erkenden öğrenmişisn negüzel geçmiş olsun umarım geçmiştir şişliklerin..takip derken seni takip ediyorlar zaten yüksek dozmu uygulandı yoksa?,bndede yaş 30, 14 yumurtam toplandı,ultrasonda sayarken çoktu ama 14 iyidi heralde asıl mesele kaliteli döllenme olması bakalım çarş. aksilik olmazsa transfer olucak inş..bebeğini kucağın almak nasip olsun sana inşaallah..
şişliğim hala geçmedi ama artık o kadar rahatsız etmıyor alıştım galiba ama 7 aylık gibi şiş hala 21 ymurta toplandı benden 14 tanesi döllendi 175ml puregon uygulandı doz fazla mı bılmıyorum ama birşey deme şansımız yoktu maalesef artık olan oldu inş bebişimi sağlıkla kucağıma alırım da bu günleri unuturum seninde allah yardımcın olsun transferden sonra dınlen ve ananas ve ceviz ye fazla abartmadan hakkında hayırlısı olsun
Merhaba can yoldaslarım, yol arkadaslarım. Oncelıkle allah hepımızın hakkında hayırlısını versın ve onun huzurunda dua ıcın acılan ellrımız hıc kapanmasın. Yarın sabah transferım gerceklesıyor ıns. Sızlerın duasını beklıyorum.cok heycanlıyım. Gun saymaya baslıyacagım artık ıns sızlerle beraber.(29 mart)
şişliğim hala geçmedi ama artık o kadar rahatsız etmıyor alıştım galiba ama 7 aylık gibi şiş hala 21 ymurta toplandı benden 14 tanesi döllendi 175ml puregon uygulandı doz fazla mı bılmıyorum ama birşey deme şansımız yoktu maalesef artık olan oldu inş bebişimi sağlıkla kucağıma alırım da bu günleri unuturum seninde allah yardımcın olsun transferden sonra dınlen ve ananas ve ceviz ye fazla abartmadan hakkında hayırlısı olsun
sare arkadaşımız naptı acaba?bugün 17mart...inş.pozitif almıştır...
evet canım ılk denemem.persembe gunu gerceklestı transferım.ıcımde guzel hısler var olacagına daır ıns.suan ıcın adet sancılarım var ama normal sanırım.oyuzden kafaya takmıyorum.guzel dıleklerın ıcın tsk.amin canım aro inş. Hayrlı olur senin için bebeğini kucağına alırsın. Ilk denemen mi canım?
transferın gerceklestımı?mrb arkadaşlar bende yeni üye oldum aranıza katılmak istedim, çok geçmiş olsun canım ohss dediğin karında su toplaması mı acaba? Benim bi tedavim bu yüzden yarım kalmıştı, dr.um aşırı doz uygulamış 40 ın üstünde yumurta var su toplaması olur dedi ve yarım bıraktı. Yumurtalıklarım çok hassasmış aşırı tepki vermiş. Sonra çok düşük doz uyguladı 125 le başladım 15 le bitirdim 8 yumurta çıktı. Transferden sonra ananas yemek ne işe yarıyo acaba, bebeğin tutunmasını mı kolaylaştırıyo ilk defa duydumda? Bu arada bebeğin hayrlı olsun rabbim sağlıkla, sıhhatle kucağına almayı nasip etsin, tek mi ikiz mi?
bendende 14 toplandı önce 5i döllndi 6sını beklediler,bugünde 8i dölendi dediler ,yarın sabaha transferim olucak bi aklsik çıkmaz inş.emriyolarımızda...bneimde 3 gün 175 puregon,4günde 150 puregon vuruldum,aslınd asenind edoz normal gibi..neyse canım bebğin sna sımsıkı tutunsunda napacaksın çektiimiz ağrı çokkk,ve hergeçen gün dahada güçleniyoruz olgunlaşıyoruz,rabbim başka dertlerde vermesin inşaallah...dinlencem annemdeyim ankardayım,inş. dikkat edicem kendime benim kendiliğndne hamilelik ama düşük ve 1.aşılammamda kimyasa gebelik te var,nasip şimdi ilktüpte bakalım...
evet canım ılk denemem.persembe gunu gerceklestı transferım.ıcımde guzel hısler var olacagına daır ıns.suan ıcın adet sancılarım var ama normal sanırım.oyuzden kafaya takmıyorum.guzel dıleklerın ıcın tsk.
transferın gerceklestımı?
mrb kızlar malesef denememiz olumsuz sonuçlandı. önceki denememde tutmuş ama düşmüştü bunda ise tutmadı bile doktor yeni tahliller istedi tutmama sebebini öğrenmek içinmoralim çok bozuk yeniden denemek konusunda kararsızım neden olmuyor yaa
merhaba arkadaşlar ben sizden bir şey öğrenmek istiyorum dondurulmuş embiriyolarla tüp bebek tedavesi nasıl oluyor?kısmetse dondurulmuşlarla yapmayı planlıyorum ama tedavi aşamsı hakkında bilgi verirseniz sevinirim.ikinci bir soru benim dondurulmuşlarım alman hastanesinde yanlız bahçeci ekipi ordan ayrılmış yeni ekipi bilmiyorum acaba dondurulmuşlarımda alıp başka bir hastaneyemi geçsem yoksa hiç risk almadan alman hastanesindeki yeni doktorlarlamı yapsam yardımcı olursanız sevinirim
kızlar ben hamileyim rabbim hepinize nasip etsin çok değişik bir duygu transferin 8.günü idrarda 9. günü kanda çıktı allah kucağımıza almayıda nasip etsin ben ohss oldum çok dikkat edin kendinize takip edin 1 haftadır ölüyorum şişlikten nefes bile alamıyorum karnım davul gibi özellikle fazla yumurtası olup genç yaşta olanlar dikkat etsin hergün hastanedeyim
ewweeet bende buradayım bugün transferim oldu
1 nisan da transfer olmak da komik oldu ama onlar ınş bana 1 nisan şakası yapıp gelir kuzucuklarım..
oturmanın bi zararı yok değil mi kızlar
her ne kadar 3.denemem olsada sanki ilk gibi oluyor..ınş bu son olur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?