sevgili caadi acaba vajinal jel kullanıyormusun?bana dr transfer sonrasında verdi sabah aksam kullanıyorum ve o jel böyle adet olmussun gibi icinden bisey akmıs gibi yapıyo, aslında o kremden kaynaklanıyor. Sen icini rahat tut. benim 2. denememde tuttu ve adet agrısı gibi kasıklarımda falan agrı oluyordu. Kahverenkli lekeler oluyordu. Hatta tahlilden birgün önce gece kıpkırmızı ve klozeti kırmızı yapacak kadar kan geldi moralim sıfırdı. Ama Allaha sükür sonuc pozitifti.
Arkadaşlar perşembe günü 12.günümüzdü değerim 57.8çıkmıştı bugün 14.günümüz değerim 170 çıktı Allah'ıma şükürler olsun bize bu günleri gösterdi... Allah herkesin emeğini boşa çıkarmasın yardımcısı olsun...
ALLAH anali babali buyutsun canim.darisi bizim basimiza ...........
Arkadaşlar perşembe günü 12.günümüzdü değerim 57.8çıkmıştı bugün 14.günümüz değerim 170 çıktı Allah'ıma şükürler olsun bize bu günleri gösterdi... Allah herkesin emeğini boşa çıkarmasın yardımcısı olsun...
tebrıkler allah tamamına erırsın insallah benımde bugun transferim oldu.bır sorum olacak senın embrıyolar kacıncı gun ve kac hucrelı nasıl embrıyodu meraktan soruyorum
Selam kızlar.Benimde bugün 3.günüm sürekli karnım ağrıyor gibi geliyor bana.Nedendir acaba? Birde ananas yemek lazım diyolar doğru mu sizce?
merhaba arkadaşlar benimde transferim yarın olacak ve çok karışık duygular içerisindeyim. hep sizleri okuyorum ve her zaman allahım hepimize sağlıklı sıhhatli bebekler versin diye dua ediyorum. drum corasprin verdi bana 36 saatte bir alıyorum acaba sizde kullandınız mı? yarından itibarende yatmayı planlıyorum ne kadar yatabilirsem artıkk...
en kısa zamanda hayırlısıyla bebeklerimize kavuşalım inşaallah.
mbende arkadaşım nerde tedavi görüyosun benimde yarın transferim var bende coraspin kullanıyorum
mbende arkadaşım nerde tedavi görüyosun benimde yarın transferim var bende coraspin kullanıyorum
merhaba arkadaşlar benimde transferim yarın olacak ve çok karışık duygular içerisindeyim. hep sizleri okuyorum ve her zaman allahım hepimize sağlıklı sıhhatli bebekler versin diye dua ediyorum. drum corasprin verdi bana 36 saatte bir alıyorum acaba sizde kullandınız mı? yarından itibarende yatmayı planlıyorum ne kadar yatabilirsem artıkk...
en kısa zamanda hayırlısıyla bebeklerimize kavuşalım inşaallah.
merhaba arkadaşlar,
benim salı günü test günüm. ayın 4. ünde transfe yapılmıştı. yanlız dün öğleden beri kahverengi lekelenmelerim var. bugün iyice azaldı ama yine de devam ediyor. adet görecekmişim gibi hissediyorum sürekli. ödüm kopuyor. bu 2. denemem. inşallah sorun olmaz .
inşallah hepimiz bebişlerimize bir an önce kavuşuruz...
mrb zazum asm gebzede dr. ebru öztürk ilk tüp bebek denemem. 5. gün tranfer yapıldı ve rahat geçti. şu anda yatıyorum. 22 şubat test günüm. corasprini kanamam olursa keseceklermiş(biraz korkutuyor beni). inş allah yüzümüzü güldürsün arkadaşım. sen nereye gidiyorsun? yarın için bol şans canım sana
canım benmde transferim bugun oldu doktorum banada coraspin verdi bende içiyorum gunde 1 tane korkmana gerek yok kotu olsa dr neden versin bunları bize en zoru bu işte igneler cok agır tek kotu yanı budur heralde allah hepimize evlat nasip etsin inş
ah o heyecan ve anlatamadığımız duygularrr...gün yaklaştıkça daha çok heyecanlanıyorum. inş arkadaşım güzel haberlerle buluşalım inşaallahöncelikle hayırlısı olsun hakkımızda,seninle aynı gün yapılmış transferimiz.benim de test günüm 22 şubat.merakla bekliyorum.o kadar heyecanlıyım ki anlatamam.güzel haberler alırız inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?