Transferden Sonrasını Nelere Dikkat Ederek Geçirelim?

merhaba bende katıldım aranıza eşim umutta m.tese oldu cok sükür cok sayıda sperm bulundu bende eylül 10 gıbı adetimle bırlıkte baslıycam ama cok korkuyorum işlemlerden cok mu zorlu :97:

merhaba bende katıldım aranıza eşim umutta m.tese oldu cok sükür cok sayıda sperm bulundu bende eylül 10 gıbı adetimle bırlıkte baslıycam ama cok korkuyorum işlemlerden cok mu zorlu :97:

aynı zamanda başlıcaz bende umut düsünüyorum belki karsılasırız orda...insallah pozıtıf sonucalrımı yazarız canım buraya

Öncelikle Allah bu yolda hepimizin yardımcısı olsun. Forumda yeniyim ilk defa yaziyorum ve sanirim bol bol yazicam Ben 6. Denememdeyim 15 ağustos transferim yapıldı ve suan 2. Gunüm bitmek üzere. Bahceci kliniği
Mustafa beyde tedavi oldum benim gibi bekeyen varmi suan Varsa neler yapıyorsunuz ben çok sıkılıyorum güngecmek bilmiyor kalkıyormusunuz oturuyormusunuz nasıl geçiyor gunünüz....

hadiyaaa ohh be en sonunda benimle baslayacak olan biri var ben cok korkuyorum ama kesinlikle umut diyorum cok guvenilir bir merkez sizde sorun neydi

bizdeki sorun sperm azlığı.bende sorun yoktur inşallah.daha bilmiyoruz.büyük ihtimal bizde umuta karar vercez.bizim ilk denememiz sizin kaçıncı.büyük ihtimal umutta karşılaşırız eylülde.destek oluruz biribirimize...

cnm ilk 48 saate yerlesiyormus o yüzden bn transfer gününyle birlikte 3 gün kalkmadım ondan sonrada evin içinde gezindm belki yatmak o kadar onmli degildir ama allh korusun olmazsa kendini suclammak ,çin elinden geldigince yatmaya calıs derm bn bn bol bol meyvve yedim hergün 1 bardak pekmezli süt içtim bide burda okumustum ananas yedim

cevabın için teşekkür ederim canım...başka bi topikte okudum hamileymişsin:)çok sevindim...allah hayırlısıyla kucagana almayı nasip etsin...ananası çok duydum bu formda herkes yiyomuş...bazı kişiler de sürekli yatmak iyi değil diyolar.rahime kan gitmiyomuş bende bilemedim.daha ben başlamadım tedaviye eylül adetini bekliyorum.ama çok heycanlıyım şimdiden.allahım her isteyene versin inşallah

Çok açık ven net anlatmışsin transfer sonranı fakat ben bu ananas olayına takıldım Taze ananasmi yedin yoksa hazır meyve sularından mı içtiniz.birde hamileymissiniz allah hayırlısıyla kucağa almak nasip etsin...

Çok açık ven net anlatmışsin transfer sonranı fakat ben bu ananas olayına takıldım Taze ananasmi yedin yoksa hazır meyve sularından mı içtiniz.birde hamileymissiniz allah hayırlısıyla kucağa almak nasip etsin...

Benim transferim dondurulmuş 1 tane embriyo ile yapıldı embriyo dollenmenin 2 .gunü dondurulmustu ve
cozundugu gün transfer edildi.Bana 2 gün transferi mı yapılmış oluyor.Birde hücre sayısı 6 dediler iyimi sizce
adetimin 22.gunünde transfer oldum.ve bana 14 gün sonrasına bhcg verdiler sizce normalmi.Yaaa kafa karıştırdım galiba ama düşünmekten benimde karıştı her zaman tlf acipta soramiyorsunuz yardim lütfennnn

bende transfer sonrası ananans suyu içenlerdenim . hemşireye sordum ananas için bu konuda tibben kanıtlanmış bir şey yok ama ananas ın içeriğinde çok bol c vitamini vardır bu da zaten bu süreçte lazım olan bir vitamin dedi . ananas suyu alırken şeker ilavesiz olanını alın arkadaşlar

Dinlenme için de 3/4 gün çok önemliymiş ondan sonrasında günlük hayata dönebilirsiniz agır kaldırmamak , eğilmemek , uzanmamak kaydıyla kısacası vücüdunuzu gerecek hareketlerde bulunmayın ( bunları bana dr söyledi ) . Bir de yatak istirahati sırasında arada bir kalkıp evi bir turlayın çünkü vücuttaki kan hareketi embriyo için hayati bir önem taşıyor .Günlük hayata döndüğünüzde de arada bir yatıp dnlenmeyi ihal etmeyin
Bir de ayataktan kalkarken gücü bacaklarınıza vererek yapın .sizi bacaklarınız kaldırsın karın bölgenizdeki kasların yardımı ile kalkmamaya çalışın .

benim transferim pazartesi olmuştu cuma günü işbaşı yaptım .masa başı çalışıyorum ayaklarımı da masanın altında uzatıyorum sürekli . Allahtan ev ve iş birbirine yakında yol da çok vakit geçmeden hoop eve geliyorum .
Bu arada ben de foruma yeni katıldım burada yazmak insanı baya bi rahatlatıyormuş

Bende forumda yeniyim ayni sikintilari paylasan insanlarla sohbet insani bir nebze rahatlatiyor.Bugün 3. gunüm sıkıntı icinde bekliyorum bakalım meleğim tutunacakmi diye sizin yarın test gunünüz sanırım öyleyse insalllah hayırlı sonuclar alırsınız bizide hemen haberdar edin merakla bekliyo olucam pozitif deyin de biraz moraller
düzelsin.Bol şans ....

Herkese merhaba,benimde bugün transferimin 7.gunü,Kadir gecesinde belli olcak netice.6.gunü akşamına kadar dışarı çıkmadım ama dün aksam ve bugün çıktım dışarı.evdeyken de sürekli yattım sayılmaz sadece temizlik,ev ısı filan yapmadım,yemek de yapmadım.oturdum,gezindim,arada sırada uzandım.bu arada iki defa banyo yaptım.4.ve6.günlerde.tecrübeli arkadaslar lütfen cevap versin yanlış bisey yapmış miyim,yoksa hiç cikmasamiydim evden.evde durduğum sürede çok yavaş ve dengeli bir sekilde de olsa uzanmak ve dizlerimden eğilmek zorunda kaldığımda oldu.bir de bayağı bir öksürük ve hapsirmak vukuatlarında var.Ne dersiniz acep bisey olur mü arkadaslar.BEnim bu 3.denemem,8 hücreli,1.kalite,3embriyo transfer edildl bu defa.BUsefer umutluyum biraz daha,pozitif netice alırım inşallah,çünkü diğerlerinde göğsüm agrimamisti,bunda iki gündür bayağı bı ağrıyor...inşallah tutma belirtisidir.

benm de 8. gün bugn iki tane dondrlmşum geçen salı transfer edildi.ben ikinci gün dışarı çıktm canm.günlük işlerimi yaptm.5.gün 6. gün psikolojm çok bozktu.şimdi iyym.senn daha iyi geçmş sürecn.inşallah tutunur bebişlerimiz mübarek günde iyi habrlr alırız.

canım tedavin hayırlı olsun.rabbim tedavini hakkında hayırlı eylesin...bende ekim kasım gbi rabbim nasip ederse dondurulmuşlarımı transfer ettirmek istiyorum...birde 2 tane transfer ediyolar mı?

slm arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım... benimde tüp bebek transferim oldu 2 embiryo transfer edildi. 29 u test günüm. transferimin 5. gününde evde test yapmıştım pozitif çıktı bugün tekrar yaptım yani 8. günümde bu sefer negatif çıktı( acaba tutmadımı benim gibi olan varmı lütfen cvp veririseniz sevinirim.. allahım herkese hayırlı evlatlar nasip etsin inş. çok zor beklemek...

canım tedavin hayırlı olsun.rabbim tedavini hakkında hayırlı eylesin...bende ekim kasım gbi rabbim nasip ederse dondurulmuşlarımı transfer ettirmek istiyorum...birde 2 tane transfer ediyolar mı?

canım bir dilekçe doldurtuyorlar yasal prosedür için,2 embriyo transfer edilmesini istiyorum diye imzalıyorsun.

tüp bebek denememde de yaşım 35 altı olduğu için daha önce 2 kez tüp bebek denemesi yaptım diye imza alıyorlar.yoksa 3 müydü tam hatırlayamadm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…