arkadaşlar ne olur cevap verin hiç belirtisi olmadan hamile kalan yok mu aranızda herkez bir belirti yazıyor ben de hiç bir belirti yokbugün 8. günüm 2 gün sonra test günüm çıldırmak üzereyim korkuyla beklemekten
salı günü transferimiz olacak inşaallah
ne yapmalı ne etmeli diye başlığa bakınıyorum.
özet geç derseniz,
1. ağır kaldırmak, uzanmak, eğilmek birden kendini küt diye bir yere bırakmak, ıkınmak, kasılmak yasak..
2. ağır gıdalar almıyoruz, hafif ve kendimizi kabız etmeyen yiyecekler, meyve suları, kuruyemişler tüketiyoruz.
3. ağır iş yapmıyoruz ama saatlerce de yatmıyoruz, uzanık vaziyetteyiz, arada bir tuvalete gitmek için falan kalkınca şöyle iki üç dakika evde dolanıyoruz.
4. aslında işin özü şu bence... her şey de boş anladığım kadarıyla sadece olacağı varsa oluyor. dua ve temiz duygularla bebişlerimizi bünyemize katmaya çalışıyoruz. stress yapmadan, tevekkülle davranmak en önemlisi. Allah evladın da hayırlısını versin, anneliğin de hepimiz için. Allah bebek sesine hasret bırakmasın hiçbirimizi ....
arkadaşlar ne olur cevap verin hiç belirtisi olmadan hamile kalan yok mu aranızda herkez bir belirti yazıyor ben de hiç bir belirti yokbugün 8. günüm 2 gün sonra test günüm çıldırmak üzereyim korkuyla beklemekten
öyle güzel yazmışsın ki kesinlikle aynı yoladan geçmiş bir insan olarak 4. maddeye tamamen katılıyorum
ve tavsiyem transferden sonraki ilk saatle önemli mümkünse kalkma ilk bikaç saat
ondan sonra sürekli yatmak zorunda değilsin nasıl rahat ediyorsan öyle davran.
kabız olmamaya ve soğuğa yakın ılık suyla ayakta duş almaya dikkat et
rabbim gönlündeki versin inşallah
rahat ol kasma kendini
inşl.canım hepimiz için hayırlısı neyse allah ım onu nasip etsin.Ya bende hiç belirti yok sizlerde oluyormu ne agrı ne sancı hiç bişey olmadı bügüne kadar merak ediyorum cuma test günüm
ben 7 yılık evliyim bügüne kadar 5 aşılama ve 1 tüp bebek denedim sonuç olumsuz, bu ayda 2.tüp bebegi yaptırdım bugün tıransferimin 9.günü inşallah herkes için hayırlı olur
ve aleyküm selam canım hayırlı olsun inş.rabbim istediğine nail etsin.ne güzel şartlamışsın kendini.olacaksın inş sende anne..Allah'ım aratmasın hiç kimseye
kızlar sonuç 6.71 negetif yanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?