Kızlar çoook çok mutluyum anlatamam size..bugün test yaptırdım ve sonucum pozitif çıktı. 12. günüm ve değerim 407.5 doktorum çok çok iyi değerin, kesinlikle hamilesin ondan şüphe yok ama umarım devamında, gelişiminde problem olmaz dedi.Cumartesi günüde ultrason için çağırdı tekrar.Doktorumu çoook çok seviyorum.Mutluluğumu öyle güzel paylaştı ki hamilesin deyip direk boynuma sarıldı :) Rabbim inşallah kucağıma almayıda nasip eder..tabi sizler için, isteyen herkes içinde bol bol dua ettim bu dönemde..Rabbim kimseyi çocuk hasretiyle sınamasın inşallah..Belki çok konuşacağım ama size anlatmak istediğim konu şöyle..burdada paylaşmıştım transferden sonra kötü şeyler yaşadım hastanede.Kalktım sürekli hiç dinlenemeden, hemşirelerin ilgisizliği çok canımı sıktı.Sonra eve geldiğimde onların stresiyle eşimle baya bi tartıştık, bağırdım çağırdım ağladım sonra emin oldum kendi kendime asla tutunamaz bebeğim diye..Ne kadar aksini düşünmeye çalışsamda hiç umudum yoktu..Bu arada 22 yaşımdayım ve biri 4 ay biride 2 ay önce olmak üzere 2 laparoskopik ameliyat geçirdim tüplerimden biri alındıkistim vardı son evre patlamıştı, acil ameliyat oldum sonra hemen tekrarladı ve oda patladı normal yolla hamileliğim sıfıra yakındı ve tüp bebek mecburi oldu. Neyse bu 12 günlük dönemde kendime dikkat etmedim hiç diyebilirim.. Ağır kaldırmak, yukarı uzanmak, temizlik yapmak hatta bişeyler silkelemek, çok çok abartmasamda yaptım hepsini..Yatmadım uzanmadım sürekli, normal hayatımdan farksız davranmadım hiç.. Doktorum söylemişti en başında sürekli yatıp uzanmanın hamilelikle ilgisi yok, tutunursa tutunur bebeğin diye..Haklı çıktı Rabbim isterse hiçbişey engel değilmiş :) ve son olarak belirti olarak sayabilirsem 7.gün 1 kez başım döndü düşer gibi oldum evimde sonra geçti hemen. Göğüslerimde şişlik hissettim acıma yoktu sonra şişlik geçti acıma başladı hala devam ediyor.Alnımda ve boynumda sivilceler çıktı ufak ufak.Bide belli belirsiz batmalarım oldu ara sıra çok sık değil ama..Bugün sonucu beklerken adet sancısı gibi bi sancım oldu adet oldum mu diye iki saatte kaç kez kontrol ettim ama demekki adet sancısı değilmiş :) Uzun oldu gerçekten daha fazla başınızı şişirmicem Rabbim inşallah hepimize bu mutluluğu yaşatır ve sonuna erdirir..
canıııııııııııııııııım çok sevindim...valla boynuna sarılasım geldi benimde...operasyonlar değil ama ruhsal olarak yaşadıklarımız aynı olmuş...bende hep umutsuzdum...yatmadım hiç..ev işi yaptım...mecbur naparsın..marifetli koca olmayınca herşey sana bakıyor malesef:)))adet olucam korkuları hep oldu...ağrılar v.sv.s...ama allahıma şükürler olsun 6.hafta oldu veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee bugün ikizlerimin kalp atışlarını duydum...nasıl bir duyguymuş anlatamam...hep arkadaşlarıma dışarıdan bakardım ve izlerdim onların aşamalarını ve şimdi rabbim bunu bana nasip etti....tabi korkular tavan yaptı benim hala endişelere devam yaniiirabbim bütün arkadaşlarımıza nasip etsin hayırlısıyla...tüm kapılar kapandı diyorsunuz ve o anda rabbimden umudunuzu kesmediğinizde,size kocaman bir mutluluk kapısı aralıyor....vee içeri giriyorsunuz....hep dualarımdasınız arkadaşlar....tuzu kuruluk yapmıyorum:)))))yani tembellik yok duaya devam:)
canım ya çok teşekkür ederim.bende de biraz dil döksem iş yapmaya meyilli bi koca var ama yaptığı içime sinmiyor ayrı mesele :) erkek işte sallıyorlar biraz ama bebeklerimizden daha değerli hiçbişey yok..takmicam kafama artık eşimin yaptığıyla yetinicem :) Rabbim bu kadar yardım etti artık gerisi bize düşüyor yine..senin adına da çok mutlu oldum. 6.haftanı görmüşsün ne güzel Rabbim bizede nasip etsin inşallah ve sonucuna ulaşmayıda tabi..kalp atışlarını ne zaman duyarım bende istiyorum yaa sonra ellerini ayaklarını görmeyi sonra ne biliyim bu 9 ay nasıl geçer bilemiyoruumm :))
bende gün sayıyorum hanımlar 4.günümdeyım 3 gün yattım uzandım ama kalkıp yurudum cok fazla ayakta kalmadm dıkkat ettım kndıme haftaya sonucumu öğrenıcem kısmetse hayırlısyla pozıtıf olur ınsallah hayırlı cumalar herkese
Selam arkadaşlar öncelikle hamile kalan arkadaşları tebrik ederm hepimiiz yaşarız inşallah bu duyguyu. benim transferimde salı günü gerçekleşti.2 günden beri tüm sayfaları okudum nerdeyse.pozitif sonucu alan arkadaşlar bana umut oldu. eşimin sperm sayısı çok az bu nedenle tüp bebek yaptırmak durumunda kaldık. benden 21 adet yumurta toplndı 11 i döllendi ve salı günü 5.gün blast transferim oldu. 1 saat kadar yatırdılar beni ama 45 dakikada patlicaktım nerdeyse ve kalkıp tuvalete gittim:) doktorm embriyonun dışarıda 10 gün daha yaşaycak kalitede oldğunu söyledi umudum var bu yüzden..hepinize sağlıklı hamişlikler dlerim
merhaba canım benimde transferim salı günü oldu.5. gün blast.23 ekimde test yaptırcam ben sen ne zaman yaptırcan?bendende 33 yumurta toplandı 19 u döllendi.inşallah güzel sonuçlarımızı alırız....
pozitif sonuç alırsın inşallah.. bende 3. günümdeyim seni çok iyi anlıyorum canım.
merhaba hayalimmm 33 yumurtayi okiyinca dayanamadim . karninda hic su toplamadimi ??? ne guzel 19 dölenmislerin var umarim allahim bu yolda giden tüm kadinlarin yüzünu güldürür .
ben 26 ekim test yaptiricam bugun 3 günüm cok yattim biraz dolasdim ananas yedim sevdim icinde ve haplarimi aliyorum ... sen hangi klinikdesin ??[/QUO merhaba canım.ben bahçeci umut tüp bebekte tedavi gördüm.bende şok oldum 33 yumurta deyince doktor ve de dedimki eyvah ben kesin ohss olurum dedim.doktorum merak etme hiçbişey olmaz dedi.transfere kadar hiçbişey yoktu.transfer gecesi o kadar kustum ki çiğerlerim söküldü.sabahı zor ettim.sabah merkeze gittim serum taktılar.doktor ohss değil dedi ama.sonuç olarak 27 yaşındayım 1 tane transfer ettiler.5 tane dondurmuşlar.önemli olan içimizdekiler bize tutunsunlar bırakmasınlar...inşallah hepimizin yüzü güler...
merhaba canım benimde transferim salı günü oldu.5. gün blast.23 ekimde test yaptırcam ben sen ne zaman yaptırcan?bendende 33 yumurta toplandı 19 u döllendi.inşallah güzel sonuçlarımızı alırız....
benim ilk tüp bebek denemem c.tesi transferim oldu 5,gün embriyosu bahçeci fulayada ve kendimi hiç iyi hissetmiyorum.transferin ilk gecesi evi su bastı iyiki kaynanam vardı dünde ateş üşüme yanma afedersiniz bir istifra ettim içim dışıma çıktı ağlaya ağlaya mahvaldum moralim çok bozuk sürerkli başım dönüyo napcam bilmiyorum.şimdeden moralman sıfırım
hayalimmm Allahim acil sifalar ersin canim ben yurtdiindayim isvicre . baada sadec bir Embryo transfer edildi bende cok yatim 3 gün ama soradan evin iinde dolasdim yavas yavas . yarin ise baslamam lazim seninl beraber bende klinigime giicem 26 ekimde buraya emen yazivam umarim burdaki tüm Arkadaslarim iyi sonuc ali sen ve bende dahil
kaya umarim sende guzel onuclar alirsin canim sen bizden daha once Test yapicaksin sanirim sen hangi klinikdesin ????
canım dokktorum bana 20 ekim test günün dedi blast transfer olunca daha erken çıkıyormuş:)maşallah bir sürü yumoşun olmuşikimizde pozitif sonuç alırz inşallah:)
canım benim hiç moralini bozma benim bugün 6 günüm transferim olalı.aynı şeyleri bende yaşadım.bende bahçeci umutta gördüm.benim transferim oldu. hastaneden çıktık.arabada kusmaya başladım ama içim sökülüyo anlatamam.neyse eve geldik iyiyidim.gece kalktım bir ateş bir ter derken yeniden kusmaya başladım.sabaha kadar banyoda kusarak geçirdim.sabah doktoru aradım.hemen gel dedi.gittim serum taktılar.yumurta çok toplanınca oluyomuş.iyileşme döneminde de yapıyomuş.tabi o terleme yüzünden şimdi gribim...doktor tutuncaksa onu etkilemez dedi ama...ben yinede moralimi bozmuyorum.sende bozma en önemlisi moral canım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?