Merhabalar kızlar...benim tarnsfer yapılalı 10 gün oldu pazartesi sonucu alıcaz...ama benim pek ümidim yok...çünkü adet sancısı gibi hafif ağrılarım var.mayhoş bir ağrı yani...geçen transferimdede aynysy olmuştu...çok üzülüyorum...önceki transferimde genelde hep istirahat ettim pek kalkmadım...2.transferde ise tam tersini yaptım..antalyada oturuyorum..alanyaya gezmeye gittim felan..arabanın zararı olurmu bilmiyorum????yani bilinçsizce devam ettiğimi düşünüyorum...nasıl davranacağımı sapıttım...belki bir zararı olur diye namazımı bile oturarak kılıyorum..insanın psikolojisi bozuluyor ister istemez doğrusu((dua edin lütfen..dualarımdasınız...
merhaba canım. benim transferimin 10.günü bugun. dün tahlil yaptım. Şükürler olsun pozitif çıktı. ama inanmazsın ben dedimki kesinlikle adet olucam bu kadar ağrı olmaz. sancım var deyıp tutmaz dıye düşünme. umudunu yitirme olurmu? moral çok önemli. ben hiç kalkmadım desem yeridir. dinlenmeye ve kabız olmamaya çok dikkat ettim. tutması için progestan fitil ve estrojen bant kullandım.
tabi bunlar sadece birer vesile. Çok dua edip meryem süresini okudum. kendini yormamak gerçekten önemli ollduguna inanıyorum. tabi kısmet olunca okudugum şeylerde var. tarnsfer sonrası hiç yatmayanlarda var. Rabbim ol desin yeter.
doğru söylüyorsun herşey rabbimin elinde....bizler sebepler dairesinde uğraşıyoruz...ama inan insan bukadar olumsuz şeyler yaşadıktan sonra kendisine hamileliği yakıştıramıyor...sanki hiç çocuğum olmayacakmış gibi geliyor..yaşta ilerliyor...dr. erken menapoza girebilirsin dedi((yaş 31...negatif sonuç okadar çok aldık ki eşimle pozitif sonuç hayal gibi geliyor....aslında bukadar tüp bebek tedavisiyle birlikte psikolojik destek almak lazım....allah isyan ettirmesin...hamile insanları gördükçe okadar imreniyorum ki ve nasıl bir mucizenin eseri olduğunu düşünsünler istiyorum...bu arada bu aralar en çok duymaya uyuz olduğum laflardan birisi de"şimdilik çocuk düşünmüyoruz" oluyor....siz düşünmüyorsunuz bakalım RABBİM size vermeyi düşünüyor mu ??? oluyor...bir bilseler!!!!
merhaba canım. benim transferimin 10.günü bugun. dün tahlil yaptım. Şükürler olsun pozitif çıktı. ama inanmazsın ben dedimki kesinlikle adet olucam bu kadar ağrı olmaz. sancım var deyıp tutmaz dıye düşünme. umudunu yitirme olurmu? moral çok önemli. ben hiç kalkmadım desem yeridir. dinlenmeye ve kabız olmamaya çok dikkat ettim. tutması için progestan fitil ve estrojen bant kullandım.
tabi bunlar sadece birer vesile. Çok dua edip meryem süresini okudum. kendini yormamak gerçekten önemli ollduguna inanıyorum. tabi kısmet olunca okudugum şeylerde var. tarnsfer sonrası hiç yatmayanlarda var. Rabbim ol desin yeter.
canim öncelikle hayirli olsun rabbim sonuna erdirsin insallah,bende 4 yillik evliyim bi asilama yaptirdik olmadi tutmadi,vakit kaybetmeyip tüp bebege gecmek ıstıyorum hic sorunumuz yok hersey vakitli bunuda biliyorum,meryem süresini okudum demıssın bende baslıcam 41 gecemı okudun canım? baska neler okudun sımdıden sagol..
çok merkez değiştirdim...gitmediğim dr.kalmadı..antalyanın uzmanı oldum resmen...en sonunda bucaklı meşhur dr. ali fuat beye gitmeye başladık...o da aynı şeyleri söyledi...elinizi çabuk tutun...eeee tuttuk bakalım..görelim bakalım rabbim neyler neylerse güzel eyler...yarın test sonucu günüm....ve adet sancılarım arttı...gidişat iyi değil anlıyacağın....
canim öncelikle hayirli olsun rabbim sonuna erdirsin insallah,bende 4 yillik evliyim bi asilama yaptirdik olmadi tutmadi,vakit kaybetmeyip tüp bebege gecmek ıstıyorum hic sorunumuz yok hersey vakitli bunuda biliyorum,meryem süresini okudum demıssın bende baslıcam 41 gecemı okudun canım? baska neler okudun sımdıden sagol..
bugün haberimizi aldık kızlar:)))))))))))))))...dr. sevinmek için erken dedi....değerim 360 çıktı...ikiz gebelik görünüyor dedi....çarşamba 2. tahlili aldıktan sonra net konuşabiliriz dedi....canım gerçektende adet sancısı değilmiş çektiklerim...am eşimle hala inanamıyoruz...5 yıllık bir mücadeleden sonra ve her ay negatif sonuçlardan sonra dr.a "şaka yapıyosunuz heralde" dedik...eşim ağlamaya başladı...her ay salya sümük ağlayan ben sanki dr. çok normal birşey söylemiş gibi karşıladım...sanırım şokun değişik versiyonu oluyor bu...ama çok korkuyorum...çarşamba sonuçlara bakıcaz dedi dr....dualarınız için sağolun kızlar...inanın insan bukadar yıldan sonra bırakın çocuk sahibi olma sevincini, dr.dan sadece şu ;"POZİTİF" sonucunu duyma mucizesini yaşasa yetecek gibi geliyor...şuan size tercuman olacak duygularımı yazsam küçük bir roman olur heralde kızlar....size şuanlık sadece söyliyebileceğim tek şey şu olur: "rabbiniz için geceleyin o tatlı uykunuzu bölün ,güzel bir abdest alın,iki rekat namaz kıldıktan sonra el açıp yalvarın"...bu reçeteyi güzel sonuç alana kadar yapın...rabbiim,kendisi için bölünen o güzel uykunun mükafatını muhakkak verecektir...."o, çok merhamet sahibidir"...biz bu reçeteyi ilk kez bu tüp bebekte denedik...allah umutlarımızı söndürmesin....amin...
Canım benim, tebrik ederim. Allah kucağınıza almayıda nasib etsin İnşallah. Dua ve sabır her şeyin başı. Rabbim isteyen herkese de nasib etsin. ben bugün 2.testimide yaptırdım. 313 ten sonra 780 nide gördük şükür. pozitif düşün, dualarına devam et. şoktan çıkınca görüşürüz yine. ben henüz tam olarak çıkmadım. bakalım sen ne zaman çıkarsın :)
kızlarrrr 2 olumsuz tüp bebek tedavisi sonucu normal yolla hamile kaldımmmm suan 5 haftalık hamileyim allahım insallah kucagıma almayıda nasip eder inşallah sizlerede nasip eder inşallah ya rabbim
kızlarrrr 2 olumsuz tüp bebek tedavisi sonucu normal yolla hamile kaldımmmm suan 5 haftalık hamileyim allahım insallah kucagıma almayıda nasip eder inşallah sizlerede nasip eder inşallah ya rabbim
tüp bebek tedavilerini nerede olmuştun cnm???
canım ben ankarada anatolia hastanesinde tedavi görmüstüm bu formdada orda tedavi görenlerin sayfası var takip ettiysen eger o hastaneyle ilgili problemler cıktı zaten saglık bakanlıgı el koymus olaya ama sükür oraya bi daha gerek kalmadan hamile kaldım cok sükür rabbim sizlerede nasip eder inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?