cnm allah yardımcın olsun bende ayın 17de transfer olucam dondurulmus embrıyolarımla hayırlısı bakalım benımde ıkıncı denemem ılk denemem 7 haftalık dusukle sonuclandı
Allah hepimizin yardimcisi olsun canim ins.hersey yolunda gider ve bebisini sag salim kucagina alirsin.Benimde bu ikince denemem canim birinciside tutmustu hatta dogum yaptim ama bebegimin kalple ilgili bir problemi vardi ve ancak 6 gun dayanabildi melegim o yuzden hep Allah sag salim kucagimiza almayi nasip etsin diyorum.Isterken hep saglikli ve hayirli bir evlat diye dua ediyorum.
Merhaba ayseyıldız. umarım bu sefer rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına verir ve ömür boyu saglıklı mutlu bir aile olursunuz.
benimde ilk denemem 4 yıllık evlıyım. pazartesı yada çarşamba transferim olacak inşallah. 6 tane döllenmiş yumurtam var.
Rabbim içimizdeki Annelik ateşini evlatlarımızı sağlıklı bir şekilde kucağımıza alıp söndürmeyi nasib etsin...
Tesekkur ederim canum Allah razi olsun.Ne guzel seninde 6 tane dollenmis bu cok guzel insa.hersey cookkk guzel gecer ve sende hamis kalirsin ve ilk ve son olur insallah Allahin izniyle
Tekrardan slm arkadaslar dicem ama sanirim kimse artik bu bolume ugramiyor ama ben yinede yazip paylasmak istiyorum.Bugun transfer islemimiz yapildi.1.kalitede olan 2 embriyo transferi yapildi test tarihimiz 20 eylul.>Bakalim Allahtan hayirlisi artik heyecanli bekleyis basladi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?