Transferden Sonrasını Nelere Dikkat Ederek Geçirelim?

arkadaşlar meraba bende aranıza yeni katılıyorum, bikaç gündür yazışmalrınızı okuyorum en sonunda dayanamadım bende yazmaya karar verdim:) benimde bugün transferimin 7. günü 22 şubatta test yaptırıcam çok heyecanlıyım günler geçmek bilmiyo.. hele bu progynex iğne beni öldürdü mosmor oldu heryerim, şimdilik kanama yada lekelenme yok ama dün kasıklarım çok hafif ağrımaya başladı, ara ara geçiyo sonra yine başlıyo, ben sürekli atmadım hiç ama ağır işlerde yapmadım, yattıkça aklımdan çıkmıyo kafamı dağıtamıyorum çünkü Allah hepimizin yüzünü güldürür inşallah, en kısa zamanda sağlıklı bebişlerimiizi kucağımıza alırız

slm arkadaşlar kısaca bahsedeyim yaşadıklarımdan ,açıkcası aşırı beklentiler içerisine girmedim kasmadım hiç kendimi herşeyi akışına bıraktım gayet keyifli geçti .transfer sonrası yarım saat falan dinlendikten sonra daha fazla dayanamadım lavaboya gittim sorada hazırlaıp çıkktık 3 gün yatak istiraati verdi eşimle bir otele gittik 2 gün öylece yattım sadece yemek için ve lavabo için kalktım 3.günü çok sıkıldık öğlene kadar yattım öğlen hızlı trenle eskişehire evimize geldik hemen yattım ama 4. güden sonra bidaha yatmadım hiçbir iş yapmadım saolsun annem ve eşim çok yardımcı oldular üstelik yatılı misafirimde vardı çok keyifli bir süreç geçirdim 10 gün raporluydum bu gün iş başı yaptım yarında test günüm çoooook heyecanlıyım arkadaşlar.
yalnız dün dayanamadım evde idrar testi yaptım çok silik çıktı 2. çizgi ama çoook heycanlanmama yetti dua edin ne olur çizgilerim koyulaşır değerlerim yüksek çıkarr allah hamileyimm demeyi nasip eder inşallah

canım gözün aydın %100 hamilesinnnn. Allah tamamına erdirsinnnn. 2. cizgi silik cıkarsa pozitif sayılıyor.Bugün kan tahlili yaptırsan yine cıkar dogru sonucun.

cnm inşallah meleğin seninledir. bende eskişehirliyim tıp fakültesinde oldu transferim bana fazla izin vermediler raporumda 3 gündü. belirti felan yaşıyormusun cnm

cnm inşallah meleğin seninledir. bende eskişehirliyim tıp fakültesinde oldu transferim bana fazla izin vermediler raporumda 3 gündü. belirti felan yaşıyormusun cnm
hayırlı olsun kaçıncı gnündesin transferinin ben ankarada yaptırdım 10 gün verdiler rapor bana az vermişler sana dr un kimdi tıpta ?belirti pek bişey anlamadımki adet olcakmışım gb kasıklarım ağrıyor miğdemde iyi değil ama bunlar aynı zmanda ialaçların yan etkileri konduramıyorum hiçbirşeye ,hem biran önce yarın olsun istiyorum hemde hiç zaman geçsin istemiyorum karmaşığım çok inşallah sonuçlarımız hayırlı olur

arkadaşlar bugün transferimin 8. günü kasık ağrılarım arttı bugün. çok moralim bozuk, aynı adet ağrısı gibi.. aynısını yaşayan varmı?

canım bugün transferimn 9. günü nasipse çarşamba günü kan vericen sonuç için inşallah tutunmuşalrdır diye dua ediyorum. doktorum Hikmet Hassa çok ilgilendi sağolsun hemşirelerde bir o kadar iyi. işyerimde problemli benim kontrollere bile gitmemde problem oldu inş tutunmuşalrdır da bir daha yaşamam o günleri. hayırlısı olsun

İnşallah arkadaşım.Bu mübarek saatlerde hayırlı haberler alırsın.2. çizgi silik çıktığında genelde pozitif oluyor.Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin...

arkadaşlar bugün transferimin 8. günü kasık ağrılarım arttı bugün. çok moralim bozuk, aynı adet ağrısı gibi.. aynısını yaşayan varmı?

Canım hiç moralini bozma.Çünkü bu kasık ağrıları herkeste oluyor genelde.benimde bugün transfer gününüde sayarsak 4.günüm.bende bel ve kasık ağrısı var.Boş yere moralini bozma.Allaha emanet ol...

inşallah tutunmuşlardır arkaşım hikmet hassa ilgili ve iyi bir dr banada ufak bir operosyon yapmıştı geçen yıl

bu sabah kanımı verdim 15:30 gibi soucum çıkıcak ama ben almıcam işyerimdeyim hastaneye çok yakın ama heyecandan alamıcam ben eşime dedim sen git al olumlu olumsuz birşey söyleme bana üzülceksemde sevinceksemde evde olayım istedim ,ay çok heycanlıyım

canım sonucunu aldınmı.ne zaman haber vereceksin bizlere...

Arkadaşlar salı günü transferim yapıldı.transfer öncesi embriyoloğun verdiği bilgi şu şekilde. blastosist seviyesinde olan embriyolar dondurma esnasında kapanırmış.çözdürme işlemi olduğunda açılması gerekiyormuş. bana verilen embriyoda tamamen açılma olmamış ancak transfer edilebilcek durumda şansımızı denicez dedi.sizce bu tutma şansını etkilermi.fikri olan varmı..

kızlaaarrrr
hamileyiiimmmmm eşime söyleme bana akşam eve gelince söyle demiştim dayanamadılar arkadaşlarla birlikte söylediler 105 çıkmış değerim 2 gün sora testi tekrarlayacakmışım inşallah herşey yolunda gider ve değerlerim yükselir sağ salim kucağıma alırım inşallah
allah herkese nasip etsin bu duyguyu

tebrik ederim arkadaşım.allah hayırlısıyla kucağınada almayı nasip inşallah.darısı bizlerin başına...

Çok saol canım, bana moral verdiğin için. İnşallah dediğin gibidir. Birkaç arkadaşıma da sordum, onlarında hep hamile kaldıkları ay adet olacakmış gibi kasık ağrıları olmuş.. Allah hepimizin gönlüne göre versin...

tebrik ederim arkadaşım.allah hayırlısıyla kucağınada almayı nasip inşallah.darısı bizlerin başına...

cnmmmm gözünaydınnnn İnşallah darısı bizlerin başına... Allah hayırlıyısıyla, sağlıkla bebişini kucağına almayı nasip etsin :)) bizler içinde dua et bol bol, hamilelerin duaları kabul olurmuş benimde 22 şubatta kan testim, şimdiden inanılmaz heyecanlıyım

cnmmmm gözünaydınnnn İnşallah darısı bizlerin başına... Allah hayırlıyısıyla, sağlıkla bebişini kucağına almayı nasip etsin :)) bizler içinde dua et bol bol, hamilelerin duaları kabul olurmuş .. benimde 22 şubatta kan testim, şimdiden inanılmaz heyecanlıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…