canim isalla olur benim cuma gunu oldu transverim ...isalla olur hepimiz icin en hayirlisi canim ...bana12ci gun gel yap istersen dediler ...sen 14 cu gun mu test yapica gerceyi ne fark ederki hayirlisi canim ISALLA bu sefer yuzumuz guler ...
amin canım allah tamamına erdirir inşallah....benim ilkide 5 gündü hemde 3 taneydi demekki kısmeti buzamanmış..sen nekadar oldu öğreneli
Kızlarrr allahıma şükürler olsun dualarım kabul oldu HAMİLEYİMMMMMM
slm kızlar bu gun 7. gunum dun gece o kadar kötüydüm ki anlatamam bacaklarım resmen yerınden kopacakmıs gıbı agrıyodu... karnımda cokkk ama cok agrıdı.. saat 4 de bu agrıyla uyandım 6 ya kadar sürdü suandada ara ara gelıyoo tamamen gıtmiş deıl yani... dedım yarın sabah kesın adet olurumm çünkı öle şiddetlı bı agrıydı.. kalktım baktımm bişe yokk cok sukur. ... dıger sefer hiç böle şikayetlerım olmamıstı .. bılmıyorum neden aranızda bunları yasayanlar oldumu bu denli siddetli sancılar?
gunaydin canim............benimde arilarim cok ve sidetli oluyor nedeni bende bilmiyorum...ama ISALLA tutunmak icindir diyer topikleri cogunu okudum ya sidetli ari yada biraz kanama tutunmak icinmis ....surekli yat fazla yorma kendini adet olmadinsa iya yor bunu ALAH yardim etsin canim ,ALAH sonunu hayir etsin.....
insallh öledır canım yaa.. ben 3 subatta test yapıcammm sen ne zaman yapacaksın?
21 transverim oldu 2 veya 3 subat yapirim bende ...herseyin hayirlisi canim ....ISALLA BIZDE diyer arkadaslar gibi iyi haberler veririz...........
insallh canımmmmm dua edelımmm bolbolll rabbım hayırlısını versın.....
Hiç kendimi dinlemedim belirtim yoktu ama son gece kasıklarım ve belim çok ağrıdı akıntımda 3. günden itibaren vardı takılmayın bunlara hepsi ilaçlardan rabbim hepinize nasip edecek ben bol bol dua ettim ve hep yattım
ALLAH anali babali buyutsun....darisi bizim basimiza............doktorunuz herhangi bir risk uyarisind abulunmadiysa trasnfer sonrasi normal hayatiniza devam edin, gezin toozun eglenin, kendinizi mutlu edin simartin!!!cok ise yarıyor:)))benim oglum 3 yasina geldi bile
darisi basinizaa
selaammmm:)kızlar beimde 27 ocak transferim 5 şubat test günümBu ikinci denemem.ilkinde çoook korktummm:26: çok mutsuzdum.opudan sonra 4 gün ağrıdann duvarları tırmaladımmm herşeyi çoook araştırdımmm.:)neden ölee neden böleee:))):44:sürekli yattım ve olcak mıı olmaycak mııııı olcak mııııııııı diye yedim kendimiiii sonuç negatif.ki pozitif olsa nolcak o halde hamiş olsam hayrını mı görecekktimm şu anda ki denemede şunu söyledim ve de inandım.olacak ya da olmayacak.minicikde olsa bu süreci ben etkilemeyeyim.5 inde gidip göreceğim olanı biteni.öncesinde en azından şu 10 günün taddını çıkarayım bu gün transfer günüyle 4. günüm.hiç düşünmedin orda mııı diil miii diye arada elimi koyup karnıma öle duruyorum.sadece bu.etamin işliyorum ve yatıyorum ki kasık ağrılarım var kalkmakda istemiyorum.kitap okuyorum,kedimle oynuyorum,nette geziyorum.çoookkk güzel mamalar yiyorummmm günde 3-4 litre su işçiyor süt ve meyvemi ihmal etmiyorum.benim yapabileceklerim bunlar.kendimide öldürsem Rabbim ol demedikten sonra olmayacak biliyorum...Ve Rabbime gönlümdekini hakkımda hayırlı kılsın diye dua ediyorum.Ve burda ki tüüüm yol arkadaşlarımadaa.belirti sandıklarımız ilaçlardan geçen aynı gittiğim bi arkadaş hamişş aynı belirtilerle ben diilim yani takılmayın hele ilkjse daha zor ama Hepinizeee hayırlısıyla sağlıklı evlatlar diliyorummm illede olacak değilde Rabbim hayırlısıyla sağlıkla olsun diyelim hepinizi çooookkk öpüyorummmm birde bunlar inanın sözde diil yaptığım bizzat yaaşadığım şeyler.ilkinde ki halde beklemek işkenceyken.şimdi bekliyor bile diilim.şistesemde sonuç alacağım zaten.Ne kadar yıpranırsak bu yolda o kadar zor olacak biliyorum...olacak mı olamayacak mı bilmiyorum ama ben kendimden memnun kaalacağımı biliyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?