Transferden Sonrasını Nelere Dikkat Ederek Geçirelim?

arkadaşlar ayın 5 inde transferim yapıldı 17 sinde belli olcak hiç bir belirti yok lekelenme ya da ağrı falan... ama günde iki defa kalçadan iğne vuruluyorum. kalçamda yer kalmadı iğne bile girmiyo artık. nasıl dağılacak bu kitleler ne önerirsiniz eşim alkolle masaj yaparak dağıtmaya çalışıyor acısı biraz geçiyor ama sertliklerde fazla bi değişiklik olmuyor. doktorum eğer hamile kalırsan iğneye devam dedi daha ne kadar sürcek bilmiyorum. pıhtılaşmadan dolayı göbekten de iğne yapıyorum. aynı durum orada da oluşmaya başladı:26: aynı durumu yaşayan arkadaşlar bilgi verirse sevinirim...

Canım transfer günlerimiz aynı gün olmuş benimde 17 mart yani perşembe günü sonucu öğreneceğim Allah'ın izniyle. Aynı şeyleri bende yaşadım kalçadan iğnelerim çok şükür bitti göbekten hala devam ediyor morluklar oluştu bendede ama ne yapalım bebeklerimiz için bunların hepsi sen nerede yaptırdın inş. güzel sonuçlar alırız

merhaba..doktorum kalçanda bezeler olursa iğne yapılmayacak kadar morlukların vs olursa...bizi ara fitil veririz dedi..ama fitil den sonra kanaman olursa iğneye dönmek zorundasın demişti...sende istersen doktoruna danışş...

mltmex yazacaktım sıze yazmısım umarım mltmex okur..bu arada benimde bugun 11.gunum sonucumu 17 martta oğrenicem.insallsah.

eet ben bu ay kısmet olursa bir problem olmazsa aydın arıcı ya başlıyorum benim ilk denemem olucak çokta korkuyorum o yüzden,doğum kontrol hapım dün bitti

hayırlısı olsun canım..sen daha sımdıden heycanlanmaya baslamıssın asıl heycanı transferden sonra sonucu bekleme zamanlarında yasayacaksın...sımdıden sana kolay gelsın guzel haberlerını okurum buradan...benım sonucum 17 martta bellı olcak

günaydınn kızlar bende dondurulmuşlarımla denedimm 10 martta transferim oldu ve 21 marta test günüm yarında regl günümm kasıklarım çok ağrıyoo adet belirtileri var ama bakalım inşallah olmamm hayırlısı bakalım

canım doktorum hiç bana öyle birşey söylemedi zaten sadece göbeğimden olan iğnem kaldı o da vücudum hassas hemen morarıyo o yüzden pek aldırış etmedim kalçamdada o kadar abartılı bi morluk olmadı göbeğimde azcık oldu. önerin içinde teşekkür ederim canım

Merhaba can yoldaslarım, yol arkadaslarım. Oncelıkle allah hepımızın hakkında hayırlısını versın ve onun huzurunda dua ıcın acılan ellrımız hıc kapanmasın. Yarın sabah transferım gerceklesıyor ıns. Sızlerın duasını beklıyorum.cok heycanlıyım. Gun saymaya baslıyacagım artık ıns sızlerle beraber.(29 mart)

merhabalr yeni üyeyim ama daha öncedende sürekli takip edip yorumları okuyordum.
ben transfer günüm akşama kadar yattım ama doktorlarım normal hayatına devam et sadece ağır kaldırma ve stresten uzak dur dediler.doktorlarımın dediğine göre normal yollada hamile kalmış olsanız adet gününüz gecikinceye kadar fark etmiyorsunuz ya işte buda öyle bir dönem rahat ol kendini hiçbirşeyden kısıtlama farz et adet günü bekliyorsun gibi yaşa dediler bende öyle yaptım ama sanırım ben biraz abrttım işi 6 saat araba kullanıp memleketime gittim bir hafta sonra tekrar 6 saat araba kullanıp döndüm ve 2 gün sonra o büyük gün geldi ve kan tahliline gittim bebişlerim tutunamamış sebep mi yok sadece tutunamamışlar şimdi 4 nisanda ikinci transferim yapılacak hayırlısı bakalım.
yani bünyeye göre değişiyor sanırım arkadaşım 12 gün yatmış sadece wc ye gitmiş ama onunda tutmadı ilk transferi bilmiyorum ama allah nasip etsin yeterki kurban olduğum allah vercek oldumu 7/24 top oyna tutuyor valla
bence canım sen sadece kendini kasma ona odaklanmamaya çalış biliyorum o bekleyiş çok zor ama bol bol meşgale bul kendine hayırlı haberlerini de okurum inşallah allah yardımcımız olsun canım kendine iyi bak

kızlar ben hamileyim rabbim hepinize nasip etsin çok değişik bir duygu transferin 8.günü idrarda 9. günü kanda çıktı allah kucağımıza almayıda nasip etsin ben ohss oldum çok dikkat edin kendinize takip edin 1 haftadır ölüyorum şişlikten nefes bile alamıyorum karnım davul gibi özellikle fazla yumurtası olup genç yaşta olanlar dikkat etsin hergün hastanedeyim

tebrikler canım inşallah hepimiz bu duyguyu yaşarız Allah sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin canım de ne gibi değişiklikler belirtiler olmuştu yazarsan sevinirim

tebrikler arkadaşım işallah sorun olmadan doğar bebiş:))
darısı başımıza.:))))))))

tebrikler canım inşallah hepimiz bu duyguyu yaşarız Allah sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin canım de ne gibi değişiklikler belirtiler olmuştu yazarsan sevinirim

ben ohss den dolayı belirtileri fazla anlamadım sadece bulantı oldu ama sebebi hangisiydi bilemiyorum ama doktorum ohss nin ağır geçmesinin sebebi gebelik olabilir diyerek testi erken yaptı zaten hastanede yatıyordum ve sonuç çıktı inş sağlıkla kucağıma da alırım daha hamile olduğumu anlayamıyorum fakat karnım 7 aylık gibi şişti dayanmaya çalışıyorum allah hepimizin yardımcısı olsun

erkenden öğrenmişisn negüzel geçmiş olsun umarım geçmiştir şişliklerin..takip derken seni takip ediyorlar zaten yüksek dozmu uygulandı yoksa?,bndede yaş 30, 14 yumurtam toplandı,ultrasonda sayarken çoktu ama 14 iyidi heralde asıl mesele kaliteli döllenme olması bakalım çarş. aksilik olmazsa transfer olucak inş..bebeğini kucağın almak nasip olsun sana inşaallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…