Transferden Sonrasını Nelere Dikkat Ederek Geçirelim?

nerde yaptırdın dr un kim ben şimdi dr. araştırması yapıorum ööle hemen ilk önüme çıkana yaptırmak istemiorum

Erdem hastanesinde yaptirdim doktorum Emel Turkoglu cok basarili bi doktor 10 uygulamasindan 8i basarili oluyormus.hastanede cok guzel cok ilgileniyorlar ben cok memnun kaldim sonuna kadar da ayni doktora devam edicem.yine bi arastir istersen insallah en kisa zamanda meleklerine kavusursun

Herkese merhaba,
Dün transferim yapıldı. 1 adet 5 günlük blastokist bebeğim yerleştirildi. Doktorum kesinlikle yatmamamı özellikle söyledi.Ayrıca transferin ertesi günü cinsel ilişki olması gerektiğini söyledi, kanlanmayı artırıyormuş..Bu şekilde deneyimi olan var mı?

kızlar yarın transferim var inş hayırlısı olur ALLAHIM herkese versin sürekli yatmam gerekiyormu nasıl alcak acaba çok merak ediyorum

merhaba canım, hayırlı olsun bebişlerin sıkı sıkı tutunsunlar inşallah
doktor söylediyse bir bildiği vardır mutlaka ama transferden sonra benim doktorum ilk on gün kesinlikle yasaklamıştı daha sonra tahlilde hamile olduğumu öğrenince üç aylık olana kadar ilişkiyi yasakladı

kızlar yarın transferim var inş hayırlısı olur ALLAHIM herkese versin sürekli yatmam gerekiyormu nasıl alcak acaba çok merak ediyorum

ben ilk üç gün sürekli yattım , tuvalet haricinde hiç kalkmadım yemeğimi bile tepsiyle yatakta oturarak yedim ama daha sonra rahimdeki kan akışı hızlansın diye evin içinde ufak yürüyüşler yapmaya başladım çok şükür tutunduda minişim
allahım sana ve tüm istiyenlere nasip etsin

Çok teşekkür ederim, hayırlısıysa, Allah nasip ederse olur inşallah tutunur zaten bir tanecik:)35 yaş altı ilk tüp bebek denemesi olduğu için 1 embriyo konuyormuş...(bu arada ilşki olamadı, kendimizi kastık çünkü:)
dün transferimin 3. günüydü çıktım gezdim yürüdüm baya...bir tek transfer günü yattım sonra evde yürüdüm, pazartesi de işe başlıyorum.. evde ağır olmamak koşuluyla iş de yapıyorum..yatmak çok sıkıcı..ara ara küçük sancılarım oluyor tam yerleştirdiği kısımda o kadar.
doktorum embriyonun tutunmasının yatmayla ilgisi olmadığını söyledi, ona güveniyorum.Tamamen Allah'ın takdiri..Bol bol su içmemi söylediler..su içiyorum..değişik yaptığım tek şey bol su içmek:) Herkesin gönlündekini Yüce Allahım nasip etsin, tabi ki hayırlıysa sağlıkla olacaksa, uzun ömürlü olcaksa:) sevgiler:)

inşallah canım hayırlısıyla sıkı sıkı tutunsun bebişin, bizede bilgi verirsin burdan artık tahlilden sonra

Merhabalar kizlar,
Bende tup bebekle gebe kalanlardanim. 39. Haftamizdayiz cok sukur :) insallah rabbim butun isteyen herkese bu duyguyu yasatir. Ben transferden sonra iki hafta surekli yattim sadece wc ve dusa kalktim. Dr 3-5 Gun istirahat yeter dedi ben fazla fazla yattim. Sonra sadece yemek yapmaya basladim geri kalan butun isleri esim yapti halada yapiyor bisey yapmaya kalksam kiziyor iliskiye gelince en basindan beri yok bizde Dr yasakladi iki kere kanamam oldu ne cok korkmustuk. Cok sukur gecti o gunler. Hayirlisiyla bebegimizin gelmesini bekliyoruz

maşallah kocaman olmuş senin bebişin, ilişki bizede ve tüm tüp bebeklilere tamamen yasak ama aarwen e doktor transferden sonraki gün tavsiye etmiş bende buna şaşırmıştım işte demekki farklı bir yöntemmiş bize göre , herkezin gönlüne göre hayırlısını versin rabbim, kimseyi evlatsız bırkmasın inş.

Merhabalar arkadaşlar benimde 5 nisan da transferim yapıldı şu an beklemedeyim 17 nisan test günüm ama çok zor zaman geçmiyo en erken ne zaman gebelik testi yapsam çıkar

Merhabalar arkadaşlar benimde 5 nisan da transferim yapıldı şu an beklemedeyim 17 nisan test günüm ama çok zor zaman geçmiyo en erken ne zaman gebelik testi yapsam çıkar

Hadi hayirlisi canim. Ins guzel haberlerini okuruz. 9-10. Gun oluyor biz 10 Gun yaptirmistik.

Öncelikli olarak maşallah demek istiyorum her ikinize de:)) Evet benim doktorum ilişki olması konusunda ısrar etti, kanamayı artırcak dedi, bilmiyorum artık bir kısım doktor dedğiniz gibi yasaklıyor...hatta bizde 4. günü oldu:) Şu an 5. gündeyim. işe başladım...devamlı yürüyorum...iş orta yoğunlukta geçiyor ama ben stresliyim biraz, herkes soruyor falan o nedenle biraz daha zor geçiyor..evde daha rahattım..ama kafama takmamaya çalışıyorum süreci...benim de 17 si tahlil yaptırmam söylendi. Hayırlı sonucumu sizlerle paylaşmaktan mutlu olurum tabiki ..Bir miktar ananas yedim ilk 4 gün, ama çok yiyemedim..onun bir faydası olur mu bilmiyorum, burada daha önce yazan arkadaşlardan dolayı yedim:))
Benimle aynı gün transfer olan bir arkadaş var burda onunla aynı gün sonuç alıcaz yani 17'si..Umarım ki yüce Allah'tan hayırlısı sağlıklısı olur:)
Bu arada benim migrenim de var, başım ağrırsa sadece parol ya da minoset plus alabiliyormuşum..Umarım ağrımaz..bu durumda olan oldu acaba?
sevgiler:)

slm ben araniza yeni katildim bu gün benim 2 günüm cok heycanliyim ama tek sorunum kabizlik sorunum var var burda okuduguma göre ananas ve kaysi iyi geliyorus kabizlik sorunu cokmu önemli bana yardimci olurmiusunuz tesekkürderim test sonusumda 14 gün sonra rabbim bütün isteyenlere annelik duygusunu yasatsin AMINN

aynı sorunu bende yaşadın 4günde 5 günde bir çıkabiliyordum kaysıyı ben sevmedıgımden pek yıyemedım .bu kabızlıkta ki asıl dikkat etmek gereken benım anladığım yaparken kendini sıkmamak ve ıkınmamak bebek tutunma aşamasında olduğu için yaptığın zorlama engel olabılur ben istifar bile edmıyordum zorlarım diye inş bu süreç senin çabuk ve güzel geçer ve en önemlisi sonucu güzel olur.

ay cok sevindim bana cevep verdiginiz icin benim bu ikinci tübbebek denemem ikli türkiyede yapildi izin sirasinda cok kisa bir tedavi sonuc negatif ben yurt disinda yatiyorum burdaki hic tükiye benzemiyo pazartesi yaptilar bna hemen transfer sonrasi kalk dediler yatma falan yok normal hayatina dönebilirsin dedi buetrafimizda kimse bilmiyo sadece esimin ailesi ve benim ailem onlarda türkiyede yasiyolar esim ve ben cok istiyorum yumurta sayisi az cikti türkiyedede az cikti türkiyede 3 tane cikti ikisi iyi dedlier ikinci günü transfer yaptilar iktane tam dönecegimiz zman haberi aldik hem vatanimizdan ayrilmak anne babbadan ayrilmak üstünede bu kötü haber o kadar cok üzüdüm kendimi zor toparladim ta esim bir gün hastalaninca anladim onuda cok üzüyodum anliyodum amam elimde deildi rtik üzülmememye calisitim esim daha iyi oluyordu ve sonra takrar karar verdik burdaki klinige burda 9 tane cikti kendime geldigimde agliyomusum esim diyorki konusuyormusum benimde cocuklrm olacak diye aglayarak ve burda 6 gün bekletiler sadece 2 tane klamis doktor cok iyiy dedi ve birtane koyacaz dedi buranin yasasina göre biz bikere hüsrana ugradik dedik ama yasini falan gec dedi doktor cok iyidi kagit imzalatar iki tane koydular 26 yasindayim 4yillik evliyim ve koydular simdi cok mutluyum bu sefer olacak cok yatamn bir insan deyilim ama brda okuduklarima göre 3 dikkat edecegim insallah bebeklerim beni birakmaz sadece kabizlik sorunu oluyor bol bol su icmeye caliiyorum insallah o güzelhaberi sizinle paylasirim allahim herkese nasip ett cok uzun oldu ya kusura bakamayin.

içini dök canım rahatlarsın insan bu konuları herkesle konuşamıyor doktorlar yat demiyor ama ilerde pişman olmamak için kendine dikkat et ya 10 gün şımart kendini ne olacak ki rabbim güzel haberlerini de almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…