Transferden Sonrasını Nelere Dikkat Ederek Geçirelim?

bugün transferimin 9.günü,ay çatlıyorum meraktan.hafif adet sancıları dışında başka bi belirti yok.dayanamadım az önce gebelik testi aldım eczaneden ama yapmaya cesaretim yok.ölümüne korkuyorum tek çizgi görürüm diye.bu ne yaaaa.siz ne dersiniz yapayım mı bekleyeyim mi?

transferin 10. gunu kanamam basladi doktor fitil birak ama yinede testini 12. gunu yaptir dedi yaptirdim kan degerimin 11 oldugunu soylediler iki sonra tekrar yaptirmaliyim dis gebelikten korkuyorum kanamada devam ediyor bu arada bilgisi olan varmi

Bekle bekle, varsa bile idrarda çıkmayabilir, boşuna moralini bozma bence

transferin 10. gunu kanamam basladi doktor fitil birak ama yinede testini 12. gunu yaptir dedi yaptirdim kan degerimin 11 oldugunu soylediler iki sonra tekrar yaptirmaliyim dis gebelikten korkuyorum kanamada devam ediyor bu arada bilgisi olan varmi

Benim kanamam başlamamıştı ama 11. gün değerim 11 di sonra 13. gün 5 e düştü muhtemelen senin ki de biyokimyasal gebelik oldu. Yani tutundu ama yeterince güçlü olmadığı için devam edemedi.

Canim transferin de , tedavinde hayirli olsun ..

Ìnsallah nazli melegin bu kez gelicek .. Sana ve ailene de yaninda mutluluk getirecek ...

Bahsettigin konu hakkinda hicbir bilgim yok malesef ..

O nedenle yorum yapamiycam .. Ama tek söyleyecegim sey su ki : Rabbim her ne sekilde olursa olsun bir seye 'OL ' derse o oluverir ...

Cani gönülden dua ediyorum .. Bebeginin gelmesi ve bizlere mutlu haberler vermen icin ..

teşekkür ederim canım umut oldun bizlere Rabbim bebeğini sana bağışlasın ve inş. bizlerede bu duyguyu yaşamayı nasip eder

mrh.
yaşadıklarımı paylaşmak istedim ve merak ettiklerim de var öncelikle burada olmak çok güzel ..kısaca anlatayım.bursa da yaşıyorum.daha önce 2 kere aşılama deneyimim oldu sonuç negatif hiç hamile kalmadım.1.5 senedir tedavi görüyorum sebebi açıklanamayan infertilite bizim kisi...bursa acıbadem doktor şahin beyle tüp bebek denemesine başladık bu ay öncelikle acıbadem den çok memnunum.
16 şubatta blastosist transferim yapıldı. 28 ŞUBAT ta gebelik testim olacak heyecanlıyım.ara sıra ağrım oluyor.hiç bir belirti yok gibi sanki ama ağzımın tadı kaçıyor yediklerimden tad almıyor gibi oluyorum sonucu pozitif çıkanlarda ne gibi değişiklikler oldu paylaşırsanız sevinirim

arkadaşlaaaaarrrr... bugün 12. günümdü test yaptırdım kanda değerim 242,56 çıktı :)))) hamileyiiimmmmm :)))) doktor ikiz olabileceğini söyledi :)bana 1 tane embriyo transfer yapıldı ama doktor bölünmüş olabilir yani tek yumurta ikizi olabilir dedi.. ama tabi bu şimdilik bi tahmin sadece :) Allah hepinize benim gibi başkaları gibi hayırlı ve güzel haberler almak nasip etsinn... sakın moralinizi bozmayın, hep umutlu olun, kasık ağrılarına kanamalara kafanızı takmayın,, benim günlerdir ve hala kasık ağrılarım var tıpkı adet ağrısı gibi.... ama bunlar çok normal :) unutmaya çalışın ve gününüzden önce boşuna test yapmayın, varsada negatif çıkabilir, sakın boşuna moralinizi bozmayın.... hepinize bol şansss dert ortaklarım :)) hepinize duacıyım....

nasılsın neler yaptın merak ediyorum seni benim transferim 14 şubatta oldu seninki ne zaman ve kaçıncı gün emriyoları verildi.

arkadaşlar Rabbim hepimize anne olmayı nadip eder inşşşşş.... benmde transferimin 2. günü bugün. 21 şubatta yapıldı ama doktorum yumurtayı koyar koymaz beni ayağa kaldırdı ve tuvalete gönderdi sonra yattım 1 saat. ve yolculuk yaptık 3 saat arabayla yatarak yavaş yavaş geldik ewe ama içim rahat değil hiç ya tutmazsa die bu 2. denemem ilkinde hiç kıpırdamadan yatmam istenmişti ama sonuç negatifti. yine aynı hüznü yaşamaktan çok kotrkuyorum.... benm gibi yolculuk yapıpda tutan var mı???

elifcamli hic korkma bendede aynisi oldu transferden hemen sonra kaldirdilar tuvalete gonderdiler merak etme birsey olmaz dediler ,sonra ciktik 5 dakika oturdum bir kahve ictim sonra bende arabayla yolculuk yaptim eve gelince aniden gelen misafirlere hizmet ettim tatlifalan yaptim ikinci gun yine misafir geldi hic yatamadim dinlenemedim icimden bu defa olmadi diyordum ama test gunumu bile beklemeden test yaptim ikinci cizgiyi gorunce cok sasirdi yani diyecegim sen ne yaparsan yap rabbim dilerse veriyor tek yapmadigim sey dus yapmadim nerdeyse 1 hafta ve cinsel iliskide bulunmadim

transferin 3.günü, 5.denemem..yatıyorum,midem bulanıyor, belşm ağrıyor,tuttumu acaba?
allahım sen yardım et...bu sefer olsun...inşallah..

Arkadaşlar daha önce transfer olan arkadaşlardan rica edıyorum tecrübelerini paylaşsınlar...Benim ilk tüp bebek denemem ve bugün transferın 4.günü...İlk iki gün kasıklarımda oldukça yoğun bir ağrı oldu...Dün ve bugün ise öyle çok bir ağrım yok...Ayakta durunca ve otunca sancım oluyor...Ara ara da kasıklarımda batma oluyor...ama diğer arkadaşların bahsettiği gibi çok yoğun bir ağrı yada kanama olmadı...Bu normalmi ? Kanama yada yoğun arımı çocuğun tutunduğunu gösterir ?

Lütfen bu konuda bilgisi olanlar arkadaşlar beni aydınlatsın

Herkeste kanama ya da ağrı olacak diye bir şart yok. Normal gebelik yaşayan kadınlar bu dönemi fark etmiyorlar bile. Benim bugün 10. günüm kan testimiz 125.7 çıktı İnşaallah artarak devam eder. Bende hiçbir belirti olmadı sadece adet belirtilerim oldu o kadar.

Hayırlı olsun canım. Allah tamamına erdirir inşallah.
Sağlıkla sıhatle kucağına almayı nasip etsin.

Hayırlı olsun canım çok mutlu oldum...İnş. sonuna kadar sağlıklı bir şekilde evladın sana tutunur..Bu arada bilgilendirme içinde tşkler canım...İşler normal gitse bile insan kafasına takıcak bişeyler buluyor sanırım...İçimi rahatlattın saol canım...

arkadaşlar çok teşekkür ederim walla rahatladım bunları okuyunca. bende yolu yarıladım 6. gün bugün acaba en erken ne zaman test yaptırsam çıkar sonuç? offffffff walla dayanamıomm arkadaşlar bütün tüp bebek işlemleri arasında hiçbir şey bu kadar zor gelmemişti.buarada ben İzmir de çiğli kent hastanesinde İsrael Aruh'a gittim söyliyebileceğim tek şey war negetif olsa bile kesinlikle doktorumu değiştirmem daha önce symrnada yaptırmıştım ama negatifti ve sistem çok çok değişik burda çok düzenli eğer izmirde olupta dr.konusunda kararsız olan varsa İSRAEL ARUH diyorum başkada bişiy demiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…