Arkadaşlar bugün transferımın 9.günü ve son günlerde acaip bir nefes darlığı sorunu yaşıyorum...Doktoruma henüz ulaşamadım...Sizlerde de buna benzer sorunlar oldumu...Bilgi verirseniz çok mutlu olurum...
inşallah hayırlı olur trnsferin.kaç embriyo transfer edildi.kaç hücreliydi.pozitif haberlerini bekliyozzz.transferimiz aynı günn..
naber canım
nasıl geçti transferin falan şimdi nasılsın,samsuna gittinmi?
iiii çok şükür şimdilik herşey yolunda gerisi yüce rabbime kaldı.evet samsundayım dün geldim .bugün 4.günüm allahım inşallah olacakkkk.sen ne aşamadasıın ne yaptın..
nasılsın nasıl gidiyor??iiii çok şükür şimdilik herşey yolunda gerisi yüce rabbime kaldı.evet samsundayım dün geldim .bugün 4.günüm allahım inşallah olacakkkk.sen ne aşamadasıın ne yaptın..
nasılsın nasıl gidiyor??
ben dün idrar testi yaptım 6 gün 2ci çizgi görmedim diye testi kırdım
rabim yardımcımız olsun benimde 2 denemem ilk kimiyasal oldu çok korkuyorumkız yapma böyle yaaaa.olacakk allahın izniyle bak görrrr.sakin olmaya çalışıyoruummm bende.hem artıları düşünüyorum hem eksileriii her türlü mutlu olmaya çalışmmam lazım ne yapayımm.bu benim 3.denememmm artık alıştım galibaaaaa.offffff ben de çok sıkıldıımm aslındaaaaa.:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
arkadaşlaaaaarrrr... bugün 12. günümdü test yaptırdım kanda değerim 242,56 çıktı :)))) hamileyiiimmmmm :)))) doktor ikiz olabileceğini söyledi :)bana 1 tane embriyo transfer yapıldı ama doktor bölünmüş olabilir yani tek yumurta ikizi olabilir dedi.. ama tabi bu şimdilik bi tahmin sadece :) Allah hepinize benim gibi başkaları gibi hayırlı ve güzel haberler almak nasip etsinn... sakın moralinizi bozmayın, hep umutlu olun, kasık ağrılarına kanamalara kafanızı takmayın,, benim günlerdir ve hala kasık ağrılarım var tıpkı adet ağrısı gibi.... ama bunlar çok normal :) unutmaya çalışın ve gününüzden önce boşuna test yapmayın, varsada negatif çıkabilir, sakın boşuna moralinizi bozmayın.... hepinize bol şansss dert ortaklarım :)) hepinize duacıyım....
arkadaşlaaaaarrrr... bugün 12. günümdü test yaptırdım kanda değerim 242,56 çıktı :)))) hamileyiiimmmmm :)))) doktor ikiz olabileceğini söyledi :)bana 1 tane embriyo transfer yapıldı ama doktor bölünmüş olabilir yani tek yumurta ikizi olabilir dedi.. ama tabi bu şimdilik bi tahmin sadece :) Allah hepinize benim gibi başkaları gibi hayırlı ve güzel haberler almak nasip etsinn... sakın moralinizi bozmayın, hep umutlu olun, kasık ağrılarına kanamalara kafanızı takmayın,, benim günlerdir ve hala kasık ağrılarım var tıpkı adet ağrısı gibi.... ama bunlar çok normal :) unutmaya çalışın ve gününüzden önce boşuna test yapmayın, varsada negatif çıkabilir, sakın boşuna moralinizi bozmayın.... hepinize bol şansss dert ortaklarım :)) hepinize duacıyım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?