Transferden Sonrasını Nelere Dikkat Ederek Geçirelim?

benimkide 5.gün embriyosu ve tek emriyo yerleştirildi..12 mart transfer tarihi.blast embriyo olduğu için 10 gün sonra test yap dediler 5 gün kaldı teste ama günler bi türlü geçmiyo...hergün sayıyorum...perşembeye kadar nasıl sabredicem bilmiyorumm..mevlam hayırlı sonuçlar versin inşallah...

merhaba cnm..hayırlı olsun inşallah rabbim güzel sonuçlar versin..aynı gün test tarihimiz...kaçıncı gün embriosu nzmn oldu transferinn..bi değişiklik varmı bişey hissediomus??

merhaba cnm..hayırlı olsun inşallah rabbim güzel sonuçlar versin..aynı gün test tarihimiz...kaçıncı gün embriosu nzmn oldu transferinn..bi değişiklik varmı bişey hissediomus??

Merhaba cnm sagol seninde hayırlısı olur inş.Evet umarım pozitifi görürüz :)
Benim dondurulmuşlarım vardı 2 tane onlarla denedik 10 martta yapıldı transferim,biraz kasık ağırılarım var 4-5 gündür onun dısında birşey hissetmiyorum sende varmı değişiklik.Senin kaçın gün embirysdu ve nezaman yapıldı

Canim hayirli olsun seninle ayni durumdayiz yalniz bana 15 gün sonra test yaptirmami soylediler o zaman bende 12. Gün yaptirabilirim demekki zaten beklemek cok zor ben bide bogazlarimi usuttum bacaklarim agriyo ve goguslerim aciyo bunun disinda hic bir belirti yok kendimi kaptirmak istemiyorum yine negatif alicam diye korkuyorum acikcasi insallah burda hep beraber sevinc cigliklari atariz :))

Amin canim Allah hayirlisini versin insallah hepimiz
İcin biliyorum cok zor beklemek ne olacak acaba ne cikicak sonuc ya bu seferde olmazSa diye düşünmek kendimiz alamiyoruz ben film izliyorum kitap okuyorum puzzle yapiyorum puzzle cok oyaliyo beni daha az dusunuyorum boylece ama zaman gecmiyor haklisin

mrblar tekrar ; bugün yumurtalarım toplandı şimdilik iyim çok şükür hafif şişkinlik we gaz şikayetim dışında bişi hissetmiorum pztesi günü haber wericekler embriolarım hakkında Allah hepimizin yardımcısı olsun abartıldığı kadar bi ağrı olmadı tabii herkese göre deişir ben bebişlerim için herşeyi göze almış durumdayım yeterki bana tutunsunlar olmuşken ikiz olsun istiorum )) tabii en güzelini yüce yaradanım bilir ama 10 yıl oldu onları bekliorum inş. artık gelirler bebişleriumarım herkes güsel haberlerini paylaşır buradan bu arada önceki denemelerin nerde yapıldı sööleyinde ona gire herkes bilsin ticarethanelerin isimlerini Allah a emanet olun . . .

Gecmis olsun canim. Transferinde guzel gecsin insallah. İnsallah bu sefer gelir bebekler. Beklemek coookkkk zooorrr of :))

Sagol seninde Canim hayırlı olsun .... İns sevinç çığlıkları atarız :)

slm cnm..benim 5.gün embriyosu,ve 12 martta transfer gerçekleşti..22 mart perşembe test günü ama çarşamba yapmak istiyorumm..hiç bişey hissetmiyorum hiç bi belirti yok bende...(((

Son düzenleme:
slm cnm..benim 5.gün embriyosu,ve 12 martta transfer gerçekleşti..22 mart perşembe test günü ama çarşamba yapmak istiyorumm..hiç bişey hissetmiyorum hiç bi belirti yok bende...(((

merhaba cnm belirtiler için erken olabilir,bende çarşambamı yaptırsam diye düşünmüyor değilim :)))

Bugün transferden sonra 9. Gün oldu ve kahverengi lekenmem oldu boyle bi durumla karsilasan varmi biraz korktum acikcasi

bol bol dinlen cnm bu lekelenmeler müjdedir 3 gebeliğimdede lekelenmem oldu negatif sonuç aldığımda ise olmamıştı rabbim emeğini boş çıkarmasın benimde 3.günüm transferimin hakkımızda hayırlısı cnm

:2:
Bende diger 2 negatifimde hic lekelenme filan olmadi, Allahim insallah dedigin gibidir.. Ya surekli yatmiyorum ama evde dolaniyorum test gunune az kaldi 😌😌😌

Bu arada seninde transferin hayirli olsun canim pozitif gormeyi nasip etsin Allah hepimize :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…