Valla 12. günden önce hiç belli olmuyor moralini bozma derim ama ben 10.günü evde idrar testi yaptım herkezten gizli uyku uyuyamıyordum :) 2. çizzgi çok silik çıktı belli belirsizdi anlamıştım ama olumlu olduğunu 21 kasımda 12. günü aldım haberleri hamileyimm.... sendende güzzel hayırlı haberler bekliyoruz. Rabbim gönlüne göre versin kaç tane embriyo yerleştirdiler ?
aimcim bugün 8. günümdü ağlamaktan gözlerim şişti bana 1 tane embiryo koydular kan testi yaptırdım bugün negatif çıktı acaba çokmu erken yaptırdım ne yapıcam çok kötüyüm değerler değişirmi ne olur cevap verin ayrıca seni tebrik ediyorum darısı benim başıma Allah kuçağınaalmayı nasip etsin
uzun zamandır hiç bir şey yazmıyordum sadece merak ettiğim bazı şeyleri inceleyip çııkıyordum ama ikimizinde transferi aynı gün olunca tutamadım kendimi.belki daha doğrusu inşallah aynı gün güzel haberleri birbirimize vermek nasip olur.benimde dün saat birde oldu 2 embriyo transfer edildi banada.en zor olanıda bu beklemekmiş.Rabbim tüm isteyenlerin yüzünü güldürsün.güzel haberlerini bekliyorum.senin ki kaçıncı gün embriyosuydu?merhaba arkadaşlar benim transferim bu sabah gerçekleşti tek embiryo transfer edildi sağlıklı olduğu olduğu transferinde başarılı geçtiği söylendi eve geldim doktorum çalıştığım için rapor verdi 5 gün evdeyim yatıcam dinlenicem taransfer sırasında hiç sorun yada ağrı acı yaşamadım sonrasındada herhangi bir sıkıntım olmadı şuan gaz sıkıntım var biraz hiç bişey hissetmiyorum bu kötü bişeymi bilmiyorum ama çok hissizim ayın 9 da test yapılacak hatta 11 de tekrar test yapılacakmış bakalım artık kısmet allah önce olamyan başkalarına sonra da bana nasip etsin inşallah umarım herkesin dilekleri gerçek olur bide çok enteresan bi durum yaşadım hastanede dinlenirken bi teyze geldi yan odada kızı kalıyomuş sanırım oda kalabalık olduğundan benim yattım odaya geldi ve namaz kılmak istediğnini söyledi namazını kıldı duasını etti gitti hayır olur inşallah görüşmek üzere iyi yada kötü sonucu sizlerle paylaşıcam ...
uzun zamandır hiç bir şey yazmıyordum sadece merak ettiğim bazı şeyleri inceleyip çııkıyordum ama ikimizinde transferi aynı gün olunca tutamadım kendimi.belki daha doğrusu inşallah aynı gün güzel haberleri birbirimize vermek nasip olur.benimde dün saat birde oldu 2 embriyo transfer edildi banada.en zor olanıda bu beklemekmiş.Rabbim tüm isteyenlerin yüzünü güldürsün.güzel haberlerini bekliyorum.senin ki kaçıncı gün embriyosuydu?
benim transferim 3. gün oldu sanırım 8 hücreliydi doktorumla embiryolok konuşurken duydum baya konuştular ama çok heycanlıydım hatırlıyamıyorum şimdi benim tek embiryo transfer edildi iki gündür çok hissizdim ama bugün tuaf bi heycan var içimde nedense ayın 9 u ve 11 inde test yapılacak inşallah allah gönlümüze göre verir herşeyin hayırlısı yatıyorum pek hareket etmemeye çalışıyorum çok fazla gazım var tarnsferden beri ama başka bi belirti ağrı falan olmadı sadece bu sabah biraz belim ağrıyo okadar...beklemek en zoru sanırım ama bekliycek onca yol geldik bunuda atlatıcaz hayırlısıyla inşallah ...
merhaba, benim bugün transfer oldu. 2 tane grade 2 dendi. 4. günde. benim embriyolar birgün geriden gelişiyorlarmış. böyle problemi olup ta hamile kalan var mı?bakalım sonuç ne olacak. dualarınızı bekliyorum.
Allah razı olsun, sabah morali verdin bana. inşaallah bizimkiler de tutar. ne yapacağımı, nasıl davranacağımı şaşırıyorum. pzt transfer olmuştu. 22 aralıkta test günü.Allah sana da sağ salim kucağına almak nasip etsin.merhaba selink. embriyoların problemi değil bence içini rahat tut. bana 2tane grade 2 embriyo transfer edilmişti. grade 1 embriyom yoktu. şimdi ikiz hamileyim ikisi de tuttu. darısı bekleyen herkesin başına. sen içini rahat tut..Allah hayırlısını versin
merhaba selink. embriyoların problemi değil bence içini rahat tut. bana 2tane grade 2 embriyo transfer edilmişti. grade 1 embriyom yoktu. şimdi ikiz hamileyim ikisi de tuttu. darısı bekleyen herkesin başına. sen içini rahat tut..Allah hayırlısını versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?