Transferden Sonrasını Nelere Dikkat Ederek Geçirelim?

Selam! Bahsettiğin sorunlar bende de var...Ağrılar oluyor malesef..İlaçlardan oluyor..Bu arada benim de ilk denemem ve aynı gün öğreneceğiz test sonucunu:)) Hadi bakalım bol şans...

Selam! Bahsettiğin sorunlar bende de var...Ağrılar oluyor malesef..İlaçlardan oluyor..Bu arada benim de ilk denemem ve aynı gün öğreneceğiz test sonucunu:)) Hadi bakalım bol şans...

slm bende 17 aralıkta transfer yaptırtım yarın tahlil yaptırcam bnm agrılarım ilk 5 gün oldu şimdi ise arar ara gelıyor tuttumu acabaaa..

kimse yokmu hayırlı bir haber almama son 1 saat kaldııı tüp bebek ile hamile kalanlar bir belirti oldumuuu sizde lütfen cvppp

kimse yokmu hayırlı bir haber almama son 1 saat kaldııı tüp bebek ile hamile kalanlar bir belirti oldumuuu sizde lütfen cvppp

aaaaaaaaa bir saatin kalmış hadi bakalım hayırlısı olsun inşallah canım..bende belirti yok benim de 19 aralıkta oldu transfer.arada lekelenmelerim oldu progesteron seviyem düşmüş ilaç dozunu arttırdık crinone 2 defa kullanmaya başladım ama benim pek umudum yok.hayırlısı olsun...

neden umudum yok öyle düşünmee bvak bendesenın gibiydim her 2 sonucada kndimi hazırlamıştım ama umutsuzluk daha fazlaydı kı sonuç pozitif çıktııı 58.8 miş inanamadım hemen doktorumun yanına gittim ve sordum deger düşük dilmi dedim doktorumda 12 günlük sonuç gayet iyi dedi pazartesi tekrar test vatr inşallah onuda atlatırımm hayırlı bir şekılde sende nasıl anladılarkı progesteron seviyenı felann çünkü bana transfer den sonra hiç gel demediler...

allahim ikinizede bebeslirinizi versin benim transferim 26 aralikta oldu allahim bebeklerimi bana bagislasin amiiiiin allahim duy sesimizi
yinide yeni yila bebeklerimizle giriyoruz kucamizada almayi nasip eder insallah
mutlu ve huzurlu yillar

slm kızlar. bugün benim transferimin 8. günü. karnımın altında kasıklarıma doğru çok kötü bir sancı var. nefes almakta bile zorluk çekiyorum. bunu yaşayan arkadaşlar varmı aranızda?

slm kızlar. bugün benim transferimin 8. günü. karnımın altında kasıklarıma doğru çok kötü bir sancı var. nefes almakta bile zorluk çekiyorum. bunu yaşayan arkadaşlar varmı aranızda?

bnm bugün 14.günüm cnm ve bnm sonuç pozitif inşallah kan degeri 58.8 çıktı inşallah degerlerim artarr iyic emin olrum agrılara gelince evt oluor cnm ama ilaçlardan oluormuş bnm hala var kasık agrılarımm rabbim emeklerimizi boşa çıkarmas inşallah hepimizin gönlüne göre verir..

cok sevindim senin yazini duyunca benimde ilk denemem basarisiz oldu 2 nciye hazirlaniyorum peki sorun sendenmi esindenmi kaynaklaniyodu isallah senin gibi mutlulugu hepimiz yakalariz

rabbime binlerce şükrediyorum tüp bebek 21 aralıkta transferim olmuştu 2 ocak 2012 günü hamilesin haberiyle uçtuuuuumm.allah herkeze nasip etsin inşaallah kucağımıza kavuştursun inşaallah. 4 ocak günü tekrar gideceğim doktorum tekrar bakalım dedi tam bi kanı koyalım ama hayırlı olsun kan değerinde hamilelik çıktı dedi.şaşırdım ve uçtum... şükürler olsun allahım benimde yüzüme güldü

arkadaşlar günaydın sorum olacak size ltf kafam karıştı puregon iğnem bitti çatlatma iğnemi düngece 4te çatlatma iğnemi vuruldum fakat ilkkez çatlatmayı ben vurdum iğneyi batırır batırmaz ilacı bir seferde neredeyse sıktım yavaşyavaş vermedim sakıncası olurmu bende anlamaım neden öyle yaptığım ltf yardım

tebrikler turuncuyasemin Allah tamına erdirsin inşallah. sakin ol ve hamileligin tadını çıkar ...

hiç bişey olmaz canım..dert etme...yumoşların sağ sağlam toplanır inşallahhhh

bence hiçbir sakıncası yok rahat ol.sonuçta iğneyi saatinde yapman önemli olan şey.

neden umudun yok ilk denemen mi tes ne zaman o jelden ben de günde 2 kez kullanıyorum kullandıktan sonra 15-20 dakika yavaş yavaş yürüyor musun..yoksa içerde kalıyormuş hiçbir faydasını göremiyormuşsun.bana tedavi gördüğüm yerden bunlar söylendi .test ne zaman ...

tebrikler turuncuyasemin Allah tamına erdirsin inşallah. sakin ol ve hamileligin tadını çıkar ...
tebrikler..allah tamamına erdirsin.nerde tedavi oldun ve transfer sonrası neler yaptın paylaşırsan sevinirim.nelere dikkat ettin.hamilelik belirtileri oldu mu..

merhaba kızlar aranıza yeni katıldım bende ilk tüp bebek denememei yaptırdım çarşamba günü kan testim yapılacak ama kasıklarımda dünden beri ağrım var çok korkuyorum acaba sonuç negatif mi o yüzden ağrıyor olabilir mi

merak ettim sonuç ne oldu, rabbim nasip ettimi olur canım ben 3.tüp bebek denemem ilki tutmuştu ama sonra olmadı neyse şuan bende transfer yaptırdım sonuç 3 şubatta hayırlısı bakalım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…