Transferden Sonrasını Nelere Dikkat Ederek Geçirelim?

canım tebrik ederim cok mutlu oldum gercekten rabbim isteyen tüm arkadaslara nasip eder inşallah böyle güzel haberleri almak insanı dahada mutlu ediyo her zaman bi ümidimiz oldugunu hatırlatıyo bende bugün bebeğimin kalp atısını duydum o kadar hızlı atıyoki sanki bebegimde bu dünyaya geldiği için bizim kadar heyecanlı daha minicik bi gövdesi var suan 7. haftam bitti bu 33 hafta nasıl gececek bilmiyorum onu kucagıma almak için öyle sabırsızlanıyorumki rabbim günleri su gibi gecirsede bi an önce bebegimi kollarıma alabilsem keske Allahım bu nasıl bi duygu şükürler olsun bana bu duyguyu yasattıgın için dualarım benim gibi olmak isteyen tüm arkadaslarıma inşallah en kısa zamanda bize dönersiniz sizde hamile kalırsınız AMİN

canım ya çok teşekkür ederim.bende de biraz dil döksem iş yapmaya meyilli bi koca var ama yaptığı içime sinmiyor ayrı mesele :) erkek işte sallıyorlar biraz ama bebeklerimizden daha değerli hiçbişey yok..takmicam kafama artık eşimin yaptığıyla yetinicem :) Rabbim bu kadar yardım etti artık gerisi bize düşüyor yine..senin adına da çok mutlu oldum. 6.haftanı görmüşsün ne güzel Rabbim bizede nasip etsin inşallah ve sonucuna ulaşmayıda tabi..kalp atışlarını ne zaman duyarım bende istiyorum yaa sonra ellerini ayaklarını görmeyi sonra ne biliyim bu 9 ay nasıl geçer bilemiyoruumm :))

Merhaba Arkadaslar banada aranizda yer varmi uzaklardayim ama ayni sizin durumunuzdaydim .
Ben ve esim. 5 seneden beri cocuk istiyoruz ilk iki sene sabirla bekledik soradan Endimetriose hastasi oldugumu örendim Bu sürec icersinde hep Laproskopie ile amlayat oldum Rahimda yapiskanliklari cözduler . Bu sirada bize Tüp Bebek önerdiler . Ben esimle isvicrede kaliyorum . Neyse bunan 1 ay önce ignelerle basladim ve 4 Follikel alindi benden 3 cok büyukdu gerisi cok kücük . Hayal Krikligina ugradim 4 yumurta az geldi bana . Her neyse ICSI le beraber dönlendirildi ve sadece birtanesi kendisini gelosdirmis cok iyi kalitede oldugunu soyledi doktorum . Simdik evimde uzaniyorum dinleniyorum bugun Trafsverimin 2 günü . ne önerirsiniz arkadaslar neylere dikat edilmeli lütfen yardimci olurmusnuz ????

Merhaba Arkadaşlar ;

ben 6 yıllık evliyim 2 kez normal yolla hamile kaldım ve ikiside düşükle sonuçlandı. 29 Eylülde tüp bebek yapmaya karar verdik. çok şükür ki tuttu gerçekten insan bilmeyince bu işleri çok zor oluyormuş.bugün keseyi gördük umarım bebeğim beni bu sefer bırakmaz.Bende 15 folikul vardı ancak 7 tane yumurta çıktı bununda 4 tanesi istenilen şekilde döllendi.Kalam 3 taneyi dondurduk.Transferim yapıldıktan 5 dakika sonra tuvelete çıktım 20 dakika sonrada eve gönderdiler.6 Gün yattım yattım dediysem ev işi falan yapmadım onun dışında yürüdüm oturdum hatta yürüyüşe bile gittim. 7 Gün işe başladım. 11. gün beta hcg 60 çıktı , 13. gün hcg 252 , 17 gün hcg 1634 çıktı.(Bu arada 10.gün evde yapılan testlerden aldım ancak negatif çıktı ) Zaten internette okumuştum kesinlikle negatif çıkıyor çok nadir durumlarda poztif olabiliyor o nedenle moralimi hiç bozmadım.Benim ilk denemem ve ilk deneyimlerim bunlar sizlerle paylaşmak istedim. 27 Ekim de inşallah bebişimin kalp atışarını duyacağız lütfen dualarınız esirgemeyin Allah hiç kimsenin kucağını boş bırkmasın. :)

Selam arkadaşlar öncelikle hamile kalan arkadaşları tebrik ederm hepimiiz yaşarız inşallah bu duyguyu. benim transferimde salı günü gerçekleşti.2 günden beri tüm sayfaları okudum nerdeyse.pozitif sonucu alan arkadaşlar bana umut oldu. eşimin sperm sayısı çok az bu nedenle tüp bebek yaptırmak durumunda kaldık. benden 21 adet yumurta toplndı 11 i döllendi ve salı günü 5.gün blast transferim oldu. 1 saat kadar yatırdılar beni ama 45 dakikada patlicaktım nerdeyse ve kalkıp tuvalete gittim:) doktorm embriyonun dışarıda 10 gün daha yaşaycak kalitede oldğunu söyledi umudum var bu yüzden..hepinize sağlıklı hamişlikler dlerim

evet gerçekten günler geçmek bilmiyor..9 ayı inşallah sağlıklı tamamlayabiliriz..

bende gün sayıyorum hanımlar 4.günümdeyım 3 gün yattım uzandım ama kalkıp yurudum cok fazla ayakta kalmadm dıkkat ettım kndıme haftaya sonucumu öğrenıcem kısmetse hayırlısyla pozıtıf olur ınsallah hayırlı cumalar herkese

pozitif sonuç alırsın inşallah.. bende 3. günümdeyim seni çok iyi anlıyorum canım.

merhaba canım benimde transferim salı günü oldu.5. gün blast.23 ekimde test yaptırcam ben sen ne zaman yaptırcan?bendende 33 yumurta toplandı 19 u döllendi.inşallah güzel sonuçlarımızı alırız....

arkadaslar bende bundan 6 yil önce tüp bebek tedavisiyle hamile kalmistim simdi 5 yasinda bir kizim var bu ay 2.bebek icin tedaviye baslayacagim allah kimsenin elini bos cevirmesin ananas badem ceviz gibi yiyeceklerin transfer sonrasi iyi geldigini bilmiyordum bu sefer benimde aklimda olsun benim icinde dua edin lütfen

merhaba canım benimde transferim salı günü oldu.5. gün blast.23 ekimde test yaptırcam ben sen ne zaman yaptırcan?bendende 33 yumurta toplandı 19 u döllendi.inşallah güzel sonuçlarımızı alırız....

merhaba hayalimmm 33 yumurtayi okiyinca dayanamadim . karninda hic su toplamadimi ??? ne guzel 19 dölenmislerin var umarim allahim bu yolda giden tüm kadinlarin yüzünu güldürür .
ben 26 ekim test yaptiricam bugun 3 günüm cok yattim biraz dolasdim ananas yedim sevdim icinde ve haplarimi aliyorum ... sen hangi klinikdesin ??

canım dokktorum bana 20 ekim test günün dedi blast transfer olunca daha erken çıkıyormuş:)maşallah bir sürü yumoşun olmuş ikimizde pozitif sonuç alırz inşallah:)

hayalimmm Allahim acil sifalar ersin canim ben yurtdiindayim isvicre . baada sadec bir Embryo transfer edildi bende cok yatim 3 gün ama soradan evin iinde dolasdim yavas yavas . yarin ise baslamam lazim seninl beraber bende klinigime giicem 26 ekimde buraya emen yazivam umarim burdaki tüm Arkadaslarim iyi sonuc ali sen ve bende dahil

kaya umarim sende guzel onuclar alirsin canim sen bizden daha once Test yapicaksin sanirim sen hangi klinikdesin ????

benim ilk tüp bebek denemem c.tesi transferim oldu 5,gün embriyosu bahçeci fulayada ve kendimi hiç iyi hissetmiyorum.transferin ilk gecesi evi su bastı iyiki kaynanam vardı dünde ateş üşüme yanma afedersiniz bir istifra ettim içim dışıma çıktı ağlaya ağlaya mahvaldum moralim çok bozuk sürerkli başım dönüyo napcam bilmiyorum.şimdeden moralman sıfırım

canım benim hiç moralini bozma benim bugün 6 günüm transferim olalı.aynı şeyleri bende yaşadım.bende bahçeci umutta gördüm.benim transferim oldu. hastaneden çıktık.arabada kusmaya başladım ama içim sökülüyo anlatamam.neyse eve geldik iyiyidim.gece kalktım bir ateş bir ter derken yeniden kusmaya başladım.sabaha kadar banyoda kusarak geçirdim.sabah doktoru aradım.hemen gel dedi.gittim serum taktılar.yumurta çok toplanınca oluyomuş.iyileşme döneminde de yapıyomuş.tabi o terleme yüzünden şimdi gribim...doktor tutuncaksa onu etkilemez dedi ama...ben yinede moralimi bozmuyorum.sende bozma en önemlisi moral canım....

sonucu alır almaz yaz canım buraya...bende yazıcam benımkisi 23 ekim.umarım sen,ben,kaya,buradaki herkes,tüm isteyenler....güzel sonuçlar alıcaz.ben dışarı çıkmaya başladım çünkü sürekli yatmak iyi değilmiş.

canım dokktorum bana 20 ekim test günün dedi blast transfer olunca daha erken çıkıyormuş:)maşallah bir sürü yumoşun olmuş ikimizde pozitif sonuç alırz inşallah:)

amin canım inşallah...allahım bana ve tüm isteyenlere katından tertemiz soy armağan et,şüphesiz ki;sen duaları işitensin....

canım çok sağol cevabın için kendimi rahatlatmaya çalışıyorum ama nafile eğer kuslamarın geçmezse hemşire gel dedi inş hayırlı haberler alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…