Benim de 5. gün bugün,ilk günler kafam daha bir rahattı,ama günler geçtikçe belirti arar oldum,gece rüyalarımda bile hep teste gidiyordum
Kızlar benım beta testım pozıtıf cıktı fakat ınsan ılk kontrole kadar hala o tedırgınlıgı hıssedıyor..
Hepınız ıcın dua edıyorum.Bu arada belkı sız gıdemıyorsunuz ama cevrenızden bırılerını cagırın zaman daha hızlı gecıyorD
Kızlar benım beta testım pozıtıf cıktı fakat ınsan ılk kontrole kadar hala o tedırgınlıgı hıssedıyor..
Hepınız ıcın dua edıyorum.Bu arada belkı sız gıdemıyorsunuz ama cevrenızden bırılerını cagırın zaman daha hızlı gecıyorD
merhaba arkadaşlar ben tüp bebek ile hamile kaldım. 12. gün hcg 241.... 14.gün 531 çıktı. bugün 16.gün 992 çıktı. 16.günm tam ikiye katlamamış olması içimi daralttı.inşallah bir sorun yoktur.
merhaba arkadaşlar ben tüp bebek ile hamile kaldım. 12. gün hcg 241.... 14.gün 531 çıktı. bugün 16.gün 992 çıktı. 16.günm tam ikiye katlamamış olması içimi daralttı.inşallah bir sorun yoktur.
beklemek ne zormuş bugün 7. gün karnım çok şişti kasık ağrım başladı iyi düşünmeye çalıyorum ama malum belirtiler de bende hep böyle olur
denizceren teşekkürler iyiyim evet benim test günüm de 29 ekim inşallah sonuçlarımız pozitif olur iki bayram yaşarız
heyecan dorukta rabbim herkese hayırlı haberleri versin:)
bu konuyu başlatan uğurlu bir arkadaşmış çok pozitif sonuç okuyorum darısı başımıza :))
iyi misin merak ettim, test günümüz aynı galiba,29 ekim benim test günüm de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?