aranızda benim gibi olan yokmu.yani 10.gün idrarda pozitif 11.gün idrarda negatif.çok moralim bozuldu((
amın ınsallah nerde bekleyen varsa bugun 8.gunum salı test gunum ınsallh yazıcam sonucu bahcelıevler medıcana da sız nerde yaptırdınız yada yaptırcaksınız?çok güzel temenniler kocaman bir Aminnnn benden :)
hakkınızda hayrlısı olsun sizin de, neticeyi bilmek isterim, hangi merkezde yaptırıyorsunuz tedavinizi öğrenebilirmiyim?
Bugün 3. testimi yaptırdım 838,58 çıktı.Çok mutluyummmm:92::92::92:]
canım çok üzüldüm,bu durumda ne söylesem acını hafifletmez ama dirençli ol.anladığım kadarıyla ilk tedavin.hemen pes etme lütfen.kaderde ne varsa o olur.vücudunun sana ihanet etmesiyle yada senin yanlış yapmanla bir ilgisi yok bence.Rabbim ezelde onlara ne kadar ömür biçmişse onu yaşayacaklardı hepimiz gibi.ben de 4 olumsuz tüp bebek tedavisi gördüm,bu zamanlardan ben de geçtim,malesef çok isyan ettim ama nafile,şimdi 5 tedavinin sonucunu beklemekteyim,hakkında hayırlısı olsun kendini yıpratma kaderde böyle yazılıymış.inşallah en kısa zamanda bebeklerini kucağına alırsın.ben haziranın 8inde tedaviye başladım 19unda yumurtalarım toplandı 24 haziran cuma günüde transfer oldum, herşey yolunda gibiydi yani öle sürekli yatmadım ağır işte yapmadım arabayla gidiyordum heryere ama bir yerlerde hata yaptım ki 7 temmuzda bebeklerimi kaybettim adet sancısıyla uyandım önce kahverengi tonlarında sonra bildiğimiz adet geldi doktora gittim tahlil yapıp eve gönderdiler sonucu da eşime haber etmişler zaten biliyordum onları kaybettiğimi belki daha 1 aylıktılar ama benim minik yavrularımdı onlar ilk hamilelik haberini verdiklerinde okadar mutlu olmuştum ki şimdi ise yıkılmış bir vaziyetteyim. tüp bebek yaptırdığımdan ablalarım hariç annemin kayınvaldemlerin bile haberi yok malum nedenlerden söylemek istemedik..doktorum ve hemşireler baya teselli ettiler çok genç olduğumuzu ve sağlıklı bünyemiz olduğumuzu tekrar inşallah çok bebek sahibi olabilceğimizi söylediler evet doğru olabilir inşallah ama gelişimlerinin dakikalrını saydığım bebeklerimi kaybettim bilmiyorum şoktayım sanırım onlar belki de cenindi daha ruhları üflenmemişti ama vücudum bana ihanet etti yada ben bilmeyerek yanlış bişey yaptım,zaten hayatımda herzaman ilk yaşadığım bir olayın ne olursa olsun acemiliğini çok ağır ödüyorum...imkanım olsa şu ilaçlarla acılarla geçirdiğim 1 ayı hafızamdan siler atarım..of off yazsam daha okadar çok şey varki evlere sokaklara sığamıyorum..hani bir söz vardı ya bir of çeksem karşıki dağlar yıkılır aynen öyleyim.bi bakıyosunuz iyiyim birde bakıyosunuz bunalımdayım Allah' isyan değil asla tövbe ama sanırım atlatıncaya kadar gelgitler olacak Rabbim hepimizin yardımcısı olsun, inşallah bundan sonraki bebeklerimize ömür versin...
Bugün 3. testimi yaptırdım 838,58 çıktı.Çok mutluyummmm:92::92::92:]
canımmm süper bir haber buu.ben sana demiştim içini ferah tut diye timur haca ne dedi ne zamana çağırdı.yarında benim tahlil günüm.dua et inş banada.biz yarın evimize döneriz artık inş.sonuç güzel çıkar.tekrar çağırıp çağırmadıklarını o yüzden soruyorum..
canım çok üzüldüm,bu durumda ne söylesem acını hafifletmez ama dirençli ol.anladığım kadarıyla ilk tedavin.hemen pes etme lütfen.kaderde ne varsa o olur.vücudunun sana ihanet etmesiyle yada senin yanlış yapmanla bir ilgisi yok bence.Rabbim ezelde onlara ne kadar ömür biçmişse onu yaşayacaklardı hepimiz gibi.ben de 4 olumsuz tüp bebek tedavisi gördüm,bu zamanlardan ben de geçtim,malesef çok isyan ettim ama nafile,şimdi 5 tedavinin sonucunu beklemekteyim,hakkında hayırlısı olsun kendini yıpratma kaderde böyle yazılıymış.inşallah en kısa zamanda bebeklerini kucağına alırsın.
Desteğin için çok teşekkür ederim arkadaşım, ikimizde birbirimizi çok iyi anlıyoruz kader arkadaşıyız bir nevi.dediğim gibi aslında her an böyle değilim dalga dalga gelip vuruyor ansızın zaman mekan önemli değil. ben konya da yaşıyorum burda yaptırdım sen nerde yaşıyosun..?Bu arada inşallah Rabbim sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip eder...
arkadaşlar ben tüp bebek öncesi doğum kontrol hapına başladım aynı zamanda incir kürü yapıyorum. acaba doğum kontrol hapı ile incir kürü beraber olurmu bileniniz var mı?
arkadaslar benim transferimde pazar gunu olacak acaba nelere dikkat etmem gerek bana tutunmalari icin cok endiseliyim
hiç bir bilgim yok canım.ama ilaç kullanmadan doktoruna danıştın mı?
Allahıma şükürler olsun Hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmm. Allahım sağlıkla kucağıma almayı nasip eder inşalllah..
Tebrikler cnmmmmmm allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin....
Allahıma şükürler olsun Hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmm. Allahım sağlıkla kucağıma almayı nasip eder inşalllah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?