Transferden Sonrasını Nelere Dikkat Ederek Geçirelim?

Timur Gürgan'a çok teşekkür ediyorum..3 yumurtadan 1'i döllendi ve 2. denememde hamile kaldımmm.Hala inanamıyorum.114.2 çıktı sonucumm.allah herkese nasip etsin...

tebrikler canım allah kucagınada almayı nasip eder inşallah darısı tüm isteyenlerin basına insallah rabbim bizede nasip eder cok sevindim senin adına ben 2 kez denedim tutmadı suan 9 tane dondurulmuslarım var ama bi kez daha olumsuz sonuc alırım diye korkuyorum bu yüzdende denemeye cesaret edemiyorum rabbim yardım etsin bizlere dayanma gücü versin cocuksuz gecen günlerimize rabbim tez zamanda önce karnımızı sonra kollarımızı doldursun inşallah

nileS_TS tebrik ederim cnm.Çok sevindim senin adına.Benimde dün tahlil sonucum belli oldu.41 .Düşük biraz sanırım.Bugün kahverengi akıntım oldu.Korkuyorum inşallah bişi olmaz.

yumurta toplama işleminde idrara sıkışık olmalıymışız ya. bayıltıldığımız için ya idrar kaçırırsak nolcak bundan korkuyorum saçma gibi ama çok rezil bi durum uyutucaklar sonuçta idrar kaçırırsam rezil olurum

merhaba yumurta toplama işleminde idrara sıkışık olmuyorsunki,trasnfer işlemince sıkışık olman gerekiyor sadece.

nileS_TS tebrik ederim cnm.Çok sevindim senin adına.Benimde dün tahlil sonucum belli oldu.41 .Düşük biraz sanırım.Bugün kahverengi akıntım oldu.Korkuyorum inşallah bişi olmaz.

İNŞALLAH sonu güzel olur şimdiden canını sıkma.Benden 2 gün sonra tekrar kan tahlili istedler bakalım nolucak.114.2 çıkmıştı.

İNŞALLAH sonu güzel olur şimdiden canını sıkma.Benden 2 gün sonra tekrar kan tahlili istedler bakalım nolucak.114.2 çıkmıştı.

İnşallah hepimiz için güzel olur sonuç.Cnm senin herhangi bir akıntın oldumu?Benim şimdiye kadar yoktu.Bugün başladı.Aslında korkmuyorum desem yalan.Hayırlısı diyebiliyorum sadece.

insan tanımadığı birinin sevincine gözyaşı dökebiliyor baksana valla ben ağladım sevinçten.rabbim hepimizi sevindirsin inş.ben nasılsam herkesde aynı hissetmiştir eminim.canımmm bizim içinde dua et inş..bu arada testte kaç tanesinin tuttuğu belli oluyor mu?

İnşallah arkadaşım.Allah hepimizi sevindirsin.Senin içinde hayırlısı olsun.Evet öyle burda insanlar bir çok şey paylaşıyor.Yaşadığımız şeyler gerçek çünkü.Burda görmesekte birbirimizi bizi bağlayan ortak nokta var.İnşallah kavuşacağımız yavrularımız

inşallah arkadaşım ağlamamız sevinçten olsun.sen ne durumdasın şimdi transfer oldu diye okudum seni nerde yaptırdın

cooooooooooooooook sevindim senin adina allahim ayni duyguyu bizede yasatir igsallah bugünde benim test günüm cok korkuyorum saat 3 de doktora gidecem igsallah hayirli haber alirim dua edin benim icinde

İnşallah hepimiz için güzel olur sonuç.Cnm senin herhangi bir akıntın oldumu?Benim şimdiye kadar yoktu.Bugün başladı.Aslında korkmuyorum desem yalan.Hayırlısı diyebiliyorum sadece.

pregestan fitil kullandığım için çok bişe anlamadım.Çok olmadı akıntı.ama test gününden önceki gece sabaha kdr karnım ağrıdı adet olcakmışım gibi.Bakalım inş sonu güzel olurr değerler düşmezde hayırlısıyla dünyaya gelir.

yumurta toplama işleminde sıkışık olunmuyo transferde sıkışık olunuyo rahat ol

selam yol arkadaslarım..hamıle arkadasımı canı gonulden tbrık edıorm
allhım hayırlısıyla dewamını nasıp etsın
30 hazıran transfer tarıhım 12 temmuz test gunum..
gunler gecıyo ama nasıl..
4.gunden berı adet agrısı gıbı agrılarım var cok mu erken belırtı ıcın bıde bazen oyle bır ısthım acılıyo kı
acaba dıyorum kendı kendıme kuruntu mu belırtı mı?
her dakka korku ıcındeyım adet olucam dıye ustelık daha da cok var en son 16 hazıranda olmustum..
her nerde el acmıs anne olmayı bekleyn varsa allahım en kısa zamnda nasıp etsın..
bende coraspın progestan fıtıl folık asıt ve cınko kullanıyorm 3 gun sadece yattım vc ıcın kalktım fazladan ıkı uc adım attım yemek ymek ıcın dogruldum
4 gun yavas yavas ayaklandım
sımdıde sadece yemek bulasık o kadar kalkıp gezıyorum evın ıcınde dewamlı yatmıyorm
kısaca elımden gelenın en ıyısını yapmaya calısıyorum
yattıgım 3 gun sıvı bolca aldım su ıctım corba ıctım kabızlıgın ucundan zor dondum
ınsallah bu belırtıler olumludur bu arada ılk denemem ..

inşallah arkadaşım ağlamamız sevinçten olsun.sen ne durumdasın şimdi transfer oldu diye okudum seni nerde yaptırdın

İnşallah cnm.İzmir irenbede yaptırdım ben.Bugün 12.günüm.Dün test yapmıştım.Herşey çarşamba belli olacak bakalım.Eger değerim yükselirse oh diyebilcem.Biraz kanamam olduğu için endişeliyim.Hayırlısı...

Son düzenleme:
selam arkadaşlar arıza yeni katıldım ama uzun süredir sizleri takip ediyorum.benimde transferimin 10.günü bugün.dondurulmuşlarımla denedim.ikinci denemem.umarım bu sefer mutlu sonucu alırım.

slm canim benimde ikinci denemem ve bugün test günüm biraz sonra doktora gidecem bugün 15.günüm ve cok korkuyorum olmadi diye adet sancisi var cünkü bende igsallah güzel haberleri aliriz

Arkadaşlar beta-hcg sonucumu aldım ilk denemem veeeeeeeeeeeeeeee...........HAMİLEYİMMMMMMMMMMMM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! SONUÇ 303 ML!!!!
ark. size tavsiyem hiç korkmayın ben okadar aktiftimki hiç yerimde oturmadım, sürekli dışarlardaydım ve duşumuda aldım, çok ağır olmama kaydı ile ev işimide yaptım, afedersiniz nekadar yasaklansada (tabiki siz yapın demiyorum) eşimle ilişkiye bile girdim.... yani bence kendini nekadar sakınırsan okadar kötü....siz en iyisi hiç kafaya takmayın, çünkü tutunca tutuyor tutmayınca tutmuyor...allah herkeze bol bebişler nasip etsin..ve allah benim bebişime kuvvet versin!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…