canım takma kafana inşallah pozitif çıkacak testin idrarda çıkamayabiliyor okuduklarımızdan öyle biliyoruz.moralini bozma sakın iki aylık hamile olan arkadaşım vardı hala çıkmamıştı idrarda kan testinde çıkmıştı inş.gönlünün muradını alırsınmeraba arkadaşlar bu sitede yeniyim. Benim transferimin bugün 9. günü yarın kan testiyle öğrenicem gerçeği ama çok heyecanlıyım.Bugün duramayıp idrar testi yaptım malesef sonuç negatif çıktı. Böyle çıkıp sonra sonucu kanda pozitif çıkan arkadaşlar var mı? Umutlarım yıkıldı.Ne düşüneceğimi bilemiyorum. Şu an hiç bir belirti hissetmiyorumm. Sizce sonuç ne olacak((
canımmm benimmm yaa..sözün bittiği yer anlayabiliyorum seni yaşadığım için...bak gene ağladım işte...inş ya bizde birgün anne olacağız..kendimizi şöyle teselli edelim Allah Resulu peygamberimizin en sevdiği zevcesi olan hz.Ayşe annemizinde olmamıştı bebeği..biz kim oluyoruz ki diyorum..ama nefis işte olanları görünce genede içimizden birşey kopuyor...canımm benimmm rabbim yüzümüze baksın inş.bizim boynumuzu bükük koymasın...benim bu seferde olmadı nasibimde yokmuş..3. için inşallah..
hoşgeldin arkadaşım forma..ben ankara gürgan klinikde yaptırmıştım..ilk denememdi...inş. 2. sefere kısmet olacak..sen nerede yaptırdın..kızlar siz anlasılan cvp vermiyeceksiniz ben cıkıyorum kib
kızlar kan testimi yaptırdım sonuç öğleden sonraymış çok heyecanlıyım...
ilk tüp bebk denememiz transferden sonra bugün 6. günümüz başlarken çok pozitiftim ama şimdi resmen söndüm olmicak gibi geliyo birde şiş ve sertleşen göğüslerim küçüldü bugün de onu kafaya taktım göğüslerin küçülmesi anormalmi bilgi veririmisiniz
arkadaşlar malesef sonuç negatif. çok üzgünüm bu ilk dememdi ama bundan sonrası içinde tüm umutlarım yok oldu. Ben 29 yaşındayım ve yaşıma göre yumurta sayım çok az sadece 1 tane görünüyordu şansım azdı vede olmadı.Bundan sonrada yumurta sayım çok artmıyacağına göre umudum yok ne yapacağımı bilemez durumdayım...
canım ne olur umudunu yitirme Rabbim verecekse tek yumurtayla tek spermle de veriyor
arkadaşlar malesef sonuç negatif. çok üzgünüm bu ilk dememdi ama bundan sonrası içinde tüm umutlarım yok oldu. Ben 29 yaşındayım ve yaşıma göre yumurta sayım çok az sadece 1 tane görünüyordu şansım azdı vede olmadı.Bundan sonrada yumurta sayım çok artmıyacağına göre umudum yok ne yapacağımı bilemez durumdayım...
amin canım rabbim herkese versin sende salıkla kucaına al inş ilk denemedeki acemiliklerimiz bize tecrübe oldu inş ikinciye daha dikkatli davranacağızSevgili bayanlar, öncelikle ben de sizin gibi bu yollardan geçtiğimi belirtmek isterim. Allaha çok şükür ilk denememde tutundu bebişim. Şimdi 16 haftalık hamileyim. Ben de bu 12 günlük sürecin çok zor geçtiğini biliyorum ama bu süreçte ilk yaptığım iş bu forumdan 12 gün boyunca uzak durmaktı. Benim size tavsiyem en azından evde bu süreci beklerken burayı okumayın, çünkü insan her olumlu olayda umutlanıyor her olumsuz duyumda umutlarını yitiriyor. Ben 12 gün boyunca internete hiç girmedim, hiç test yapmadım, 9 gün hiç banyo yapmadım (9. gün çok ılık soğuğa yakın bir duş aldım), kabak çekirdeği stresi alıyo iyi oluyor, ananası her gün yedim (ama benim zamanımda tazeydi, şimdikiler biraz geçmiş duruyor), sağlıklı beslenmeye çalıştım, bol bol yattım, bol bol komedi filmi izledim, hiç haber vs izlemedim. Bunalım dizilerden uzak durdum. Ve en önemlisi ilk günden ben artık hamileyim dedim ve buna inandım. Ha tabi olumsuzada kendimi hazırladım.
Allah her isteyene her istediği zamanda sağlıklı bir evlat versin...
benimde öyleydi senin gibi 6 günden sonra olmayacak gibi doğdu içime nitekimde öyle oldu secret yapacaım bidaha sende öyle yap şimdi olumlu düşün güzel olsun sonucunilk tüp bebk denememiz transferden sonra bugün 6. günümüz başlarken çok pozitiftim ama şimdi resmen söndüm olmicak gibi geliyo birde şiş ve sertleşen göğüslerim küçüldü bugün de onu kafaya taktım göğüslerin küçülmesi anormalmi bilgi veririmisiniz
canımm benimm geçen hafta bende senin gibiydim umudumu yitirdim telefonlara bakmadım depresyondaydım sonra formda pozitif alanların mutluluunu görünce pes etmek yok dedim kendi kendime daha yaşın genç tutacak ikincide biliyorum seninde öyle olacak ağla iyice rahatla ama umudunu yitirme allah büyük aç hz zekeriya(as) ın hayatını okuarkadaşlar malesef sonuç negatif. çok üzgünüm bu ilk dememdi ama bundan sonrası içinde tüm umutlarım yok oldu. Ben 29 yaşındayım ve yaşıma göre yumurta sayım çok az sadece 1 tane görünüyordu şansım azdı vede olmadı.Bundan sonrada yumurta sayım çok artmıyacağına göre umudum yok ne yapacağımı bilemez durumdayım...
Sakın bunu dert etme.Ben 27 yaşındayım.3 yumurtam vardı ama sadece bir tanesi olgunlaştı ve onu döllediler.Şİmdi 6 haftalık hamileyim.BU işler nasip kısmet işi.Allah verecekse zamanı geldiyse olacak.Benim 2. denememde Allaha şükür tuttu.O yüzden üzülme hiç yumurtası olmayanlar ne yapsın ,en azından 1 tane var.Kendini toparla ve biran önce yeni tedavi planı yapmaya başla.İnsan yıpranıyo bunalıyo,bende yaşadım bunların hepsini.Biz elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışalım gerisi Allaha kalmış...
Merhaba arkadaşlar,
Bende yeni üye oldum. Bugü trasferimin 8. günü. Progestreon iğne yemekten mahvoldum. Ama inşallah allahın izni ile bu sefer tutar. Yarın test yaptırcam. Benim için bol bol dua edin lütfen.
meraba bugün transferimin 7. günü çok iyi olmayan 3 tane embryo transfer edildi ve bu gün kanamam başladı çok kötüyüm böyle bişey yaşayan varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?