selam arkadaslar
benim bu pazartesi transferim oldu
27 sinde doktora gidip kan testi yapacagiz sonuclar icin
bu benim ikinci tedavim
ilk tedavimde karnimda cok kramplar oluyordu, nefes alamiyordum, doktora gidip cok serum yedim
ama hamile kalmistim elhamdulillah
simdi ogluma kardes istiyoruz Rabbimden hayirlisiyla
simdiki tedavi surecimde ise karnim cok sisti
dusunun hamile kadin gibi karnim var
gobek deligim bile disina cikti sanki
simdi cok merak ediyorum bu normal mi
banada cevap verirseniz cok sevinirim
agri, krampda oluyor arada
slm arkadaşlar. ben ilk kez tüp bebek deniyorum. daha önce 2 kez aşılama yaptırdım tutmadı malesef. yarın yumurtalarım toplanacak. çok heyecanlıyım. hepimiz olumlu sonuçlar alırız inşallah.
dün tranferim yapıldı çok siddetli bi kasık agrım oldu nefes alamadım bembeyaz kesildim normalmi bide sol tarafım sürekli batma oluyo agrıyo gibi.2 günde çoçuk düşmez dimi aynı gece neden böle bişi oldu dayanılmayacak agrıydı.bide sürekli gaz var bırakmakmı lazım tutmakmi..
bide doktor bana 4 5 litre su iç dedi..ben o sancı takıldı kafama doktor su iç dedi.bidaha olursa merkeze gel ara dedi ne oldu acaba bebk ilk günden düşmaz dimi ya off kicem amakafayı yicem ama yaaa
hayırlısı olsun
teşekkürler. az önce geldim hastaneden. 25 tane yumurta toplanmış. bu iyimi kötümü bilemiyorum. müthiş sancım var ama. yürümekte bile zorlanıyorum(((
yok yok normal canım.çok yumurta topladıkları için sancın olması normal.ben transferden sonra bile ağrı çekiyorum.az önce başka bir topikte arkadaşım da yazmış kullandığımız ilaçların da etkisi var.hayırlı haberler alırız inşallah...
kız ayzan ne işin var senin buralardamaşallah valla en hayırlılardan biri de sensin allahrazı olsunsenden canımyaaa hamiş hamiş herkese cevap veriyorsun yine ne güzel..bizi yanlız bırakmıyorsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?