kalkmştım ama bu ikincisinde ilk 3 gün yattım ama hep evde dolaştım oturdum ...malesef ikinci ün kabız oldum ve tuvalette ıkındım(7 gün markete gittim hazır gitmişken eczaneden test aldım çok şükür çift çizgiyi gördüm:)))
transerin 3 4 gün acaip kasık ağrısı çektim sağlı solu sancı gibi girip girip çıktı çok korktum..bol kuru dut incir yedim ve günde 1 lt ayran içtim ...
inşallah tüm bekleyenler pozitif sonucu alır herkesin yüzü güls,n inşallah bende 8 yıldır bekliyorum allahım yarı yolda bırakmasın inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…