Transferden Sonrasını Nelere Dikkat Ederek Geçirelim?

salı günü transferimiz olacak inşaallah

ne yapmalı ne etmeli diye başlığa bakınıyorum.

özet geç derseniz,

1. ağır kaldırmak, uzanmak, eğilmek birden kendini küt diye bir yere bırakmak, ıkınmak, kasılmak yasak..

2. ağır gıdalar almıyoruz, hafif ve kendimizi kabız etmeyen yiyecekler, meyve suları, kuruyemişler tüketiyoruz.

3. ağır iş yapmıyoruz ama saatlerce de yatmıyoruz, uzanık vaziyetteyiz, arada bir tuvalete gitmek için falan kalkınca şöyle iki üç dakika evde dolanıyoruz.

4. aslında işin özü şu bence... her şey de boş anladığım kadarıyla sadece olacağı varsa oluyor. dua ve temiz duygularla bebişlerimizi bünyemize katmaya çalışıyoruz. stress yapmadan, tevekkülle davranmak en önemlisi. Allah evladın da hayırlısını versin, anneliğin de hepimiz için. Allah bebek sesine hasret bırakmasın hiçbirimizi ....

arkadaşlar ne olur cevap verin hiç belirtisi olmadan hamile kalan yok mu aranızda herkez bir belirti yazıyor ben de hiç bir belirti yok bugün 8. günüm 2 gün sonra test günüm çıldırmak üzereyim korkuyla beklemekten

belirti arama kendinde,
benimde hiç belirtim olmamıştı yani öyle bariz şekilde.
insan kendini dinlerse ufacık şeyleri bile belirti sanabiliyor içini ferah tut ve test gününü bekle
inşallah güzel sonuçlar alırsın

öyle güzel yazmışsın ki kesinlikle aynı yoladan geçmiş bir insan olarak 4. maddeye tamamen katılıyorum
ve tavsiyem transferden sonraki ilk saatle önemli mümkünse kalkma ilk bikaç saat
ondan sonra sürekli yatmak zorunda değilsin nasıl rahat ediyorsan öyle davran.
kabız olmamaya ve soğuğa yakın ılık suyla ayakta duş almaya dikkat et
rabbim gönlündeki versin inşallah
rahat ol kasma kendini

4 haftalık hamileyim,hala belirtim yok canım benim:)
Doktora gidip ultrasonda görene kadar inanmamıştım.sabret,olumlu düşün.

amin canım sağol iyi dileklerin içün teşekkürler. Allah hepimize nasip etsin. şimdi ben ümitle ümitsizlik arası bir yerdeyim. kabız olmaktan çok korkuyorum şimdi de biraz var zaten. ama bi başka yerde hanımın biri demiş ben baya kabız oldum yanımda bir arkadaş da ishal olmuştu ikimiz de tutmayacak diyoduk ikimizinki d etuttu diye anlatmış...

demem o ki, yer gök dua üstünde duruyor. Allah bizim dualarımızı da makbul kullarının duaları arasına katsın inşaallah şu mübarek günlerde başka ne diyim.

yaşım 35 maddi ddurumum zor... ikinci bir denemeyi kaldırmak için belki de bir sene para biriktirmek zorundayım. bu arada da yaş geçiyor. Allah bilir artık ne diyim...

tekrar tekrar teşekkür ederim güzel dileklerin iççin.

ben 7 yılık evliyim bügüne kadar 5 aşılama ve 1 tüp bebek denedim sonuç olumsuz, bu ayda 2.tüp bebegi yaptırdım bugün tıransferimin 9.günü inşallah herkes için hayırlı olur

inşallah pozitif sonuç alırsın canım benim de bugün 9. günüm 11. gün test günüm ama hiç umudum yok bu 2. denemem

inşl.canım hepimiz için hayırlısı neyse allah ım onu nasip etsin.Ya bende hiç belirti yok sizlerde oluyormu ne agrı ne sancı hiç bişey olmadı bügüne kadar merak ediyorum cuma test günüm

inşl.canım hepimiz için hayırlısı neyse allah ım onu nasip etsin.Ya bende hiç belirti yok sizlerde oluyormu ne agrı ne sancı hiç bişey olmadı bügüne kadar merak ediyorum cuma test günüm

Merhaba..benimde cuma günü test günüm.3. denemem..inşallah isteyen herkese Allah nasip eder..adet olacakmışım gibi gergin ve ağrılarım var..eli kulağında sanki..inşallah cuma günü pozitif sonuçlar alıcaz:)))

ben 7 yılık evliyim bügüne kadar 5 aşılama ve 1 tüp bebek denedim sonuç olumsuz, bu ayda 2.tüp bebegi yaptırdım bugün tıransferimin 9.günü inşallah herkes için hayırlı olur

inş. güzel haberler alırsın herşeyin bir vakti saati var bu kadar uğraşın ardından Rabbim senin içindede mucizesini halk etsin inş.

teşekür ederim, güzel dilleklerin için hakkımızda hayırlısı neyse allah onu nasip etsin cümlemize...

Selamünaleyküm sevgili hanımlar,
Ben transfer sonrası 7. günü geçiriyorum.Benimle aynı durumda olanların hepimizin Allah yardımcısı olsun inşallah.Anne olacağım inşallah...

ve aleyküm selam canım hayırlı olsun inş.rabbim istediğine nail etsin.ne güzel şartlamışsın kendini.olacaksın inş sende anne..Allah'ım aratmasın hiç kimseye

kızlar sonuç 6.71 negetif yanı

Aygun hanim cok uzuldum, Allah baska negatif sonuc gostermesin hickmseye... Benim bugun disari cikmak zorunda kalmam o ara otobuse bindim... Kader kismet, hayirlisi ama daha 3. Gunumde benim de hic umidim yok su an, Allah a siginiyom, Rabbim biliyo ki mecbir kaldim... Cok kotu hissdiyorum kendimi doktorum olmazsa sebebi bu olamaz, falan dedi ama yine de kotu hissdiyorum... Sizin icin de hkkinizda hayirlisini dilerim, insaallah Rabbim hepimizi sevindirir bu mubarek gunlerde ne diyim..

Sizin durumunuz neydi? Benim belli bi rahatsizligim da yok, sade yumurta rezervim azalmaya yuz tutmus, esimin de degerleri dusuk biraz ama doktor bunlar sbeb olmaz, sansiniz yok gibi seyler soyledi, net bi sebeb bulamadilar yani, sebebsiz...

ben de ve eşimde hiç bir sorun yok hata eşimin sperm oranları normalden de yüksek çıkıyor. nedensiz infertilife. ben 7 senelik evliyım bugüne kadar 5 aşılama ve 2 tüp bebek denedim sonuçum hep negatif 3 aşılama devlet hastanesinde diger 2 aşilamayı centrum kliniginde yaptırdım, 2 tüp bebegide maya yaptırdım.bunların yanında ben her şeyi denedim bel çektirme , eski kadınların soylediklerini filan ugraştik baya ama herşey nasip kısmet işi vakti zamanı var demeki rabbim bizlerden daha iyi bilir cümlemiz için hakımızda hayırlı olanı nasip etsin.bu sefer çok umutluydum 18 yumurta toplandı 16 sı dölendı en iyi en saglıklı olanları seçtiler 6 taneden 1 transfer yaptılar ama bu sefer diger yumurtaları dondurtmuştuk 3üncüyü onlarla denicez....doktorum ve merkezi çalışanları çok iyiler allah hepimizin hakında hayırlı versin sağlıklı versin geç olsun ama güç olmasın doktorlar sadece vesile...

herkezin kendine göre bir sorunu bir derdi var kimileri bulur değerini bilmez kimileride değer bilir ama bulamaz ..allah nasip ederse dışarı çıksan otobusede binsen işede gitsen allah sana nasip edecekse eder negatif düşünüp moralini bozma belki bir mucize olur belimi olur

aynen öyle valla benim bir arkadaşım evlendikten 4 ay sonra hamile kaldı korunduğu halde. gitti kürtaj oldu. sonra bir dahaki ay tekrar hamile kaldı, bu sefer kürtaj olmadı nurtopu gibi bebesi oldu ama doğduktan üç ay sonra kayseri'ye yolladı çocuğu annesine ben çalışıyorum bakamam diyerekten...

Allah'ım en güzelini bilir ama ben işi gücü her şeyi bırakıp evlat yetiştirmek istiyorum ama 3 senedir vermedi hikmetinden sual olunmaz Allah'ım.... ne diyim hepimiz hakkında hayırlısını olsun inşaallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…