rabbim yardımcın olsun cnm heyecanlandım kız bende hadi müjdelerle gel cnm....
Canım rabbim gönlüne göre versin güzel haberle gelirsin inş.
umarım sonuç pozitiftir de mutluluktan girememişsindir çünkü baktım da sonucu yazmamışsın.
evet canlarım pozitif transfer günümü saymadan 9.günüm bugün sonuç 118.85 çok şükürrr..kusura bakmayın öğleden sonra çıktım eşimin yanına gittim ona söylemek için sonrada unutmuşumm...rabbim hepinize herkese hayırlı sonuçlar görmeyi nasip etsin..herkese duacıyım...
evet canlarım pozitif transfer günümü saymadan 9.günüm bugün sonuç 118.85 çok şükürrr..kusura bakmayın öğleden sonra çıktım eşimin yanına gittim ona söylemek için sonrada unutmuşumm...rabbim hepinize herkese hayırlı sonuçlar görmeyi nasip etsin..herkese duacıyım...
işte bu çok güzel bir haber hayırlı olsun şimdiden .biz de ultrasona gireceğiz pazartesi heycanla bekliyoruz
Canim gözün Aydın Allah tamamına erdirsin bende sabahı bekliyorum heyecanla
Ne guzel bi haber Cok mutlu oldum hayirli ugurlu olsun :))))
allah razı olsun canlarım..inşallah sağlıklı sıhhatli elime almayıda nasip eder yüce rabbim..hepiniz dualarımdasınız inşallah güzel haberler vereceksiniz sizde bana...
aselnazz çok erken saatte ayaktasın pozitif sonucu aldım diye dikkat etmemezlik yapma daha çok küçük o . benimki 16 günlük çok heycan verici birşeymiş.rabbim olmayan herkese tattırsın
dün tranferim oldu.coraspirin, folik asit,rahim içi jel ve antibiyotik kukkanıyorum. craspirini günde 1 kez dediler. günün hangi saatinde almalıyım sizce.bide ayın 29 unda çatlama iğnem var yine gün içinde hangi ssatte vurulmalıyım
merhaba cnm
ben coraspin hiç kullanmadım,çatlatma iğnesinide transferden önce 1 kere yaptım,benim yumurtam azdı sanırım ondan bidaha vermediler..yumurta toplama günü antibiyotik,vajianl jel,prednol,elevit verdiler..tarnsferden sonrada elvit ve vajinal jel kulanmaya devam ettim
canım benimde erken yumurta yetmezliği.
merhaba arkadaşlar,
öncelikle rabbim isteyen herkese versin yavrusunu.. ben 3 defa tüp bebek denedim ilk ikisinde çok dikkat ettim, her asamada transfer çıkışı, yeme içme, yatma..ama olmadı. sonuncusunda ise transferden yürüyerek çıktım,hemen tuvaalaetimi yapıp yarım saat odada yattım sonra eve geldim o gün tamamen yattım, ertesi gün öğlene kadar yattım kalkıp duş aldım alışverişe çıktım, yemek yedim öyle sıradan.. ve böyle de devam ettim, hatta 2-3 saatlik bi yolculuk yaptım 3. gün.. hiç yatmadım sonrası.. ama nasip oldu bebeişim sımsıkı tutundu bana. tabii şimdi dikkat ediyorum ani harekt yada ağır kaldırma gibi şeyler yapmıyorum ilaç aksatmıyorum. ama anladım ki çok kasılmak çok düşünmek olumsuz etkiliyomuş hem de bu defa endometriumum sadece zorla 7.4 idi. kısmet olunca oluyor.. bencce hayatın doğla sürecinde devam etmek bedenin doğal sürecinde olmasını sağlıyor ve doğal gebelikler gibi oluyor.. allahım her isteyene versin inşallah.. hepimize kucağımıza bebeişerimizi almayı nasip etsin..
nisanda bir aksilik çıkmazsa 3. tedavime başlıyorum tedavi deilde transfer sonrası beni öyle kasıyorki birde hareketli bir insanım hasta misali hep yatmak hiç ama hiç bana göre deil şimdiden kara kara düşünüyordum inan içime su serptin
Gecmis olsun canim. Transferinde guzel gecsin insallah. İnsallah bu sefer gelir bebekler. Beklemek coookkkk zooorrr of :))
bnm sonuç negatif çok üzgünüm ne yapıcamı bilemiorum bide önüme çıkana hep söledim tüp bebek yaptımı herkes öölece olumlu haberlerimi beklio sanki garanti olucakmış gibi ama artık akıllandım bi sonraki denememi kimselere sölemicem eşimle aramızda kalsın istiorum ailem başta olmak üzere herkes de bnmle brlikte üzüldüler bu çok kötü bişi allah nasip ederse olur tabii senin nsl gidio nerde yaptırdın bebeğini bende şimdi iice araştırmadan yaptırmak istemiorum ii biyer olsun istiorum
Bencede çok fazla kişinin bilmesine gerek yok.ben 1 aşılama yaptırdım sonuç negatif oldu bu ilk tüp bebek denemem di ve sonucum Allaha şükür pozitif çıktı yinede daha kimse bilmiyor 1 hafta sonra keseyi görmeye gidicem Allahtan bi aksilik olmazsa o zaman herkese söylemeyi düşünüyorum.İnşallah bu demende sonucun pozitif olur ve meleğini sağlıkla kucağına alırsın
Bencede çok fazla kişinin bilmesine gerek yok.ben 1 aşılama yaptırdım sonuç negatif oldu bu ilk tüp bebek denemem di ve sonucum Allaha şükür pozitif çıktı yinede daha kimse bilmiyor 1 hafta sonra keseyi görmeye gidicem Allahtan bi aksilik olmazsa o zaman herkese söylemeyi düşünüyorum.İnşallah bu demende sonucun pozitif olur ve meleğini sağlıkla kucağına alırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?