ALLAH anali babali buyutsun....darisi bizim basimiza............
ayyy canım benim inşallah güzel haberlerini alırız burda benimde kedim var ilk denememde kimiyasal gebelik geçirdim ben transferim yapıldı hastaneden döndüm 12 gün hep gobeğım yuzerine yattı kedim hisettimi ne düşükten sonra kedim karnım yuzerinde yatmadı dahaselaammmm:)kızlar beimde 27 ocak transferim 5 şubat test günümBu ikinci denemem.ilkinde çoook korktummm:26: çok mutsuzdum.opudan sonra 4 gün ağrıdann duvarları tırmaladımmm herşeyi çoook araştırdımmm.:)neden ölee neden böleee:))):44:sürekli yattım ve olcak mıı olmaycak mııııı olcak mııııııııı diye yedim kendimiiii sonuç negatif.ki pozitif olsa nolcak o halde hamiş olsam hayrını mı görecekktimm şu anda ki denemede şunu söyledim ve de inandım.olacak ya da olmayacak.minicikde olsa bu süreci ben etkilemeyeyim.5 inde gidip göreceğim olanı biteni.öncesinde en azından şu 10 günün taddını çıkarayım bu gün transfer günüyle 4. günüm.hiç düşünmedin orda mııı diil miii diye arada elimi koyup karnıma öle duruyorum.sadece bu.etamin işliyorum ve yatıyorum ki kasık ağrılarım var kalkmakda istemiyorum.kitap okuyorum,kedimle oynuyorum,nette geziyorum.çoookkk güzel mamalar yiyorummmm günde 3-4 litre su işçiyor süt ve meyvemi ihmal etmiyorum.benim yapabileceklerim bunlar.kendimide öldürsem Rabbim ol demedikten sonra olmayacak biliyorum...Ve Rabbime gönlümdekini hakkımda hayırlı kılsın diye dua ediyorum.Ve burda ki tüüüm yol arkadaşlarımadaa.belirti sandıklarımız ilaçlardan geçen aynı gittiğim bi arkadaş hamişş aynı belirtilerle ben diilim yani takılmayın hele ilkjse daha zor ama Hepinizeee hayırlısıyla sağlıklı evlatlar diliyorummm illede olacak değilde Rabbim hayırlısıyla sağlıkla olsun diyelim hepinizi çooookkk öpüyorummmm birde bunlar inanın sözde diil yaptığım bizzat yaaşadığım şeyler.ilkinde ki halde beklemek işkenceyken.şimdi bekliyor bile diilim.şistesemde sonuç alacağım zaten.Ne kadar yıpranırsak bu yolda o kadar zor olacak biliyorum...olacak mı olamayacak mı bilmiyorum ama ben kendimden memnun kaalacağımı biliyorummm
ayyy canım benim inşallah güzel haberlerini alırız burda benimde kedim var ilk denememde kimiyasal gebelik geçirdim ben transferim yapıldı hastaneden döndüm 12 gün hep gobeğım yuzerine yattı kedim hisettimi ne düşükten sonra kedim karnım yuzerinde yatmadı daha
isalla canim ... hersey yolunda gider bizde iyi haberleri yazariz ...ama insan dusunmedende edemiyor ha birsey oldu ..simdi birsey akti..ay bu seferde olmadi..bunlar herzaman kafamizadan gacenler deyilmi...ALLAH izin verirse olur hersey yoluna girer bizede beklemek duser..........
canımm cok pozıtıf ve guzel dusunceler bunlar cok begendım rabbım hakkımızda hayırlısı neyse onu versınn 3 subatta yazıcam sonucumu sızee bıraz gec yazabılırım cunkı o aksam işim olacak biraz.. merak etmeyın yani hepınızı opuyorum....
dyggucummmm canımmm benimsaolasınnn:))))Yaaa benimmm çocusuum bi tatlışşş onsuzz olamaaaaammayyy canım benim inşallah güzel haberlerini alırız burda benimde kedim var ilk denememde kimiyasal gebelik geçirdim ben transferim yapıldı hastaneden döndüm 12 gün hep gobeğım yuzerine yattı kedim hisettimi ne düşükten sonra kedim karnım yuzerinde yatmadı daha
hayatım şehir efsanedi onlarrarkadaslar bende tüp bebekle tedavi oldum 2. denemede tuttu suanda esim arabamı degistirecekti bir araba buldu ikinci el, icinde kadının köpegi varmıs oda hamileliklerde falan tehlikeli diye o arabadan vazgecti. Bi arkadasımda o arabayı almayın ev hayvanıda olsa tüp bebek tedavisinde hamilelikte olumsuz etkiliyormus demisti. Yinede dr görüsün isterseniz.
kızlar bugun 9, gunum ve kanama yok... adet sancısı gıbısancılar cektım 6. ve 7. gün merak ettıgım su eger bırazda olsa kanama olmuyosa tutunmamıs mı demek tır? hıc kanaması olmadan tutunAN YOKMUDUR?:44::44:
kızlar bugun 9, gunum ve kanama yok... adet sancısı gıbısancılar cektım 6. ve 7. gün merak ettıgım su eger bırazda olsa kanama olmuyosa tutunmamıs mı demek tır? hıc kanaması olmadan tutunAN YOKMUDUR?:44::44:
tatlım şakır şakır kanaması oluppp hamiş olanı gördüm.sıfır kanama hamiş olanı gördüm.lekelenip hamiş olanı gördüm.bunları yaşayıp hamiş olanı gördümyani hiiiç takılma sen bunlara herkeste başkaa
kızlar bu gun 10. gunum ve vajınal jelı kullanırken pembe lekelenme oldu.... ve lavobada peceteyede geldi... olmadı sanırımm
kızlar bu gun 10. gunum ve vajınal jelı kullanırken pembe lekelenme oldu.... ve lavobada peceteyede geldi... olmadı sanırımm
canımmmm sakınnnnnnnnnnnn!!!!teste kadar kanaman bileeeeeee olsaaa olmadı demek diiilll bozma sakın moralinii sakınnnnnn
lütfen olumsuz düşünüp üzme bebegini bu tarz lekelenmeler olabilir biliyorsundur mutlaka. benimde 10. günüm dayanamadım kan verdim 2 saat sonra çıkacak sonucum dün gece çok agrım oldu bugün kanda baktırmak istedim rabbim nasip etmişse olacak bu sefer inş.
canım idrar testı yaptım cıkmadı bişey....
canım idrar testı yaptım cıkmadı bişey....
Tatlımmm kan verdiği gün idrar testi negatif olan kan test,i pozitif olan arkadaşım var benimmmmmistersen git kan ver tatlım ya :26:
inşallah hepinizin bebeği olurda gece uykusuna hasret kalırsınızkıslar benim transferde perşembe olacak hayırlısıla şuanda 11 embriyomda blast aşamasına gidiyor allah kimseyi evlat hasretiyle sınamasınnn aminnnn
inşallah hepinizin bebeği olurda gece uykusuna hasret kalırsınızkıslar benim transferde perşembe olacak hayırlısıla şuanda 11 embriyomda blast aşamasına gidiyor allah kimseyi evlat hasretiyle sınamasınnn aminnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?