Transferden Sonrasını Nelere Dikkat Ederek Geçirelim?

selam arkadaslar
benim bu pazartesi transferim oldu
27 sinde doktora gidip kan testi yapacagiz sonuclar icin
bu benim ikinci tedavim

ilk tedavimde karnimda cok kramplar oluyordu, nefes alamiyordum, doktora gidip cok serum yedim
ama hamile kalmistim elhamdulillah
simdi ogluma kardes istiyoruz Rabbimden hayirlisiyla

simdiki tedavi surecimde ise karnim cok sisti
dusunun hamile kadin gibi karnim var
gobek deligim bile disina cikti sanki
simdi cok merak ediyorum bu normal mi
banada cevap verirseniz cok sevinirim
agri, krampda oluyor arada

merhaba, benim de pzt transfer oldu ama 22sinde tahlil olacak. 2 tane progestan yapılıyo hergün. canım acayip turşu, salça çekiyo. biraz önce salça yedim. merdivenlerden çıkınca çabuk nefesim daralıyo. ilaç yan etkilerinde var. napalım artık. dayanıyoruz.
sizin ağrılar da inşaallah eskisi gibidir. oglunuza gelen kız kardeşin ilk haberidir.

benim transferim cumartesi günü yapıldı arkadaşlar......pzartesi günü test yapıcam.....inşallah güzel haberlerle gelirim......test zamanı gelmiş arkadaşlar yazsın sonuçları merak ediyoruz.......

slm arkadaşlar. ben ilk kez tüp bebek deniyorum. daha önce 2 kez aşılama yaptırdım tutmadı malesef. yarın yumurtalarım toplanacak. çok heyecanlıyım. hepimiz olumlu sonuçlar alırız inşallah.

slm arkadaşlar. ben ilk kez tüp bebek deniyorum. daha önce 2 kez aşılama yaptırdım tutmadı malesef. yarın yumurtalarım toplanacak. çok heyecanlıyım. hepimiz olumlu sonuçlar alırız inşallah.

dün tranferim yapıldı çok siddetli bi kasık agrım oldu nefes alamadım bembeyaz kesildim normalmi bide sol tarafım sürekli batma oluyo agrıyo gibi.2 günde çoçuk düşmez dimi aynı gece neden böle bişi oldu dayanılmayacak agrıydı.bide sürekli gaz var bırakmakmı lazım tutmakmi..

canım sakın tutma hemen bırak gitsin tutmak daha fazla acı veriyor insana.gerçi onda da zorlanıyoruz ama yapacak birşey yok.aynı sorunlar bende de var.19 aralıktaydı benim de transferim.benimde ilk gün kadar olmasa da ağrılarım var yumurtalıklarımda ve rahim bölgemde.batmalarda oluyor zaman zaman.valla sen bunlara bağlayarak düşmez dimi diye soruyorsun ben tuvalete gittiğimde ilk gün sifonu bile çekmiyordum içine bakmadan acaba yaparken düştümü diye ne göreceksem SON OLARAK KESİNLİKLE AMA KESİNLİKLE İDRARINIZI VE GAZINIZI TUTMAYIN DİYOR DOKTORLAR CANIM.HAYIRLI HABERLER İNŞALLAH...

bide doktor bana 4 5 litre su iç dedi..ben o sancı takıldı kafama doktor su iç dedi.bidaha olursa merkeze gel ara dedi ne oldu acaba bebk ilk günden düşmaz dimi ya off kicem amakafayı yicem ama yaaa

bide doktor bana 4 5 litre su iç dedi..ben o sancı takıldı kafama doktor su iç dedi.bidaha olursa merkeze gel ara dedi ne oldu acaba bebk ilk günden düşmaz dimi ya off kicem amakafayı yicem ama yaaa

4 5 litre derken??sanki biraz abartmış bana dr 3 litre demişti ama ben çok su içemiyorum en fazla iki litre içebiliyorum.ilk iki gün ağrı olabilir birde eger çok yumurta toplandıysa o da çok ağrı yapıyormuş .canım inan bende aynı kaygıları yaşıyorum ama tutanlar ne yapıyorda düşmüyor.okuyorum bazıları transferden sonra çıktım yürüdüm gezdim iş yaptım yorulmadan tabi diyorlar ve hamileler.çok ta evhamlı olmamak lazım değil mi??ama ağrın devam ederse dr unu ara ve kontrole git tabii ki

kız ayzan ne işin var senin buralarda maşallah valla en hayırlılardan biri de sensin allahrazı olsunsenden canımyaaa hamiş hamiş herkese cevap veriyorsun yine ne güzel..bizi yanlız bırakmıyorsun..

teşekkürler. az önce geldim hastaneden. 25 tane yumurta toplanmış. bu iyimi kötümü bilemiyorum. müthiş sancım var ama. yürümekte bile zorlanıyorum (((

yok yok normal canım.çok yumurta topladıkları için sancın olması normal.ben transferden sonra bile ağrı çekiyorum.az önce başka bir topikte arkadaşım da yazmış kullandığımız ilaçların da etkisi var.hayırlı haberler alırız inşallah...

senin sonuç ne zaman belli olacak? inşallah hepimiz bebeklerimize kavuşuruz.

ya kızlar ben korkuyorum acaba ohss oldum doktor bana sölemedimi böle bi seçenek olabilirmi...kasıklarım çok agrıyo benim belimde agrıyo..ohss olan arkadaşlar nezaman kendini belli ediyo bu doktor bana bol su iç dedi sadece.polistik overim 300 progon kullandı doktor bana böle kullananlarınız varmı..

kız ayzan ne işin var senin buralarda maşallah valla en hayırlılardan biri de sensin allahrazı olsunsenden canımyaaa hamiş hamiş herkese cevap veriyorsun yine ne güzel..bizi yanlız bırakmıyorsun..

evde yatıyorum ya,boş vaktim çok oluyo,bende tüm topikleri geziyorum canım.bi faydam oluyosa ne mutlu bana,sizin yaşadığınız tüm stresi,heyecanı yaşadığım için çok iyi anlıyorum hepinizi.Allah emeklerinizi boş çıkarmasın.

selam kızlar ben yeni katıldım aranıza hepinize merhaba öncelikle ben 1-2 sene ilaç tedavisi gördüm sonra aşılama yaptırdık ve daha sonra da 2 tüp bebek demesi yaptırdım ama hepside malesef negatif sonuçla sonuçlandı.Bu sefer dondurulmuş 2 embriyomdan bir tanesi için transfere gideceğim bakalım hayırlısı bu konuda verilen bütün emekler er yada geç inşallah mutlu haberlerle sonuçlanır Rabbim hepimize anne olmayı nasip eder inşallah....Hamile kalan arkadaşlarada Allah hayırlısıyla bebeklerini kucaklarına almayı nasip eder inşallah...

herkeze günaydın arkadaşlar aranıza yeni katıldın BEN ben kasım 22 de aşılama oldum 4 gün falan kalkmadım şimdide miydede arada sırada yanma oluyo ve rahimde de sancı elektrik carpması gibi sizlerde aynısı oluyomu ocak 5 de hamile olup olmadığım beli olacak çok heyecanlıyım yardımcı olurmusunuz

slm ben buralara yeni katıldım bende doğuştan hipo hipo hastasıyım geçen sene aşılamam yapıldı tutmadı bu senede tüp bebek yapıldı 21 aralıkta transferim oldu 3 gün sadece vcye kalktım sonrada gezindim durdum oturdum yanlız benim kalçadan vurulan iğnem benim kalçamı çok kötü yaptı kan oturdu lacivert renk aldı kocaman bi yer oldu yürüken yatarken acıyo saf alkollu pamuk koymam gerekiyormuş en kısa zamanda uyguluycam ve ayrıca göğüslerim çok acıyor elimi dahi koyamıyorum üstüne sizdede varmı göğüs acısı? ve uçları şişmiş. 2 acakta tahlilim yapılacak hamile olup olmadığım belli olacak.inşaallah allah kucağımıza kavuşturur. rabbim isteyen herkezin hayırlısıyla gönlüne göre versin inşaallah.buarada ben kan geleceğini bilmiyodum yazılarınızda görünce artık tecrübe aldım. bende henüz kan gelmedi ama gelseydi telaş yapardım eminim doktora başvurmamız gereklimi ogün? kontrol olması gerekiyomu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…