Transferden Sonrasını Nelere Dikkat Ederek Geçirelim?

Acele etme en az 10. güne kadar bekle. Benim ilkinde kimyasal gebelik oluştu 9. gün idrar testinde 2. çizgiyi görmüştüm ama 11. gün kan da değerimiz çok düşük çıktı. Sanırla biraz daha bekle.

arkadaşlar slm benim transferim yarın sabah olucak.ve ben perşembe günü yani transfer gününüde sayarsak 3.gün 6 -7 saatlik uzaklıktaki memleketime dönücem ama bişey olurmu yatarak gitsem bi sakıncası olurmu kiiii.lütfen yardım edinn.eşimin izni bitti o yüzden mecburuzzz.

kızlar dün transferim oldu bebişimi aldım geldim bugün evime inşallah beni terketmezz
kızlar kiminiz fitil iğne jel falan kullanıyormuşsunuz ben sadece progestan ç.aspirini folik asit ve dostinex bide perşembe günü de 1 adet iğnem var bana vermediler jel falan onlar ne işe yarıyo kiii :26:

cnm hayırlı olsun bende bebeğimi 8 şubatta aldım geldim ilk denememdi şu anda 5+5 oldu p.tesi ilk muyanemiz var
bana transferdenden sonra jel günde 2 kez verdi hala devam 2 günde değiştirdiğim bantlarım var ve multitabs vitamin ve koraspin günde 1 tane hala kullanmaya devam ediyorum doktorumu aradım kan sonucumu söylemek için ilaçlara devam dedi.

inşallah en kısa zamanda seninde güzel haberlerini bekliyorum şimdiden hayırlı olsun

ay böyle ilkinde tutanları duyunca çok mutlu oluyorum bizde çok uğraş verdik bu melek için allahım tattırır inşallah, allah seninkini de sağlıklı sıhatli kucağına almayı nasip etsin hayırlı uğurlu olur inşallah bana jel vermediler yaa ama nedenki tutmasını mı sağlıyo acaba
transferden sonra 12. gün mü tahlil yaptırdın canım nasıl bekledin o kadar

ben transferimden 1 hafta sonra çubuk test yaptım pozitif çıkmıştı ama 2 gün daha bekledim yine pozitif çıktı doktorum bana test tarihi 21 şubatta vermişti sonra kan testimde değerim 340 çıkmıştı

hangi doktora gidiyosun ben bahçeci gidiyorum bana jeli yani onlar fitilde diyorlar yumoşları topladıktan sonra başlattılar günde 1 tane ile transferden sonra günde 2 taneye çıkardılar cnm inşallah seninde güzel haberini alırız

ben mayaya gidiyorum bahçecide çok iyiymiş, progestan çocuk aspirini elevit bi de dostinex kullanıyorum
benim 11 yumurtam toplandı onlardan 6 sı kaldı transfer günündede 1.kalite 7 hücreli 1 tane kaldı onu verdiler, azimli çıktı meleğim demekki bırkmıcak beni

Cnm İnşallah bebeğin sana sıkı sıkı tutunsun bırakmasın seni bulmuş böyle anneyi güzel haberlerini bekliyorum

dün benimde transferim oldu çok rahatsızım kasıklarda arı şişkinlik üstelikte grip oldum çok kotü bir gece geçirdım

dün benimde transferim oldu çok rahatsızım kasıklarda arı şişkinlik üstelikte grip oldum çok kotü bir gece geçirdım

inşallah hayırlı olur trnsferin.kaç embriyo transfer edildi.kaç hücreliydi.pozitif haberlerini bekliyozzz.transferimiz aynı günn..

2 embriyo transfer edildi 1 kalita ama kaç hüçreli oldunu bilmiyorum

kızlar grip embriyonları etkilermi bilginiz varmı???ateşim yok ama öksurük çok kötü

bizde şuan israel beye gidiyoruz.bizim tedavi bu adet döneminde kısmetse. elifcim sizin infertilite sebebi neydi acaba?

kızlar grip embriyonları etkilermi bilginiz varmı???ateşim yok ama öksurük çok kötü

canım sakın ilac kullanma ben kulandım ve sonuç negatiff yat dinlen bol bol meyve ye ben cok kötü hastalanmıstım öyle öksuruyodumkı butun vucudum sarsılıyodu sana tavsıyem hiçbişekılde ilac kullanma doktor bana kullanma demişti ama ben o kadar hastalandımkı mecburkaldım

slm kızlar günaydın benim bugün 3.gününm ve gece uykuda unutup bir iki kere genleştiğimi hatırlıyorum bi zararı olurmu kiiii aklıma gelincede korktum yaaaa.

sanmıyorum canım genleşmeyle nolur ki ben de genleşiyorum eğiliyorum kalkıyorum ama dikkatli davranıyorum ani hareketler yapmamaya çalısıyorum
ama bugün tansiyonum düşük gibi dengesizim ayağa kalkınca neden acabaa:26::26:

Cnm İnşallah bebeğin sana sıkı sıkı tutunsun bırakmasın seni bulmuş böyle anneyi güzel haberlerini bekliyorum

mehtapcım inşallah benimde ilk denememde tutar yaaa çünkü benimkileri dondurmadılar,
ve her sorunumuzu hallettik tüp bebekten önce tüplerim falan açılmıştı dokotrum tam artık normal yoldan kalabilirsin demiştiki eşim rahaytsızlandı ve bi ilaç içmesi gerekti o da olacak çocuğa zarar verirmiş bu yüzden o ilaca başlamadan tüp bebeğe başvurduk bizde spermini donduralım diye,eşim bu ay başlıyo çünkü o ilaca

Çok merak ettim ne ilacı kullanacak ? özel değilse tabi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…