Transferden Sonrasını Nelere Dikkat Ederek Geçirelim?

tebrik ederim canım Allah analı babalı büyütmeyi nasip eder insalah hayırlıca kucagınıza alırsınız bizim sorunumuz simde sperm azlıgı oldugu icin benim yumurtalarım cok fazlaydı ilk denemede 25 ikincide 29 yumurtam vardı hersey cok güzel gidiyo ama sonuc hep olumsuz doktorlar sansımızı cok yüksek görüyo ama olmuyo iştepsikolojim cok cok kötü deil ama bi kez daha olumsuz sonuc alırım diye cok korkuyorum ne yapacagımı inanki bilmiyorum Allah tüm darda zorda kalanlara yardım etsin insallah

Merhaba sevgili dostlar...bende sitede yeniyim...hepinize o kadar dua ediyorumki...Rabbim hepimizin gönlüne göre versin....bende 20haziranda transfer oldu...bugün 7.günüm. öylece bekliyorum...çok fazla düşünmek istemiyorum ama bunu başşramıyorum....kim ne derse desin insanın elinde dğil....2 gün evde yattım..ama çok fazla hareket etmeden dolandım...3 gün sonra dışarı çıkmaya başladım....2 saat kadar geziyorum her gün....ama bebişlerimi çok merak ediyorum.rabbim izin verdiyse inşallah hayırlı sonuçlar yazarım size...ara ara batmalar oluyor...göbek çevrem de de iğne gibi batma oluyor...birde karnım şiş... alt taraftan bağaı bir gerildi gibi...
bugün 7.günüm evde test yaptım negatif çıktı. biliyorum yapmamam gerekiyordu ama dayanamadım. morelim bozuldu.sizcede daha erken mi idrar testi için.ne olur duaraınızı eksik etmeyin...sizlerin desteği çok önemli....

bende tüp bebek yaptırdım konya da yaşıyorum, ilk denemem 19 haziranda yumurtalarım toplandı tabi öncesinde hummalı bir ilaç tedavisi gördüm göbekten ve koldan inelerle baya yıpranıyosun ama değer inşallah işte sonrasında 24 haziranda transfer yapıldı çift embiryo koydular ilk 1,5 saat dümdüz yattım hiç oynatmadılar kafamı bile kıpırdatmadım, inşallah haftaya gebelik testi için gideceğim. doktorum bana klasik yapmamam gerekenleri söyledi yorgunluk stres yok, ağır kaldırma, ev işleri yok araba sürebilirsin dedi yani tatildeymiş gibi davranacaksın elini sıcak sudan soğuk suya değmeyeceksin çünkü bu tedavi maddi manevi ağır ve masraflı tedavi, transferin ilk gününden itibaren yine başka bir ine bebe aspirini ve vajinaya konulan krem gibi birşey kullanıyorum,içim dışım ilaç ine oldu, psikolojini bozma hiç hep pozitif ol :)

merb kızlar ben pozitif sonuç aldım..12 gün boyunca hiç çıkmadım evden 3 4 günde bir oda ayakta banyo yaptım bol bol ananas yedim..kabız olmamaya gayret edin..yoğurt süt içtim..yüzüstü sakın yatmayın..inşallah hepiniz o güzel duyguyu yaşarsınız ..Allaha emanet olun

bende o iğneden kullanmıştım,ilk 2 gün çok canım acıdı,merdivenleri bile çıkamamıştım,sonraki günlerde acısı geçmişti..

merhaba arkadaslar bende yeni girdim araniza bugün transferimin 9. günü hic bir belirti yok sadece adet olacak gibi karnim agriyor korkuyorum ilk tüp bebek denemem tutmamisti allah hayirlisini versin herseyin

Merhabalar,
Benim ilk tüp bebek denemem, yarın kan testi günüm. Heyecan çok fena. Sadece 2 yumurta olduğu için 5 gün beklenmedi.
2. gün döllenen 2 embriyo da konuldu.
Evde yattım oturdum, arabamızla çok yavaş olmak üzere birkaç kere dışarı çıktık. Evde yemek falan yaptım, oturdum, başka iş yapmadım.
Ananas yedim, kabak çekirdeği yedim. Hiç kabız olmayan ben çok fena kabız oldum ilaçlardan. Duphalac şurup biraz rahatlattı...

Yalnız ilk transferin olduğu akşam 1 saatliğine dışarı çıktık, ailemizden birinin düğünü vardı, doktorum sorumluluk kabul etmem, çıkmasanız iyi olur dedi ama ben gitmek istedim. Sadece oturdum ve çok yavaş gidip geldik. Rabbim nasip ettiyse her şekilde olur, ama dünyada yiyecek ekmeği yoksa ne yapsak boş, diye düşünüyorum.. Rabbim ol der inşallah hepimiz için...

Bu arada 10. gün evde idrar testi yaptım ama negatif çıktı, fazla moralimi bozmadım, çünkü idrarda çıkmaması normalmiş.
Hafif batmalar ve sancılar sanki bana yaşadıkları mesajını veriyor gibi geliyor İnşallah hayırlısı bakalım...
Gerçekten maddi manevi zor bir süreçmiş, yaşamayan bilemez.. Çok fazla ilaçlar verdiler bana, halbuki doktorum bende problem olmadığını, rahmin tertemiz, yumurta sayısının da iyi olduğunu söylemişti ilk muayenede...
Ben önce Allah'a , sonra doktorum Prof. Dr. Yücel Karaman'a güvendim. Brüksel Tüp Bebek Merkezinde sürüyor tedavimiz..
Rabbim herkesin muradını tez zamanda versin hayırlısıyla...

bende o iğneden kullanmıştım,ilk 2 gün çok canım acıdı,merdivenleri bile çıkamamıştım,sonraki günlerde acısı geçmişti..

Cnm ben iğnelere dayanamadığım için günde 2x crinone jel kullanıyorum..bilmiyorum zaten hamileymişim gibi hissetmiyorum..bazen adet sancım oluyor. Açıkcası hiçte kendime dikkat edemedim..allahtan hayırlısı..xx

cnm test yaptınmı merak ettim sonucunu? allahtan hayırlısı..

merhaba arkadaslar benimde transferimin 10. günü ama adet olacakmisim gibi karnim agriyor korkuyorum arkadaslar lütfen bildiklerinizi paylasin transferden sonra sizdede agrilar oluyormu doktorum yatmama gerek yok dedi fazla yatmadim günlük hayatima döndüm bebegim benimlemi acaba beklemesi cok zor

cnm merak etme..genelde hamile isen adet ancıları gibi ağrılar başlar bu iyiye işaret...sen idrar testi yapmadınmı??

merhaba arkadaslar bende yeni girdim araniza bugün transferimin 9. günü hic bir belirti yok sadece adet olacak gibi karnim agriyor korkuyorum ilk tüp bebek denemem tutmamisti allah hayirlisini versin herseyin

merhaba benimde bugün 9. günüm:) Aksine hiç ağrım şikayetim yok.sadece bazen rahmin olduğu yere iğne batıo gibi oluyo o kadar.Hepimiz için hayırlısı.Pazartesiyi iple çekiyorum..

cnm merak etme..genelde hamile isen adet ancıları gibi ağrılar başlar bu iyiye işaret...sen idrar testi yapmadınmı??

merhaba canim ben idrar testi yaptirmadim daha ben almanyada yasiyorum burda sonucum 15 gün sonra belli olacak bu ikinci transferim ilkinde erken test yapmistim sonuc negatif olunca üzüldüm simdide bekliyorum sali günü test günüm ara sira samki rahmimde igne batiyor gibi sancilar oluyor tutmadi diye korkuyorum

merhaba benimde bugün 9. günüm:) Aksine hiç ağrım şikayetim yok.sadece bazen rahmin olduğu yere iğne batıo gibi oluyo o kadar.Hepimiz için hayırlısı.Pazartesiyi iple çekiyorum..

merhaba bendede igne batiyo gibi agrilar var benimtest günüm sali 15 gün sonra belli oluyor ben fazla yatmadim günlük hayatima döndüm gezdim evde islerimi yaptim hayirlisi artik

merhaba bendede igne batiyo gibi agrilar var benimtest günüm sali 15 gün sonra belli oluyor ben fazla yatmadim günlük hayatima döndüm gezdim evde islerimi yaptim hayirlisi artik

Ben ilk denememi Antalya da yapmıştım.Trnzsfer onucunu öğrenene kdr her gün denize gittim.Yüzmedm ama güneşlendm.Tabi sonuç negatif oldu.O yüzden şimdi dikkat ediyorum.Evden çıkmamaya özen gösterdim evde gezdim ama hep dinlendim.Dinleniyorumda:)4 temmuz kader anı:) bakalım hyırlısı...

merhaba arkadaşlar ben de ilk tüp bebek denemimiz 15 temmuztan sonra yaşayacağım ilk tüpte tutmayacak diye çok korkuyorum sakin olmaya çalışıyorum ama yinede yapamıyorum transferden sonra 12 gün beklemek çok zor gelecek inş. hayırlısıyla bebişim kucağıma alırım herkeze allah nasip etsin ama tranferden sonra neler yapacağım bilmiyorum

Merhaba arkadaşlar.Benimde transferimin 9.günü bugün.Ben hiç bir belirti hissetmiyorum.Batma vs yok.Acaba bu negatif bir sonuçmudur.Ben 7.günü idrar testi yapmıştım.Negatif çıkmıştı.Moralim çok bozuldu.Keşke yapmasaydım dedim sonradan.
2 günüm kaldı ama nasıl zor geçirdim bilseniz.Allahım hepimize yardım etsin.İnşallah hayırlısıyla iyi sonuçlar alalım.

herkeste belirti olacak diye bişey yok.Benim bugün hiçbi belirtim yok.Dolapta gebelk testi bana sesleniyo ama almicam onu.4 temmuzu bekllicem.O yüzdn erken test yapmak moral bozukluğundan baka bişe değil.12. günü beklemek en doğrusu.Çünkü o gün bşle düşük bi değer çıkıp daha sonradann yükselebiliyor.Doğal olarak erken yapınca hiçbişe görünmüy yüden sabr gerekli:)

merhaba, yeni üye oldum, 21 haziranda transfer yaptırdım, 1 temmuz hcg 82 çıktı. 2 gün sonra tekrar test yaptıracağım.

arkıadaşlar...7.günümden beri her sabah test yapıyorum. 7. gün boş çıktı, 8.gün den beri çok silikte olsa ikinci bir çizgim var. Umarım hamileyimdir!! bide düşündükçe korkuyorum...kimyasal gebelik var...dış gebelik var....uffff yaaaa:):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…