Transferden Sonrasını Nelere Dikkat Ederek Geçirelim?

arkadaşım ınşalah guzel sonuçlar alırsım benımde tam 10.gunum buyuk gun pazar gunu ve ınanılmaz heycanlıyım,çok farklı duygular ıcındeyım aslında mutlulukta var mutsuzlukta umutta var umursuzlukta sevındıgım umutlandıgım anlarda var oturup senın gıbı ağladığım zamanlarda bende test yaptım ama sonucta bıs e cıkmadı bence dayan ve hıcbışey yapma 12. gunde tahlılını yap ve guzel sonuclar al ınşalh canım ŞUAN ÇOK HASSAS DONEMDEYIZ VE BU DONEMI SAĞLIKLI ATLATABILMEK ICIN HEP POZITIF DUŞUN HORMONLARDA ALDIĞĞIMIZ ILAÇLARDN DOLAYI KARMAKARIŞIK OLDU dualarım senınle bende beklıyom ,

kızlarrrr 2 olumsuz tüp bebek tedavisi sonucu normal yolla hamile kaldımmmm suan 5 haftalık hamileyim allahım insallah kucagıma almayıda nasip eder inşallah sizlerede nasip eder inşallah ya rabbim

senin gibileri okudukca oyle seviniyorum ki, kendim icin de bir umut oldugunu hissediyorum , benim ilk tup bebek denemem 3 eylulde yapildi ve maalesef olumsuz sonuclandi ama senin gibileri duyunca insan ister istemez umut dolu oluyor, inş . saglikla emzirdigin gunu de gorursun ..

benim de ilk denemem olumsuz oldu, seni cok iyi anliyorum benim de yasim 31 ve ayni senin gibi cok korkuyorum, sanki hergecen gun sansim azaliyor diye endiseliyim.. umarim en kisa surede bebeklerimize kavusuruz...

inşaallah mutlu sona ulaşırsın. tüpbebek tedavin Antalya tüpbebek de olmuş sanırım.sizin sorun neydi ve hangi doktoru tavsiye edersin ben de antalyadayım onedenle soruyorum.allah yardımcımız olsun ve kucağımızı doldursun.

cok tesekkür ederim gercekten ben hamile kaldıysam herkes kalır normal yolla hamile kalmayı imkansız olarak görüyordum olursa ancak tedaviyle olur diyordum rabbim iki tedavidede vermedi normal yolla verdi hiç umudunuzu yitirmeyin bebeginiz vaktini saatini bekliyo zamanı gelince onlarda sizi sevindirecek Allahın izniyle

cnm bizim iki hastaneyle devam etti tedavi süreci.ilk olarak ali fuat beye gidiyorduk...bütün takipleri o yapıyor...sonrasında yumurta toplama ve transfer işlemleri için yan tarafa antalya tüp bebeğe yönlendiriyorlar..bizim transferi hasan bey yaptı kendisinden çok memnun kaldık...sonuç pozitif çıkınca tekrardan ali beye tarnsfer edildik...aslında hasan beyle devam etmeyi isterdik ama bu mümkün değilmiş

teşekkür ederim canım.sizin problem neydi.bizde hem eşim hem bende sorun var. birde nekadar ücret ödediniz Sigortalı sgk olmak işe yarıyormu yoksa tamamen özelmi

merhaba arkadaşlar. dün transfer günümdü ve beklemekten şimdiden usandım resmen :18: nasıl geçecek 10 gün daha bilemiyorum..o kadar çok araştırmıştım ki neler yapmam gerektiğini. ama istediğim gibi olmadı hiçbişey. doktorumdan gayet memnunun biraz soğuk gibi olsada malesef kısa süre önce geçirdiğim iki ameliyatımıda o yapmıştı.zaten sırf bu yüzden daha 21 yaşımda tüp bebek denemek zorunda kaldım. transferden önce yeterli miktarda sıkışık olmadığımı söyleyip o kadar çok su içirdiler ki anlatamam. transfer sırasında kendimi çok zor tuttum. ultrasonla bastırdıkça canımın nasıl yandığını anlatamam. bitene kadar ağladım hüngür hüngür sonra o halde saolsun hemşirelerin hiçbi yardımı olmaksızın kendimi kıvranarak yatağıma çektim. 15 dakika tuvalete gitmemem kendimi tutmam gerektiğini söylediler. 5 dakikadan sonra dayanamadım patlıcak gibiydim. 3 kez hemşireyi tekrar tekrar çağırdım. kalkmadan yapamazmıyım diye kaç kez sordum. malesef öyle bi imkan yok kalkın karışmıyorum dedi. resmen koşarak tuvalete gittim. yarım saat içinde aynı şekilde kendimi tutamayıp 5 kez daha kalktım. yalnızdım eşim şehir dışındaydı kimsem yoktu yanımda. evdede bi süre uzandım ama hiç kalkmadım hareket etmedim diyemem. kendimi hem suçlu hissediyorum hemde umutsuz. 2 embriyom var donduruldu ama olmazsa hemen tekrar denicek durumumuz bile yok. gerçekten çok üzgünüm

canım sakın canını sıkma rabbim verdikten sonra hiç birşeyin anlamı yok bak ben hamile oldugumu bilmeden ne kadar agır seyler kaldırdım tahmin edemezsin yani iyiki düşük olmadı ben normal yolla hamile kalacagıma ihtimal vermedigim icin koltuklar camasır makinası hepsini tek basıma kaldırdım ama bak simdi 6 haftalık hamileyim bunu ögrenelide daha bikac gün oldu insallah senin bebeginde sana sımsıkı tutunur

insallah canım teşekkür ederim tek umudum bu şuanda. hep kendimi hem iyiye hem kötüye hazırlıyım dedim ama insan umut etmeden yapamıyor. ne kadar olsada negatif olursa üzülürüm hata ararım kendimde. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah. senin için çok sevindim ya. bilmeden neler yapmışsın ama rabbim isterse hiçbişey engel değil işte. umarım bebeğini kucağına alıpta kokusunu duymayıda nasip eder Allahım

Arkadaşım üzülme yalnız bukadar duyarsız olmalarına şaşırdım benım transferımın 11.gunu ve yarın sonucumu öğrencem çok heycanlşıyım bende senın gıbı nasıl gecer dıyordum ve son gecemız yarın ınşalah guzel souclar almayı umuyorum,benımde ılk denememdı ama dr'um olsun hemsıreler olsun cok duyarlı ınsanlardı,sıkışık olmak cok zordu elbet ama bunun önlemını zaten önceden almışlardı işlem görulcek masaya hasta bezı sermışlerdı ve ışlem bıttıkten sonra hasta bezıne ıdrarınızı boşlatabılırsınız dedı yarım saat masada dınlendım ,sonra hemşşırelerın yardımıyla odama alındım 1saat daha uzandım dayanamadım ve artık bende lavaboya koştum hemşırem bebek hemen duşebılecek yerde değil dedi sıkıştırmakta doğru değil diye ızın verdı,onun için uzulme canınm eğer bebeklerın bu dunyada nasıbı varsa dığer arkadaşımızında yazdığı gıbı ne yaparsan yap onlar sıkıca tutuncaklar ve senı bırakmyacaklar bende stres olmamaya çalıştım ama stresten uzak duramadım bakalım yarın buyuk gun benım için rabbım hepımız ıcınnnn hayırlı evlatr versın bebeklerımızı kucağımıza almayı nasıp etsın.

canım inşallah rabbime güveniyorum herşeyden önce. yarın inşallah sana tutunan bebeklerinin mutlu haberini verirsin bize. ihmal etme merak ederim ben
ve tabi zorlu süreç 9 ay sonra hayırlısıyla kucağına alırsın mucizeni. benim hastanem acıbadem maslak aslında adı çok çok duyulan bi yer hatta tüp bebekte biçok şeyin ilkinin uygulandığı. ama bu transfer olayının böyle geçeceğini düşünmemiştim buna çok üzüldüm. tam anlamıyla gerçekten ilgisizlerdi. onların önceden hasta bezi koymalarını bırak ben 3 kez istedim hemşireden. kalkmadan yapabileceğim başka bi yol yok mu diye kaç kez sordum ama yok dedi. önemli olan kalkmanız değil 15 dakika kesinlikle tuvalete çıkmamanız dedi. sonrada benim insiyatıfime bıraktı zaten naparsan yap der gibi. olan oldu. inşallah herşeye rağmen meleklerimiz bırakmıcak bizi tutunacaklar :93:

canım merak etme Allah'ın izniyle bişi olmaz, benim transferim oldu hemşire kaldırıp tuvalete göndermişti beni..tabi bende bilmiyorum ve saf saf gitmiştim, sonra gelip 45 dk yatırdılar, çıkıp eve gelmiştik..Allah'tan bişi olmadı ve bebeğim bana tutundu..Herşey Allah'ın takdiri bence..

Evet herşey Allah'ın takdiri, teşekkür ederim bugün ilk defa yazıyorum bu siteye. inanın içimi çok rahatlattınız. cevaplarınız için hepinize teşekkür ederim. inanıyorum ki hepimiz bu yolculuğu iki kişiyken 3 veya daha fazla kişi olarak bitiricez

Evet herşey Allah'ın takdiri, teşekkür ederim bugün ilk defa yazıyorum bu siteye. inanın içimi çok rahatlattınız. cevaplarınız için hepinize teşekkür ederim. inanıyorum ki hepimiz bu yolculuğu iki kişiyken 3 veya daha fazla kişi olarak bitiricez

inşalah safrancım,hayırlısı olsun ben de farklı duygulardayım şuanda heycanlıyım ,mutluyum mutsuzum bılmıyorum rabbım ısterse olur ınşalah ol demiştir,hepımız bebışlerımızı kucağımıza alırız safrancım yazarım sonucu ınşalah mutlu bır sonuc yazarım buraya senın sonucunuda mutlaka yaz ama bende merak ederım hayırlsı herşeyınn...

herşeyin hayırlısı canım mutlaka yazıcam sonucumu bende

inşAllah canım, sen rahat olmaya bak, bol dua et, gerisi gelir Allah'ın izniyle..güzel haberlerini yazarsın inşAllah buraya..

canım ya dayanamyıp dün yani 8. gün test yaptım ve 1 dk. içinde pozitif çıktı. bugün dayanamadım evde ovülasyon testim vardı (siteden onun da ayı işlevi yerine getirdiğini öğrendim de:)) onunla test yaptım o da pozitif ama salı günü 12. günüm onu heyecanla bekliyorum. inşallah olumlu olur sonuç. pozitif çıkması demek hamileyim demek değil bunun dış gebeliği var kimyasal gebeliği var. o nedenle şimdilik sakin sakin bekliyorum ama iki gündür kasıklarımda acayip batmalar var iyi midir sence veya sizce???

evet canım bu batmalar gayet normal...rahimin yapısı değişecek kolay değil...inşallah hayırlı haberlerini alırız...benim de batmlarım ve ağrılarım var..16.günüm:))) güzel haberlerini bekliyoruz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…