Transferden Sonrasını Nelere Dikkat Ederek Geçirelim?

ayyy canım benim inşallah güzel haberlerini alırız burda benimde kedim var ilk denememde kimiyasal gebelik geçirdim ben transferim yapıldı hastaneden döndüm 12 gün hep gobeğım yuzerine yattı kedim hisettimi ne düşükten sonra kedim karnım yuzerinde yatmadı daha

arkadaslar bende tüp bebekle tedavi oldum 2. denemede tuttu suanda esim arabamı degistirecekti bir araba buldu ikinci el, icinde kadının köpegi varmıs oda hamileliklerde falan tehlikeli diye o arabadan vazgecti. Bi arkadasımda o arabayı almayın ev hayvanıda olsa tüp bebek tedavisinde hamilelikte olumsuz etkiliyormus demisti. Yinede dr görüsün isterseniz.

Son düzenleme:
sevgili caadi acaba vajinal jel kullanıyormusun? bana dr transfer sonrasında verdi sabah aksam kullanıyorum ve o jel böyle adet olmussun gibi icinden bisey akmıs gibi yapıyo, aslında o kremden kaynaklanıyor. Sen icini rahat tut. benim 2. denememde tuttu ve adet agrısı gibi kasıklarımda falan agrı oluyordu. Kahverenkli lekeler oluyordu. Hatta tahlilden birgün önce gece kıpkırmızı ve klozeti kırmızı yapacak kadar kan geldi moralim sıfırdı. Ama Allaha sükür sonuc pozitifti.

kızlar bugun 9, gunum ve kanama yok... adet sancısı gıbısancılar cektım 6. ve 7. gün merak ettıgım su eger bırazda olsa kanama olmuyosa tutunmamıs mı demek tır? hıc kanaması olmadan tutunAN YOKMUDUR?:44::44:

canımmmsınnnnmerakla bekliyceeeemm sonucunuuu çok geç kalmaaa amaaaaaaa
dyggucummmm canımmm benimsaolasınnn:))))Yaaa benimmm çocusuum bi tatlışşş onsuzz olamaaaaammbak benimm görümcem ing de kedisi hamiş olduğu günden beri göbüştee kızzz mayısa doğummm varrrrr şimdii kız itiyoo kediii tırmanıyooo
hayatım şehir efsanedi onlarrbenim doktorumun sölediğini söylüyorum benim 3 çocuğum 1 köpeğim var bugüne dek çocuklarım köpeğime hastalık bulaştırdı.ki benim kedim hiçtüm önlemleri alıyorum.kaldı ki benim deneyimimde aynı genelde benden hayvancağıza grip mırip bulaşıo.kaldı ki tokoplazma denen bi test var.tüp tedaviden önce yapılır o tertemizdi bend.hiç hayvan beslemeyen bi kızdaysa olumsuz çıktı.aynı merkesdeyiz.yani salam sucuk yiyorsan kedi köpek ten geçen toksoplazmayı alma ihtimalin hayvan besleyenden yüksek canım dışarı çıkmadı hepp evdee ve tüm aşıları bakımı taam.veterinerimde çook yakın arkadaşım.bir riski olsa zaten ikisde müsade etmez.ki ben tedbiren tıraşlatıyorumdaa.yani

tatlım şakır şakır kanaması oluppp hamiş olanı gördüm.sıfır kanama hamiş olanı gördüm.lekelenip hamiş olanı gördüm.bunları yaşayıp hamiş olanı gördümyani hiiiç takılma sen bunlara herkeste başkaa

ewt öleymiş tatlım dedıgın gıbı bekleyıp görecez ak mı kara mı

kızlar bu gun 10. gunum ve vajınal jelı kullanırken pembe lekelenme oldu.... ve lavobada peceteyede geldi... olmadı sanırımm

kızlar bu gun 10. gunum ve vajınal jelı kullanırken pembe lekelenme oldu.... ve lavobada peceteyede geldi... olmadı sanırımm

canımmmm sakınnnnnnnnnnnn!!!!teste kadar kanaman bileeeeeee olsaaa olmadı demek diiilll bozma sakın moralinii sakınnnnnn

lütfen olumsuz düşünüp üzme bebegini bu tarz lekelenmeler olabilir biliyorsundur mutlaka. benimde 10. günüm dayanamadım kan verdim 2 saat sonra çıkacak sonucum dün gece çok agrım oldu bugün kanda baktırmak istedim rabbim nasip etmişse olacak bu sefer inş.

canım idrar testı yaptım cıkmadı bişey....

Tatlımmm kan verdiği gün idrar testi negatif olan kan test,i pozitif olan arkadaşım var benimmmmmistersen git kan ver tatlım ya :26:

valla bende 5 subata kadar beklıycem dr. aradım bekle bakalım dedı bakalım cok umudum yok ama ınsallh test yanılmıstır.... cunkıılkınde bunda yasadıgım hiç bi belırtım yoktu... rabbım utandırmasınnn kucagımızı boş bırakmasın ....

inşallah hepinizin bebeği olurda gece uykusuna hasret kalırsınız kıslar benim transferde perşembe olacak hayırlısıla şuanda 11 embriyomda blast aşamasına gidiyor allah kimseyi evlat hasretiyle sınamasınnn aminnnn

insallh canımmm rabbım snada tattırsın bu duyguyu ınsallhhhh

insallh canımmm rabbım snada tattırsın bu duyguyu ınsallhhhh yaniii hepımızeee

insallh canımmm rabbım snada tattırsın bu duyguyu ınsallhhhh yaniii hepımızeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…