slm arkadaşlar kısaca bahsedeyim yaşadıklarımdan ,açıkcası aşırı beklentiler içerisine girmedim kasmadım hiç kendimi herşeyi akışına bıraktım gayet keyifli geçti .transfer sonrası yarım saat falan dinlendikten sonra daha fazla dayanamadım lavaboya gittim sorada hazırlaıp çıkktık 3 gün yatak istiraati verdi eşimle bir otele gittik 2 gün öylece yattım sadece yemek için ve lavabo için kalktım 3.günü çok sıkıldık öğlene kadar yattım öğlen hızlı trenle eskişehire evimize geldik hemen yattım ama 4. güden sonra bidaha yatmadım hiçbir iş yapmadım saolsun annem ve eşim çok yardımcı oldular üstelik yatılı misafirimde vardı çok keyifli bir süreç geçirdim 10 gün raporluydum bu gün iş başı yaptım yarında test günüm çoooookheyecanlıyım arkadaşlar.
yalnız dün dayanamadım evde idrar testi yaptım çok silik çıktı 2. çizgi ama çoook heycanlanmama yetti dua edin ne olur çizgilerim koyulaşır değerlerim yüksek çıkarr allah hamileyimm demeyi nasip eder inşallah
slm arkadaşlar kısaca bahsedeyim yaşadıklarımdan ,açıkcası aşırı beklentiler içerisine girmedim kasmadım hiç kendimi herşeyi akışına bıraktım gayet keyifli geçti .transfer sonrası yarım saat falan dinlendikten sonra daha fazla dayanamadım lavaboya gittim sorada hazırlaıp çıkktık 3 gün yatak istiraati verdi eşimle bir otele gittik 2 gün öylece yattım sadece yemek için ve lavabo için kalktım 3.günü çok sıkıldık öğlene kadar yattım öğlen hızlı trenle eskişehire evimize geldik hemen yattım ama 4. güden sonra bidaha yatmadım hiçbir iş yapmadım saolsun annem ve eşim çok yardımcı oldular üstelik yatılı misafirimde vardı çok keyifli bir süreç geçirdim 10 gün raporluydum bu gün iş başı yaptım yarında test günüm çoooookheyecanlıyım arkadaşlar.
yalnız dün dayanamadım evde idrar testi yaptım çok silik çıktı 2. çizgi ama çoook heycanlanmama yetti dua edin ne olur çizgilerim koyulaşır değerlerim yüksek çıkarr allah hamileyimm demeyi nasip eder inşallah
hayırlı olsun kaçıncı gnündesin transferinin ben ankarada yaptırdım 10 gün verdiler rapor bana az vermişler sana dr un kimdi tıpta ?belirti pek bişey anlamadımki adet olcakmışım gb kasıklarım ağrıyor miğdemde iyi değil ama bunlar aynı zmanda ialaçların yan etkileri konduramıyorum hiçbirşeye ,hem biran önce yarın olsun istiyorum hemde hiç zaman geçsin istemiyorum karmaşığım çok inşallah sonuçlarımız hayırlı olurcnm inşallah meleğin seninledir. bende eskişehirliyim tıp fakültesinde oldu transferim bana fazla izin vermediler raporumda 3 gündü. belirti felan yaşıyormusun cnm
hayırlı olsun kaçıncı gnündesin transferinin ben ankarada yaptırdım 10 gün verdiler rapor bana az vermişler sana dr un kimdi tıpta ?belirti pek bişey anlamadımki adet olcakmışım gb kasıklarım ağrıyor miğdemde iyi değil ama bunlar aynı zmanda ialaçların yan etkileri konduramıyorum hiçbirşeye ,hem biran önce yarın olsun istiyorum hemde hiç zaman geçsin istemiyorum karmaşığım çok inşallah sonuçlarımız hayırlı olur
İnşallah arkadaşım.Bu mübarek saatlerde hayırlı haberler alırsın.2. çizgi silik çıktığında genelde pozitif oluyor.Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin...slm arkadaşlar kısaca bahsedeyim yaşadıklarımdan ,açıkcası aşırı beklentiler içerisine girmedim kasmadım hiç kendimi herşeyi akışına bıraktım gayet keyifli geçti .transfer sonrası yarım saat falan dinlendikten sonra daha fazla dayanamadım lavaboya gittim sorada hazırlaıp çıkktık 3 gün yatak istiraati verdi eşimle bir otele gittik 2 gün öylece yattım sadece yemek için ve lavabo için kalktım 3.günü çok sıkıldık öğlene kadar yattım öğlen hızlı trenle eskişehire evimize geldik hemen yattım ama 4. güden sonra bidaha yatmadım hiçbir iş yapmadım saolsun annem ve eşim çok yardımcı oldular üstelik yatılı misafirimde vardı çok keyifli bir süreç geçirdim 10 gün raporluydum bu gün iş başı yaptım yarında test günüm çoooookheyecanlıyım arkadaşlar.
arkadaşlar bugün transferimin 8. günü kasık ağrılarım arttı bugün. çok moralim bozuk, aynı adet ağrısı gibi.. aynısını yaşayan varmı?
inşallah tutunmuşlardır arkaşım hikmet hassa ilgili ve iyi bir dr banada ufak bir operosyon yapmıştı geçen yılcanım bugün transferimn 9. günü nasipse çarşamba günü kan vericen sonuç için inşallah tutunmuşalrdır diye dua ediyorum. doktorum Hikmet Hassa çok ilgilendi sağolsun hemşirelerde bir o kadar iyi. işyerimde problemli benim kontrollere bile gitmemde problem oldu inş tutunmuşalrdır da bir daha yaşamam o günleri. hayırlısı olsun
inşallah cnm allah dualarımızı kabul etsinİnşallah arkadaşım.Bu mübarek saatlerde hayırlı haberler alırsın.2. çizgi silik çıktığında genelde pozitif oluyor.Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin...
bu sabah kanımı verdim 15:30 gibi soucum çıkıcak ama ben almıcam işyerimdeyim hastaneye çok yakın ama heyecandan alamıcam ben eşime dedim sen git al olumlu olumsuz birşey söyleme bana üzülceksemde sevinceksemde evde olayım istedim ,ay çok heycanlıyım
kızlaaarrrr
hamileyiiimmmmm eşime söyleme bana akşam eve gelince söyle demiştim dayanamadılar arkadaşlarla birlikte söylediler 105 çıkmış değerim 2 gün sora testi tekrarlayacakmışım inşallah herşey yolunda gider ve değerlerim yükselir sağ salim kucağıma alırım inşallah
allah herkese nasip etsin bu duyguyu
Canım hiç moralini bozma.Çünkü bu kasık ağrıları herkeste oluyor genelde.benimde bugün transfer gününüde sayarsak 4.günüm.bende bel ve kasık ağrısı var.Boş yere moralini bozma.Allaha emanet ol...
tebrik ederim arkadaşım.allah hayırlısıyla kucağınada almayı nasip inşallah.darısı bizlerin başına...
kızlaaarrrr
hamileyiiimmmmm eşime söyleme bana akşam eve gelince söyle demiştim dayanamadılar arkadaşlarla birlikte söylediler 105 çıkmış değerim 2 gün sora testi tekrarlayacakmışım inşallah herşey yolunda gider ve değerlerim yükselir sağ salim kucağıma alırım inşallah
allah herkese nasip etsin bu duyguyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?