selam kızlar burda yazılanları okuyunca biraz rahatlıyorum benim transferim olalalı bugün bir hafta oldu ama bazı arkadaların yazdığı gibi transfer sonrası iğne felan olmadım ilk üç gün yattım oturdum lavobaya kalktım ve on gün rapor kullandım 5. gün ankaradan gebzeye evime geldim şimdi 12. günü bekliyorum acaba ben de yarın idrardan baksam mı bilemedim açıkçası çünkü idrarda daha geç belli oluyor ya yoksa beklesem mi çok sinir bozucu bir durum. rabbim hepinize hayırlı evlatlar nasip etsin arkadaşım senin de tamamına erdirsin...
yaa arkadaşlar benimde bugün transferimin 3. günü kasıklarımda ağrı var belimde falan çok fazla olmasada ağrılarım var acaba kötümü yaaa çok korkuyorum bana yardımcı olurmusunuz
Mrb arkadaşlar bende yeni üye oldum aranıza katılmak istedim, çok geçmiş olsun canım ohss dediğin karında su toplaması mı acaba? Benim bi tedavim bu yüzden yarım kalmıştı, dr.um aşırı doz uygulamış 40 ın üstünde yumurta var su toplaması olur dedi ve yarım bıraktı. Yumurtalıklarım çok hassasmış aşırı tepki vermiş. Sonra çok düşük doz uyguladı 125 le başladım 15 le bitirdim 8 yumurta çıktı. Transferden sonra ananas yemek ne işe yarıyo acaba, bebeğin tutunmasını mı kolaylaştırıyo ilk defa duydumda? Bu arada bebeğin hayrlı olsun Rabbim sağlıkla, sıhhatle kucağına almayı nasip etsin, tek mi ikiz mi?
bendende 14 toplandı önce 5i döllndi 6sını beklediler,bugünde 8i dölendi dediler ,yarın sabaha transferim olucak bi aklsik çıkmaz inş.emriyolarımızda...bneimde 3 gün 175 puregon,4günde 150 puregon vuruldum,aslınd asenind edoz normal gibi..neyse canım bebğin sna sımsıkı tutunsunda napacaksın çektiimiz ağrı çokkk,ve hergeçen gün dahada güçleniyoruz olgunlaşıyoruz,rabbim başka dertlerde vermesin inşaallah...dinlencem annemdeyim ankardayım,inş. dikkat edicem kendime benim kendiliğndne hamilelik ama düşük ve 1.aşılammamda kimyasa gebelik te var,nasip şimdi ilktüpte bakalım...
merhaba kızlar..benimde yarın inşallah transferim gerçekleşior?tüp bebek tedavisi pozitif sonuşlananlar neler yaptınız?ananasın gerçekten ne gibi yararı var..?çok okudum ananas ile ceviz dikkatimi çekti...başka önerileriniz varmı acaba?
Merhaba,
Benim bugün transferimin 7.günü. Kasık ağrılarım var ve normal şartlarda bugünlerde regl olmam gerekiyor. Acaba transferi geçmi yaptılar diye endişeleniyorum. bilgisi ve deneyimi olan varsa lütfen cevaplasın.
Arkadaslar beni bir aydınlatır mısınız?Bize insallah önümüzdeki ay tüp bebek yapılacak ama ne kadar rapor almam gerekir bilmiyorum.transferden sonra yatmak gerekiyormus.doktor 10 gün ankarada kalmamız gerekeegini söyledi.10 gün yeterli mi her şey için?kaçıncı gün ne oluyor bir bilen var mı?
geçmiş olsun canım.nasıl oldu ?Tutundu mu bebeğin? Öğretmenim ben yıllık izin yok ama rapor alıcam artık.insallah bir sorun çıkmaz da (ohss nedir?)daha uzun zamana gerek kalmaz.çünkü karne zamanı biraz sıkıntılı olacak rapor alınca da.ben transferden sonra 1 ay işe gidemedim ohss oldum birde o nedenle inşallah sen yaşamazsın bu sorunu karnın şişiyor nefes alamıyorsun falan daha yeni başladım işe raporluydum eğer sorun yaşamazsan 1 hafta sonra gidersin ama ne olacağı belli olmuyor sen garantıye al sonra stres yapma yıllık iznin flan varsa al rahat rahat geçir evde dinlen bebeğin sana sımsıkı tutunsun allah yardımcın olsun
geçmiş olsun canım.nasıl oldu ?Tutundu mu bebeğin? Öğretmenim ben yıllık izin yok ama rapor alıcam artık.insallah bir sorun çıkmaz da (ohss nedir?)daha uzun zamana gerek kalmaz.çünkü karne zamanı biraz sıkıntılı olacak rapor alınca da.
evet çok şükür tutundu 9 haftalıklar şu an ve ikizler. ohss konusunda doktorundan bilgi al mutlaka herkeste olmuyormuş fakat yaşı genç yumurta sayısı fazla ve kilolu olmayan bayanlarda yumurtalıkların aşırı uyarılması sonucu gelişen bir durum 3 hafta falan sürüyor ben hastnaede de yattım nefes alamıyorsun karnın şişiyor 7 aylık gibi ama bebeklerim bana güç verdi ve dayandım çok şükür geçti (anne olmak kolay değilmiş) ama zor bir süreçti aslında transferi erteleyebiliyorlar bu durumda ama ben ertelemek istemedim artık beklemek istemıyordum embrıyoları dondurup daha sonraki aylarda transfer ediyorlar çok şükür iyiym şimdi mide bulantılarıyla uğraşıyorum ama insan herşeye dayanıyor bebek için allahım senın ve tüm isteyenlerin yüzünü güldürsün
canımm çok sevindimm..insallah hersey daha da güzel olur...darısı basıma yaa.ben de ikiz olmasını çok istiyorum..:)Bakar mısın bende bir taneyi buldum da ikinciyi arıyorum:))evt insallah bende olmaz ohss ama benm de yasım genç şişman deilim ama yumurta sayımı bilmiyorum belki ondan yırtarım :)başa gelmeden bilinmez ama herhalde bende erteletmezdim.iyi yapmıssın..amin ,insallah herkesin istedigi olsun hayırlısıyla...iyi dileklerin için çok teşekkürler
tatlim yumurtaliklarin toplandiktan hemen sonra cok su icmeye bak ,eger cok su icersen bu problem olmuyor, benim 3.denememde ben inanmayip su icmedim ve hastahanelik oldum karnim aaynen 7aylik gibi sistii,cok fenaydi 3hafta hastahanede yatttim,sonuc pozitifti ama sansizlik bebegimi 17haftaliktan kaybettim.Allahi kimseye yasatmasin bunu,sana tavsiyem 3-4litre su su su ic yemekten kacin ama bol bol su.ben ondan sonraki denemelerimde bol su ictim ve basima tekrardan gelmedi,oysaki ben 20 yasinda ve 55kilodaydim sakin su icmeyi ihmal etme,Allah kolay gecirsin..
slm arkadslar bende 5 haftamın ıcındeyımm nsanın 14 de taransferım olmustu... kan testı oldum ama ultrasona gırmedım ınsallah salını gunuuu cağırdı herhalde ozaman gırcem de ıkız bebek olduğunu uktrosona gırmeden nasıl anlasılır bılgınız varmıııı?????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?