Transferden Sonrasını Nelere Dikkat Ederek Geçirelim?

bence acele etme ve bekle çünkü yanılmalar olabiliyormuş benim rahatsızlığım olduğu için doktorum 9. günde baktı kanda ve çıktı bu nedenle rahatsızlığımda ağır seyretti ama çok şükür hepsi geçti bugün bebeğimin kalp atışını da duyduk inanılmaz birşey rabbim herkese nasip etsin bol bol dua edin ümidinizi kaybetmeyin fazla da kafanıza takmayın beslenmenize dikkat edin ananas ve ceviz yedim ben fazla birşey de yapamadım onun dışında. eğer olmuyorsa rabbiminin bir bildiği vardır zamanı gelmemiştir diye düşünün allah yardımcımız olsun

yaa arkadaşlar benimde bugün transferimin 3. günü kasıklarımda ağrı var belimde falan çok fazla olmasada ağrılarım var acaba kötümü yaaa çok korkuyorum bana yardımcı olurmusunuz

sol tarafa doğru yatarsan daha iyi oluyormuş sırtüstü yatarkende bacaklarının altına bir yastık koyabilirsin ben öyle yaptım kasıklarında ağrıların bence normal o kadar işlem geçirdin kolay değil inşallah hayırlı haberler alırsın

evet karında su toplanması iyi ki yarım bırakmışsın ben daha yenı yenı kendıme gelıyorum ama tek tesellim bebeğim bende 175 başladım 12 gün ve aynı bitti çok zordu sonrası ama geçiyor artık çok şükür ki bebeğim benimle allah sana da nasip etsin

sonucun belli oldu mu canım 12 gün geçti sanırım hakkında hayırlısı olsun

transferden sonra çok fazla değil ama hergün bir dilim yemek faydalıymış ben denedim hamileyim ama tek sebep bu değil tabiki ol deyince oluyor rabbim biz elimzden geleni yapalım gerisi allahın takdiri

Merhaba,
Benim bugün transferimin 7.günü. Kasık ağrılarım var ve normal şartlarda bugünlerde regl olmam gerekiyor. Acaba transferi geçmi yaptılar diye endişeleniyorum. bilgisi ve deneyimi olan varsa lütfen cevaplasın.

benim transferim adetten 10 gün önce yapıldı subat 15 te adet görmüştüm 2martta yumurta toplama 5 martta transferim yapılmıştı sende ona göre hesapla bence geç değil gibi görünüyor hakkında hayırlısı olsun

Arkadaslar beni bir aydınlatır mısınız?Bize insallah önümüzdeki ay tüp bebek yapılacak ama ne kadar rapor almam gerekir bilmiyorum.transferden sonra yatmak gerekiyormus.doktor 10 gün ankarada kalmamız gerekecegini söyledi.10 gün yeterli mi her şey için?kaçıncı gün ne oluyor bir bilen var mı?

ben transferden sonra 1 ay işe gidemedim ohss oldum birde o nedenle inşallah sen yaşamazsın bu sorunu karnın şişiyor nefes alamıyorsun falan daha yeni başladım işe raporluydum eğer sorun yaşamazsan 1 hafta sonra gidersin ama ne olacağı belli olmuyor sen garantıye al sonra stres yapma yıllık iznin flan varsa al rahat rahat geçir evde dinlen bebeğin sana sımsıkı tutunsun allah yardımcın olsun

geçmiş olsun canım.nasıl oldu ?Tutundu mu bebeğin? Öğretmenim ben yıllık izin yok ama rapor alıcam artık.insallah bir sorun çıkmaz da (ohss nedir?)daha uzun zamana gerek kalmaz.çünkü karne zamanı biraz sıkıntılı olacak rapor alınca da.

evet çok şükür tutundu 9 haftalıklar şu an ve ikizler. ohss konusunda doktorundan bilgi al mutlaka herkeste olmuyormuş fakat yaşı genç yumurta sayısı fazla ve kilolu olmayan bayanlarda yumurtalıkların aşırı uyarılması sonucu gelişen bir durum 3 hafta falan sürüyor ben hastnaede de yattım nefes alamıyorsun karnın şişiyor 7 aylık gibi ama bebeklerim bana güç verdi ve dayandım çok şükür geçti (anne olmak kolay değilmiş) ama zor bir süreçti aslında transferi erteleyebiliyorlar bu durumda ama ben ertelemek istemedim artık beklemek istemıyordum embrıyoları dondurup daha sonraki aylarda transfer ediyorlar çok şükür iyiym şimdi mide bulantılarıyla uğraşıyorum ama insan herşeye dayanıyor bebek için allahım senın ve tüm isteyenlerin yüzünü güldürsün

canımm çok sevindimm..insallah hersey daha da güzel olur...darısı basıma yaa.ben de ikiz olmasını çok istiyorum..:)Bakar mısın bende bir taneyi buldum da ikinciyi arıyorum:))evt insallah bende olmaz ohss ama benm de yasım genç şişman deilim ama yumurta sayımı bilmiyorum belki ondan yırtarım :)başa gelmeden bilinmez ama herhalde bende erteletmezdim.iyi yapmıssın..amin ,insallah herkesin istedigi olsun hayırlısıyla...iyi dileklerin için çok teşekkürler

cok heyecanliyim hanimlar,bu gün 3.günüm,sürekli yatiyorum,transferden sonra doktorda sadece 45dk uzandim sonra eve gidebilirsiniz dedi dokdorum,bizde kalktik ama arbada ben arkada uzandim eve gelene kadar,evde de sürekli uzaniyorum,yemek yemege kalkiyorum sadece,dün esime Ananas aldirdim ama ilk defa sizden duydum canim ananasin iyi geldigini.birde günde 4litre belki daha fazla su iciyorum,su cok önemliymis sanciniz olmuyormus evet sancim yok cok hafif sekildeydi.dedigim gibi dün cok stressliydim,sinirlenim esime ve cevreme cattim agladim,bilmem neden oldu.Ama bu gün iyiyim.Allahim insallah pozitif haberini bizlere verir..Amin...

tatlim yumurtaliklarin toplandiktan hemen sonra cok su icmeye bak ,eger cok su icersen bu problem olmuyor, benim 3.denememde ben inanmayip su icmedim ve hastahanelik oldum karnim aaynen 7aylik gibi sistii,cok fenaydi 3hafta hastahanede yatttim,sonuc pozitifti ama sansizlik bebegimi 17haftaliktan kaybettim.Allahi kimseye yasatmasin bunu,sana tavsiyem 3-4litre su su su ic yemekten kacin ama bol bol su.ben ondan sonraki denemelerimde bol su ictim ve basima tekrardan gelmedi,oysaki ben 20 yasinda ve 55kilodaydim sakin su icmeyi ihmal etme,Allah kolay gecirsin..

merhaba kızlar benim bu gün transferimin 6. günü ilk 4 gün yattım pek kalkmadım ama dünden beri geziniyorum iş falan yapmıyorum günde 2 3 dilim ananas yiyorum kasıklarımdaki ağrı bu gün hafifledi ama belim çok ağrıyo neden bu kadar ağrıyo belim sizce kızlar bu arada ilk denemem canlar...

arkadaşlar ben ilk tüp bebeğimde tahlil gününe kadar yattım namaz ve vc den başka kalkmadım ilki tuttu ama düştü ikincisindede yattım tahlil gününe kadar hiç kanamam olmadı dedimki oh inş tuttu ama malesef sonuç 0 çok üzgünüm mayıs ayında 3, olucak dondurulmuşlarım var bir iki gün dinlencem sonra yatmayı düşünmüyorum yatmak çözüm değilmiş yaşayınca anladım

arkadaşlar merhaba
22 nisanda 2 embriyo transfer edildi 3.denemem bugün transferden sonra 7.günüm herhangi bir belirti hissetmiyorum çok ta korkuyorum normalmi bu çok endişeliyim tutmadımı acaba ilk 3 gün dinlendim sonra normal hayatıma devam ediyorum çalışıyorumda bilmiyorum diken üstündeyim allah hepimizin yardımcı olsun inşallah bebişlerimiz bizi bırakmaz

slm arkadslar bende 5 haftamın ıcındeyımm nsanın 14 de taransferım olmustu... kan testı oldum ama ultrasona gırmedım ınsallah salını gunuuu cağırdı herhalde ozaman gırcem de ıkız bebek olduğunu uktrosona gırmeden nasıl anlasılır bılgınız varmıııı?????

kan tahlilinde değerlerin normalden yüksek çıkıyor benım 9. günde yapıldı ve 165 çıkmıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…