ya kızlar banada cevap verin lütfen!!!!bende tüpbebek yaptırdım 8.günümde kanamam oldu 2defa pembe renkte ama çok değil günlük pedimin ortası kadar.9.günümde sabah fitil koymak için wc ye gittim lavaboda baya bi kan geldi.akşama doğruda çok az yine pembe bir kan geldi.bugün onuncu günüm sabah kahverengi su gibi bişe geldi.hala lavaboya gittiğimdede peçeteye geliyor sadece günlük pedime akan bişe yok.dünden beride 3-4kez kasıklarıma kramplar giriyor.böyle bir durum yaşayan varmı.yarın bi testmi yaptırsam!!!LÜTCEN CEVAPPPPPPPPPP.
Sedaburak inşallah tutunma lekelenmesidir kanama kahveye döndüyse kanaman bitiyor demektir ama yine de bir kanda beta hcg baktırsan iyi olur zaten sonuç pozitifse
10. günde filan gebelik çıkıyor benim normal yolla olan hamileliğimde bahsettiğin kanamalar olmuştu dr kahveye dönerse iyi demişti ayağa kalkınca ve tuvalete gidince pembe kanama oluyodu 5 haftalık düşük oldubence kanda gebelik testi yaptır ve eğer pozitifse doktorun bu kanamalara tedbir alabilir inşallah bebeğin seninledir allah tamamına erdirsin...
sedaburak tebrikler allah tamamına erdirsin merak etme iki katına da çıkar dört katınada hiç durma çok sevin:))
deren6 bende crinone jel sabah akşam bebe aspirini estrofem günde 3 adet ve folic asit banada dr bunları verdi sizlere kaçıncı gün ve kaç adet transfer yapıldı kızlar
merhaba arkadaşlar benden 25 tane yumurta toplanmıştı 9 tane normal 5 tane çok iyi durumda emriyomuz olduğu söylenmişti 5. güne kadar bekletilip 1 tane blastokist transferi yapıldı 5.güne kalan 4 embriyomuzun bir gün daha izleneceği ve dondurulup dondurulmayacağına karar verileceği söylenmişti
transferden sonra çok umutlu ve mutluyduk ertesi gün kalan embriyolarımızın dondurulamadığı haberi geldi ve adeta yıkıldık içimizi bir şüphe sıkıntı kapladı kalan 4 emriyo gibi transfer edilende tutunamazsa diye çok endişe ettik 2-3 gün mide bulantısı çektim her ay yaşadığım adet belirtileride başlamıştı ve test günü yaklaştıkça artık içimde hiç ümit kalmamıştı 10. gün dayanamayıp eczaneden test aldım ve yaptım çok hafif belli belirsiz çizgiyi görünce çok sevindim o anı size anlatamam ertesi gün kan testi yaptırdım bhcg değerim 118 çıktı şuanda çok mutluyum doktorum ilaçlarını kullanmaya devam et dedi 10 gün sonra kontrole gideceğim
allah hepimizin yardımcısı olsun...
slm kızlar ben yeni üyeyim:)Benim de yarın sabah kan testim var bakalım ne olacak?
kızlar beta hcg yaptırdım değerim 58.9 çıktı bugün transferimin 10.günü.yükselir mi acaba???daha sevinemedim.
hayırlısı olsun kızlar sizede benimde 6 günüm bugün 2 gündür sitres sıkıntı ağlamamı dersin ne ararsan var dışarı çıktım bayram gezmesine hiç düşünmüyorum sorunumdan solayı sorunum dediğimde eşimle problemim oldu tartıştım bayramda ilk günü bir ağlama sıkıntı hiç unuttum sanki 2 adet verilen embriomu onca şeye rahmen hala benimle olduklarını hissediyorum ama son 5 günüm test için 11. gün yaptıracağım testimi bende sevgiler
çok sevindim hayırlısıyla kcağına alırsın inşallah.
hayırlı haberlerinizi bekliyoruz inşllh
hayırlı olsun canım çok sevindim
sizinle test günümüz aynı hayırlısı olur inşllah,hiöbirşey için sıkma canını zaten hassassız sitreste bir taraftan üzme bebişlerimiz tutunsunda bize inşallah .çok korkuyorum ben negatif sonuç almaktan onca ilaç Allah emeklerimizi boşa çıkartmasın
hayırlısı olsun kızlar sizede benimde 6 günüm bugün 2 gündür sitres sıkıntı ağlamamı dersin ne ararsan var dışarı çıktım bayram gezmesine hiç düşünmüyorum sorunumdan solayı sorunum dediğimde eşimle problemim oldu tartıştım bayramda ilk günü bir ağlama sıkıntı hiç unuttum sanki 2 adet verilen embriomu onca şeye rahmen hala benimle olduklarını hissediyorum ama son 5 günüm test için 11. gün yaptıracağım testimi bende sevgiler
slm kızlar ben yeni üyeyim:)Benim de yarın sabah kan testim var bakalım ne olacak?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?