Transferden Sonrasını Nelere Dikkat Ederek Geçirelim?

tesekküre edrim yardimlariniz icin söylediklerinize dikkate alacagim rabbim insallah nasip eder ben 14 günde yatmaya raziyim icim cok huzurlu buda beni korkutuyo cok pozitif düsünüyorum esimdiyorki unut o gün gelene kadar konusmayalim diyor ama elimde deyil haklimi acaba bu kadar cok olumlu düsünmek iyimidir diger denemde icimde umut yoktu bu seferki cok farkli acaba bebeler kac gün icinde tutunuyolar belrtisi oluyomu tesekkür derim

Son düzenleme:

teekkür edrim dogru anlamisiniz icim rahatladi tesekür edrim siz hamilemisiniz teekkür edrimm

cok tesekür ederim kesin dediginizi yapacagim yatacagim 10 gün evet bu siteyi uzun zamandir takip ediyodum beni anladiginiz ici n teekkür edrimmm

selam arkadaşlar; benimde iğnelere başlayalı 4. gün oldu.
bu 2. tüp bebek denemem olacak, ilkinde çalışarak geçirdiğim için çok gergindim bunda izin kullandım 1 ayı evde geçireceğim fakat nedense gergin ve sinirliyim.,
hakkımızda ne olacak bakalım artık hayırlısı diyorum

hayirlisi olsun insallah bu sabir isteyen bir tedavi elinizden geldigi sabirli olun bir bakmisinizki bitmis günler insallah sonunuzda güzel olur banada 2 emriyo transfer ettiler günlerimi sayorum 12 kaldi hamile oldugum günü ögrenmeme allahim herkese nasip etsin amin

slm kızlar benmimde taransferim cumartesi oldu yatıyorum şimdi 19 nisan test günüm inş hayırlısı olsun hepimiz için ALLAHIM DUALARIMIZI KABUL ETSİN

inş canım hayırlısıyla

amin canım inşallh hayırlısıyla hepimize

[QiUOTE=sinemissu;24042368]slm kızlar benmimde taransferim cumartesi oldu yatıyorum şimdi 19 nisan test günüm inş hayırlısı olsun hepimiz için ALLAHIM DUALARIMIZ amin insallah rabbim bütün isteyenlere nasip etsin

Son düzenleme:
arkadaşlar yatıp durmayın hiçbir işe yaramıyor ilk denemede yattım çok dikkat ettim olmadı ama bu denemede hiç yatmıycam inşallah hiç umursamıycam...

arkadaşlar yatıp durmayın hiçbir işe yaramıyor ilk denemede yattım çok dikkat ettim olmadı ama bu denemede hiç yatmıycam inşallah hiç umursamıycam...

tabiki haklisinda yinede ilk 3 dikkat et önemli olan kalbinden ne geliyorsa onu yap sadece dikkat edecen kendini yormayacan bu sadece benim fikrim ne zaman belli olcak tesekkür edrim

teekkür edrim dogru anlamisiniz icim rahatladi tesekür edrim siz hamilemisiniz teekkür edrimm

Evet 8 haftalık hamileyim .ben 12gün yatagı hiç kaldırmadım işe gitmedim ama bunu doğru olduğu için değil içimizi rahatlatmak için yaptık tek inandığım namazlarımı hiç kaçırmadım ve hemen arkasından dua kitabım vardı ondakı tüm duaları okuyup dua ettim arkadaşım 12bin besmele çek demişti onu çektim belkı dilek kapım açıktır diye hep dua etmeye çalıştım.

merhaba arkadaşlar banada geçen hafta perşembe transfer yapıldı ama 19 nisanda test yaptırıcam inşallah güzel haberler alırım yaptığım her harekette endişeleniyorum inşallah allah çabalarımızı boş çıkarmaz

ALLAH bagislasin rabbim kucagina almayi nasip etsin bende huzursuzdum 3 gündü namaz kilamiyoum kusura bakma bilmedigim icin soruyorum kac gün sonra banyo yaptin bana yardimci olurmusunuz benin icinde dua edin lütfen tesekkürlerim

ALLAH bagislasin rabbim kucagina almayi nasip etsin bende huzursuzdum 3 gündü namaz kilamiyoum kusura bakma bilmedigim icin soruyorum kac gün sonra banyo yaptin bana yardimci olurmusunuz benin icinde dua edin lütfen tesekkürlerim
bana biraz anlatirmisiniz ilk denemenizdemi tutttu kac tana yumurta topandi lütfen

Ben 3.gün ılık su ile yaptım ve namazlarımı oturarak kıldım.rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın herkese de annelik duygusunu tattırsın .inş güzel haberlerinide alırız hiç sıkıntı stres yapma rabbim yüzünüzü güldürsün herkesin evinden çocuk sesi eksik etmesin

Arkadaşlar yatmak ya da yatmamak bilemiyorum ama ilkinde kalkın eşiniz bekliyo deyip gönderdiler anesteziden ayılmak zor oldu.
2. de çok rahattım sürgü verdiler ona yaptım acaba wc ye gitmek daha mı iyi diye düşündüm durdum sonradan çünkü 2. negatif oldu.
İlkinde bütün tersliklere rağmen pozitifti fakat düşükle sonuçlandı.

Hiç belli olmuyor en güzeli hiç bir şey düşünmeyin konuyu 12 günlüğüne kapatın aklınızdan silin.
Bir öneri sadece biliyorum çok zor silmek ama ne bileyim işte. Kimsenin kucağını boş bırakma rabbim

amin bana cok yardimci oldun tesekkür edrim allah razi olsun iyiki sizi tanimisim cok tesekkür edrimmmm

arkadaşlar benim 4. denemem diğer dört denemede2 gün dinlendim sonra normal yasama işe geri dçndüm ama sonuç maalesef... 4 nisanda transferim yapıldı 16 nisan test günüm bu denememde yıllık izin aldım yatıyorum evdeyimm ..doğru olduğundan olmayabilir ama vicdanım rahat etsin istedim bu sefer allahım hepimizin kucağını doldursun inşallahhhh..aminn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…