Transferden Sonrasını Nelere Dikkat Ederek Geçirelim?

merhaba tüp bebegin tutmasi icin icin sicak hic iyi degil doktorum bana karnina sicak bisey koyma sicak tutma demisti bende öyle yaptim hayirlisi artik canim ama psikolojim cok bozuk heralde ilac tedavisinden oldu olur olmaz seye uzülüyorum bu yüzden tutmayacak diye korkuyorum

Moralini bozmamaya dikkat et.Ben 11 gün nasıl geçti anlamadım bile.Hepimiz için hayırlısı demekten başka çaremiz yk.Sanırım bende kan pıhtılaşması var.o yüzden hala iğne oluyorum.Mosmor oldu iğne olan yerlerim.ama yinede moralimi bozmamaya çalışıyorum.İnş sonu iyi olur:)görşmek üzere

Merhaba arkadaşlar
Benim kan testimde yüksek çıktı, yani olumlu inşallah.. çok mutluyum.. Sevinçten saatlerce ağladım doktorumla konuştuktan sonra..

10. gün evde idrar testi yapmıştım negatif çıkmıştı. Bence hiç evde test yapıp moralinizi bozmayın boşuna...
Bir de batmalar gerçekten belirti ve artarak devam ediyor. Yatarken bişey yok, ayağa kalkınca hareket edince kramp ve batmalar oluyor...

Rabbim isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu... hepimize hayırlısıyla anne olmayı nasip etsin, hayırlı evlatlar versin inşallah...
Buradan okuduğum ve uyguladığım şeyler için ve moral veren, umut olan yazılarınız için hepinize teşekkür ederim...

Tebrikler,allah sonunu görmeyi nasip eder inş.Bendee yarın öğrenicem inş. olumlu olur...

Rabbim umduğuna nail eylesin inş.Bende 27 haziranda transfer yaptırdım.9 temmuzda sonucu belli olacak inş.benimde kasık ağrılarım fazla bazen bu kötüye mi işaret deyip ağlıyordum ama baktım ki çoğumuzda var bu sıkıntı içim rahatladı.birde dün çevremde yaşanan bir olay beni çok gerdi.stres yaptım daha arttı sanki ağrım.ben de ilaç oarak claxene iğne,progestan fitil,coraspn ve folikasit kullanıyorum.benden başkafitil kullanan yok herhalde bakınca öyle gördüm sanki.sizin kullandığınız o bantlar jeller ne için merak ettim.Rabbim hepimizin gönlünün muradını versin

merhaba arkadaşlar gitmiş olduğunuz hastaneleri öğrenebilirmiyim.2. denememi yeni yaptırdım sonuç negatif tutunamamasının dr. ile alakası olabilirmi herkes dr. değiştir diyor durup dururken ağlama nöbetine giriyorum Bu durum geçicidir değilmi?

ben ankarada gürgan klinikde yaptırdım bilecikden geldim.çok araştırarak bulduk doktorumuzu.ama asıl verecek olan Allah(cc).O ne isterse o olur.araç olan sadece doktorlar.siz nereye gitmiştiniz

merhaba canim cok sevindim senin adina igsallah rabbim bizlerede nasib eder igsallah emeklerimizi bosa cikarmaz igsallah :90

merhaba canim moralimi bozmamak elde degil karnimda sislik var adet sancisi gibi agrilarim var birde ben fitil olarak ultragest kullaniyorum bu fitilde adet olmami engelliyormus diger kullandiklarim progynova adinda hap ve folio diye bebek icin hap kullaniyorum insallah güzel haberleri aliriz görüsürüz

Bende aynılarını kullanıyorum iççin rahat olsun:)

ben ankarada gürgan klinikde yaptırdım bilecikden geldim.çok araştırarak bulduk doktorumuzu.ama asıl verecek olan Allah(cc).O ne isterse o olur.araç olan sadece doktorlar.siz nereye gitmiştiniz

aaaaaaa bende orda yaptırdım..22 haziran transfer günümdü.Belkide karşılaşmışızdır:)benim sonucum yarın belli olcak.Bakalım ne olcak:)

Bende progestan fitil,clexane iğne,estrofem,folbiol ve coraspin kullanıyorum.zaten biliğim kadarıyla verilen ilaçlar adet olmyı engelliyo.Ne zamn bırakırsan o zmn adet oluyosun.yarın görüşmek üere inş mutlu bi hbr veririm...:)

merhaba evet dogru bu 2.denemem igsallah yarin senin iyi haberini sali günüde benim iyi haberimi aliriz bir yandan icimde umut var tuttu diyorum bir yandan yok olmadi diyorum allahim yardim eder igsallah sizlere yazinca rahatliyorum biraz ama yur disinda farkli yapiyorlar bende transfer yapildiktan sonra 15 dk. yattim sonra eve gittim ve doktor sürekli yatmama gerek olmadigini söyledi

Bende 1 saate yakın yattım ,sonra eve gittik.Sürekli yatmana gerek yok evt ama kendini yormicaksın.Mümün olduğu kdr yatak istirahati yapın dediler.Bakalım artık ne olacak:)

Son düzenleme:
senin ilk transferinmi benim ikinci ama belirti olarak fark yok sadece ilkinde sanki karnimda gaz var gibi batmalar oluyordu ikincide sadece adet sancisi var baska belirti yok sende ne gibi belirtiler var

senin ilk transferinmi benim ikinci ama belirti olarak fark yok sadece ilkinde sanki karnimda gaz var gibi batmalar oluyordu ikincide sadece adet sancisi var baska belirti yok sende ne gibi belirtiler var

Benim 2. denemem.Geçen sene Ant.da denemiştim,hiç ağrı fn htırlamıyorum.Hergün denize gitmiştim,yüzmemiştim ama güneşlendim tabi.Bu konuda da hiç kısıtlama getirilmemişti.Ama bu sefer dikkatli olmam gerektiği söylendi.Bende öyle yaptım.Artık hyırlısı ne diyelim:)

hadi inş.hayırlı haberlerle gelin ikinizde.muhakkak karşılaşmışızdır.rapor için ünv.yada klinikte.siz antalyadan mı gelmiştiniz

Timur Gürgan'a çok teşekkür ediyorum..3 yumurtadan 1'i döllendi ve 2. denememde hamile kaldımmm.Hala inanamıyorum.114.2 çıktı sonucumm.allah herkese nasip etsin...

Timur Gürgan'a çok teşekkür ediyorum..3 yumurtadan 1'i döllendi ve 2. denememde hamile kaldımmm.Hala inanamıyorum.114.2 çıktı sonucumm.allah herkese nasip etsin...

canım inan çok sevindim. Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. inşallah bende güzel haberler alırım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…