slm ben buralara yeni katıldım bende doğuştan hipo hipo hastasıyım geçen sene aşılamam yapıldı tutmadı bu senede tüp bebek yapıldı 21 aralıkta transferim oldu 3 gün sadece vcye kalktım sonrada gezindim durdum oturdum yanlız benim kalçadan vurulan iğnem benim kalçamı çok kötü yaptı kan oturdu lacivert renk aldı kocaman bi yer oldu yürüken yatarken acıyo saf alkollu pamuk koymam gerekiyormuş en kısa zamanda uyguluycam ve ayrıca göğüslerim çok acıyor elimi dahi koyamıyorum üstüne sizdede varmı göğüs acısı? ve uçları şişmiş. 2 acakta tahlilim yapılacak hamile olup olmadığım belli olacak.inşaallah allah kucağımıza kavuşturur. rabbim isteyen herkezin hayırlısıyla gönlüne göre versin inşaallah.buarada ben kan geleceğini bilmiyodum yazılarınızda görünce artık tecrübe aldım. bende henüz kan gelmedi ama gelseydi telaş yapardım eminim doktora başvurmamız gereklimi ogün? kontrol olması gerekiyomu?
Selam! Bahsettiğin sorunlar bende de var...Ağrılar oluyor malesef..İlaçlardan oluyor..Bu arada benim de ilk denemem ve aynı gün öğreneceğiz test sonucunu:)) Hadi bakalım bol şans...
kimse yokmu hayırlı bir haber almama son 1 saat kaldııı tüp bebek ile hamile kalanlar bir belirti oldumuuu sizde lütfen cvppp
aaaaaaaaa bir saatin kalmış hadi bakalım hayırlısı olsun inşallah canım..bende belirti yok benim de 19 aralıkta oldu transfer.arada lekelenmelerim oldu progesteron seviyem düşmüş ilaç dozunu arttırdık crinone 2 defa kullanmaya başladım ama benim pek umudum yok.hayırlısı olsun...
Selam! Bahsettiğin sorunlar bende de var...Ağrılar oluyor malesef..İlaçlardan oluyor..Bu arada benim de ilk denemem ve aynı gün öğreneceğiz test sonucunu:)) Hadi bakalım bol şans...
slm kızlar. bugün benim transferimin 8. günü. karnımın altında kasıklarıma doğru çok kötü bir sancı var. nefes almakta bile zorluk çekiyorum. bunu yaşayan arkadaşlar varmı aranızda?
cok tesekkür ederim gercekten ben hamile kaldıysam herkes kalır normal yolla hamile kalmayı imkansız olarak görüyordum olursa ancak tedaviyle olur diyordum rabbim iki tedavidede vermedi normal yolla verdi hiç umudunuzu yitirmeyin bebeginiz vaktini saatini bekliyo zamanı gelince onlarda sizi sevindirecek Allahın izniyle
rabbime binlerce şükrediyorum tüp bebek 21 aralıkta transferim olmuştu 2 ocak 2012 günü hamilesin haberiyle uçtuuuuumm.allah herkeze nasip etsin inşaallah kucağımıza kavuştursun inşaallah. 4 ocak günü tekrar gideceğim doktorum tekrar bakalım dedi tam bi kanı koyalım ama hayırlı olsun kan değerinde hamilelik çıktı dedi.şaşırdım ve uçtum... şükürler olsun allahım benimde yüzüme güldü
arkadaşlar günaydın sorum olacak size ltf kafam karıştı puregon iğnem bitti çatlatma iğnemi düngece 4te çatlatma iğnemi vuruldum fakat ilkkez çatlatmayı ben vurdum iğneyi batırır batırmaz ilacı bir seferde neredeyse sıktım yavaşyavaş vermedim sakıncası olurmu bende anlamaım neden öyle yaptığım ltf yardım
hiç bişey olmaz canım..dert etme...yumoşların sağ sağlam toplanır inşallahhhh
arkadaşlar günaydın sorum olacak size ltf kafam karıştı puregon iğnem bitti çatlatma iğnemi düngece 4te çatlatma iğnemi vuruldum fakat ilkkez çatlatmayı ben vurdum iğneyi batırır batırmaz ilacı bir seferde neredeyse sıktım yavaşyavaş vermedim sakıncası olurmu bende anlamaım neden öyle yaptığım ltf yardım
aaaaaaaaa bir saatin kalmış hadi bakalım hayırlısı olsun inşallah canım..bende belirti yok benim de 19 aralıkta oldu transfer.arada lekelenmelerim oldu progesteron seviyem düşmüş ilaç dozunu arttırdık crinone 2 defa kullanmaya başladım ama benim pek umudum yok.hayırlısı olsun...
bugün transferim oldu kızlarrrr :))
tebrikler..allah tamamına erdirsin.nerde tedavi oldun ve transfer sonrası neler yaptın paylaşırsan sevinirim.nelere dikkat ettin.hamilelik belirtileri oldu mu..tebrikler turuncuyasemin Allah tamına erdirsin inşallah. sakin ol ve hamileligin tadını çıkar ...
merhaba kızlar aranıza yeni katıldım bende ilk tüp bebek denememei yaptırdım çarşamba günü kan testim yapılacak ama kasıklarımda dünden beri ağrım var çok korkuyorum acaba sonuç negatif mi o yüzden ağrıyor olabilir mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?