Tebrik ederim canım darısı bizlere inş.
eet ben bu ay kısmet olursa bir problem olmazsa aydın arıcı ya başlıyorum benim ilk denemem olucak çokta korkuyorum o yüzden,doğum kontrol hapım dün bittiArkadaslar sıteye yenı uye oldum.. Aydın arıcıya tüp bebek yaptıran varmı?
Bencde super
arkadaşlar ayın 5 inde transferim yapıldı 17 sinde belli olcak hiç bir belirti yok lekelenme ya da ağrı falan... ama günde iki defa kalçadan iğne vuruluyorum. kalçamda yer kalmadı iğne bile girmiyo artık. nasıl dağılacak bu kitleler ne önerirsiniz eşim alkolle masaj yaparak dağıtmaya çalışıyor acısı biraz geçiyor ama sertliklerde fazla bi değişiklik olmuyor. doktorum eğer hamile kalırsan iğneye devam dedi daha ne kadar sürcek bilmiyorum. pıhtılaşmadan dolayı göbekten de iğne yapıyorum. aynı durum orada da oluşmaya başladı:26: aynı durumu yaşayan arkadaşlar bilgi verirse sevinirim...
Canım transfer günlerimiz aynı gün olmuş benimde 17 mart yani perşembe günü sonucu öğreneceğim Allah'ın izniyle. Aynı şeyleri bende yaşadım kalçadan iğnelerim çok şükür bitti göbekten hala devam ediyor morluklar oluştu bendede ama ne yapalım bebeklerimiz için bunların hepsi sen nerede yaptırdın inş. güzel sonuçlar alırız
merhaba..doktorum kalçanda bezeler olursa iğne yapılmayacak kadar morlukların vs olursa...bizi ara fitil veririz dedi..ama fitil den sonra kanaman olursa iğneye dönmek zorundasın demişti...sende istersen doktoruna danışş...
eet ben bu ay kısmet olursa bir problem olmazsa aydın arıcı ya başlıyorum benim ilk denemem olucak çokta korkuyorum o yüzden,doğum kontrol hapım dün bitti
merhaba..doktorum kalçanda bezeler olursa iğne yapılmayacak kadar morlukların vs olursa...bizi ara fitil veririz dedi..ama fitil den sonra kanaman olursa iğneye dönmek zorundasın demişti...sende istersen doktoruna danışş...
sorun değil canım ben okudum da cevapta yazdım sonradan farkettim:) Allahım güzl sonuçlar nasip etsin inş.mltmex yazacaktım sıze yazmısım umarım mltmex okur..bu arada benimde bugun 11.gunum sonucumu 17 martta oğrenicem.insallsah.
sorun değil canım ben okudum da cevapta yazdım sonradan farkettim:) Allahım güzl sonuçlar nasip etsin inş.
kızlar ben hamileyim rabbim hepinize nasip etsin çok değişik bir duygu transferin 8.günü idrarda 9. günü kanda çıktı allah kucağımıza almayıda nasip etsin ben ohss oldum çok dikkat edin kendinize takip edin 1 haftadır ölüyorum şişlikten nefes bile alamıyorum karnım davul gibi özellikle fazla yumurtası olup genç yaşta olanlar dikkat etsin hergün hastanedeyim
kızlar ben hamileyim rabbim hepinize nasip etsin çok değişik bir duygu transferin 8.günü idrarda 9. günü kanda çıktı allah kucağımıza almayıda nasip etsin ben ohss oldum çok dikkat edin kendinize takip edin 1 haftadır ölüyorum şişlikten nefes bile alamıyorum karnım davul gibi özellikle fazla yumurtası olup genç yaşta olanlar dikkat etsin hergün hastanedeyim
tebrikler canım inşallah hepimiz bu duyguyu yaşarız Allah sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin canım de ne gibi değişiklikler belirtiler olmuştu yazarsan sevinirim
tebrikler arkadaşımişallah sorun olmadan doğar bebiş:))
darısı başımıza.:))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?