Transferden Sonrasını Nelere Dikkat Ederek Geçirelim?

selam canim önceliklen hayirli olsun benimde transferimin 5.günü bugün tek embiryo Dondurulmus konuldu banada ama blastosi idi Rabbim insallah bebegimizi bize nasip eder sende belirti felan varmi canim

merhaba canım seninkide hayırlı olsun İNŞALLAH.senin durumun bana göre daha iyi yağni tutma şansı dahada yuksek moralini yuksek tut.bende hiç bir belirti yok sadece göğuslerimde biraz hassasiyet var başkada hiç bir şey yok benim bu 3 denemem diyer denemelerimdede hiçbir belirti olmamişti onnanda olayı kendimi negatif sonuça hazırliyorum tabiki içimde küçücük olsada bir ümit var ama........hyırlısı bakalım ALLAH ol dese.benimde 5 gün.test günü 13.03 senin ne zaman? canım bol bol dua edelim.ALLAH dualarımızı kabul eder İNŞALLAH

selam canim önceliklen hayirli olsun benimde transferimin 5.günü bugün tek embiryo Dondurulmus konuldu banada ama blastosi idi Rabbim insallah bebegimizi bize nasip eder sende belirti felan varmi canim

merhaba canım seninkide hayırlı olsun İNŞALLAH.senin durumun bana göre daha iyi yağni tutma şansı dahada yuksek moralini yuksek tut.bende hiç bir belirti yok sadece göğuslerimde biraz hassasiyet var başkada hiç bir şey yok benim bu 3 denemem diyer denemelerimdede hiçbir belirti olmamişti onnanda olayı kendimi negatif sonuça hazırliyorum tabiki içimde küçücük olsada bir ümit var ama........hyırlısı bakalım ALLAH ol dese.benimde 5 gün.test günü 13.03 senin ne zaman? canım bol bol dua edelim.ALLAH dualarımızı kabul eder İNŞALLAH

öyle deme canim beimde 3.denemem hepte 2tane blastosi embiryo transfer edildi ama olmadi bu sefer tek embiryom kaldi onu transfer ettiler bendede hic birinde belirti olmadi bundada halen yok bi belirti daha kötüsü bugün ishalde oldum ben normalde adet olunca gögüslerim acirdi siserdi iki gündür cok hafif dokundugumda aciyordu oda kalmadi bugün gitti tamamen yani bilmiyorum ama bu sefer son güne kadar umudumu kesmeyecegim Rabbimden
transferim 28.02.2012deydi benim test günüm doktorum 7 ve 9 martta yani 9uncu ve 11inci gün oluyor yapicak her iki günde yapicakmis heralde dondurulmus diye anlamadim ben Almanyada yasadigim icin burda hep 10uncugün yapiyorlar

bende 2 şubatta transfer oldum ilk denemen sadece wc kalkıyorm yemek yiyorum onun haricinde sadece yatıyorm bende adet sansıcı gibi ağrı var halsizlik yorgunluk bende 13 şubatta öğrenecem inş hakkımızda hayırlısı olur

mrb arkadaşlar... aklıma bişi takıldıda bilgisi olan varmı.transferde idrara sıkışık olmak gerekiyomuşya işlem bitiminde kalkmıyomuşun hemen.sürgü istersen sürgü verilyomuş.ben bu sürgü ne onu bilemedim nasıl oluyor?

hayirli olsun canim insallah hamile cikariz hepimiz,13 mart demek istedin heralde bence belirtilerin güzel haber vermeyi unutma skin bende kan verdim bugün yarin belli olacak.

Selam kizlar maalesef bu sabah 3.NEGATIVimizide aldik ama ilk defa ben ve esim bir damla göz yasi bile dökmedik hatta güldük yine olmadi diye.Taktiri Ilahi ne yapalim kaderimizde varsa cekecegiz.Artik alistim ne dedim bugün kendime normalde bekleme sürecinden aglamaya baslardan teste kadar bugün ise hic bana aci vermedi bile ben istemezmiydim bugün bizim icin yeni bir gün olsun olmadi doktorun telefonunu acarken bile negativi duyacagimdan emindin.Bizim icin bu hayirlisiymis demekki yok hersey o kadar iyi gitmesine ragmen üc seferdir Embiryolar bile Blastosiyken tutunmamasini hic bir nedeni yokken Rabbimin bir bildigi var elbet diyorum bugünden sonra.Insallah Rabbim o bebegi bize hayira cevirip nasip eder sagligiylan.
Benim icin bugünden itibaren Bebek olayi kapanmistir tabi diyorum ama bakalim en azindan bu yil icin düsünmüyorum yada yaza kadar:44:

Bizimde 2. tüp denememiz transfer 28 şubatta oldu akşam baby timedı heralde öyle bi gebelik tetiyle test yaptım sonuç negatif çıktı hiç midem bulanmıyo ve karnım şiş akıntım çok içim yanıyo sürekli su içiyorum tuvalete gidiyorum ve göğüslerim acıyo bunlar progestoron jelin yan etkisi de olabilir belirsizlik çok zor ilk denemede hamile gb midem bulanıyodu karnım şişti sağa sola yatamıyodum ve hiç tutmadı asla ümidimi kaybetmicem ve bunda da olmazsa da bi hayır vardır diyorum içimden dua etmekten ve dua istemekten başka elimden bişe gelmiyo yarın artık test günüm ve korkuyorum gitmek istemiyorum çünkü birazda olsa var umudu var ya testle o da giderse küçük embriyom benimle değilse ALLAHIM BU GÜZEL AKŞAMDA DUALARIMI KABUL ET VE TÜM ÇOCUK İSTEYENLERİN MURADINI EN YAKIN ZAMANDA HAYIRLISIYLA GERÇEKLEŞTİR AMİN

arkadaşlar ne yaparsak yapalım Allah ol derse oluyor!2 kez tüpbebek tedavisi gördüm ilki negatif ikincisi pozitif idi fakat kalp atışı duyulmadığı için düştüşimdi 3. denemeyi bekliyorum 2 embriyomu dondurmuşlardı onlar konulacak.bu sefer de içim rahat olsun diye 2 gün dinleneceğim sonrasında da moralimi yüksek tutup keyfime bakacağım.yat yat yat insanın içi daraliyor.o yüzden hepimiz keyifli ve kendimizi yormadan günlerimizi geçirelim.hayırlısı olsun...

AMİN canım İNŞALLAH.bende 10 yıldır evliğim ve seni çok çok anliyorum.ALLAHIm evlat istiyen herkese sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin tez zamanda İNŞALLAH.

mrblar arkadaşlar ben burda yazıları okudukça olumsuzlukarla karşılaşanlar olduuunda ümitsizleşiorum ama pozitif sonuç alanlarlada bi o kadar sewiniorum kendim pozitif sonuç almış gibi oluorum)) bursa tüp bebek merkezinde tedavi görüorum ilgi we alakadan memnunum 2 aşılamamıda orda yaptırmıştım maalesef negatifti şimdi tek ümidim tüp bebek hiç bir sorununmuz yok her şey yolunda görünüo yumurtalık takibim dewam edio yşımda 36 sanırım 2 embriyo konulucak bir iki güne kadaryumurta toplanıcak dualarınızı bekliorum ben hepinize dua ediorum rabbim sağlıklı sıhhatli bebişlerimizi tez zamanda kucaklarımza almayı nasip etsin tüm isteyenlere inş. bu kez çok ümitliyim olur die Allahım yardım etsin . . .

İNŞALLAH canım her gün dua ediyorum ALLAHım evlat istiyen herkeze nasip et diye.ben de dün negatif sonucumu aldım.İNŞALLAH birdahaki sefere diye moralimi iyi tutmaya çalışiyorum.moralini iyi tut her şey gönlüne göre olsun ALLAHım sana bu sefer ol desin ve yüzünü güldürsün canım

canım inan çok üzüldüm rabbim bi sonrakinde yüzünü güldürsün inş. ümidini kaybetme sakın Allah a emanet olun . . .

Selam arkadaslar nerdeyse hergun forumlara bakiyorum pozitif haberlerde umudum artiyo negatiflerde ise cok uzuluyorum. Benim transferimde pazartesi günü oldu, bu 3.deneme digerlerinde nerdeyse hep yatmistim, bu sefer oyle yapmicam dedim kendi kendime zaten doktorumda sürekli yatma dedi. Ama ben abarttim sanirim biraz neden diceksiniz transferimin oldugu gun aksam eve geldik geldigimizde kayinvalidem kapida bekliyodu zaten bize gelmisti kizi kocasi filanda geldi balik yapicaz die onLara ayip olmasin diye hic yatamadim koltukta oturdum sadece sonra ertesi gunde dogum gunumdu hadi hep beraber kutlayalim dedik o gun yine butun gun mutfakta yemek yaptim aksamda yine 2 gorumcem ve kocasi,kayinvalidem ,peder,benim annem filan geldiler onlara masa kur masa topla cay koy derken nerdeyse butun gun ayakta gecti epey yoruldum. Kimsede yardim etmedi sagolsun esim haric. Simdi kendime kizip duruyorum ne kadar embesilim diye eger yine negatif alirsam kendimi suclucam

CANIM HAYIRLI OLSUN BU KEZ İNŞ. OLUCAK AMA DİKKAT ET LÜTFEN SORUN NE PEKİ İLK İKİ DENEME NEDEN NEGATİFTİ ALLH SABIR WERSİN BEKLEMEK ÇOKK ZORR BİLİRİM 2 NEGATİF AŞILAMAMM WAR BNMDE YARIN YUMURTA TOPLAMA GÜNÜM SONRADA İNŞ. TRANSFER OLUCAK RABBİM ÇABALARIMIZI BOŞA ÇIKARMASIN KENDİNE DİKKAT ET ZOR Bİ SÜREÇ AMA UMARIM ÇOK GÜSEL SONUÇLANIR

merhaba cnm,benimde transferim pazartesi yapıldı 22 mart test tarihim...inşallah pozitif sonucu alırız rabbim elimizi boş çevirmez..kendini yormuşşun evet dediğin gibi..ama tutacağı varsa zaten tutuyor ne yaprsan yap..tutmayacaksada hergün yatsanda tutmuyor..o yüzden kendini suçlama..rabbim vereceği zaman henüz gelmemiş diyip tevekkül edeceğiz..allah güzel sonuçlar göstersin hepimize...

Canim seninde hayirli olsun insallah agrisiz sizisiz cabucak gecer insallah. Ben ilk denememde cok arastirma yapmadan körü körüne güya en iyi doktor profosor filan diye bi ticarethaneye düşmüşüm ikinciyide ayni yerde denedik uyanamadik ne yazikki. ilkinde tamam kesin hamileyim tribine girdim ikincisindeyse hiç umudum yoktu zaten negatif alinca hiç sasirmadim cunku transferim cok kotu gecmisti. Sonra ara verdim 8-9 ay. Bu sefer farkli bi yer olsun en iyisi olsun dedik ve epey bi arastrmadan sonra bahceciye karar verdik keske en basindan buraya gelseydim.Aslinda hiç bi problem yok her sey yolunda gidiyor ta ki negatifi alincaya kadar ilk iki denememde dedigim gibi hep yattim çünkü cok agrim vardi. Bu sefer yumuta toplamadan sonra ohss oldum transferim ertelendi sonrasinda 2 ay bekledik ve dondurulmuş 2 tane embriyo transferi oldu. Simdi hic agrim sizim olmadigi icin yatma ihtiyacida hissetmiyorum tabi ani hareket yok, dikkat ediyorum. Allahım insallah hepimizin bu cabalarini gorur ve O'na actigimiz ellerimizi geri cevirmez

İkimizinde transferi ayni gun olmus canim ama sen sonucu benden once alicaksin. benim dondurulmus oldugu icin test tarihim 27 mart. Ben hic bi sey hissetmiyorum olumlu olumsuz aslinda hissetmemek icin kendimi zorluyorum korkuyorum yine umutlanmak icin halbuki bu sefer transferim cok guzel gecti.dedigin gibi naparsan yap tutacagi varsa tutuyor benim 5.gun embriyosu ikiside 1.kalite dediler senin kacinci gundu canim :))

Merhaba arkadaşlar bende uzun zamandır bu siteyi takip ediyorum...Ama her zaman yazmak gelmiyor içimden tıpkı arkadaşlarım dediği gibi kimi zaman sevinip kimi zaman üzülüp umutsuzluğa kapılıyoruz okuduklarımız karşında.
Benim test tarihim 22 mart günü..2 denemem bakalım heyecanla bekliyorum bazen umutlanıyorum bazen yine negatif olucakmış endişesi kaplıyor beyinimi ama nasibimizi yaşıyoruz bu dünyada Rabbim nasip etmişse benimledir pıtırcıklar Sonucumu sizlerle paylaşacağım.Allah hepimize sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…