merhaba mucociko kan testinin sonucu neoldu merak ettim
merhaba arkadaşlar bende tüp bebek tedavisi gördüm şu an ikinci ayımdayım ve ikiz hamilesiyim inş.bundan sonrada sorunsuz devam ederim.[/QU
ne güzel Allah bağışlasın sağlıkla kucağına alırsın inşllh sen kaçıncı gününde test etmiştin benim bugün 8.günüm
canım pozitif 195 çıktı pzrtesi tekrara gidicem:)
cnm çok sevindim hayırlı olsun
merhaba arkadaşlar bende tüp bebek tedavisi gördüm şu an ikinci ayımdayım ve ikiz hamilesiyim inş.bundan sonrada sorunsuz devam ederim.[/QU
ne güzel Allah bağışlasın sağlıkla kucağına alırsın inşllh sen kaçıncı gününde test etmiştin benim bugün 8.günüm
cnm çok sevindim hayırlı olsun
çok teşekkür ederim canım inş.senin de güzel haberlerini alıcaz:)11. gün değerim 195 çıktı cnm
arkadaşlar bende bugün idrar testi yaptım hafif silik ama çift çizgi gördüm artık hayırlısı
canım pozitif 195 çıktı pzrtesi tekrara gidicem:)
kan testi sonucu 389.9 hayırlısıyla geliyo bebişim Allah herkesi bebşiyle kavuşturur inş.
hayılı olsun sevindim 195 bildiğim kadarı ile yüksek benimki176 idi ikiz dediler
kızLar bugün transferimin 10.günü sabah idrar testi yaptımm veee......... 2.çizgiyi gördümm :))) inanamıyorum :))) pzt.test günümm umarım herşey yolundadırr .......
merhaba arkadaşlar .öncelikle hamile kalan arkadaşları tebrik ediyorum hayırlısıyla bebeklerini kucaklarına alırlar inşallah.üç aşılama negatif sonuç. acilen tüp bebek yapmamaız gerekiyormuş rezervlerim son aşılamaya göre %40 azalmış.öyle olunca hemen başladık.şuan lucrin fostimon kullanıyorum.yarın ilk kontrolüm var.yalnız o kadar zamansız ki çalışıyorum ve çok fazla izin almam mümkün değil.transfer sonrasını düşündükçe strese giriyorum.ne yapmak lazım nelere dikkat edilmeli ?:18:
merhaba arkadaşlar .öncelikle hamile kalan arkadaşları tebrik ediyorum hayırlısıyla bebeklerini kucaklarına alırlar inşallah.üç aşılama negatif sonuç. acilen tüp bebek yapmamaız gerekiyormuş rezervlerim son aşılamaya göre %40 azalmış.öyle olunca hemen başladık.şuan lucrin fostimon kullanıyorum.yarın ilk kontrolüm var.yalnız o kadar zamansız ki çalışıyorum ve çok fazla izin almam mümkün değil.transfer sonrasını düşündükçe strese giriyorum.ne yapmak lazım nelere dikkat edilmeli ?:18:
Bende yeni aranıza katıldım bugün transferimin 5, günü ilk denemem herşey yolunda gitti çok heyecanlıyım iyibir embiryo transfer ettiler
4 gün evde dinlendim çok yatmadım ama dinlendim size bişi sormak istiyorum en erken sonuç ne zaman belli olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?