Transferden Sonrasını Nelere Dikkat Ederek Geçirelim?

ya burayi okuduktan sonra korkmaya basladim, 21.ocakta transferim yapildi. Yazilanlara göre transferden sonra cogu kisi devamli yatmis ve dinlenmis. Benim doktorum 2.günden itibaren calisabilirsin dedi ama dikkat etmem gereken seyleride söylemisti. Ben yinede test tarihine kadar izin aldim isyerinden. Ama evdede transferden sonraki gün devamli yatmadim. Evde dolastim, ufak tefek isler yaptim, yürüyüse ciktim ve bunlari halende yapmaya devam ediyorum. Kafam cok karisti. Doktorun dediginimi uygulayim, yoksa deneyim yasayanlarimi, sastim. Buarada bu ilk denemem .

kafana takma canim, ben 3. güne kadar yattim dinlendim ve dün araba bozuldu tamirhaneye kadar yürümek zorunda kaldim acel ederek birde her yer buz, bugünde ciktim evden yürüdüm mecburen, yani birde namaz kiliyorum düsün abdest alirken namaz kilarken devamli egiliyorsun , biraz dikkat ettikten sonra hoplayip ziplamadiktan sonra ve agir kaldirmadiktan sonra hic birsey olmaz allahin izniyle, öyle herseyden de korkmamak lazim allah verecekse zaten verir insallah

geçmişi okumadım neler yazıldı da korktun bilmiyorum ama canım bana d doktorum normal hayatına dönebilirsin demişti. hatta ben transferden sorna bi süre hastanede yattım bikaç saat sonra 1 saatlik yol giderek evime geldim o gün tamamen yattım. ertesi gün evin içinde ufak yürüyüşler yaptım, oturdum, uzandım. ilk 6 gün evdeydim ama işe gitmedim. 7. gün başladım dikkat ederek devam ettim. sürekli yatmak iyi değilmiş zaten, rahme kan gitmesini ve bebeğin tutunmasını zorlaştırıyormuş. sen mümkün olduğunca dinlenme halinde ol. yat, uzan, otur. çok yürüme yorulma ayakta kalma. uzanma, eğilme bi de. Allahım nasip eder inşallah..

öyle yada böyle cuma günü negatif sonucu aldim maalesef...

öyle yada böyle cuma günü negatif sonucu aldim maalesef...

cnm geçmiş olsun ya, çok üzüldüm, kendimmiş gibi inan.
daha önceki yazıları okuyamadım kacıncı denemen ya da problemin ne bilmiyorum ama allah büyüktür, allaha sığın, en doğru zamanda en doğru şekilde meleğini sana gönderecektir. hepimiz bebeklerimize kavuşmak istiyoruz ve yılmamamız gerekiyor, moralini yüksek tut hep.

kaçıncı denemendi cnm. yaşın kaç bide.

ben 27 yasindayim esim 28, iki senelik evliyiz Ilk denememizdi. 2 embryo transfer edilmisti. Bende yumurta rezervi azligi, esimde sperm kalitesi ve hizi. 2 ay ara veriyorum iste. Buarada cesitli kürler okudum onlari deniycem. Maddi manevi biraz toparlandiktan sonra 2. denemeyi yapmayi düsünüyoruz.

Allah buktur cnm, ne umutsuz gozuken kisiler bebislerini aldilar kucaklarina allahin izniyle. Sen sakin sikma canini, bize lazim olan moral unutma,gerisi tefferruat boyle dusun.olumsuz dusundugumuz zaman hormonlarimizin iyi calismadigini unutma.gez,dolas,kitap oku... Ara veriyosun diye forumdan kopma sakin )

slm canım.tam ben de bahsettigin konuyu soracaktım.ben de namaz kılıyorum abdest almak için ya da secdeye gitmek için eğilmek gerekecek.nasıl yapıcam diye düşünüyorum.hadi sandalyede kılayım desem abdesti nasıl alıcam egilmeden sen kıldın mı hep? ve sonuc ne oldu merak ettim

socvork
kvz
nillla

Siz tüp denemelerinizi kimlere yaptırdınız öğrenebilir miyim.
Bizde yeni bir denemeye başlıcaz önümüzdeki günlerde. Merkez konusunda karar vermem gerekli

Alman Hastanesi
Memorial
Acıbadem

Bunları düşünüyorum ilk etapta. Memorial in laboratuvarı iyiymiş diyorlar Diğerleri konusunda bilgisi olan varsa yazsın lütfen.
Bir saatten sonra yorgun düşüyor insan

kızlar bende nisan gibi yaptırıcam inş.31 yaşındayım.atıyorum 3 tane iyi embryo oldu.bana kaç tane transfer eder doktor ben üçünüde istiyorum desem yapar mı?gerçekten 3 nüde istiyom da:)))yaşa göre mi belirliyorlar transfer sayısını?

Merhaba arkadaslar bugün transferim oldu 1ebriyon koydular oda orta kalite yagni 2 kalite bu durumda hamile kalan varmi içinizde çok morale ihtiyacım var,moralim çok bozuldu taa yumurta toplandığı zaman sadece 5 yumurta çıkmış onun 2iyi digerleri gelişmemiş ve sonuçta 1 tanesi dollenmis ve 2 hücreli olarak bugün transfer edildi çok beklemediler sansa bırakmak istemediler galiba yumurta toplama salı gunü oldu ve transferse Perşembe.ve tuhafıma giden şeyde transfer sonrası yatırmadılar hemen kaldırıp eve gönderdiler her yerde mı öyle yapılıyor acaba...acaba benim durumumda olan varmi içinizde desteklerinizi bekliyorum kızlar.İNŞALLAH ALLAHIM hepimiz için OL der de bebişlerimiz sımsıkı tutulur bize ÂMİN

Canim, sana birsey anlatacağım
2010da biz tüp bebek hastanesinde sıramızı bekleyip oturuyorduk. Yanımıza orta yaşında bir hamile kadın oturdu (6 aylik hamile) ve konuşmaya basladık. Onların yillarca çocuk olmuyordu ve tüp bebeğe karar verdiler. 5 yumurta toplandı ve 3 dollendi ama kalitesi cok kötüydu. Toplandıktan sonra 2ci gün hastaneden ona aradılar ve doktorlar ona: "çaaabbuuuk yetiş!!" dediler tek embrio kaldi o da ölecek durumdaydı. Kadın hastaneye koştu ve bu embrio transfer edildi ve hamile kaldi
Inanki herşey Allahın ellerinde ve eğer bu bebeğin geleceği varsa gelir Hiç moralini bozda, rahat ol, canim, kendine çok iyi bak, bol bol dinlen ve dua et!
Senden güzel haberler bekliyoruz!!

Çok çok çok tşk canım inanamazsın ne kadar iyi moral verdin bana.bir anda ümitlendim ve hissettimki yanliz değilim.hakikatten ALLAH ol dedikten sonra herşey olur.İNŞALLAH size olumlu güzel haber veririm ALLAHİN izniyle.umarim sizde de her şey iyi gidiyodur.ALLAH yardımcımız olsun!!!!

Bende arkadaşa katılıyorum rabbim bu senin bebeğin olacak dedikten sonra herşey boş inan.
Bizim bir akrabamız,bu tutmaz ddikleri halde ısrarla yumurtayı transfer ettirdi zaten 1 yumurta döllenmişti,şuan 3 yaşında oğlu var ve 15 yıl çocukları yoktu,sonrada ikinciye doğal yoldan hamile bile kaldı,herşey allahtan olmaz dememek lazım.Rabbim seninde yüzünü güldürsün

Doğru söylüyorsun canım .İNŞALLAH bizimkide öyle olur.sizden böyle destek görmek beni çok umutlandiriyor .iyiki varsınız bizi bizden başka kimse anlamıyor.

selam kizlar bugün transferimin 4.günü ama hic belirti yok sadece ikinci günü koyu renkakintim olmustu ve bugün sabah 7dede adet sancisi gibi birsey oldu okadar bu saater kadarda hic birsey yok benim 3.denemem hic birindede belirti yoktu buarada bende hic kabizlik sorunu yok normalde olrdu acaba yedigim kabak cegirdeklerimi beni bukadar rahat cikrtiyor bana yardim edin sizlerde nasil olmustu anltirmisiniz bana dua etmeyide unutmayin arkadaslar...
ya of beklemek ne kadar zor bu seferde olmazsa ne yapicam bilmiyorum....

merhaba benim de transferimin 2. günü. dün 2 embriyo transfer ettiler.tam 3 yıl önce 4 tane dondurulmuş embriyo transfer etmişlerdi sadece bir tane tutmuştu.şimdi kızım 2 yaşında.ilk transferimde hep uzandım ne iş ne yemek hiç bir şey yapmadım.hamileliğim de sıkınılıydı kanamalı geçmişti.doğurana kadar evdeydim işe gitmedim. şimdi bu transferimde hiç uzanmak gelmiyor içimden oturuyorum evin içinde dolanıyorum bakalım ne olacak?

rabbim hepimizin yüzünü güldürsünn inş. bende yumurtalık takibindeyim 2 aşılamam negatif sonuçlandı umarım tüp bebeklerimiz bizimle olurr 10 yıldır ewliğim we bi an önce sabırsızlıkla bebişlerim olsun die dua ediorum bnmle birlikte herkesin de inş.

AMİN canım İNŞALLAH.bende 10 yıldır evliğim ve seni çok çok anliyorum.ALLAHIm evlat istiyen herkese sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin tez zamanda İNŞALLAH.

Son düzenleme:
AMİN canım İNŞALLAH.bende 10 yıldır evliğim ve seni çok çok anliyorum.ALLAHIm evlat istiyen herkese sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin tez zamanda İNŞALLAH.

selam canim önceliklen hayirli olsun benimde transferimin 5.günü bugün tek embiryo Dondurulmus konuldu banada ama blastosi idi Rabbim insallah bebegimizi bize nasip eder sende belirti felan varmi canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…