selam canim önceliklen hayirli olsun benimde transferimin 5.günü bugün tek embiryo Dondurulmus konuldu banada ama blastosi idi Rabbim insallah bebegimizi bize nasip eder sende belirti felan varmi canim
selam canim önceliklen hayirli olsun benimde transferimin 5.günü bugün tek embiryo Dondurulmus konuldu banada ama blastosi idi Rabbim insallah bebegimizi bize nasip eder sende belirti felan varmi canim
merhaba canım seninkide hayırlı olsun İNŞALLAH.senin durumun bana göre daha iyi yağni tutma şansı dahada yuksek moralini yuksek tut.bende hiç bir belirti yok sadece göğuslerimde biraz hassasiyet var başkada hiç bir şey yok benim bu 3 denemem diyer denemelerimdede hiçbir belirti olmamişti onnanda olayı kendimi negatif sonuça hazırliyorum tabiki içimde küçücük olsada bir ümit var ama........hyırlısı bakalım ALLAH ol dese.benimde 5 gün.test günü 13.03 senin ne zaman? canım bol bol dua edelim.ALLAH dualarımızı kabul eder İNŞALLAH
öyle deme canim beimde 3.denemem hepte 2tane blastosi embiryo transfer edildi ama olmadi bu sefer tek embiryom kaldi onu transfer ettiler bendede hic birinde belirti olmadi bundada halen yok bi belirti daha kötüsü bugün ishalde oldum ben normalde adet olunca gögüslerim acirdi siserdi iki gündür cok hafif dokundugumda aciyordu oda kalmadi bugün gitti tamamen yani bilmiyorum ama bu sefer son güne kadar umudumu kesmeyecegim Rabbimden
transferim 28.02.2012deydi benim test günüm doktorum 7 ve 9 martta yani 9uncu ve 11inci gün oluyor yapicak her iki günde yapicakmis heralde dondurulmus diye anlamadim ben Almanyada yasadigim icin burda hep 10uncugün yapiyorlar [/QUO
bende umudumu kesmedim ve kesmicem ALLAHIM bize güç ve sağlık verdikçe insan demek-umit demek.sadece test gününe kadar hem olumlu tarafına hem olumsuz tarafına kendimi hazırliyorum.benim 1.denememde de1tane 2kalite emriyo konulmuştu ve tutmadı,2.denememde 2 1 kalite ve 1 2 kalitede 3 embriyo konuldu tutmadi şimdide 1 tane 2 kalite konuldu bakalım artık ALLAH büyuktır.bu denemeye büyuk bir umutla başlamıştım hayırlısı.sabırla bekliceğız.Ama canım senin test gününe az kalmış hadi hayırlısı İNŞALLAH senden pozitif sonuç bekliyorum İNŞALLAH iyi moral olursin bizim için.
öyle deme canim beimde 3.denemem hepte 2tane blastosi embiryo transfer edildi ama olmadi bu sefer tek embiryom kaldi onu transfer ettiler bendede hic birinde belirti olmadi bundada halen yok bi belirti daha kötüsü bugün ishalde oldum ben normalde adet olunca gögüslerim acirdi siserdi iki gündür cok hafif dokundugumda aciyordu oda kalmadi bugün gitti tamamen yani bilmiyorum ama bu sefer son güne kadar umudumu kesmeyecegim Rabbimden
transferim 28.02.2012deydi benim test günüm doktorum 7 ve 9 martta yani 9uncu ve 11inci gün oluyor yapicak her iki günde yapicakmis heralde dondurulmus diye anlamadim ben Almanyada yasadigim icin burda hep 10uncugün yapiyorlar
bende 2 şubatta transfer oldum ilk denemen sadece wc kalkıyorm yemek yiyorum onun haricinde sadece yatıyorm bende adet sansıcı gibi ağrı var halsizlik yorgunluk bende 13 şubatta öğrenecem inş hakkımızda hayırlısı olur
AMİN canım İNŞALLAH.bende 10 yıldır evliğim ve seni çok çok anliyorum.ALLAHIm evlat istiyen herkese sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin tez zamanda İNŞALLAH.
öyle yada böyle cuma günü negatif sonucu aldim maalesef...
mrblar arkadaşlar ben burda yazıları okudukça olumsuzlukarla karşılaşanlar olduuunda ümitsizleşiorum ama pozitif sonuç alanlarlada bi o kadar sewiniorum kendim pozitif sonuç almış gibi oluorum)) bursa tüp bebek merkezinde tedavi görüorum ilgi we alakadan memnunum 2 aşılamamıda orda yaptırmıştım maalesef negatifti şimdi tek ümidim tüp bebek hiç bir sorununmuz yok her şey yolunda görünüo yumurtalık takibim dewam edioyşımda 36 sanırım 2 embriyo konulucak bir iki güne kadaryumurta toplanıcak dualarınızı bekliorum ben hepinize dua ediorum rabbim sağlıklı sıhhatli bebişlerimizi tez zamanda kucaklarımza almayı nasip etsin tüm isteyenlere inş. bu kez çok ümitliyim olur die Allahım yardım etsin . . .
Selam arkadaslar nerdeyse hergun forumlara bakiyorum pozitif haberlerde umudum artiyo negatiflerde ise cok uzuluyorum. Benim transferimde pazartesi günü oldu, bu 3.deneme digerlerinde nerdeyse hep yatmistim, bu sefer oyle yapmicam dedim kendi kendime zaten doktorumda sürekli yatma dedi. Ama ben abarttim sanirim biraz neden diceksiniz transferimin oldugu gun aksam eve geldik geldigimizde kayinvalidem kapida bekliyodu zaten bize gelmisti kizi kocasi filanda geldi balik yapicaz die onLara ayip olmasin diye hic yatamadim koltukta oturdum sadece sonra ertesi gunde dogum gunumdu hadi hep beraber kutlayalim dedik o gun yine butun gun mutfakta yemek yaptim aksamda yine 2 gorumcem ve kocasi,kayinvalidem ,peder,benim annem filan geldiler onlara masa kur masa topla cay koy derken nerdeyse butun gun ayakta gecti epey yoruldum. Kimsede yardim etmedi sagolsun esim haric. Simdi kendime kizip duruyorum ne kadar embesilim diye eger yine negatif alirsam kendimi suclucam
CANIM HAYIRLI OLSUN BU KEZ İNŞ. OLUCAK AMA DİKKAT ET LÜTFEN SORUN NE PEKİ İLK İKİ DENEME NEDEN NEGATİFTİ ALLH SABIR WERSİN BEKLEMEK ÇOKK ZORR BİLİRİM 2 NEGATİF AŞILAMAMM WAR BNMDE YARIN YUMURTA TOPLAMA GÜNÜM SONRADA İNŞ. TRANSFER OLUCAK RABBİM ÇABALARIMIZI BOŞA ÇIKARMASIN KENDİNE DİKKAT ET ZOR Bİ SÜREÇ AMA UMARIM ÇOK GÜSEL SONUÇLANIR
merhaba cnm,benimde transferim pazartesi yapıldı 22 mart test tarihim...inşallah pozitif sonucu alırız rabbim elimizi boş çevirmez..kendini yormuşşun evet dediğin gibi..ama tutacağı varsa zaten tutuyor ne yaprsan yap..tutmayacaksada hergün yatsanda tutmuyor..o yüzden kendini suçlama..rabbim vereceği zaman henüz gelmemiş diyip tevekkül edeceğiz..allah güzel sonuçlar göstersin hepimize...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?