Transferden Sonrasını Nelere Dikkat Ederek Geçirelim?

valla yazını hayretler içinde okudum...ne kadar birbirinden farklı işliyor bu hastaneler...benim de çok enteresan oldu...1. tüp bebek denememde idrarımı neredeyse ağlıya ağlıya tuttum...benide hastanede yatırdılar ama idrarımı sontajla boşalttılar..sonuç negatif çıkmıştı(nasip tabi)...2. tüp bebek denememi başka bir tüp bebek merkezinde yaptırdım..diğerinden güya tecrübeliyim ya biton su içtim çatlıyacak dereceye geldim ve hemşireye ben hazırım dedim...gelin sizi ultrasona sokalım dedi...bi baktı "bu ne" dedi.lütfen gidin biraz boşaltın...gittim biraz boşalttım...bir daha baktı yine dolu geldi."gidin biraz daha boşaltın "dedi....tabi bu arada ben yaptıkça rahatlıyorum..yüzümde ki ifade bile güzelleşti:)))))...sonra neredeyse sıkışık bile değil gibi hissettim kendimi..."eminmisiniz?" diye sordum...güldüler bana...güle oynaya transfer yaptık valla..ohhhh böle transfere can kurban ilkine bakarsaaaaaann.....işin 2. komik tarafı ilkinde beni ayağa bile kaldırmamışlardı...bu transferde yaparyapmaz buyrun kalkın gidin evinize dediler...şok oldum..."eminmisiniz?" dedim yine güldüler....eşim bile şaşırdı niye ayaktasın diye....gidicekmişiz dedim....hayatımın en komik tüp bebek tedavisi oldu:)))))ALLAHTAN SONUÇ POZİTİF....demekki yatmakla veya çişini tumakla bir ilgisi yokmuş canım....çooook rahat ol...allah isterse oluyor...öpüldün..

canım hakikaten güldürdün beni. ne güzel geçmiş transfer olayın. tüp bebek tedavime başlamadan transfer diyince aklıma futbolcular gelirdi şimdi malum. buna gülüyorum bide :76: umutsuzdum ama biraz daha iyiyim şimdi hayırlısı olsun inşallah benimde herkesinde.hem baya bi okudum araştırdım 12 gün hiç kalkmadan yatıp bu olaylarıda yaşamayanların negatif çıkmış. dediğin gibi bunlarla alakası yok sanırım. rabbim ol derse olacak

evet canım bu batmalar gayet normal...rahimin yapısı değişecek kolay değil...inşallah hayırlı haberlerini alırız...benim de batmlarım ve ağrılarım var..16.günüm:))) güzel haberlerini bekliyoruz...

belli olmuştur değil mi seninki? 16. gün çünkü. umarım hamilesindir :) ve bende burda sevinirim :)

bende senle aynı fikirdeyim yatmakla alakası yok benim transferimin 2.günü geziyom valla bu normal yoldan gebe kalanlar sanki hep yatmışmı allahın takdiri ben aşılamada da yatmadım hatta 10 saatlik yola gezmeye gittim gebe kaldım.sağlıksız olduğu için düştü tabii allah isteyen herkese versin

evet canım bu batmalar gayet normal...rahimin yapısı değişecek kolay değil...inşallah hayırlı haberlerini alırız...benim de batmlarım ve ağrılarım var..16.günüm:))) güzel haberlerini bekliyoruz...

canım benım hamılesındır ınşalah hayırlı haberını salı gunu alırız,Bugun ben sonucumu aldım 12.gunumdu ve sonuuucc pozıtıf tı değerımın cok guzel cıktığını ve gebe olduğumu soyledı doktorum nasıl bır hıs bılmıyoru mm cok tuhaf bugun umutsuzca verdığım kanda guzel bır değer cıktı,ınanamıyorum arkadaşlar yaaa.raabım herkese bebeklerını kucaklarına almayı nasıp etsın bu sınav ve ne kadar şukretsek hamd etsek azdır.Hadı busekarcım ınşalah senınde salı gunu cok guzel haberlerını alırızzİ:::::):87:

Canım tebrik ederim. Rabbim hayırlısıyla kucağınızada almayı nasib etsin...

canım çok sevindim ya senin adına hayırlı uğurlu olsun inşallah hayırlısıyla kucağına alıp kokusunuda duyarsın..

bişey sormak istiyorum, bu batmalar sürekli mi oluyor ara ara mı? bu benim 4. tedavim çarşamba günü test yaptıracağım. yaklaşık 3-4 gündür adet olacakmışım gibi kasıklarıma ağrı giriyor ve batmalar oluyor. umutlanmak istemiyorum ama bi yandan da merak ediyorum...

canııııııııııııııııııııııım çok sevindim...ooohhh bee şöle güzel haberlerle moralimiz yerine gelsin inşallah....diğer arkadaşlarada duaya devaaaam:))) onlarında olacak inanıyorum...bir kendime inanamadım zaten:)

cnm valla benim hala oluyor...test öncesinde daha çok vardı..hatta ben tutmadı diye düşünmüştüm...aslına bakarsan iki sebeptende oluyor...ya tutmamıştır adet sancısıdır..ya da tutmuştur bebeğin yerleşme sancılarıdır...sen umutlu ol:))

arkadaşlar bu siteyi yeni keşfettim ve kendimle aynı durumda olan arkadaşları gördükçe moral buldum ,allah hepimizin gönlüne göre versin kucaklarımızı mis kokulu bebeklerele doldursun inş. bizde geçtiğimiz ay tüp bebek denemesinde bulunduk ilk etapta yaşım 24 olmasına rtağmen fsh yüksek çıktı ve doktorum tüp bebeğe yönlendirdi,ordaki dr ilk etapta zorlanabiliriz belki dedi ama tedavi sürecinde yumurtalarımn çok iyi gelişme gösterdiğini söyledi dr.muz ve biz umutluyduk ama malesef mutlu sonuca ulaşamadk dr. hayal kırıklığına uğradığını söyledi ben pozitif bekliyodum dedi ama ben transfer sonrası pek dikkat etmedim hiç yatmadım çalışmaya devam ettm herneyse rabbim hayırlı ve sağlıklısını nasip eder inş. ,ikinci deneme için dr. tekrarr gittik ama bu kez bizden birsürü tahliller(protein,gizli kan şekeri,hemosistein ...v.b.) istedi ve bir de histeroskopi mi ne yapıcak cumartesi,bunun sonuçlarına göre ikinciye başlıycaz inş. bunun yanında bitkisel macun ve incir kürü kullanıyorum yüce rabbim ikincisin de yüzümüzü güldürür inş.

merhaba benim bugün 11. gün ve 6ncı günden sonra sürekli batmaları hissettim. 8.günden beri de her gün idrar testi yapıyorum pozitif çıkıyor ama kan testini yarın yaptırcam. yani hala emin değilim. umarım hepimizin pozitif çıkar oldukça zorlu bir süreçmiş bu allah bize sabır versin tabi ardında da bebeklerimizi inşallah:)))

yarın bende burdan hamileyim diye haykırabilmek istiyorum. benim ve tüm bebek isteyenler için dua edelim arkadaşlar :)

canım tebrik ederim seni adına cok sevindim darısı tüm isteyenlerin basına inşallah rabbim isteyen herkesi böyle bizler gibi sevindirsin inşallah

yarın bende burdan hamileyim diye haykırabilmek istiyorum. benim ve tüm bebek isteyenler için dua edelim arkadaşlar :)

canım tebrikler sen zaten hamilesin :))) asla idrar testinde çıkmaz pozitif olmasa..bende 11. gün yapmıştım ve pozitifdi çok şükür bebeğim benimle..

böyle güzel haberler almak bizlere umut oluyo arkadaşlar inş. rabbim bana da böyle güzel bir haberi buradan müjdelemeyi nasip eder.
"RABBİM SEN BİZE YÜCE KATINDAN HAYIRLI,SAYGILI VE TEMİZ BİR NESİL İHSAN ET. ŞÜPHESİZ SEN DUALARI KABUL EDENSİN. BENİMDE DUALARIMI KABUL EYLE YARABBİ".

amiiin...inşallah canım ya...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…