SLM kizlar araniza yeni katildim dün oldu bende transfer, bu ikinci denemem , sizce neyapim yattimi hep, ne yapmami tavsiye edersiniz lütfen yardim edin
insallah allah hepimizin yüzünü güldürür aminnnnnnnnnnnnn
Yarim kalan hikayemin devami
31 mayista transfer yaptirdim
hersey yolunda dediler
erken yaptirdigim bhcg testi 11 cikti
12. Gun yapilan test 123 cikti
14. Gun 184...
Cok artmamis ama iyi dediler
ultrasonda yolksak da gorundu ama embriyo yok
daha gelismemis biraz bekleyelim dediler
on gun sonra yine bos kese
bir hafta sonra gittim tekrar bos kese...
Oluyomus bazen binde bir...
Secilmis bi insanim demekki diye avuttum kendimi
8 haftalik olmasi gereken bebegim yoktu ve dun bos keseyi de kurtajla aldilar
basima gelecegi varmis napiyim
hayirlisi
12 gun annem bakti kalkmadim yerimden
cevizler neler neler yedim
olmayinca olmuyor
dondurulmusumda yok
o kadar zor oldu ki anestezi bana yaramiyor
kesenin boyutlari kucuktu ve hic buyumedi
yani kendinizi kasmayin
iciniz rahat edecek sekilde yatin o kadar
cunku hersey nasip
Arkadaşlar selam herkese.. Sessiz sessiz takip ediyorum sizi. Güya yazmayacaktım ama dayanamadım. Benim 3. denemem. bir haftalık dinlenmeden sonra işe başladım. Kendim istedim. İçimde pek ümit yoktu, belirtinin b si yok. bugün 10. günüm. cmts test günüm ama ben bazen bu ay tüp yaptırdığımı bile unutuyorum. Yine yıkılmadan ayakta kalmak için belki de..
neyse içinizi karartmadan soruma geçeyim. Hamile olunca göbek çok sıcak olur diye bir duyum almıştım.Benim bir haftadır göbüşüm soğuk, umudumu yitirmemin nedeni bu yani.. sizce böyle birşey var mı :44:
hepimiz aynı duyguları yaşıyoruz..bende ilk denememde tüm aile biliyordu..kurban bayramı sabahı hüsran olunca nasıl bir hafta geçirdim anlatamam..herkes sorar yorum yapar..perişanlık.... şimdi 2. denemem..kardeşim hariç hiçkimseye söylemedik..bakalım son 5 gün..5 gün sonra halim nasıl olacak merak ediyorum...allah hepimizin kucağını bebişlerle doldursun inşallah...
Kevsercim seni o kadar iyi anlıyorumki.İlk denememde aynı duyguları harfi harfine yaşadım.Sanki beni anlattın.Doktorum o kadar umut vermiştiki,Herkes o kadar bekliyorduki hamile olmamı artık bende inanmıştım.Ama kocaman bir sıfır gördük.Yıkıldım toparlayamadım kendimi.Herkesin avutmaları boş geliyordu.Bundan sonra yaşamıma nasıl devam ederim diye düşünmeye başlamıştım.2.denememdede 6 haftalıkken kaybettim bebeğimi .İçinde bulunduğun durumu çok iyi anlıyoruz canım.Acıların hafifliyecek gün geçtikçe.Bırakma kendini bebeğini bulana kadar mücadele et.Kendine en iyi yardımcı olacak yine sensin. Ve canım haline şükret.Çünkü tedavi parası bulamayan insanlar var.Seninleyiz yıpratma kendini.
seni çok iyi anlyorum buradaki çoğu arkadaşımız gibi.
Lütfen üzülme dua et.
Bende geçen sene 1 . denememde olmadı çok üzüldüm 1 yıldır psikiyatrı dr giitm geldim.
çok şükür şimdi iyiyim.
ama insan yıpranıyor.
Ağla rahatla çok yakın arkadaşınla paylaş duygularını.
Eşinle birbirinize destek olun.
rabbim büyüktür. inşallah hayırlı haberlerini alırız
selam ve sevgilerimle allaha emanet ol.
meraba arkadaşlar bu sitede yeniyim. Benim transferimin bugün 9. günü yarın kan testiyle öğrenicem gerçeği ama çok heyecanlıyım.Bugün duramayıp idrar testi yaptım malesef sonuç negatif çıktı. Böyle çıkıp sonra sonucu kanda pozitif çıkan arkadaşlar var mı? Umutlarım yıkıldı.Ne düşüneceğimi bilemiyorum. Şu an hiç bir belirti hissetmiyorumm. Sizce sonuç ne olacak((
inşallah canım senden mutlu haber gelir.söylememek en doğrusuymuş bunu öğrendim.ailen değil ama çevremizde haset insanlar mutlaka oluyor.bir sözü bir bakışı bile nazara getiriyor insanı.inş ayın 18 inde güzel haber bekliyorm.desteğin için sağol canım
slm arkadasım bende daha yeniyim ama böyle senin gibi bişey hissetmeyipte hamile kalan cok duydum hem idrar testi için cok erken kanda cıkar sonuç gönlünü ferah tut sen nerde yaptırdın hangi hastanede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?