İkimizinde transferi ayni gun olmus canim ama sen sonucu benden once alicaksin. benim dondurulmus oldugu icin test tarihim 27 mart. Ben hic bi sey hissetmiyorum olumlu olumsuz aslinda hissetmemek icin kendimi zorluyorum korkuyorum yine umutlanmak icin halbuki bu sefer transferim cok guzel gecti.dedigin gibi naparsan yap tutacagi varsa tutuyor benim 5.gun embriyosu ikiside 1.kalite dediler senin kacinci gundu canim :))
Merhaba arkadaşlar bende uzun zamandır bu siteyi takip ediyorum...Ama her zaman yazmak gelmiyor içimden tıpkı arkadaşlarım dediği gibi kimi zaman sevinip kimi zaman üzülüp umutsuzluğa kapılıyoruz okuduklarımız karşında.
Benim test tarihim 22 mart günü..2 denemem bakalım heyecanla bekliyorum bazen umutlanıyorum bazen yine negatif olucakmış endişesi kaplıyor beyinimi ama nasibimizi yaşıyoruz bu dünyada Rabbim nasip etmişse benimledir pıtırcıklarSonucumu sizlerle paylaşacağım.Allah hepimize sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin..
merhaba cnm..hayırlı olsun inşallah rabbim güzel sonuçlar versin..aynı gün test tarihimiz...kaçıncı gün embriosu nzmn oldu transferinn..bi değişiklik varmı bişey hissediomus??
Merhaba cnm sagol seninde hayırlısı olur inş.Evet umarım pozitifi görürüz :)
Benim dondurulmuşlarım vardı 2 tane onlarla denedik 10 martta yapıldı transferim,biraz kasık ağırılarım var 4-5 gündür onun dısında birşey hissetmiyorum sende varmı değişiklik.Senin kaçın gün embirysdu ve nezaman yapıldı
benimkide 5.gün embriyosu ve tek emriyo yerleştirildi..12 mart transfer tarihi.blast embriyo olduğu için 10 gün sonra test yap dediler 5 gün kaldı teste ama günler bi türlü geçmiyo...hergün sayıyorum...perşembeye kadar nasıl sabredicem bilmiyorumm..mevlam hayırlı sonuçlar versin inşallah...
Canim seninde hayirli olsun insallah agrisiz sizisiz cabucak gecer insallah. Ben ilk denememde cok arastirma yapmadan körü körüne güya en iyi doktor profosor filan diye bi ticarethaneye düşmüşüm ikinciyide ayni yerde denedik uyanamadik ne yazikki. ilkinde tamam kesin hamileyim tribine girdim ikincisindeyse hiç umudum yoktu zaten negatif alinca hiç sasirmadim cunku transferim cok kotu gecmisti. Sonra ara verdim 8-9 ay. Bu sefer farkli bi yer olsun en iyisi olsun dedik ve epey bi arastrmadan sonra bahceciye karar verdik keske en basindan buraya gelseydim.Aslinda hiç bi problem yok her sey yolunda gidiyor ta ki negatifi alincaya kadar ilk iki denememde dedigim gibi hep yattim çünkü cok agrim vardi. Bu sefer yumuta toplamadan sonra ohss oldum transferim ertelendi sonrasinda 2 ay bekledik ve dondurulmuş 2 tane embriyo transferi oldu. Simdi hic agrim sizim olmadigi icin yatma ihtiyacida hissetmiyorum tabi ani hareket yok, dikkat ediyorum. Allahım insallah hepimizin bu cabalarini gorur ve O'na actigimiz ellerimizi geri cevirmez
mrblar tekrar ; bugün yumurtalarım toplandı şimdilik iyim çok şükür hafif şişkinlik we gaz şikayetim dışında bişi hissetmiorum pztesi günü haber wericekler embriolarım hakkında Allah hepimizin yardımcısı olsun abartıldığı kadar bi ağrı olmadı tabii herkese göre deişir ben bebişlerim için herşeyi göze almış durumdayım yeterki bana tutunsunlar olmuşken ikiz olsun istiorum )) tabii en güzelini yüce yaradanım bilir ama 10 yıl oldu onları bekliorum inş. artık gelirler bebişleriumarım herkes güsel haberlerini paylaşır buradan bu arada önceki denemelerin nerde yapıldı sööleyinde ona gire herkes bilsin ticarethanelerin isimlerini Allah a emanet olun . . .
Canim hayirli olsun seninle ayni durumdayiz yalniz bana 15 gün sonra test yaptirmami soylediler o zaman bende 12. Gün yaptirabilirim demekki zaten beklemek cok zor ben bide bogazlarimi usuttum bacaklarim agriyo ve goguslerim aciyo bunun disinda hic bir belirti yok kendimi kaptirmak istemiyorum yine negatif alicam diye korkuyorum acikcasi insallah burda hep beraber sevinc cigliklari atariz :))
Merhaba cnm sagol seninde hayırlısı olur inş.Evet umarım pozitifi görürüz :)
Benim dondurulmuşlarım vardı 2 tane onlarla denedik 10 martta yapıldı transferim,biraz kasık ağırılarım var 4-5 gündür onun dısında birşey hissetmiyorum sende varmı değişiklik.Senin kaçın gün embirysdu ve nezaman yapıldı
slm cnm..benim 5.gün embriyosu,ve 12 martta transfer gerçekleşti..22 mart perşembe test günü ama çarşamba yapmak istiyorumm..hiç bişey hissetmiyorum hiç bi belirti yok bende...(((
Bugün transferden sonra 9. Gün oldu ve kahverengi lekenmem oldu boyle bi durumla karsilasan varmi biraz korktum acikcasi
merhaba cnm belirtiler için erken olabilir,bende çarşambamı yaptırsam diye düşünmüyor değilim :)))
ben test yaptırdım bugün 11-12 gibi çıkacak sonuç inşallah güzel haberler veririm size...
ben test yaptırdım bugün 11-12 gibi çıkacak sonuç inşallah güzel haberler veririm size...
bol bol dinlen cnm bu lekelenmeler müjdedir 3 gebeliğimdede lekelenmem oldu negatif sonuç aldığımda ise olmamıştı rabbim emeğini boş çıkarmasın benimde 3.günüm transferimin hakkımızda hayırlısı cnm
bol bol dinlen cnm bu lekelenmeler müjdedir 3 gebeliğimdede lekelenmem oldu negatif sonuç aldığımda ise olmamıştı rabbim emeğini boş çıkarmasın benimde 3.günüm transferimin hakkımızda hayırlısı cnm
umarım sonuç pozitiftir de mutluluktan girememişsindir çünkü baktım da sonucu yazmamışsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?