Allahıma şükürler olsun Hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmm. Allahım sağlıkla kucağıma almayı nasip eder inşalllah..
tebrikleeeer,Allah kucağına da almayı nasip etsin canım:92:
Arkadaslar bende sizin gectiginiz stres, uzuntu ve endise yolunda 2 defa gectim 6 ay arayla 2 transferimi oldum..
Yazmak istedim cunku bu donemde aklimiz okadar karisik oluyorki herkes bisey diyor ve biz neyin dogru oldugunu bilmiyoruz
Benim kendi tecruben:
ilk trasnsferimde okadar dikkat ettimki annemlerde kaldim, cok yavas hareket ediyordum
cok kotu kadiz oldum
slk slk uzaniyordum cok yormuyordum kendimi ve vucudumda bahsettiginiz o tum belirtiler vardi
sonuc Pozotif ve 4 haftada siddetli bi sekilde kimyasal gebelik gecirdim
2 tedavi mayis ayinda doktor ayni hastane ayni
ilk tedavimde okadar bitkindim ki ignelerden yuruyemez hale geldim ama bu sefercok farkliydi
nerdeyse hic aci cekmedim cok oluruna biraktim coook fazla rahattim
hic kabizlik yasamadim yine ailemleydim ve evimiz buyuk bi bahcenin icinde
surekli ayaktaydim ve bahcede geziniyordum vucudumda hic ama hic belirti yoktu
tedaviyi olan ben degildim sanki abartmiyorum inanin bagzan unutuyordum tedavi oldugumu...
ve sonuc pozitif ve su an 3 aylik hamileyim:)))) ve umarim hepiniz bunu yasarsiniz cunku hepimiz hakediyoruz
bence cok takilmayin buraya aklinizda surekli bu konu olur disari cikin rahat olun tabi dikkat ederek::)))
BOOOL SANSLAR...
selam arkadaşlar daha öncede yazmıştım 15 temmuzdan sonra allah nasip ederse tüp bebek için çalışmalara başlıyacağız inş. hayırlısı olur çoğunuzun yazdıklarını okudum kafamda birçok soru oluştu merak ettiklerim var bazılarınız 3 gün bazılarınız bir hafta yatıp dinlenmiş bildiğim kadarıyla 24 saat dinlendikten sonra normal hayatımıza dönebiliyoruz. Gerçi anladığım kadarıylada bu kişiden kişiye değişiyor doktorum bana ne diyecek bilmiyorum birde ben balıkesirliyim ve izmirde yaptıracağız tanıdığım kalabileceğim hiç bir kimsede yok o yüzden ilkgün otelde kalmayı düşünüyorum ve ertesi günüde kendi araçımızla dinlenene dinlene geliriz diye düşünüyorum bana bu konuda yardımcı olup fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim
selam arkadaşlar daha öncede yazmıştım 15 temmuzdan sonra allah nasip ederse tüp bebek için çalışmalara başlıyacağız inş. hayırlısı olur çoğunuzun yazdıklarını okudum kafamda birçok soru oluştu merak ettiklerim var bazılarınız 3 gün bazılarınız bir hafta yatıp dinlenmiş bildiğim kadarıyla 24 saat dinlendikten sonra normal hayatımıza dönebiliyoruz. Gerçi anladığım kadarıylada bu kişiden kişiye değişiyor doktorum bana ne diyecek bilmiyorum birde ben balıkesirliyim ve izmirde yaptıracağız tanıdığım kalabileceğim hiç bir kimsede yok o yüzden ilkgün otelde kalmayı düşünüyorum ve ertesi günüde kendi araçımızla dinlenene dinlene geliriz diye düşünüyorum bana bu konuda yardımcı olup fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim
ne kadar yatsakda kalkıp dolaşsakda dikkat etsekde yada tam tersi önemsemesekte verecek olan Allah (cc).olmayınca olmuyor.vaktini bekliyor.kendimizi çok kaptırmamak her hale hazır olmak gerekiyor.cumartesi gününden beri şoktayım hala.olmadı.tutanamadı bebeklerim.takdiri ilahi.elden bişey gelmiyor.kendi kendinede hamile kaldığım oldu rabbim nasip etmedi o zamanda düştü.inşallah diğer arkadaşların yüzü güler.insan daha çok dua ediyor ben ağladım bari onlar ağlamasın gülsün diye.Rabbim inş. zamanı gelince benide güldürür.
ne oldu sonucun hiç bişey yazmadın?
canım hala kabullenemedim herhalde.kendime gelemedim daha.bugün ilk defa girdim siteye.çok kötüydük eşimde bende.telefonlara dahi bakmıyorum hala.herkesin diyeceği şey aynı.her seferinde tekrar tekrar ağlatacaklar beni uzak duruyorum.klinik zaten şok olduk mutlak bir gebelik bekliyorduk sizden dediler. bende öyle şartlanmışım.en iyi en güzel değerlere sahip çift sizsiniz dediler.ama rabbim nasip etmedi.kısmet inş.ikinci sefere yüzümüz güler.Allah razı olsun en büyük desteğim eşim.rabbim sana sağ salim kucağına almayı nasip etsin
Hamile kalmak demek herşey değil.İnsanın başına neler geliyor.İnsanlar 9 ay boyunca karnında taşıyor sonra ölüm haberini alıyor.Böyle olsa daha mı iyiydi?allah sonunu hayırlısıyla getirmeyecekse baştan hiç olmasını nasip etmesin.Ben şuan hamile olmama rağmen hala içim rahat değil.Hala diyorum kki ne olur ne olmaz.Evet başta çok sevindim,dünyalar benim oldu ama sonra düşündükçe insanın başına herşey gelebilir.Bu ilk denemendi sanırım.Ben 2. denememde hamile kalabildim.sana tek tavsiyem annen baban haricinde kimseye söyleme tüp bebek olayını.Biz ilkinde herkese söyledik ,sonra bi de insanları dinledik.Snucu alınca ağlamayan ben,aaaa tutmadı mı bebek diyen biri yüzünden evde ağlamaktan öldüm.Bu sefer kmseye söylemedik.Hatta şuan herkes normal yolla hamile kaldığımı sanıyor.Öyle de bilsinler çünkü kimseyi ilgilendirmiyor.Herşeyin hayırısı demekten başka çaremiz yok...üzme kendini..
doğru söylüyorsun canım.bunların farkındayız aslında hep ama nefse kabul ettirmek zor geliyor.bizde öyle karar verdik zaten ikinciyi düşünüyoruz yeniden hele şu ilaçları atayım vücudumdan.ailelerimize bile söylemeyeceğiz.neyse canım insan rahatlıyor valla burda.rabbim senin bebeğini sağ salim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş.
ne kadar yatsakda kalkıp dolaşsakda dikkat etsekde yada tam tersi önemsemesekte verecek olan Allah (cc).olmayınca olmuyor.vaktini bekliyor.kendimizi çok kaptırmamak her hale hazır olmak gerekiyor.cumartesi gününden beri şoktayım hala.olmadı.tutanamadı bebeklerim.takdiri ilahi.elden bişey gelmiyor.kendi kendinede hamile kaldığım oldu rabbim nasip etmedi o zamanda düştü.inşallah diğer arkadaşların yüzü güler.insan daha çok dua ediyor ben ağladım bari onlar ağlamasın gülsün diye.Rabbim inş. zamanı gelince benide güldürür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?