aynı sorunu bende yaşadın 4günde 5 günde bir çıkabiliyordum kaysıyı ben sevmedıgımden pek yıyemedım .bu kabızlıkta ki asıl dikkat etmek gereken benım anladığım yaparken kendini sıkmamak ve ıkınmamak bebek tutunma aşamasında olduğu için yaptığın zorlama engel olabılur ben istifar bile edmıyordum zorlarım diye inş bu süreç senin çabuk ve güzel geçer ve en önemlisi sonucu güzel olur.
içini dök canım rahatlarsın insan bu konuları herkesle konuşamıyor doktorlar yat demiyor ama ilerde pişman olmamak için kendine dikkat et ya 10 gün şımart kendini ne olacak ki rabbim güzel haberlerini de almayı nasip etsin
selam arkadaşlar; benimde iğnelere başlayalı 4. gün oldu.
bu 2. tüp bebek denemem olacak, ilkinde çalışarak geçirdiğim için çok gergindim bunda izin kullandım 1 ayı evde geçireceğim fakat nedense gergin ve sinirliyim.,
hakkımızda ne olacak bakalım artık hayırlısı diyorum
hayirlisi olsun insallah bu sabir isteyen bir tedavi elinizden geldigi sabirli olun bir bakmisinizki bitmis günler insallah sonunuzda güzel olur banada 2 emriyo transfer ettiler günlerimi sayorum 12 kaldi hamile oldugum günü ögrenmeme allahim herkese nasip etsin amin
ben ilk üç gün sürekli yattım , tuvalet haricinde hiç kalkmadım yemeğimi bile tepsiyle yatakta oturarak yedim ama daha sonra rahimdeki kan akışı hızlansın diye evin içinde ufak yürüyüşler yapmaya başladım çok şükür tutunduda minişim
Allahım sana ve tüm istiyenlere nasip etsin
amin canım inşallh hayırlısıyla hepimize
arkadaşlar yatıp durmayın hiçbir işe yaramıyor ilk denemede yattım çok dikkat ettim olmadı ama bu denemede hiç yatmıycam inşallah hiç umursamıycam...
teekkür edrim dogru anlamisiniz icim rahatladi tesekür edrim siz hamilemisiniz teekkür edrimm
Evet 8 haftalık hamileyim .ben 12gün yatagı hiç kaldırmadım işe gitmedim ama bunu doğru olduğu için değil içimizi rahatlatmak için yaptık tek inandığım namazlarımı hiç kaçırmadım ve hemen arkasından dua kitabım vardı ondakı tüm duaları okuyup dua ettim arkadaşım 12bin besmele çek demişti onu çektim belkı dilek kapım açıktır diye hep dua etmeye çalıştım.
bana biraz anlatirmisiniz ilk denemenizdemi tutttu kac tana yumurta topandi lütfenALLAH bagislasin rabbim kucagina almayi nasip etsin bende huzursuzdum 3 gündü namaz kilamiyoum kusura bakma bilmedigim icin soruyorum kac gün sonra banyo yaptin bana yardimci olurmusunuz benin icinde dua edin lütfen tesekkürlerim
Ben 3.gün ılık su ile yaptım ve namazlarımı oturarak kıldım.rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın herkese de annelik duygusunu tattırsın .inş güzel haberlerinide alırız hiç sıkıntı stres yapma rabbim yüzünüzü güldürsün herkesin evinden çocuk sesi eksik etmesinALLAH bagislasin rabbim kucagina almayi nasip etsin bende huzursuzdum 3 gündü namaz kilamiyoum kusura bakma bilmedigim icin soruyorum kac gün sonra banyo yaptin bana yardimci olurmusunuz benin icinde dua edin lütfen tesekkürlerim
Ben 3.gün ılık su ile yaptım ve namazlarımı oturarak kıldım.rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın herkese de annelik duygusunu tattırsın .inş güzel haberlerinide alırız hiç sıkıntı stres yapma rabbim yüzünüzü güldürsün herkesin evinden çocuk sesi eksik etmesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?