Transferden Sonrasını Nelere Dikkat Ederek Geçirelim?

Arkadaşlar perşembe günü 12.günümüzdü değerim 57.8 çıkmıştı bugün 14.günümüz değerim 170 çıktı Allah'ıma şükürler olsun bize bu günleri gösterdi... Allah herkesin emeğini boşa çıkarmasın yardımcısı olsun...

benim bu 3 denemem canim ISALLA bu sefer olur canim ...ben dun kan testi yaptim ama sansizlik iste dok. dedi ben aricam sizi ve aramadi ya unutu yada sonuc ona ulasmadi bilmiyorum artik ....kaldi pazartesiye sonuc ...herseyin hayirlisi bekleyip gorucas......

ALLAH anali babali buyutsun canim. darisi bizim basimiza ...........

tebrıkler allah tamamına erırsın insallah benımde bugun transferim oldu.bır sorum olacak senın embrıyolar kacıncı gun ve kac hucrelı nasıl embrıyodu meraktan soruyorum

tebrıkler allah tamamına erırsın insallah benımde bugun transferim oldu.bır sorum olacak senın embrıyolar kacıncı gun ve kac hucrelı nasıl embrıyodu meraktan soruyorum

Teşekkürler..Amin..3.gün embriyosuydu 2 embriyo transferi yapıldı hücre olarak hatırlamıyorum 1.kaliteye yakın istenilen düzeyde 1 tanesiydi 2.embriyo da iyiydi fakat parçalanma fazla olmuş demişti doktorumuz...ALLAH sanada nasip etsin canım... bekleme süresini güzel geçir istarahatine dikkat et her şey gönlünce olsun...

hayırlısı olsun allah hepimizin yüzüne gülsün benimde cuma trasferim yapıldı bekliyoruzzzz allah isteyen herkese nasip etsin..

Selam kızlar.Benimde bugün 3.günüm sürekli karnım ağrıyor gibi geliyor bana.Nedendir acaba? Birde ananas yemek lazım diyolar doğru mu sizce?

canım o karın agrıları olabilir yumurta toplamadanda kaynaklı olabiliyor sonucta kücükte olsa bi islem yapılıyor. Sen kafanı hic takma lekede gelse kanamada olsa takma. Cünkü ilaclar hamilelik belirtisi gibi gelebilir yan etkileri cünkü bulantı, gögüste hassasiyet gibi, Lekelenmeler jelden kaynaklanıyor. Kırmızı renkli kanamalar yapısıklık olusmussa o acıldıgında oluyor. Senin yapman gereken tek sey dinleneceksin, agır islerden spordan kacınacaksın. Beslenmene dikkat edeceksin. Benim 2. denememde tuttu valla ikisindede ananas yemedim, etkisi ne derece bilmiyorum onu.

Selam kızlar.Benimde bugün 3.günüm sürekli karnım ağrıyor gibi geliyor bana.Nedendir acaba? Birde ananas yemek lazım diyolar doğru mu sizce?

arkadaslar lütfen kendinizi dinlemeyin düsünmeyin. Tahlil gününe kadar kendinizi oyalayacak seyler bulun ve olumlu olumsuz düsünmeyin unutun. Kanama yada lekelenme olursa dikkate almayın. Tahlil gününe kadar bekleyin ve kan testinizi yaptırın. İnanın bana o lekeler kanamalar tutmadıgı anlamına gelmiyo. ben bizzat yasadım tecrübe ettim. Benden bir aksam kıpkırmızı adet kanaması gibi kan geldi. canım cok sıkıldı dr aradım normal adet kanaması olamaz yapısıklık acılmıstır dedi. uzandım ayaklarımı yükselttim ve dinlendim. Ama adet kanaması olsaydı ne yaparsak yapalım o akacak kan damarda durmazdı. Ben kesin bu tutmaz dedim ama tutmustu 5.gün embriyosuydu ve 10 gün tel edip aradılar beni hadi kan testi yaptırcaksınız meraktan öldük dediler apar topar gittim ben daha 2günüm var sanıyordum. Sonuc pozitifti 96 cıktı sonucum. Oyüzden takmayın, düsünmeyin, irdelemeyin, kendinizi dinlemeyin. Size verebilecegim tek tavsiye budur. İnsallah hepinizin sonucu pozitif olur. Bu mutlulugu hepiniz yaşarsınız. Suanda 11 haftalık hamileyim. Allah tüm isteyen elleri doldursun inşallah.

merhaba arkadaşlar benimde transferim yarın olacak ve çok karışık duygular içerisindeyim. hep sizleri okuyorum ve her zaman allahım hepimize sağlıklı sıhhatli bebekler versin diye dua ediyorum. drum corasprin verdi bana 36 saatte bir alıyorum acaba sizde kullandınız mı? yarından itibarende yatmayı planlıyorum ne kadar yatabilirsem artıkk...
en kısa zamanda hayırlısıyla bebeklerimize kavuşalım inşaallah.

mbende arkadaşım nerde tedavi görüyosun benimde yarın transferim var bende coraspin kullanıyorum

mbende arkadaşım nerde tedavi görüyosun benimde yarın transferim var bende coraspin kullanıyorum

mrb zazum asm gebzede dr ebru öztürk. 22 şubat test günüm. corasprin biraz korkutuyo beni ama kanama olursa keseceklermiş. ilk tüp bebek denemem. sen nerde yptırıyosun ilk mi? allah yardımcın olsun arkadaşım yüzümüz güler inş

mrb zazum asm gebzede dr. ebru öztürk ilk tüp bebek denemem. 5. gün tranfer yapıldı ve rahat geçti. şu anda yatıyorum. 22 şubat test günüm. corasprini kanamam olursa keseceklermiş(biraz korkutuyor beni). inş allah yüzümüzü güldürsün arkadaşım. sen nereye gidiyorsun? yarın için bol şans canım sana

merhaba arkadaşlar,
benim salı günü test günüm. ayın 4. ünde transfe yapılmıştı. yanlız dün öğleden beri kahverengi lekelenmelerim var. bugün iyice azaldı ama yine de devam ediyor. adet görecekmişim gibi hissediyorum sürekli. ödüm kopuyor. bu 2. denemem. inşallah sorun olmaz .
inşallah hepimiz bebişlerimize bir an önce kavuşuruz...

[/QUOTE][/QUOTE]
canım benmde transferim bugun oldu doktorum banada coraspin verdi bende içiyorum gunde 1 tane korkmana gerek yok kotu olsa dr neden versin bunları bize en zoru bu işte igneler cok agır tek kotu yanı budur heralde allah hepimize evlat nasip etsin inş

Son düzenleme:

dert etme canım benm transferim bugun sabah oldu ve hemşire test surecine kadar kan gelirse lekelenmen olursa sakın dert etme stres yapma hamileykende oluyo sen normal moralini yuksek tut test gunu testini yaptr dedi dert etme sakın rabbim yardımcımız olsun

kızlar kafam çok karıştı dün transferimin 9.günüydü kanamam başladı bugün tam anlamıyla regl oldum çarşamba günü test günüm sanırım tutunamadı bebiş moralimi bozmak istemiyorum ama içim kan ağlıyo sanki (((((((

öncelikle hayırlısı olsun hakkımızda,seninle aynı gün yapılmış transferimiz.benim de test günüm 22 şubat.merakla bekliyorum.o kadar heyecanlıyım ki anlatamam.güzel haberler alırız inşallah

ayy canım hayırlı olsun dualarımız kabul olsun inş en zoru beklemek ama iğnelerin verdiği acıda göz ardı edilemez oturamıyorum ben ve iki yanımda mosmor. corasprin kanı sulandırdığından acaba kanamam olur mu diye endişeleniyordum ama bu seferde hiç kanamam olmadığı için endişeleniyorum çoğu arkadaşımın lekenlenme dahi olsa olmuş ama bende tıkk yokk yine kuşum benim kafamı karıştırmayı başardı yine meraktan çatlıyorum. nasıl geçiyor yatıyor musun sürekli .ben duramadım 3. gün ve sonrası çok yorulmadan gezmeye devam ediyorum.

öncelikle hayırlısı olsun hakkımızda,seninle aynı gün yapılmış transferimiz.benim de test günüm 22 şubat.merakla bekliyorum.o kadar heyecanlıyım ki anlatamam.güzel haberler alırız inşallah
ah o heyecan ve anlatamadığımız duygularrr...gün yaklaştıkça daha çok heyecanlanıyorum. inş arkadaşım güzel haberlerle buluşalım inşaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…