merhaba arkadaşlar bende aranızda yeniyim 2.tüp bebek deneyimimiz bugün transferimin 11.günü yarın nasip olursa sonuç için kan vermeye gideceğim belimde ağrılarım oluyor ara sıra karnımda ağrı ve şişkinlik oluyor hasta olacağım diye korkuyorum inşallah güzel sonuçlar elde ederiz..
selam kızlar.hafif bi lekelenmem oldu drum cmt bekleme gel dedi.yarın teste gidicem dua edin arkadaşlar
merhaba arkadaşlar bende aranızda yeniyim 2.tüp bebek deneyimimiz bugün transferimin 11.günü yarın nasip olursa sonuç için kan vermeye gideceğim belimde ağrılarım oluyor ara sıra karnımda ağrı ve şişkinlik oluyor hasta olacağım diye korkuyorum inşallah güzel sonuçlar elde ederiz..
kumtanem sonucun ne umarım güzel haberler almıssındır
bu gün saat 14:00 da belli olacak sabırsızlıkla bekliyorum çok heyecanlıyım...İnşallah güzel haberlerle burada olurum...Allah'ım kimsenin kucağını boş bırakmasın... Allah'ım hayırlısını versin....
CANIM ÖNCELİKLE TRANSFERİNİZ HAYIRLI OLSUN inşallah bebeğiniz sizinledir ben 1. hamileliğimde tüp bebk tedavisi ile gebe kaldım hiç kanamam yoktu regl ağrısı gibi kasılma benzeri ağrılarım vardı ama yavrum bana tutunmuştu. inşallah sizinde tutmuştur. ben 8. haftada pıhtılaşma problemleri nedeni ile kaybettim şimdi dondurulmuş için regl olmayı bekliyorum allah hepimiz yardımcısı olsun. sonuç bekleyen herkese hayırlı haberler diliyorum.kızlar bugun 9, gunum ve kanama yok... adet sancısı gıbısancılar cektım 6. ve 7. gün merak ettıgım su eger bırazda olsa kanama olmuyosa tutunmamıs mı demek tır? hıc kanaması olmadan tutunAN YOKMUDUR?:44::44:
insallh canım güzel haberlerını beklıyorumm hadı bızı meraklandırma yaz artık
geldim arkadaşım heyecandan biraz zaman aldı gelmem kan değer sonucum 57.8 dr muzu aradım takip edelim 2 gün sonra tekrar kan verelim dedi inşallah bebeğim yada bebeklerim tutunurlar bana Allah hepimize nasip etsin tamamına erdirsin inşallah
CANIM ÖNCELİKLE TRANSFERİNİZ HAYIRLI OLSUN inşallah bebeğiniz sizinledir ben 1. hamileliğimde tüp bebk tedavisi ile gebe kaldım hiç kanamam yoktu regl ağrısı gibi kasılma benzeri ağrılarım vardı ama yavrum bana tutunmuştu. inşallah sizinde tutmuştur. ben 8. haftada pıhtılaşma problemleri nedeni ile kaybettim şimdi dondurulmuş için regl olmayı bekliyorum allah hepimiz yardımcısı olsun. sonuç bekleyen herkese hayırlı haberler diliyorum.
canımmmmm masallhhhhhhhhhhhhcok sevındımm allah tamamına erdırsınnn canımm yaaaaaa darısı basımıza ınsallhhh
İnşallah Allah hepimize nasip etsiin akşam üstü tualete gittiğimde idrardan sonra hafif kahverengi lekelenme oldu moralim bozuldu transfer sonrasında ağrılar dışında hiç bu şekilde lekelenme olmamıştı sadece ağrılarım vardı endişelendirdi beni biraz şuanda tualete gitmeye korkuyorumAllah yardım etsin bebeğim tutunsun inşallah...
geldim arkadaşım heyecandan biraz zaman aldı gelmem kan değer sonucum 57.8 dr muzu aradım takip edelim 2 gün sonra tekrar kan verelim dedi inşallah bebeğim yada bebeklerim tutunurlar bana Allah hepimize nasip etsin tamamına erdirsin inşallah
canımm maşallahhhh yaaaakaçıncı günün tatlımmmm
Teşekkür ederim canım Allah herkese nasip etsin benimde tamamına erdirsin inşallah 12.gündeki tahlil sonucum 57.8bugün 13.günümüz nasip olursa yarın tekrar kan verceğiz inşallah katlana katlana tutunur bebeğim dualarınızı eksik etmeyin arkadaşlar Allah hepimizin yardımcısı olsun...
maşalaaaahh canım yaaa Allah sağlıkla devamınııı versinnnnn inşalllaahh dualarımız seninleeecanım kanaman oldu mu hiç:26:
slm herkese kıslar benim transferimde perşembe günü oldu bugün daha 2.günüm umarım güzel haberler alırız allah yardımcımız olsun kumtanesi seninde hamişliğin hayırlı olsun canım darısı başımıza inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?