Arkadaşlar beta-hcg sonucumu aldım ilk denemem veeeeeeeeeeeeeeee...........HAMİLEYİMMMMMMMMMMMM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! SONUÇ 303 ML!!!!
ark. size tavsiyem hiç korkmayın ben okadar aktiftimki hiç yerimde oturmadım, sürekli dışarlardaydım ve duşumuda aldım, çok ağır olmama kaydı ile ev işimide yaptım, afedersiniz nekadar yasaklansada (tabiki siz yapın demiyorum) eşimle ilişkiye bile girdim.... yani bence kendini nekadar sakınırsan okadar kötü....siz en iyisi hiç kafaya takmayın, çünkü tutunca tutuyor tutmayınca tutmuyor...allah herkeze bol bebişler nasip etsin..ve allah benim bebişime kuvvet versin!!!
canım benim gözün aydın.Maşallah yksek çıkmış sonucun ikiz mi acaba:)Hayırlısıyla allah kucağına almayı nasip etsin sağlıklı sıhhatli inşallah:) tebrikler
cnm ya üzülme dicem ama elde değil biliyorum.Hayırlısı böleymiş ne yapalım...Pes etme elbet birgün olacak...slm arkadaslar benim yine tutmadi cok üzgünüm su anda bu 2.denememdi ama yine olmadi
cnm üzülmemek elde değil tabi.Hayırlısı böyleymiş.Kaçıncı denemen.sorun neydi?merhaba canim ben almanyada yasiyorum ve burda tüp bebek fiyatlari cok pahali ben hepsini kendim ödedim 6000 bin euro para gitti tekrar yaptiracak fazla bir durumum kalmadi
neden okadar pahali bende almayada yasiyorum kendim ödesemde 3000 euro tutuyor nerde yasioyrsun ben berlindenmerhaba canim ben almanyada yasiyorum ve burda tüp bebek fiyatlari cok pahali ben hepsini kendim ödedim 6000 bin euro para gitti tekrar yaptiracak fazla bir durumum kalmadi
canım benim gözün aydın.Maşallah yksek çıkmış sonucun ikiz mi acaba:)Hayırlısıyla allah kucağına almayı nasip etsin sağlıklı sıhhatli inşallah:) tebrikler
neden okadar pahali bende almayada yasiyorum kendim ödesemde 3000 euro tutuyor nerde yasioyrsun ben berlinden
kimse yokmu arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım
selam yol arkadaslarım..hamıle arkadasımı canı gonulden tbrık edıorm
allhım hayırlısıyla dewamını nasıp etsın
30 hazıran transfer tarıhım 12 temmuz test gunum..
gunler gecıyo ama nasıl..
4.gunden berı adet agrısı gıbı agrılarım var cok mu erken belırtı ıcın bıde bazen oyle bır ısthım acılıyo kı
acaba dıyorum kendı kendıme kuruntu mu belırtı mı?
her dakka korku ıcındeyım adet olucam dıye ustelık daha da cok var en son 16 hazıranda olmustum..
her nerde el acmıs anne olmayı bekleyn varsa allahım en kısa zamnda nasıp etsın..
bende coraspın progestan fıtıl folık asıt ve cınko kullanıyorm 3 gun sadece yattım vc ıcın kalktım fazladan ıkı uc adım attım yemek ymek ıcın dogruldum
4 gun yavas yavas ayaklandım
sımdıde sadece yemek bulasık o kadar kalkıp gezıyorum evın ıcınde dewamlı yatmıyorm
kısaca elımden gelenın en ıyısını yapmaya calısıyorum
yattıgım 3 gun sıvı bolca aldım su ıctım corba ıctım kabızlıgın ucundan zor dondum
ınsallah bu belırtıler olumludur bu arada ılk denemem ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?