Transferden Sonrasını Nelere Dikkat Ederek Geçirelim?

Benim de 5. gün bugün,ilk günler kafam daha bir rahattı,ama günler geçtikçe belirti arar oldum,gece rüyalarımda bile hep teste gidiyordum

Benim de 5. gün bugün,ilk günler kafam daha bir rahattı,ama günler geçtikçe belirti arar oldum,gece rüyalarımda bile hep teste gidiyordum

ya belırtıler neer acaba benım ılkınde de hıc bırsey olmamıstı tutmadı bunda da bı degısıklık yok lekelenme ılk ıkı gun oldu dun bugun bır sey yok bu tutmadıgı anlamına mı gelıyor

selam
benimde salı günü transferim vardı. 2 embriyo transfer edildi 3 gün yat dinlen dediler yattım ne zaman evden dışarı çıkabilirim bugün 5. gün iş filan da yapmıyorum genellikle yatarak geçiyor bu konuda yardımlarınızı bekliyorum :

benimde bugun 8.günüm heyacanım dahada çok arttı:18::18::18: hiç dışarıya çıkmadım sadece alt komşuya iniyorum yürümeyi unuttum:)ayyy inş hayırlı sonuçlar alırız.

Kızlar benım beta testım pozıtıf cıktı fakat ınsan ılk kontrole kadar hala o tedırgınlıgı hıssedıyor..

Hepınız ıcın dua edıyorum.Bu arada belkı sız gıdemıyorsunuz ama cevrenızden bırılerını cagırın zaman daha hızlı gecıyor D

tebrik ederim canım hayırlı olsun ALLAH eline almayı nasip etsin bizlerede çok dua et.

Tebrikler allah tamamına erdirsin darısı tüm bekleyenlerin başına:))

merhaba arkadaşlar ben tüp bebek ile hamile kaldım. 12. gün hcg 241.... 14.gün 531 çıktı. bugün 16.gün 992 çıktı. 16.günm tam ikiye katlamamış olması içimi daralttı.inşallah bir sorun yoktur.

merhaba arkadaşlar ben tüp bebek ile hamile kaldım. 12. gün hcg 241.... 14.gün 531 çıktı. bugün 16.gün 992 çıktı. 16.günm tam ikiye katlamamış olması içimi daralttı.inşallah bir sorun yoktur.

tebrikler canım bene o kadar farktan bişey olmaz sen bebeğinin seninle olduguna inan aklına asla kötü seyler getirme insallah kucagınada almak nasip olur

Asude merhaba,
Tam iki katı olması gerekmiyor 1,5 katı ve üstü oyuzden hiç mı hiç canını sıkma lütfen. Süper sonucların suanın tadını çıkar artık sen tescilli bir anne adayisin ALLAH tamamını erdirsin saglikla kucağına almayı nasip etsin.
Cok cok tebrik ederim seni darısı test sonucları için gün sayanların basına.

beklemek ne zormuş bugün 7. gün karnım çok şişti kasık ağrım başladı iyi düşünmeye çalıyorum ama malum belirtiler de bende hep böyle olur

arkadaşlar bende çok heycanlıyım yarın bana yumurta toplama yapılıcak ilk denemem seni anlıyorum şuan aynı heycanı paylaşıyoruz

denizceren teşekkürler iyiyim evet benim test günüm de 29 ekim inşallah sonuçlarımız pozitif olur iki bayram yaşarız
heyecan dorukta rabbim herkese hayırlı haberleri versin:)
bu konuyu başlatan uğurlu bir arkadaşmış çok pozitif sonuç okuyorum darısı başımıza :))

arkadaşm ne oldu sonucunuz çok merak ettım ınşalah guzel hayırlı haberlerı paylaşırsın bzımlee merakla beklıyorum sonucunuzzuu

merak eden arkadaşlar aslında moraliniz bozulmasın diye sonucu yazmak istemedim beta hcg değerim 0.02 yani 1 bile değil anlayacağınız tutunma olmadı
bu benim sanırım ilk ve son tüp bebek denememdi iki ay önce de aşılama yapıldı kist oluştu onu erittik tüp denedik hep 0.02 1,5 yıl önce normal bir şekilde hamile kalmıştım ama 5 haftalık düşükle sonuçlandı o gün bugündür uğraşıyoruz bir başka sorunda ben haşimato tiroidi hastasıyım bu durum benim canlı doğum şansımı da oldukça düşürüyor bu sefer her şey fazla normaldi ama......... olmadı hayırlısı buymuş demekten başka bişey yok çok zor bir süreç bu durumu defalarca yaşayanlara
allah sabırlar versin tabi insan neden diye düşünüyor sorular sorular yanlış bi hareketmi ettim filan diye ama sonra da rabbim bir canı verirse ona hiçbir şey engel olamaz diyorum neyse ....

ya kızlar banada cevap verin lütfen!!!!bende tüpbebek yaptırdım 8.günümde kanamam oldu 2defa pembe renkte ama çok değil günlük pedimin ortası kadar.9.günümde sabah fitil koymak için wc ye gittim lavaboda baya bi kan geldi.akşama doğruda çok az yine pembe bir kan geldi.bugün onuncu günüm sabah kahverengi su gibi bişe geldi.hala lavaboya gittiğimdede peçeteye geliyor sadece günlük pedime akan bişe yok.dünden beride 3-4kez kasıklarıma kramplar giriyor.böyle bir durum yaşayan varmı.yarın bi testmi yaptırsam!!!LÜTCEN CEVAPPPPPPPPPP.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…