Transferden Sonrasını Nelere Dikkat Ederek Geçirelim?

SLM kizlar araniza yeni katildim dün oldu bende transfer, bu ikinci denemem , sizce neyapim yattimi hep, ne yapmami tavsiye edersiniz lütfen yardim edin
insallah allah hepimizin yüzünü güldürür aminnnnnnnnnnnnn

SLM kizlar araniza yeni katildim dün oldu bende transfer, bu ikinci denemem , sizce neyapim yattimi hep, ne yapmami tavsiye edersiniz lütfen yardim edin
insallah allah hepimizin yüzünü güldürür aminnnnnnnnnnnnn

merhaba önclikle hoşgeldin.şunu söyleyeyim 12gün boyunca yattığı halde tutmayanda var 12gün boyunca her türlü hareketi yapıp tutanda var.yani rabbim nasip ettikten sonra hertürlü kavuşursun bebeğine.ancak yinede tedbiri elden bırakmamak için çok yorulmamak ayakta durmamak ağır iş yapmamak,ağır kaldırmamak,kabız olmamak ve özelliklede stresten uzak durmak gerekiyor.
ben ilk denememde yattım hep.ama ben içim rahat etsin diye yattım.hani çok hareket etseydim ve tutmadığını9 öğrenseydim vicdanım rahat etmez diye birde şuan çalışmıyordum bakanımda vardı yanımda ondan yattım.yani sen kendi koşullarına göre ayarla nasıl için rahat edicekse öyle yap.üzüntü sıkıntı yk.oyala kendini,hep bu konuyu düşünme,kendini dinleme.kasık ağrısı gibi belirtilerden korkma,adet mi olcam diye umudunu yitirme.erkenden idrar testi yapma.günlerini güzelce geçir,neşeli ol.ondan sonra hayırlısıysa zaten olur.

bunun haricinde ben her gün 1avuç kabakçekirdeği yiyordum.ceviz filan birdee.maydanoz yemedim.birde ananas için kimi faydalı kimi değil diyor diye yemedim ben riske atmadım.kabız olduğum için hep kuru kayısı yedim.wcde ıkınma.

sağlıklı beslen,düzenli uyu birde ben fast food asitli vs.yemedim bu dönemde.öyle işte umarım yardımcı olabilmişimdir aklına bişi takılırsa sor..

he bana nasip olmadı o ayrı.şimdi 2.yi yapıcaz kısmetse ama en azından içim rahat elimden geleni yaptım ben.

Yarim kalan hikayemin devami

31 mayista transfer yaptirdim
hersey yolunda dediler
erken yaptirdigim bhcg testi 11 cikti
12. Gun yapilan test 123 cikti
14. Gun 184...
Cok artmamis ama iyi dediler
ultrasonda yolksak da gorundu ama embriyo yok
daha gelismemis biraz bekleyelim dediler
on gun sonra yine bos kese
bir hafta sonra gittim tekrar bos kese...
Oluyomus bazen binde bir...
Secilmis bi insanim demekki diye avuttum kendimi
8 haftalik olmasi gereken bebegim yoktu ve dun bos keseyi de kurtajla aldilar
basima gelecegi varmis napiyim
hayirlisi
12 gun annem bakti kalkmadim yerimden
cevizler neler neler yedim
olmayinca olmuyor
dondurulmusumda yok
o kadar zor oldu ki anestezi bana yaramiyor
kesenin boyutlari kucuktu ve hic buyumedi

yani kendinizi kasmayin
iciniz rahat edecek sekilde yatin o kadar
cunku hersey nasip

cok gecmis olsun arkadasim , allah sabir versin herseyin hayirlisi önemli olan isyan etmememiz, ben gece ündüz allahima el aciyorum dua ediyorum inaniyorumki buda olmazsa elbet birgün olacak diyorum , allah hepimize sabir versin , her iste bir hayir var insallah hayirlisiyla sagliklisiyla allah kucagimizi doldurur

Arkadaşlar selam herkese.. Sessiz sessiz takip ediyorum sizi. Güya yazmayacaktım ama dayanamadım. Benim 3. denemem. bir haftalık dinlenmeden sonra işe başladım. Kendim istedim. İçimde pek ümit yoktu, belirtinin b si yok. bugün 10. günüm. cmts test günüm ama ben bazen bu ay tüp yaptırdığımı bile unutuyorum. Yine yıkılmadan ayakta kalmak için belki de..

neyse içinizi karartmadan soruma geçeyim. Hamile olunca göbek çok sıcak olur diye bir duyum almıştım.Benim bir haftadır göbüşüm soğuk, umudumu yitirmemin nedeni bu yani.. sizce böyle birşey var mı :44:

slm canim bende ayni duygular icerisindeyim hapsurmam griple basladim dün cok korkuyorum acaba gittilermi diye , sonra bende hep bu ay tedaviyi hep unutuyorum hata simdi bile, hic umudunu yetirme belkide bebisin karnindadir hicbirsey belli degil , karin sicak oldugunu ilk defa duyuyorum allah yardimcimiz olsun insallah

ben tüp bebek bölümünü sessizce uzun süre takip edenbiriydim ama artık bende kendi yaşadıklarımı yazmaya karar verdim 2yıllık evliyim yaklaşık bir sene önce normal yolla çocuğumun olamayacağını öğrendim 6 ay önce antalyada tüp bebek denedik malesef sonuç negatifti ağlaya ağlaya izmire döndüm ve bu ay tekrar denedik dondurulmuşlarla bugün 7. günüm burda paylaşılan durumlar kimi zaman umut oldu bana kimi zaman hüzünlendim kendimi güçlü olmak için zorluyorum bu imtihan bizim başımıza geldiyse Rabbim sabırla daha fazla dua etmemizi istediği için yaradılış programımıza koymuş anne olmayı bu duyguyu veren Allah anne olmayıda nasip eder inşallah

inşallah canım senden mutlu haber gelir.söylememek en doğrusuymuş bunu öğrendim.ailen değil ama çevremizde haset insanlar mutlaka oluyor.bir sözü bir bakışı bile nazara getiriyor insanı.inş ayın 18 inde güzel haber bekliyorm.desteğin için sağol canım

canımmm çok sağol desteğin için.rabbim hiç birimize yaşatmasın o ruh halini.inş sende alırsın kucağına bebişini.çok pozitif bir insansın sanırım.bana iyi geldi.dediğin gibi gitmek isteyipde gidemeyende var.çok şükür eşim her zaman yanımda ve çok şükür ki işi var rabbim olmayanlara gidemeyenlerede nasip etsin.hepimizin yüzünü güldürsün

sağolasın desteğin için.insan bu formda daha rahatlıyor sanki.ilk günlere göre daha iyiyim zaman herşeyin ilacı.senin adına çok sevindim.inş.sende sağ salim alırsın yavrunu kucağına.hayırlı kandiller hepinize...şu mübarek gecenin hürmetine Rabbim istediğinize kavuştursun hepinizi(tabi beni de)

meraba arkadaşlar bu sitede yeniyim. Benim transferimin bugün 9. günü yarın kan testiyle öğrenicem gerçeği ama çok heyecanlıyım.Bugün duramayıp idrar testi yaptım malesef sonuç negatif çıktı. Böyle çıkıp sonra sonucu kanda pozitif çıkan arkadaşlar var mı? Umutlarım yıkıldı.Ne düşüneceğimi bilemiyorum. Şu an hiç bir belirti hissetmiyorumm. Sizce sonuç ne olacak ((

canım inşallah kan testin pozitif çıkar ben sitede okumuştum dediğin gibi olan

benim de transferimin 2. günü 27 temmuz test günüm henüz bir belirtim yok bakalım hayırlısı olsun

slm arkadasım bende daha yeniyim ama böyle senin gibi bişey hissetmeyipte hamile kalan cok duydum hem idrar testi için cok erken kanda cıkar sonuç gönlünü ferah tut sen nerde yaptırdın hangi hastanede

benim bu seferde olmadı nasibimde yokmuş..3. için inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…