arkadaşlar çok teşekkür ederim walla rahatladım bunları okuyunca. bende yolu yarıladım 6. gün bugün acaba en erken ne zaman test yaptırsam çıkar sonuç? offffffff walla dayanamıomm arkadaşlar bütün tüp bebek işlemleri arasında hiçbir şey bu kadar zor gelmemişti.buarada ben İzmir de çiğli kent hastanesinde İsrael Aruh'a gittim söyliyebileceğim tek şey war negetif olsa bile kesinlikle doktorumu değiştirmem daha önce symrnada yaptırmıştım ama negatifti ve sistem çok çok değişik burda çok düzenli eğer izmirde olupta dr.konusunda kararsız olan varsa İSRAEL ARUH diyorum başkada bişiy demiyorum...
kızlar dün transferim oldu bebişimi aldım geldim bugün evime inşallah beni terketmezz
kızlar kiminiz fitil iğne jel falan kullanıyormuşsunuz ben sadece progestan ç.aspirini folik asit ve dostinex bide perşembe günü de 1 adet iğnem var bana vermediler jel falan onlar ne işe yarıyo kiii :26:
cnm hayırlı olsun bende bebeğimi 8 şubatta aldım geldim ilk denememdi şu anda 5+5 oldu p.tesi ilk muyanemiz var
bana transferdenden sonra jel günde 2 kez verdi hala devam 2 günde değiştirdiğim bantlarım var ve multitabs vitamin ve koraspin günde 1 tane hala kullanmaya devam ediyorum doktorumu aradım kan sonucumu söylemek için ilaçlara devam dedi.
inşallah en kısa zamanda seninde güzel haberlerini bekliyorum şimdiden hayırlı olsun
ay böyle ilkinde tutanları duyunca çok mutlu oluyorum bizde çok uğraş verdik bu melek için allahım tattırır inşallah, allah seninkini de sağlıklı sıhatli kucağına almayı nasip etsin hayırlı uğurlu olur inşallahbana jel vermediler yaa ama nedenki tutmasını mı sağlıyo acaba
transferden sonra 12. gün mü tahlil yaptırdın canım nasıl bekledin o kadar
ben mayaya gidiyorum bahçecide çok iyiymiş, progestan çocuk aspirini elevit bi de dostinex kullanıyorum
benim 11 yumurtam toplandı onlardan 6 sı kaldı transfer günündede 1.kalite 7 hücreli 1 tane kaldı onu verdiler, azimli çıktı meleğim demekki bırkmıcak beni
dün benimde transferim oldu çok rahatsızım kasıklarda arı şişkinlik üstelikte grip oldum çok kotü bir gece geçirdım
arkadaşlar çok teşekkür ederim walla rahatladım bunları okuyunca. bende yolu yarıladım 6. gün bugün acaba en erken ne zaman test yaptırsam çıkar sonuç? offffffff walla dayanamıomm arkadaşlar bütün tüp bebek işlemleri arasında hiçbir şey bu kadar zor gelmemişti.buarada ben İzmir de çiğli kent hastanesinde İsrael Aruh'a gittim söyliyebileceğim tek şey war negetif olsa bile kesinlikle doktorumu değiştirmem daha önce symrnada yaptırmıştım ama negatifti ve sistem çok çok değişik burda çok düzenli eğer izmirde olupta dr.konusunda kararsız olan varsa İSRAEL ARUH diyorum başkada bişiy demiyorum...
kızlar grip embriyonları etkilermi bilginiz varmı???ateşim yok ama öksurük çok kötü
Cnm İnşallah bebeğin sana sıkı sıkı tutunsun bırakmasın seni bulmuş böyle anneyi güzel haberlerini bekliyorum
mehtapcım inşallah benimde ilk denememde tutar yaaa çünkü benimkileri dondurmadılar,
ve her sorunumuzu hallettik tüp bebekten önce tüplerim falan açılmıştı dokotrum tam artık normal yoldan kalabilirsin demiştiki eşim rahaytsızlandı ve bi ilaç içmesi gerekti o da olacak çocuğa zarar verirmiş bu yüzden o ilaca başlamadan tüp bebeğe başvurduk bizde spermini donduralım diye,eşim bu ay başlıyo çünkü o ilaca
Çok merak ettim ne ilacı kullanacak ? özel değilse tabi?
eşim crohn hastası IMURAN kullanacak canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?