Transferden Sonrasını Nelere Dikkat Ederek Geçirelim?

Arkadaşlar bugün transferımın 9.günü ve son günlerde acaip bir nefes darlığı sorunu yaşıyorum...Doktoruma henüz ulaşamadım...Sizlerde de buna benzer sorunlar oldumu...Bilgi verirseniz çok mutlu olurum...

yarın tranferim olacak 21 yumurta toplandı arkadaşlar transferden sonra nelere dikkat etmeliyim kaç gün dinlenmek yeterli transfer olunca herhangi bir rahatsızlık olur mu yumurta toplamadan sonra çok rahatsızlandım karnım şişti 3 şişe serum yedim biraz toparlandım şimdi iyiyim ama transferden sonra daha dikkatli olmalıyım neler yapmalıyım

canım doktorum bana nefes darlığı çekebilirsin bol bol su iç dedi,eğer aşırı olursa mutlaka merkeze gel serum takarız demişti hemen ulaş doktora

arkadaşlar merhaba salı günü iğnelere başlıcam bi aksilik olmazsa bana doktorum ondan önce coraspirin ve vitamin içmemi söyledi 3 gündürde grip oldum aferin içtim sizce bi zararı dokunurmu daha iğnelere başlamadım ama ne biliyim evham yaptım

Son düzenleme:
naber canım
nasıl geçti transferin falan şimdi nasılsın,samsuna gittinmi?

iiii çok şükür şimdilik herşey yolunda gerisi yüce rabbime kaldı.evet samsundayım dün geldim .bugün 4.günüm allahım inşallah olacakkkk.sen ne aşamadasıın ne yaptın..

iiii çok şükür şimdilik herşey yolunda gerisi yüce rabbime kaldı.evet samsundayım dün geldim .bugün 4.günüm allahım inşallah olacakkkk.sen ne aşamadasıın ne yaptın..

çok sevindim herşeyin yolund aolduğuna,inşaallah devamıda güzel olucak,bebeğin sana sımsıkı tutuncak annesi,eee şuan anne adayısın nede olsa değilmi:))inşaallah rabbim tamamına erdirir sağlıklı hayırlısıyla...bende lucrin sayesinde 3günlük adet gecikmesi yaşadım,bugün azlekeler başladı p.tesi sabah gidicem anatoliaya,geçen hafta rapor için gittim sadece..bakalım..MEVLAM NEYLER,NEYLERSE GÜZEL EYLER...sana SABIR,DUA VE SUKUNET öneriyorum..zor ama tek çaremiz buuu

Bayanlar merhaba.bende transfer yaptırdım bugun 3. Günüm 10 günüm daha var... Ama beni düşündüren her gün vurulduğum iğneler ....süzgeç oldumm ....

bende iyim tşkler transferden sonra 5 gün ağrım olmuştu geçmişti çok ağır bir grip geçirdim ben bir hatfa şimdi iyim benimde rahatsız edilmiyen anlatılmaz bir gerginlik var kasıklarda

ben dün idrar testi yaptım 6 gün 2ci çizgi görmedim diye testi kırdım

1 saat dolandım evim içinde testle evim butün ışıkları yaktım görmuyordum çünkü ....2 çizgi görmemek normal bile bile yaptım testi daha dün 6 günümdü balkonda oturdum testi açtım şeridi aldım yakından baktım 2 çizgi görmedim ve testi kırdım

ben dün idrar testi yaptım 6 gün 2ci çizgi görmedim diye testi kırdım

kız yapma böyle yaaaa.olacakk allahın izniyle bak görrrr.sakin olmaya çalışıyoruummm bende.hem artıları düşünüyorum hem eksileriii her türlü mutlu olmaya çalışmmam lazım ne yapayımm.bu benim 3.denememmm artık alıştım galibaaaaa.offffff ben de çok sıkıldıımm aslındaaaaa.:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:

rabim yardımcımız olsun benimde 2 denemem ilk kimiyasal oldu çok korkuyorum

Tebrik ederim canım darısı bizlere inş.

Tebrik ederim canım darısı bizlere inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…