Transferden Sonrasını Nelere Dikkat Ederek Geçirelim?

Sedaburak inşallah tutunma lekelenmesidir kanama kahveye döndüyse kanaman bitiyor demektir ama yine de bir kanda beta hcg baktırsan iyi olur zaten sonuç pozitifse
10. günde filan gebelik çıkıyor benim normal yolla olan hamileliğimde bahsettiğin kanamalar olmuştu dr kahveye dönerse iyi demişti ayağa kalkınca ve tuvalete gidince pembe kanama oluyodu 5 haftalık düşük oldu bence kanda gebelik testi yaptır ve eğer pozitifse doktorun bu kanamalara tedbir alabilir inşallah bebeğin seninledir allah tamamına erdirsin...

inşallah öyledir canım.doktorumu hemen aradım zaten hemen iğneye başladım 3gün boyunca kanama kesici bebeğin tutunması sağlayan iğnelerden vuruldum.bende yarın bi test yaptırayım diyorum.kanamam yok şuan kahverengi bişe geliyor oda peçeteye akıntı şeklinde değil.çookk teşekkür ederim cevap verdiğin için

selam kızlar benimde trasferimin 4.cü günü annemde kalıyorum o bakıyor bana genelde yatıyorum bazen oturuyorum ayaga tuvalete giderken kalkıyorum bide igne oluyorum yakın mesafe eşim arabayla götürüp getiriyor kasım 9.da kantestim var inşallah hayırlısı olur çok ümitsizlige kapılıyorum ya diye birde hasta olmayan insana yat demek o kadar zorki igneler canımı çok yakıyor biran önce geçse şu günler hayırlısıyla

sedaburak tebrikler allah tamamına erdirsin merak etme iki katına da çıkar dört katınada hiç durma çok sevin:))

merhaba arkadaşlar yeni üyeyim bugün transferimin 3 günü 5.gün transferi 2 tane konudu ilk iki gün iğne batması gibi batmlar ve her an adet olcakmış gibi 7 saniye süren ağrılarım oldu fakat bugün 3 günümdü sabah saatlerinden akşam üstüne kadar bişeyim yoktu hatta delilik diyeceksiniz ama dışarı çıktım terzide işim vardı mini markete uğradım eve geldim azcık salonu süpürdüm mutfağı toparladım yemek yaptım kendimi iyi hissediyordum çünkü :)

iyimi kötüm yaptım bilmiyorum embrioloğum birinci sınıf embio oldunu söyledi sadece tutunmaya hazır tüm gelişimini tamamladı dedi mesela bu embrioların dış çevresi rahime konulduktan 3 güne kadar oluşuyormuş o sende oluşmuş hazır durumda dedi inaşşalahhh tutar bu arada allah bağışlasın şükürler olsun zatn bir tane kızım var 3 yaşında tek isteğim ona kardeş oda tüp bebekle olmuştu

yalnız son bir saattir sağ tarafımda yeri göbek deliğimden 4 parmak sağ alta doğru sanki damarım sızlıyor nabız atar gibi durmayan sızlama bu nedir acaba hepimize güzel haber almamız dileğiyle sevgiler

Slm arkadaşlar
benim transferim dün yapıldı,4 saat yol geldik arabayla hastanede 1 saat kaldık ben ufak tefek işlerimi kendim yapıyorum mecburiyetten korkuyorumda Allah cümlemizin yardımcısı olsun .hayırlı bayramlar dikkat etmem gereken şeyleri paylaşırsanız sevinirim şimdiden tşkrlr

slm arkadaşlar benimde bugün transferin 3 günü bende cironine jel kullanıyorum sabahları benimde henüz bariz belirtilerim yok ama ara ara kasık ve bel ağrım oluyo

hayırlı olsun inşallah kızlar hemen hemen aynı günlerdeyiz benimde bugün 4.günüm bende artık dikkat etmiyorum pek denebilir çok yorulmamak kaydıyla işlerimi yapıyorum napim sonra dağ gibi olmuş evi temizlemektense tuttuysada bu zaman zarfında tutmuştur heralde çok sıkıcı beklemek sabırsızlık var telaş korku umut herşey birbirine grmiş vaziyette dün 3 günümdü bugün 4 günüm 2 gündede idrar testi yaptım negatif benimkisi 5.gün ebriosu 2 adet transfer yapıldı hepinize sabırlı bayramlar dilerim kızlar

deren6 bende crinone jel sabah akşam bebe aspirini estrofem günde 3 adet ve folic asit banada dr bunları verdi sizlere kaçıncı gün ve kaç adet transfer yapıldı kızlar

deren6 bende crinone jel sabah akşam bebe aspirini estrofem günde 3 adet ve folic asit banada dr bunları verdi sizlere kaçıncı gün ve kaç adet transfer yapıldı kızlar

Benim 31 kasım pazartesi toplama işlemi yapıldı.5 kasım cumartesi günüde transferim oldu tek embriyo

hayırlısı olsun kızlar sizede benimde 6 günüm bugün 2 gündür sitres sıkıntı ağlamamı dersin ne ararsan var dışarı çıktım bayram gezmesine hiç düşünmüyorum sorunumdan solayı sorunum dediğimde eşimle problemim oldu tartıştım bayramda ilk günü bir ağlama sıkıntı hiç unuttum sanki 2 adet verilen embriomu onca şeye rahmen hala benimle olduklarını hissediyorum ama son 5 günüm test için 11. gün yaptıracağım testimi bende sevgiler

merhaba arkadaşlar benden 25 tane yumurta toplanmıştı 9 tane normal 5 tane çok iyi durumda emriyomuz olduğu söylenmişti 5. güne kadar bekletilip 1 tane blastokist transferi yapıldı 5.güne kalan 4 embriyomuzun bir gün daha izleneceği ve dondurulup dondurulmayacağına karar verileceği söylenmişti

transferden sonra çok umutlu ve mutluyduk ertesi gün kalan embriyolarımızın dondurulamadığı haberi geldi ve adeta yıkıldık içimizi bir şüphe sıkıntı kapladı kalan 4 emriyo gibi transfer edilende tutunamazsa diye çok endişe ettik 2-3 gün mide bulantısı çektim her ay yaşadığım adet belirtileride başlamıştı ve test günü yaklaştıkça artık içimde hiç ümit kalmamıştı 10. gün dayanamayıp eczaneden test aldım ve yaptım çok hafif belli belirsiz çizgiyi görünce çok sevindim o anı size anlatamam ertesi gün kan testi yaptırdım bhcg değerim 118 çıktı şuanda çok mutluyum doktorum ilaçlarını kullanmaya devam et dedi 10 gün sonra kontrole gideceğim

allah hepimizin yardımcısı olsun...

Son düzenleme:

çok sevindim hayırlısıyla kcağına alırsın inşallah.

slm kızlar ben yeni üyeyim:)Benim de yarın sabah kan testim var bakalım ne olacak?

hayırlı haberlerinizi bekliyoruz inşllh

kızlar beta hcg yaptırdım değerim 58.9 çıktı bugün transferimin 10.günü.yükselir mi acaba???daha sevinemedim.

hayırlı olsun canım çok sevindim

sizinle test günümüz aynı hayırlısı olur inşllah,hiöbirşey için sıkma canını zaten hassassız sitreste bir taraftan üzme bebişlerimiz tutunsunda bize inşallah .çok korkuyorum ben negatif sonuç almaktan onca ilaç Allah emeklerimizi boşa çıkartmasın

arkadaşlar sitres % 50 etliliyor sitres yapmayın bide gününden önce test yaptırıp moralinizi bozmayın değerler iki gün içinde iki katına çıkabiliyor

merhaba neden bukadar stres yapıyorsun bu sana olumsuluk getirir bebeğinin tuttuğunu düşün ve ne eşin nede bir başkası için kendini özelliklede bebeğini üzme ki seni bırakmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…