Transferden Sonrasını Nelere Dikkat Ederek Geçirelim?

merhaba canım. benim transferimin 10.günü bugun. dün tahlil yaptım. Şükürler olsun pozitif çıktı. ama inanmazsın ben dedimki kesinlikle adet olucam bu kadar ağrı olmaz. sancım var deyıp tutmaz dıye düşünme. umudunu yitirme olurmu? moral çok önemli. ben hiç kalkmadım desem yeridir. dinlenmeye ve kabız olmamaya çok dikkat ettim. tutması için progestan fitil ve estrojen bant kullandım.
tabi bunlar sadece birer vesile. Çok dua edip meryem süresini okudum. kendini yormamak gerçekten önemli ollduguna inanıyorum. tabi kısmet olunca okudugum şeylerde var. tarnsfer sonrası hiç yatmayanlarda var. Rabbim ol desin yeter.

doğru söylüyorsun herşey rabbimin elinde....bizler sebepler dairesinde uğraşıyoruz...ama inan insan bukadar olumsuz şeyler yaşadıktan sonra kendisine hamileliği yakıştıramıyor...sanki hiç çocuğum olmayacakmış gibi geliyor..yaşta ilerliyor...dr. erken menapoza girebilirsin dedi((yaş 31...negatif sonuç okadar çok aldık ki eşimle pozitif sonuç hayal gibi geliyor....aslında bukadar tüp bebek tedavisiyle birlikte psikolojik destek almak lazım....allah isyan ettirmesin...hamile insanları gördükçe okadar imreniyorum ki ve nasıl bir mucizenin eseri olduğunu düşünsünler istiyorum...bu arada bu aralar en çok duymaya uyuz olduğum laflardan birisi de"şimdilik çocuk düşünmüyoruz" oluyor....siz düşünmüyorsunuz bakalım RABBİM size vermeyi düşünüyor mu ??? oluyor...bir bilseler!!!!

hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz. bende o süreçten geçtim. ama hiç umudumu yitirmedim. şuanda hamile kalmam, bu çocuğun sağlıkla dünyaya geleceğini göstermiyor. Rabbim göstermesin ama imtihan oluyoruz. en azından şunu biliyoruz ki, Rabbim kaldıramıycağımız yükü bize vermiyor.
çocuk için uğraşmak gerçekten zor bir süreç canım. üzülmemek elde değil ama isyan etmemek lazım. sabretmek ve herşeyin ondan geldiğine canı gönülden inanmak lazım. bazı merkezler tüp bebekle pskolojık tedavıyı beraber yürütüyorlar. çok işe yaradığından eminim. ama doğru pskoloğu seçmek çok önemli. Bizler inançlı insanlarız. en büyük destek kendimiziz aslında. kendini negatif düşüncelerden arındır. buda insanın içine enerji ve sabır gücü veriyor. yaşın çok genç. bir dr.a saplanıp kalma sakın. hepsi farklı şeyler söylüyor.

çok merkez değiştirdim...gitmediğim dr.kalmadı..antalyanın uzmanı oldum resmen...en sonunda bucaklı meşhur dr. ali fuat beye gitmeye başladık...o da aynı şeyleri söyledi...elinizi çabuk tutun...eeee tuttuk bakalım..görelim bakalım rabbim neyler neylerse güzel eyler...yarın test sonucu günüm....ve adet sancılarım arttı...gidişat iyi değil anlıyacağın....

canim öncelikle hayirli olsun rabbim sonuna erdirsin insallah,bende 4 yillik evliyim bi asilama yaptirdik olmadi tutmadi,vakit kaybetmeyip tüp bebege gecmek ıstıyorum hic sorunumuz yok hersey vakitli bunuda biliyorum,meryem süresini okudum demıssın bende baslıcam 41 gecemı okudun canım? baska neler okudun sımdıden sagol..

Saol canım çok teşekkür ederim. Rabbim senide kavuştursun İnşallah. meryem süresini aklıma geldikçe dua edip okudum sayı tutmadım. Hz.Meryem'e nasıl müjde verdiysen bizide müjdele Yarabbi diye niyet ettim sadece.

Hadi bakalım. Hayırlı haberlerini bekliyorum İnşallah. adet sancım benim çok oldu. İnanki ben bu kadar sancıyla tutmaz, kesin adet olucam diyordum. okadar çok sancım vardıkı anlatamam. öyle düşünme.

bizdede sorun yok sebebsiz kısırlık 2 defa aşılama yaptırdım 2.sinde gebe kaldım ama düştü

bugün haberimizi aldık kızlar:)))))))))))))))...dr. sevinmek için erken dedi....değerim 360 çıktı...ikiz gebelik görünüyor dedi....çarşamba 2. tahlili aldıktan sonra net konuşabiliriz dedi....canım gerçektende adet sancısı değilmiş çektiklerim...am eşimle hala inanamıyoruz...5 yıllık bir mücadeleden sonra ve her ay negatif sonuçlardan sonra dr.a "şaka yapıyosunuz heralde" dedik...eşim ağlamaya başladı...her ay salya sümük ağlayan ben sanki dr. çok normal birşey söylemiş gibi karşıladım...sanırım şokun değişik versiyonu oluyor bu...ama çok korkuyorum...çarşamba sonuçlara bakıcaz dedi dr....dualarınız için sağolun kızlar...inanın insan bukadar yıldan sonra bırakın çocuk sahibi olma sevincini, dr.dan sadece şu ;"POZİTİF" sonucunu duyma mucizesini yaşasa yetecek gibi geliyor...şuan size tercuman olacak duygularımı yazsam küçük bir roman olur heralde kızlar....size şuanlık sadece söyliyebileceğim tek şey şu olur: "rabbiniz için geceleyin o tatlı uykunuzu bölün ,güzel bir abdest alın,iki rekat namaz kıldıktan sonra el açıp yalvarın"...bu reçeteyi güzel sonuç alana kadar yapın...rabbiim,kendisi için bölünen o güzel uykunun mükafatını muhakkak verecektir...."o, çok merhamet sahibidir"...biz bu reçeteyi ilk kez bu tüp bebekte denedik...allah umutlarımızı söndürmesin....amin...

Canım benim, tebrik ederim. Allah kucağınıza almayıda nasib etsin İnşallah. Dua ve sabır her şeyin başı. Rabbim isteyen herkese de nasib etsin. ben bugün 2.testimide yaptırdım. 313 ten sonra 780 nide gördük şükür. pozitif düşün, dualarına devam et. şoktan çıkınca görüşürüz yine. ben henüz tam olarak çıkmadım. bakalım sen ne zaman çıkarsın :)

liman ya bu endişeler hiç son bulmayacakmış gibi geliyor ...senin de böyle oldumu canım???abuk sabuk şeyler düşünmeye başladım; ya dış gebelik olursa, ya düşerse v.b. bu ya da lar geçmiyor engel olamıyorum kendime...bu yüzden vaktimi internet başında geçiriyorum...ama bu da yetersiz kalıyor biryerden sonra...bu yıl işi bıraktım çalışmama kararı aldım ve hamile kaldım..çünkü benim işim çok sitresliydi..özel okulda öğretmenlik yapıyordum...şimdi de yanlızım..bütün arkadaşlarım çalışıyor,özel okul şartları çok ağırdır akşam geç saatte çıkıyorlar..eee kadınlar evlerine mi vakit ayırsınlar bana mı?:))) eşim tekstilci gece 12 de eve geliyor((( çooook yanlızım bu yüzden de salak salak düşüncelerle başbaşa kalma imkanım çok oluyor...ben hamile kalırsam sefasını sürerim diyordum ama bu durum çok daha zormuş: KAYBETME KORKUSU!!!!! SANIRIM BENDE KAYGI BOZUKLUĞU VAR! yok yok kesin var..

bu arada merak eden olur diye söylüyorum; 5 yıldır tedavilerimi farklı dr.lar yaptı.1.hap tedavim antalya çallı meydan tıp merkezi..2.tedavimi dr. sibel sürmen usta(özel muayene)...3 aşılama ve 1 tüp bebek tedavisi antalya gelecek tüp bebek merkezi dr. mete bey yaptı..2. ve son tedavimin takibini dr.ali fuat şengör(antalya vitale hastanesi)operasyonlarımı da antalya tüp bebek merkezi dr. hasan bey yaptı..antalya vitale ve antalya tüp bebek yan yana zaten anlaşmalı devam ediyorlar..allaha şükür pozitif sonuca burası vesile oldu...ama şunu itiraf etmeliyim bu kadar tedavi tecrübesinden sonra arada ki kesin farkı antalya tüp bebek merkezinde yaşadım...hamile kalmadan önceden de eşimle aynı fikirdeydik..hatta negatif çıkarsa da burayla devam edelim kararı almıştık...bu zamana kadar operasyonların hep aynı şekilde olduğunu savunur ve bütün merkezlerin aynı işi yaptığını düşünürdük..bu yüzden bizim çin neresi daha ucussa oraya yönelirdik...evet bu sefer paraya kıydık ve merkezimizi değiştirdik...AMA BUNA DEYDİ SANIRIM:)))) rabbim hepinize nasip etsin arkadaşlar hepiniz dualarımdasınız...öpücükler....bu arada dualarınıza hala

kızlarrrr 2 olumsuz tüp bebek tedavisi sonucu normal yolla hamile kaldımmmm suan 5 haftalık hamileyim allahım insallah kucagıma almayıda nasip eder inşallah sizlerede nasip eder inşallah ya rabbim

kızlarrrr 2 olumsuz tüp bebek tedavisi sonucu normal yolla hamile kaldımmmm suan 5 haftalık hamileyim allahım insallah kucagıma almayıda nasip eder inşallah sizlerede nasip eder inşallah ya rabbim

cnm çooook sevindim...rabbim sonuna kadar hayrla götürsün...isteyen herkese nasip etsin:)))))))))))

inşallah bütün arkadaşların güzel haberlerini alacağız burda:))) hadi kızlar sıra sizde,sıkın dişinizi...

Son düzenleme:
kızlar bugün transferden sonraki 7.günüm sebepsiz yere duygusallaştım durup dururken ağlıyorum. (özellikle bu forumlarda okuduğum yazılardan sonra oluyor) birde dün çok gergindim akşama kadar. nasıl geçecek bu zaman bilmiyorum. doktorum 13. gün test yap dedi ama ben o kadar beklemeyeceğim sanırım. sizce ne zaman yapmalıyım?

tüp bebek tedavilerini nerede olmuştun cnm???

canım ben ankarada anatolia hastanesinde tedavi görmüstüm bu formdada orda tedavi görenlerin sayfası var takip ettiysen eger o hastaneyle ilgili problemler cıktı zaten saglık bakanlıgı el koymus olaya ama sükür oraya bi daha gerek kalmadan hamile kaldım cok sükür rabbim sizlerede nasip eder inşallah

amin canım ...allah isteyen arkadaşlarada nasip etsin:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…