Transferden Sonrasını Nelere Dikkat Ederek Geçirelim?

aimcim bugün 8. günümdü ağlamaktan gözlerim şişti bana 1 tane embiryo koydular kan testi yaptırdım bugün negatif çıktı acaba çokmu erken yaptırdım ne yapıcam çok kötüyüm değerler değişirmi ne olur cevap verin ayrıca seni tebrik ediyorum darısı benim başıma Allah kuçağınaalmayı nasip etsin

arkadaşlar ben dün bebeğimi gördüm şimdik herşey yolunda dedi dr kalp atışları duymak için erken dedi 15 gün sonra inşllah onuda duyarım Allah herkese nasip etsin dualarım sizlerle

Canım erken daha moralini bozma hcg salınımı 8,9. .günde baslar

merhaba arkadaşlar benim transferim bu sabah gerçekleşti tek embiryo transfer edildi sağlıklı olduğu olduğu transferinde başarılı geçtiği söylendi eve geldim doktorum çalıştığım için rapor verdi 5 gün evdeyim yatıcam dinlenicem taransfer sırasında hiç sorun yada ağrı acı yaşamadım sonrasındada herhangi bir sıkıntım olmadı şuan gaz sıkıntım var biraz hiç bişey hissetmiyorum bu kötü bişeymi bilmiyorum ama çok hissizim ayın 9 da test yapılacak hatta 11 de tekrar test yapılacakmış bakalım artık kısmet allah önce olamyan başkalarına sonra da bana nasip etsin inşallah umarım herkesin dilekleri gerçek olur bide çok enteresan bi durum yaşadım hastanede dinlenirken bi teyze geldi yan odada kızı kalıyomuş sanırım oda kalabalık olduğundan benim yattım odaya geldi ve namaz kılmak istediğnini söyledi namazını kıldı duasını etti gitti hayır olur inşallah görüşmek üzere iyi yada kötü sonucu sizlerle paylaşıcam ...

arkadaşlar 8. gün yaptım negatif çıktı 10. gün yaptım negatif çıktı artık içimde hiç umut kalmadı doktoru aradım çok erken 15. gün yaptır dedi bana eğer 10. gün kesin belli bişi olsaydı ben sana 10. gün yaptır derdim dedi . bilmiyorum arkadaşlar moralim çok bozuk hayatımın en güzel günlerini yaşarken birden herşey kötüleşti ne yapim bilmiyorum mecbur bekliyeceğim 15 gün yaptıracağım ama umutsuzum açıkcası 10. gün negatif çıkıpta 15. gün pozitif çıkanı daha duymadım ama allahın takdiri sığındım bakalım ne olacak

uzun zamandır hiç bir şey yazmıyordum sadece merak ettiğim bazı şeyleri inceleyip çııkıyordum ama ikimizinde transferi aynı gün olunca tutamadım kendimi.belki daha doğrusu inşallah aynı gün güzel haberleri birbirimize vermek nasip olur.benimde dün saat birde oldu 2 embriyo transfer edildi banada.en zor olanıda bu beklemekmiş.Rabbim tüm isteyenlerin yüzünü güldürsün.güzel haberlerini bekliyorum.senin ki kaçıncı gün embriyosuydu?

benimde test günüm ayın 9 u ama 4.gün embriyosu olduğu için bir gün öncede test yaptırabilirmişim ama çok korkuyorum.o gün nasıl heyecanımı yenip bakıcam sonuca bilmiyorum.ben artık evin içinde dolaşmaya başladım yoksa içtiğim kayısı suları hiç fayda etmeyip kabızlık oluşacak bende.çok fazla hareketsiz kalmak kabızlğa yol açıyormuş...

Arkadaslar merhabalar,
aranıza yeni katıldım, ilk tüp bebek denemem. bugün 3. defa igne olacagım. cok fazla karın agrısı oluyor, normal midir? igne yaptıgım yer de morardı

Selam kizlar!!! Araniza yeni katildim. :Transfer olup bekleyen arkadaslar insallah hamileyiz haberini vermeyi Rabbim nasip eder !!!

Kizlar transferimin 3-cu gunu bugun estradiol ve progesteron icin tahlil yaptirdik yarin dr kontrolu. Kusura bakmayin kucuk wc yaptiktan sonra garip agri var normal mi acaba boyle durumla karsilasmis olanlar var mi? Yarin dr gidecegim soracagim infeksiyon mu kaptim acaba?

Herkeze Allahim yardimcinimiz olsun!

Arkadaşlar, ben tüp bebek tedavisine dün başadım. İlk iğnemi dün oldum, süreci biliyorsunuz zaten. Ben doktorum ne kadar ayrıntılı bilgi verse de, sanki yeterince bilgili değilmişim gibi hissediyorum. Çalışan bir bayanım, transferden sonra 1 hafta rapor almayı düşünüyorum. Çikolata kistim var sol yumurtalıkta, 6 cm çapında. Ama sağ yumurtalarım çok iyi durumdaymış. Çok merak ediyorum acaba bu kistin olumsuz bir etkisi olur mu tedavime? Birde ben henüz ilk iğnemi oldum ama kasıklarımda ağrı var. bu normal mi? Neden ananas yiyoruz? Ne yapmam gerekiyor tedaviye ek olarak? Lütfen beni bilgilendirin bu konuda. Teşekkürler... Allahım ne olur bize de nasip et...

meraba arkadaslar allahim izin verirse yarin dr gidicem insallah yarinda igneye baslicam allahim hepimize yardimci olsun insallah bebeklerimizi bize bagislasin allhim yardim et bizlere--- cok ihtiyacim var---

merhaba kızlar, benim de yarın yumurta toplanacak. heyecanlı süreç başladı. sonuçlar hayırlı olur inşaallah. gelişmeleri paylaşırız. yarın yumurta toplanacak var mı?

Kizlar hepimize Allahim yardimci olsun!!1 Transfer olan ve yumoslari toplanan arkadaslar Durumlariniz nasil? Bilgi verirmisiniz? Benim transferden sonra 8-ci gunun transferden 3-gun sonra estradiol ve progesteron tahlilin yaptirdik dr bakti simdi randevumuz 14-cu gunu ayni sekilde tahlil ve bakacak. Insallah Allahin iziniyle iyi haberleri bekliyorum insallah. Kizlar hamileligin baslamasi icin estrodiol ve progesteron kac olmali? Bilgisi olan vermi? Allahim hepimize yar ve yardimci olsun! Dua edelim arkadaslar!!!

merhaba, benim bugün transfer oldu. 2 tane grade 2 dendi. 4. günde. benim embriyolar birgün geriden gelişiyorlarmış. böyle problemi olup ta hamile kalan var mı?bakalım sonuç ne olacak. dualarınızı bekliyorum.

merhaba, benim bugün transfer oldu. 2 tane grade 2 dendi. 4. günde. benim embriyolar birgün geriden gelişiyorlarmış. böyle problemi olup ta hamile kalan var mı?bakalım sonuç ne olacak. dualarınızı bekliyorum.

merhaba selink. embriyoların problemi değil bence içini rahat tut. bana 2tane grade 2 embriyo transfer edilmişti. grade 1 embriyom yoktu. şimdi ikiz hamileyim ikisi de tuttu. darısı bekleyen herkesin başına. sen içini rahat tut..Allah hayırlısını versin

Allah razı olsun, sabah morali verdin bana. inşaallah bizimkiler de tutar. ne yapacağımı, nasıl davranacağımı şaşırıyorum. pzt transfer olmuştu. 22 aralıkta test günü.Allah sana da sağ salim kucağına almak nasip etsin.

masa üstü bilgisayardaki daha önceki tüp bebek denememde kullandığım hesap mış.ogünlelri hatırlamak dahi istemiyorum. isimler ondan farklı oldu. pardon

slm bayanlar bu akşam saat 9 da cumhurbaşkanımıza twitırdan sağlık bakanlığının çıkardığı tek embriyo uygulaması ve rapor şartları yüzünden yaşadığımız sıkıntıları yazıcaz.hepinizin desteğini bekliyoruz alacağınız ikinci bir hesapla rahatça yaşadığınız zorlukları yazabilirsiniz.lütfen destek verin çünkü ne kadar çok olursak okadar ilgi çekeriz ve bu soruna el atılır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…