Transferden Sonrasını Nelere Dikkat Ederek Geçirelim?

merhaba arkadaşlar bende aranızda yeniyim 2.tüp bebek deneyimimiz bugün transferimin 11.günü yarın nasip olursa sonuç için kan vermeye gideceğim belimde ağrılarım oluyor ara sıra karnımda ağrı ve şişkinlik oluyor hasta olacağım diye korkuyorum inşallah güzel sonuçlar elde ederiz..

Son düzenleme:

canım öncelikle hayırlı uğurlu olsun minişin sana sımsıkı tutunsun sen içini ferah tut kendini ve minişini üzme güzel sonuçlarını bekliyoruz .. allaha emanetsinnn

selam kızlar.hafif bi lekelenmem oldu drum cmt bekleme gel dedi.yarın teste gidicem dua edin arkadaşlar

kumtanem sonucun ne umarım güzel haberler almıssındır

insallh canım güzel haberlerını beklıyorumm hadı bızı meraklandırma yaz artık

CANIM ÖNCELİKLE TRANSFERİNİZ HAYIRLI OLSUN inşallah bebeğiniz sizinledir ben 1. hamileliğimde tüp bebk tedavisi ile gebe kaldım hiç kanamam yoktu regl ağrısı gibi kasılma benzeri ağrılarım vardı ama yavrum bana tutunmuştu. inşallah sizinde tutmuştur. ben 8. haftada pıhtılaşma problemleri nedeni ile kaybettim şimdi dondurulmuş için regl olmayı bekliyorum allah hepimiz yardımcısı olsun. sonuç bekleyen herkese hayırlı haberler diliyorum.

insallh canım güzel haberlerını beklıyorumm hadı bızı meraklandırma yaz artık

geldim arkadaşım heyecandan biraz zaman aldı gelmem kan değer sonucum 57.8 dr muzu aradım takip edelim 2 gün sonra tekrar kan verelim dedi inşallah bebeğim yada bebeklerim tutunurlar bana Allah hepimize nasip etsin tamamına erdirsin inşallah

canımmmmm masallhhhhhhhhhhhh cok sevındımm allah tamamına erdırsınnn canımm yaaaaaa darısı basımıza ınsallhhh

saol canım benımkıde olmadı adet oldum... bende gelcek ay dondurulmuslarımla denıycem rabbım yar ve yardımcımız olsun insallhh

canımmmmm masallhhhhhhhhhhhh cok sevındımm allah tamamına erdırsınnn canımm yaaaaaa darısı basımıza ınsallhhh

İnşallah Allah hepimize nasip etsiin akşam üstü tualete gittiğimde idrardan sonra hafif kahverengi lekelenme oldu moralim bozuldu transfer sonrasında ağrılar dışında hiç bu şekilde lekelenme olmamıştı sadece ağrılarım vardı endişelendirdi beni biraz şuanda tualete gitmeye korkuyorum Allah yardım etsin bebeğim tutunsun inşallah...

canım o tutunma kanamasıdırr merak etme sadce dua et bebegın senınle ınsallh

canımm maşallahhhh yaaaakaçıncı günün tatlımmmm

canımm maşallahhhh yaaaakaçıncı günün tatlımmmm

Teşekkür ederim canım Allah herkese nasip etsin benimde tamamına erdirsin inşallah 12.gündeki tahlil sonucum 57.8 bugün 13.günümüz nasip olursa yarın tekrar kan verceğiz inşallah katlana katlana tutunur bebeğim dualarınızı eksik etmeyin arkadaşlar Allah hepimizin yardımcısı olsun...

maşalaaaahh canım yaaa Allah sağlıkla devamınııı versinnnnn inşalllaahh dualarımız seninleeecanım kanaman oldu mu hiç:26:

maşalaaaahh canım yaaa Allah sağlıkla devamınııı versinnnnn inşalllaahh dualarımız seninleeecanım kanaman oldu mu hiç:26:

kanama değilde lekelenme şeklinde ilk kan verdiğim gün akşamı olmuştu kahverengi şekilde peçeteye geldi çok korkmuştum ama Allah a şükürler olsun daha sonra olmadı bu gün ikinci kanımız verdik sonucu bekliyoruz bakalım inşallah katlanarak devam eder....

slm herkese kıslar benim transferimde perşembe günü oldu bugün daha 2.günüm umarım güzel haberler alırız allah yardımcımız olsun kumtanesi seninde hamişliğin hayırlı olsun canım darısı başımıza inş

canım benim çok teşekkür ederim Allah herkese nasip etsin tamamına erdirsin İnşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…