Transferden Sonrasını Nelere Dikkat Ederek Geçirelim?

amiiin...inşallah canım ya...

canımmm çok teşekkür ederim ben kendin için değil başkaları için edilen duaların daha çok kabul gördüğüne inanırım bu nedenle başkaları için dua eder başkalarından da dua dilerim. sağolasın allah razı olsun. sonucumu akşam üzeri alıcam direk yazarım buraya... hayırlısı bakalım.

merhaba arkadaşlar,yarın sabah transferim var ama aksilik bu ya bugün boğaz ağrısından batmadan ölüyorum adeta.bugün dr antibiyotik içebilirsin.daha nasılsa transfer edilmedi dedi.ben de 2 kez aralıkla içtim ama bana mısın demedi.yarın aksilik olup tutunmayı da etkiler diye çok korkuyorum ama kendi ızdırabım da çok,nolur bana bir akıl verin,sizlerde de böyle aksilik olan oldu mu?

cok gecmis olsun.. benimde gecen sali bogazlarimda yanma ates vs biyigin grip belirtim oldu ama ertesi gun asilama yaptiracagim icin hicbisey icemedim.. carsamba gunu gittim asilamaya ama yine agzim burnum akiyodu.. doktorum dogal seyler tuketmende yarar var dedi.. ogun asilamami oldum eve geldim ve yattim.. yatis o yatis zaten 8 gundur yatiyorum.. dogal seylerden kasti ihlamur balla karistirip iciyorum.. meyve yiyorum.. ama ilac gibi yada antibiyotik gibi olmuyor tabi.. insallah tutunmusturda bu eziyete deger diyorum..

busekarrr nerddesssiin sonucunu beklıyoruuummm heycanlllaaa hadı guzel haberler ver bızı mutlu eyllee canım dualarım hep sızınle alllaah hepımıze hayrlı evlatlar versın kucağımıza meleklerimizi alabılmeyı nasıp etsın...

teşekkürler canım benim,sana da sağlıklı bebişler dilerim..

selam kızlar

benim salı günü transferim gerçekleşicek şuanda istanbuldayım ve il dışından geldim
transferden 4-5 gün sonra uçakla evime dönmeyi düşünüyorum fakat 2 saat kadarda araba yolculuğumuz olucak

deneyimli arkadaşlar fikrinizi almak istedim
doktor sıkıntı olmazdedi ama yinede sormak istedim ben
sizce riske atmış olurmuyum yoksa daha fazlamı kalmalıyım

cnm hiiiiç stres yapma...normal hayatına devam et...zaten doktorların bizden istediği de bu...sadece çok ağır işlerden sakın okadar...bende transferden hemen sonra yolculuk yaptım..hatta hiç yatırmadılar beni...ama tuttu allahın izniyle...sen rahat ol bebeğim...çok düşünme durumunu...ben diğer günler yolculuk yaparak gezmelere bile gittim...iyi geliyor insana...hadi hayırlısı bakalım...iyi haberlerini bekliyoruz :)))) olcak olcak hiç endişelenme..

çokkkk teşekkür ederim
inanın çok iyi geldi yazdıklarınız
bende 4-5 gün sonra dönüyüm evime
allah vericek olduktan sonra olur heralde

çokkkk teşekkür ederim
inanın çok iyi geldi yazdıklarınız
bende 4-5 gün sonra dönüyüm evime
allah vericek olduktan sonra olur heralde

canım arkadaşım sen 3-4 gun sonra donmeyı planlıyormuşşsun ben transsfer sonrasında 2 saat dınlendım ve 2 saatlık yolculuk yaptım sonra 3gun dınlendım ve normal yaşamıma dondum ,şuan bebiim tutundu,allahın ıznıyle nasıp olmuşşsa rabbım ol demişseee olurr gerisi boş sıkıntı etme kendıne ve rahat ol yalnız ağır kaldıma ve ağır hareketler yap canım inşalah bebişini sağlıkla kucağına alırsınnnnn.

ağır hareketler yap canım olmuş yapmaa olcaktı::)

slm arkadaşlar yanınıza yeni katıldım.güzel habeleri okudukça çok mutlu oldum yumurta toplama işlemimi bekliyorum bende günüde belli değil iğneler devam ediyor hayırlısı,
hepimiz için güzel haberleri vermek dileğiyle....

inşalahhh rabbımm hayırlı bebişleri kucagına almayı nasıp etsın arkadaşım tedavın hayır getırsın sana sıkıntı stres yapma,rahat ol rabbım ol dedıkten sonra herşey oluverır hamdolsun,en kısa zamanda guzel haberlerını almayı dılıyorum sendeenn.

Merhaba bende ayni senin durumundayim, ne zaman basladin ignelere

Merhaba bende ayni senin durumundayim, ne zaman basladin ignelere

Arkadaslar biz de hayirlisiyla ignelerimize bugun basladik.Okudugum kadariyla herkes transferden sonra en az 3-4 gun yatarak gecirmis bu donemi. Benim oyle bir sansim yok,burada da okudukca endiselendim. Hic dinlenemeyen var mi ???

Kızlar çoook çok mutluyum anlatamam size..bugün test yaptırdım ve sonucum pozitif çıktı. 12. günüm ve değerim 407.5 doktorum çok çok iyi değerin, kesinlikle hamilesin ondan şüphe yok ama umarım devamında, gelişiminde problem olmaz dedi.Cumartesi günüde ultrason için çağırdı tekrar.Doktorumu çoook çok seviyorum.Mutluluğumu öyle güzel paylaştı ki hamilesin deyip direk boynuma sarıldı :) Rabbim inşallah kucağıma almayıda nasip eder..tabi sizler için, isteyen herkes içinde bol bol dua ettim bu dönemde..Rabbim kimseyi çocuk hasretiyle sınamasın inşallah..Belki çok konuşacağım ama size anlatmak istediğim konu şöyle..burdada paylaşmıştım transferden sonra kötü şeyler yaşadım hastanede.Kalktım sürekli hiç dinlenemeden, hemşirelerin ilgisizliği çok canımı sıktı.Sonra eve geldiğimde onların stresiyle eşimle baya bi tartıştık, bağırdım çağırdım ağladım sonra emin oldum kendi kendime asla tutunamaz bebeğim diye..Ne kadar aksini düşünmeye çalışsamda hiç umudum yoktu..Bu arada 22 yaşımdayım ve biri 4 ay biride 2 ay önce olmak üzere 2 laparoskopik ameliyat geçirdim tüplerimden biri alındı kistim vardı son evre patlamıştı, acil ameliyat oldum sonra hemen tekrarladı ve oda patladı normal yolla hamileliğim sıfıra yakındı ve tüp bebek mecburi oldu. Neyse bu 12 günlük dönemde kendime dikkat etmedim hiç diyebilirim.. Ağır kaldırmak, yukarı uzanmak, temizlik yapmak hatta bişeyler silkelemek, çok çok abartmasamda yaptım hepsini..Yatmadım uzanmadım sürekli, normal hayatımdan farksız davranmadım hiç.. Doktorum söylemişti en başında sürekli yatıp uzanmanın hamilelikle ilgisi yok, tutunursa tutunur bebeğin diye..Haklı çıktı Rabbim isterse hiçbişey engel değilmiş :) ve son olarak belirti olarak sayabilirsem 7.gün 1 kez başım döndü düşer gibi oldum evimde sonra geçti hemen. Göğüslerimde şişlik hissettim acıma yoktu sonra şişlik geçti acıma başladı hala devam ediyor.Alnımda ve boynumda sivilceler çıktı ufak ufak.Bide belli belirsiz batmalarım oldu ara sıra çok sık değil ama..Bugün sonucu beklerken adet sancısı gibi bi sancım oldu adet oldum mu diye iki saatte kaç kez kontrol ettim ama demekki adet sancısı değilmiş :) Uzun oldu gerçekten daha fazla başınızı şişirmicem Rabbim inşallah hepimize bu mutluluğu yaşatır ve sonuna erdirir..

canıııııııııııııııııım çok sevindim...valla boynuna sarılasım geldi benimde...operasyonlar değil ama ruhsal olarak yaşadıklarımız aynı olmuş...bende hep umutsuzdum...yatmadım hiç..ev işi yaptım...mecbur naparsın..marifetli koca olmayınca herşey sana bakıyor malesef:)))adet olucam korkuları hep oldu...ağrılar v.sv.s...ama allahıma şükürler olsun 6.hafta oldu veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee bugün ikizlerimin kalp atışlarını duydum...nasıl bir duyguymuş anlatamam...hep arkadaşlarıma dışarıdan bakardım ve izlerdim onların aşamalarını ve şimdi rabbim bunu bana nasip etti....tabi korkular tavan yaptı benim hala endişelere devam yaniii rabbim bütün arkadaşlarımıza nasip etsin hayırlısıyla...tüm kapılar kapandı diyorsunuz ve o anda rabbimden umudunuzu kesmediğinizde,size kocaman bir mutluluk kapısı aralıyor....vee içeri giriyorsunuz....hep dualarımdasınız arkadaşlar....tuzu kuruluk yapmıyorum:)))))yani tembellik yok duaya devam:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…