GAMZELİ canım ben de 2 olumsuz deneme geçirdim..Ama çok şükür 3.denemede olumlu sonucu alabildik....
Herşeyin bi zamanı olduğunu aklından çıkarma canım...Bak ne kadar güzel ki embriyolarınız kaliteliymiş ve dondurulabilmiş,benim 3tedavimde de hiç böyle bi şansım olmadı...
O yüzden geçmişi unutup şimdi önündeki günlere bakma zamanı..Biliyorum zor günler atlattın ama atlattığın zor günler,güzel günlerin için bi engel olarak kalmasın önünde...İNŞALLAH RABBİM bu tedavinizde olumlu sonuç almanızı nasip eder...Ama eğer tekrardan bi olumsuz sonuç almak seni çok fazla üzecekse biraz daha bekle tatlım...Çünkü biz senin ruh halini tam olarak bilemeyiz..
Sadece ben acizane kendi fikrimi söylüyorum,İNŞALLAH bu sefer olur,şu an olmaması için hiç bi sebep gözükmüyo, zaten embriyolarınız hazırmış,sen de moral olarak hazır olduğunda umarım miniğiniz sizi bulurrrr:)))
Ark. Dün transferim oldu. Dün aksam 39 ateşim çıktı.. Kullandığım ilaçlar: crinone jel x1, progynex iğne kalçadan x1, climara forte yapiskan 4 x5, clexane x1, coraspin x1 ve vitaminler. progynex dün komple bacağımı uyusturdu ve ağrıdan resmen ağladım. Doktoru aradım progynex yerine 3 günde bir yapılacak proloton- depot verdi. Size sorum bu iğne asiri acitiyormu ve bu aynı ilaçları kullanan varmi aramızda? TSK
Mrb benımde du n du transferım bugun ıkıncı gunumdu yatıyorum aradabı kalkkıyorum dolasıyorum cok yatmakda ıyı degılmıs rahımdekı kan dolasımı ıcın oturuyorum arada oyle yanı hayırlısı artık
bende o iğneden kullanmıştım,ilk 2 gün çok canım acıdı,merdivenleri bile çıkamamıştım,sonraki günlerde acısı geçmişti..
Merhaba sevgili dostlar...bende sitede yeniyim...hepinize o kadar dua ediyorumki...Rabbim hepimizin gönlüne göre versin....bende 20haziranda transfer oldu...bugün 7.günüm. öylece bekliyorum...çok fazla düşünmek istemiyorum ama bunu başşramıyorum....kim ne derse desin insanın elinde dğil....2 gün evde yattım..ama çok fazla hareket etmeden dolandım...3 gün sonra dışarı çıkmaya başladım....2 saat kadar geziyorum her gün....ama bebişlerimi çok merak ediyorum.rabbim izin verdiyse inşallah hayırlı sonuçlar yazarım size...ara ara batmalar oluyor...göbek çevrem de de iğne gibi batma oluyor...birde karnım şiş... alt taraftan bağaı bir gerildi gibi...
bugün 7.günüm evde test yaptım negatif çıktı. biliyorum yapmamam gerekiyordu ama dayanamadım. morelim bozuldu.sizcede daha erken mi idrar testi için.ne olur duaraınızı eksik etmeyin...sizlerin desteği çok önemli....
merhaba arkadaslar benimde transferimin 10. günü ama adet olacakmisim gibi karnim agriyor korkuyorum arkadaslar lütfen bildiklerinizi paylasin transferden sonra sizdede agrilar oluyormu doktorum yatmama gerek yok dedi fazla yatmadim günlük hayatima döndüm bebegim benimlemi acaba beklemesi cok zor
merhaba arkadaslar bende yeni girdim araniza bugün transferimin 9. günü hic bir belirti yok sadece adet olacak gibi karnim agriyor korkuyorum ilk tüp bebek denemem tutmamisti allah hayirlisini versin herseyin
cnm merak etme..genelde hamile isen adet ancıları gibi ağrılar başlar bu iyiye işaret...sen idrar testi yapmadınmı??
merhaba benimde bugün 9. günüm:) Aksine hiç ağrım şikayetim yok.sadece bazen rahmin olduğu yere iğne batıo gibi oluyo o kadar.Hepimiz için hayırlısı.Pazartesiyi iple çekiyorum..
merhaba bendede igne batiyo gibi agrilar var benimtest günüm sali 15 gün sonra belli oluyor ben fazla yatmadim günlük hayatima döndüm gezdim evde islerimi yaptim hayirlisi artik
Merhaba arkadaşlar.Benimde transferimin 9.günü bugün.Ben hiç bir belirti hissetmiyorum.Batma vs yok.Acaba bu negatif bir sonuçmudur.Ben 7.günü idrar testi yapmıştım.Negatif çıkmıştı.Moralim çok bozuldu.Keşke yapmasaydım dedim sonradan.
2 günüm kaldı ama nasıl zor geçirdim bilseniz.Allahım hepimize yardım etsin.İnşallah hayırlısıyla iyi sonuçlar alalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?