Timur Gürgan'a çok teşekkür ediyorum..3 yumurtadan 1'i döllendi ve 2. denememde hamile kaldımmm.Hala inanamıyorum.114.2 çıktı sonucumm.allah herkese nasip etsin...
yumurta toplama işleminde idrara sıkışık olmalıymışız ya. bayıltıldığımız için ya idrar kaçırırsak nolcak bundan korkuyorum saçma gibi ama çok rezil bi durum uyutucaklar sonuçta idrar kaçırırsam rezil olurum
nileS_TS tebrik ederim cnm.Çok sevindim senin adına.Benimde dün tahlil sonucum belli oldu.41 .Düşük biraz sanırım.Bugün kahverengi akıntım oldu.Korkuyorum inşallah bişi olmaz.
İNŞALLAH sonu güzel olur şimdiden canını sıkma.Benden 2 gün sonra tekrar kan tahlili istedler bakalım nolucak.114.2 çıkmıştı.
insan tanımadığı birinin sevincine gözyaşı dökebiliyor baksana valla ben ağladım sevinçten.rabbim hepimizi sevindirsin inş.ben nasılsam herkesde aynı hissetmiştir eminim.canımmm bizim içinde dua et inş..bu arada testte kaç tanesinin tuttuğu belli oluyor mu?
İnşallah arkadaşım.Allah hepimizi sevindirsin.Senin içinde hayırlısı olsun.Evet öyle burda insanlar bir çok şey paylaşıyor.Yaşadığımız şeyler gerçek çünkü.Burda görmesekte birbirimizi bizi bağlayan ortak nokta var.İnşallah kavuşacağımız yavrularımız
İnşallah hepimiz için güzel olur sonuç.Cnm senin herhangi bir akıntın oldumu?Benim şimdiye kadar yoktu.Bugün başladı.Aslında korkmuyorum desem yalan.Hayırlısı diyebiliyorum sadece.
yumurta toplama işleminde idrara sıkışık olmalıymışız ya. bayıltıldığımız için ya idrar kaçırırsak nolcak bundan korkuyorum saçma gibi ama çok rezil bi durum uyutucaklar sonuçta idrar kaçırırsam rezil olurum
inşallah arkadaşım ağlamamız sevinçten olsun.sen ne durumdasın şimdi transfer oldu diye okudum seni nerde yaptırdın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?