Transferden Sonrasını Nelere Dikkat Ederek Geçirelim?

arkadaşlar bende tüp bebekle ilk denememde hamile kaldım ikizlerime şu an 28 haftalık hamileyim ama transfer edildiğinde moralimi yüksek tuttum düşünmeme çalıştım göbekten iğnelere başlayınca ananası meyve olarak yedim hergün 2 dilim falan transferden sonrada devam ettim hamile kalınca bıraktım çok yemek düşüğe neden oluyormuş o nedenle fazla abartmayın olmazsa moralimi bozmayacağım ve günlük hayatıma devam edeceğim sonra tekrar demeyeceğim allah nasip ettiyse olacak olmazsa bir hayır vardır diyerek kendimi teselli ettim işe yaradı galiba benim doktorum ve ekibi çok harikaydı bana inanılmaz destek oldular allah onlardan razı olsun sonrasında yemekte yaptım temizlikte ayrıca işe de devam ettim artık doğum iznine çıkacağım çok şükür bugünlere geldik allah hepinize bu duyguyu nasip etsin ve sağ salim kucağımıza almayı da inşallah

Öncelikle hepinize merhabalar kızlar.Allah hepinizin yardımcısı olsun ve size güzel güzel bebekler nasip etsin inşallah,her gece sizlere dua ediyorum emin olun.
Bende ilk mikro denememde hamile kalanlardanım,1 yıl çocuğumuz olmayınca fazla beklemeyelim dedik.Bekleseydik belki olurdu.Ankara da Maya da olduk tedavimizi,doktorumuz Adnan Kayaydı,hemşirem de Seçil.
Çok zorlu,stresli bir süreç biliyorum ama öncelikle rahat olun,pozitif düşünün ki pozitif olsun.Ben çok tedirgindim,2 güne bir vajinal ultrason çok can sıkıcıydı,ağrılı değil korkmayın.Hele o iğneler ilk gün eşim vurdu,vurana kadar yarım saat ağladım ben bunu vurdurmam diye,sonra bi anda vurdu ama hiç acımadı,zaten ucu incecik bir şey.Diğer günler ben kendim vurdum,hafifçe iğnenin ucunu geçirince sonra itin hiç acımıyor garanti verebilirim canı çok az olan biri olarak:)
İğneler süresince gezdim,eğlendim.Yumurta toplama günü biraz acı vericiydi.Zaten seni uyutuyorlar,uyanınca kasıklarına felaket bir sancı giriyor ama korkmayın çok uzun süre değil.Benim iki saat falan ağrıdı eve gidip yatınca geçti zaten.Sonra labaratuarda spermle yumurtzyı dölleyip size her gün haber veriyorlar şu kadarı oluştu diye.Adetimin11. günü topladılar,14.günü transfer ettiler.Transfer işleminde uyutmuyorlar ama uzun sürmüyor zaten 15-20dk falan.Yalnız idrara sıkışık olmak gerekiyor.Ben sıkıştım deyip masaya yatıyordum hemşire hayır sıkışmamışsın sallapati iş yapamayız kalk bakalım diyordu.Sağolsun iyiki de yatırmamış beni.
Gelelim transfer sonrasına:
Eşim eve(annemlere çünkü biz şehir dışındaydık) çok dikkatli geldi arabayla
Yumurta toplandığı günden itibaren ANANAS yedim,4 e böldüm her birini bir gün yedim,transferin 3. günü bıraktım
Eve gelir gelmez yattım 2 gün boyunca yemek tuvalet haricinde pek fazzla kalkmadım
Ağır kaldırmadım,eğilirken çömelerek eğildim,yukarılara uzanmadım
Bol bol et,süt,yumurta yedim
3.gün 10 saat yolculukla evimize geldik
Evdede hiç bir iş yapmadım eşim yaptı 1 hafta okula gitmedim(öğretmenim)
Merdivenleri yavaş yavaş inip çıktım,asansör varsa onu kullanın.

İşte böyle şu an 30 haftalık hamileyim ve hala bir kere bile ev süpürmedim ağır kaldırmadım,ev silmedim.Toz alıp yemek yapıyorum onlara eşim izin veriyor:)
Çok rahat olun Adnan hoca bana ''Her şey gayet yolunda gerisi artık Allah'ın bileceği iş inşallah olur.Bu kadar stres yapma,o ordan akıp gidecek bir şey değil,önemli olan zaten ilk gün,ilk gün tutunur.''demişti.ÇOK ŞÜKÜR ALLAH'IMA bebeğim bizimle,inşallah sağlıkla kucağımıza da alırız,bana dua edin kızlar.Allah hepinizin yar ve yardımcısı olsun.

Selam arkadaslar.Öncelikle Allah hepimizin yardimcisi olsun.Bizi bizlerden baska hickimse anlayamaz.benimde pazartesi gunu 12 tane yumurtam toplandi bunlardan 3 tanesi dollenmis 1 tanesi iyi degilmis diger ikisi iyi kalitedeymis ve yarin Allah nasip kismet ederse transfer islemim olacak.Bu ikinci tup bebek denememiz birincisini izmirde kent hastaneseinde yaptirdim ve hamile kaldim ama maalesef 23. haftada bebegimin kelbinin sol tarafinin gelismedigini ögrendik dr.um aldirmami hic bir sekilde sansinin olmadigini söyledi ama ben kesinlikle kabul etmedim nasil edeblirdimki zaten karnimdaydi hareket ediyordu benimleydi hemen vazgecemezdim ve vazgecmedim ve sonuna kadar gittim.Ancak dogduktan sonra 6. gununde bir kalp ameliyati gecirdi minigim ve maalesef ameliyati kaldiramadi.hersey Allahin taktiri ben elimden geleni yaptim.zaman zaman isyan etmedim dersem yalan söylerim ama yinede cok sukur Allahim nasip etti kucagima alabildim sutumu verdim o duyguyu tattim ya o bile bana yeter.Bakalim ikinci denemeizi ancak yapabildik su an karmakarisigim Allah hepimize nasip eder ins..

Tekrardan slm arkadaslar dicem ama sanirim kimse artik bu bolume ugramiyor ama ben yinede yazip paylasmak istiyorum.Bugun transfer islemimiz yapildi.1.kalitede olan 2 embriyo transferi yapildi test tarihimiz 20 eylul.>Bakalim Allahtan hayirlisi artik heyecanli bekleyis basladi...

cnm allah yardımcın olsun bende ayın 17de transfer olucam dondurulmus embrıyolarımla hayırlısı bakalım benımde ıkıncı denemem ılk denemem 7 haftalık dusukle sonuclandı

cnm allah yardımcın olsun bende ayın 17de transfer olucam dondurulmus embrıyolarımla hayırlısı bakalım benımde ıkıncı denemem ılk denemem 7 haftalık dusukle sonuclandı

Allah hepimizin yardimcisi olsun canim ins.hersey yolunda gider ve bebisini sag salim kucagina alirsin.Benimde bu ikince denemem canim birinciside tutmustu hatta dogum yaptim ama bebegimin kalple ilgili bir problemi vardi ve ancak 6 gun dayanabildi melegim o yuzden hep Allah sag salim kucagimiza almayi nasip etsin diyorum.Isterken hep saglikli ve hayirli bir evlat diye dua ediyorum.

Merhaba ayseyıldız. umarım bu sefer rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına verir ve ömür boyu saglıklı mutlu bir aile olursunuz.
benimde ilk denemem 4 yıllık evlıyım. pazartesı yada çarşamba transferim olacak inşallah. 6 tane döllenmiş yumurtam var.
Rabbim içimizdeki Annelik ateşini evlatlarımızı sağlıklı bir şekilde kucağımıza alıp söndürmeyi nasib etsin...

Tesekkur ederim canum Allah razi olsun.Ne guzel seninde 6 tane dollenmis bu cok guzel insa.hersey cookkk guzel gecer ve sende hamis kalirsin ve ilk ve son olur insallah Allahin izniyle

kızlar bende suan lucrin kullanıyorum adetim gelsin bekliyorum neler yasadınız anlatsanıza birde ben izmirde yaptıracagım kent hastanesinde bilgisiolan varmı ne olur yardııım

Sessiz takipçileri unutmayalım amaa :) Güzel haberlerini merakla bekliyorum...
Hadi bize güzel haberler ver

Merhabalar kızlar...benim tarnsfer yapılalı 10 gün oldu pazartesi sonucu alıcaz...ama benim pek ümidim yok...çünkü adet sancısı gibi hafif ağrılarım var.mayhoş bir ağrı yani...geçen transferimdede aynysy olmuştu...çok üzülüyorum...önceki transferimde genelde hep istirahat ettim pek kalkmadım...2.transferde ise tam tersini yaptım..antalyada oturuyorum..alanyaya gezmeye gittim felan..arabanın zararı olurmu bilmiyorum????yani bilinçsizce devam ettiğimi düşünüyorum...nasıl davranacağımı sapıttım...belki bir zararı olur diye namazımı bile oturarak kılıyorum..insanın psikolojisi bozuluyor ister istemez doğrusu((dua edin lütfen..dualarımdasınız...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…