Transferden Sonrasını Nelere Dikkat Ederek Geçirelim?

canım cok sevindim insallah hayırlısıyla bebekler ialırız kucagımıza. benimkide 5.gün embriyosuydu tuttu onun önemi oldugunu düsünüyorum. İlk denememde 3.gün embriyosuydu tutmamıştı.

canım cok sevindim insallah hayırlısıyla bebekler ialırız kucagımıza. benimkide 5.gün embriyosuydu tuttu onun önemi oldugunu düsünüyorum. İlk denememde 3.gün embriyosuydu tutmamıştı.

amin canım allah tamamına erdirir inşallah....benim ilkide 5 gündü hemde 3 taneydi demekki kısmeti buzamanmış..sen nekadar oldu öğreneli

ya kuzu senden allah razı olsun okudum içimn azcık ferahladı....2 gündür kasık ağrısı yüzünden...ağlayıp oturdum...gidiyor diye...c. tesi transefrim oldu...çarşamba kan vereceğim....bir umut oldun bana...aynı adet sancısı gibi geçmedi..birde giribim...iyice moralsizidim....inşallah benimde meleğim benimledir....Allah hepimizinkini bağışlar inşallah

Son düzenleme:

cok sevindim canim ALLAH tamamini erdirsin ISALLa .kucana almayi nasip etsin ..darisi bizim basimiza tum bekleyenlerin basina...

inşallah seninlediler minik meleğin..hiç korkma ben çok panik oldum hatt hastaneyi aradım ben adet oluyorum diye bana verdikleri ağrı kesicilerden iç dediler bukadar erken adet olmazsın falan dediler ama çok tırsmıştım bende habire tuvaleteydim ay bişeymi geldi diye.hadi inşallah pozitif sonucunu alırsın canım :))güzel haberini bekliyorum...

cok sevindim canim ALLAH tamamini erdirsin ISALLa .kucana almayi nasip etsin ..darisi bizim basimiza tum bekleyenlerin basina...

amin inşallah hepimizin yüzü güler allah kimseyi bu yolda gözü yaşlı bıramasın inşallah.güzel haberlerinizi bekliyorum ve inanın herkes için dua ediyorum.

inşallah bacım...bende bugün iyiyce kendimi kaptırmıştım gitti meleğim diye umut oldun bana..ben dün gittim hastaneye, karnıma baktılar su toplamışmı diye, kan verdim kanımda girp olduğumdan dolayı iltihap var, birde kızdılar biz daha bilemyiz diye...ama varya umut oldun allah razı olsun

canim isalla tutunur kucuk meleklerimiz... bende cuma gunu transverim oldu...benimde kasik ve bel arilarim var benim birde cok az 5 gundur suren akintim var ....burdaki arkadaslar tutunma kanamasi dediler ..isalla oyla bir seidir bende umutla bekliyorum AllAH hepimize nasip eder isalla ....

Son düzenleme:

bende akıntı yok, o yüzden çok endilndim ama bakalım ya allah hayır etsin

benıde karnımda deılde kasık ve rahım içinde ara ara kasılmalar oluyoo ama ben belırtı olarak saymıyorum bu ıkıncı denemem.. ılkı 2. gun embrıyosuydu... bu ise 5. gün embrıyosu... bakalımm ne olucakkk bence ne cok umıtlenın nede cok umıtsız olunn ben dıgerınde cok ümıtlıydımmm.... ama olmadııı sımdı ıse ne gelırse allhtan dıyorumm tabıkı cok ıstıyorumm amaaa kendımı fazla kaptırmak ıstemıyorummm sonra yıne aglayan üzülen ben oluyorummm...... rabbımhepımıze nasıp etsın... kımsenın kucagını bos bırakmasın....

Tebrik ederim canım allah sağlıklı hayırlı gebelik nasip etsin inşallah sağsalim bebeğini kucağına alırsın benimde test günüm yarın dualarınızı esirgemeyin

tebrik ederim canım allah sağlıklı hayırlı gebelik nasip etsin inşallah sağsalim bebeğini kucağına alırsın benimde test günüm yarın dualarınızı esirgemeyin

insallahhh olurrr canımmm rabbım kımsenınn kucagını bos bırakmasın rabbi yessır vela tuassır rabbı temmım bıl hayr... Umarım dogru yazmısımdır.. Rabbım yar ve yardımcımız olsun..

insallahhh olurrr canımmm rabbım kımsenınn kucagını bos bırakmasın rabbi yessır vela tuassır rabbı temmım bıl hayr... Umarım dogru yazmısımdır.. Rabbım yar ve yardımcımız olsun..

Allah razı olsun canım

canim isALLA bu sefer olmustur transverin nezamandi bende bekliyorum herseyin hayirlisi isalla bu sefer tutar diyorum . kismet nasip hakimizda hayirlisi isalla iyi haberleri yazabiliris ...........

canim isALLA bu sefer olmustur transverin nezamandi bende bekliyorum herseyin hayirlisi isalla bu sefer tutar diyorum . kismet nasip hakimizda hayirlisi isalla iyi haberleri yazabiliris ...........

canım transferım cumartesı gunuydu.. 5 subatta test gunumm ınsallh tutmustur.. hayırlısı bakalımmmm ben o gune kadar hiç test yapmıycammm idrar testi yaniii insallh hepımız ıyı haberlerle donerız o gun senın test gunun ne zaman?

canim isalla olur benim cuma gunu oldu transverim ...isalla olur hepimiz icin en hayirlisi canim ...bana12ci gun gel yap istersen dediler ...sen 14 cu gun mu test yapica gerceyi ne fark ederki hayirlisi canim ISALLA bu sefer yuzumuz guler ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…