Transferden Sonrasını Nelere Dikkat Ederek Geçirelim?

selam arkadaşlar benim de bugün transferimin 5. günü 2 embriyo transfer edildi 13.günüm testgünü ama ayın 20 si pazara denk geldiği için 21 inde yaptırcam testimi inşallah minik kelebeklerim bana tutunmuşlardır bugün biraz belim ve kasığım ağrıdı belim daha çok ağrıdı ama birde göbek deliğimin etrafında sancı olduinşallah bunlar iyiye işarettir

kızLar bugün transferimin 10.günü sabah idrar testi yaptımm veee......... 2.çizgiyi gördümm :))) inanamıyorum :))) pzt.test günümm umarım herşey yolundadırr .......

gözün aydın canım hayırlı olsun bende 1 saat önce kan verdim bakalım sonuç ne çıkacak benim için de dua et taze annecik

merhaba arkadaşlar .öncelikle hamile kalan arkadaşları tebrik ediyorum hayırlısıyla bebeklerini kucaklarına alırlar inşallah.üç aşılama negatif sonuç. acilen tüp bebek yapmamaız gerekiyormuş rezervlerim son aşılamaya göre %40 azalmış.öyle olunca hemen başladık.şuan lucrin fostimon kullanıyorum.yarın ilk kontrolüm var.yalnız o kadar zamansız ki çalışıyorum ve çok fazla izin almam mümkün değil.transfer sonrasını düşündükçe strese giriyorum.ne yapmak lazım nelere dikkat edilmeli ?:18:

öncelikle tedavin hayırlı olsun hiç stres yapma diyeceğim ama elde olsa diyeceksin eminim bak ben transferden sonra 4 saat yol geldim ilk 2 gün çok dikkat ettim beslenmene özen göster zaten 2 gün sonra günlük hayatına devam et diyorlar ani hareket ve ağır kaldırmadıktan sonra birşey olmaz Allahız izniyle dualarım sizlerle

Herkese selam,uzun süredir takip ediyorum sizleri yazma fırsatı bulamamıştım;38 yaşındayım 3.tüp bebek denememizi yaptık geçen hafta,bugün transferimin 8.günü belirti aramak istemiyorum ama kendimi dinliyor gibiyim sanki ;son 2 gündür kabızlığım geçti,göğsüm acımıyor sadece dokununca uç kısımlarında biraz sancı oluyor.Yine son 2 gündür kasıklarıma ve belime regl sancısı gibi sancılar giriyor;çok heyecanlıyım,zaman yaklaştıkça günler de geçmiyor gibi :) İdrar tahlili yapmak istiyorum,eşim ve annem izin vermiyor.Böyle işte.

Eğer şimdiden stress yaparsan olmaz ama bu sürecin baş düşmanıdır stress,lütfen sakin ol;transfer sonrası 3-4 gün izin alacak şekilde görüşemez misin işvereninle?Gerekirse durumunu anlat.Dikkat etmen gereken en önemli şey sakin ve pozitif olmak.

Bende yeni aranıza katıldım bugün transferimin 5, günü ilk denemem herşey yolunda gitti çok heyecanlıyım iyibir embiryo transfer ettiler
4 gün evde dinlendim çok yatmadım ama dinlendim size bişi sormak istiyorum en erken sonuç ne zaman belli olur

Valla 12. günden önce hiç belli olmuyor moralini bozma derim ama ben 10.günü evde idrar testi yaptım herkezten gizli uyku uyuyamıyordum :) 2. çizzgi çok silik çıktı belli belirsizdi anlamıştım ama olumlu olduğunu 21 kasımda 12. günü aldım haberleri hamileyimm.... sendende güzzel hayırlı haberler bekliyoruz. Rabbim gönlüne göre versin kaç tane embriyo yerleştirdiler ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…