Transferden Sonrasını Nelere Dikkat Ederek Geçirelim?

canım benim gözün aydın.Maşallah yksek çıkmış sonucun ikiz mi acaba:)Hayırlısıyla allah kucağına almayı nasip etsin sağlıklı sıhhatli inşallah:) tebrikler

canım benim gözün aydın.Maşallah yksek çıkmış sonucun ikiz mi acaba:)Hayırlısıyla allah kucağına almayı nasip etsin sağlıklı sıhhatli inşallah:) tebrikler

Cnm çok teşekkür ederim..seninkide pozitif çıkmıştı galiba,senide çok tebrik ederim.Umarım sorunsuz ve sağlıklı bir hamilelik geçirirsin. Cnm ikiz olabilir, çünkü iki tane koydu doktorum saolsun!! Bakalım insan dış gebelik veya kimyasal gebelikten fln korkuyo tabiki...allahım yardımcı olsun!

merhaba canim ben almanyada yasiyorum ve burda tüp bebek fiyatlari cok pahali ben hepsini kendim ödedim 6000 bin euro para gitti tekrar yaptiracak fazla bir durumum kalmadi

slm arkadaşlar bugün transferim oldu. ilk denemem.transfer sonrası ne yapılır ne edilir bi araştırayım dedim. Allah bebişi tutunanlara sağlıcakla kucaklarına almayı nasip etsin. Beklemede olan arkadaşlara da sabır versin inş. güzel haberler alırız hep beraber.

Selam arkadaşlar.dün benim transferimin 10.günüydü idrar testi yaptım silik çizgi çıktı.fakat bu sabah tekrar yaptım malesef çıkmadıneden olabilir acaba.hamile değilmiyim.

QUOTE=nileS_TS;19983441]cnm üzülmemek elde değil tabi.Hayırlısı böyleymiş.Kaçıncı denemen.sorun neydi?[/Qme

merhaba canim bu 2.denememdi olmadi sorun esimde sperm kalitesi cok düsük ve bende adet düzensizligi vardi ama doktor emriyolar cok iyi dedi niye olmadi bilmiyorum

çok güzel temenniler kocaman bir Aminnnn benden :)
hakkınızda hayrlısı olsun sizin de, neticeyi bilmek isterim, hangi merkezde yaptırıyorsunuz tedavinizi öğrenebilirmiyim?

test gününü bekleyen arkadaslar insallah olumlu sonuçlar alırsınız
beklemenin nasıl bisey olduğunu çok iyi bilirim,
mutlu haberlerinizi bekliyorum, içinizi ferah tutun

merhaba arkadaşlar benim de transferden sonra 4. günüm pazar günü transfer yapıldı.bu 5. tüp bebek tedavim.Allah hepimizin yardımcısı olsun.burada güzel haberlere seviniyoruz.negatif sonuç alan arkadaşlara sabır diliyorum.ben 10. gün yani salı günü kanda test yaptırmayı düşünüyorum.hakkımızda hayırlısı olsun. umarız sonuç bekleyen arkadaşlarımla hamileyizdir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…