aminnnnnnnnnnnn insallah rabbim bizlerede nasip eder cok az klmis ne güzel test gününüzede insallg o müjdeli haberi alirsinizarkadaşlar benim 4. denemem diğer dört denemede2 gün dinlendim sonra normal yasama işe geri dçndüm ama sonuç maalesef... 4 nisanda transferim yapıldı 16 nisan test günüm bu denememde yıllık izin aldım yatıyorum evdeyimm ..doğru olduğundan olmayabilir ama vicdanım rahat etsin istedim bu sefer allahım hepimizin kucağını doldursun inşallahhhh..aminn
merhaba arkadaşlar banada geçen hafta perşembe transfer yapıldı ama 19 nisanda test yaptırıcam inşallah güzel haberler alırım yaptığım her harekette endişeleniyorum inşallah allah çabalarımızı boş çıkarmaz
merhaba arkadaşlar banada geçen hafta perşembe transfer yapıldı ama 19 nisanda test yaptırıcam inşallah güzel haberler alırım yaptığım her harekette endişeleniyorum inşallah allah çabalarımızı boş çıkarmaz
merhaba aynı gün transfer olmuşuz ama ben 17 sinde kan testi yaptırcam..bugün idrar testim negatif çıktı
blastokist transferi 1 tane kondu..sizinki nasıl acaba?neden 19 u ?
merhaba ben tedaviyi üniversite hastanesinde yaptırdım sanırım o yüzden garanti olsun diye geç bi tarih verdiler . İdrar testinde sanırım 20 günden sonra çıkıyomuş en garanti kan tahlili bende sanırım 19 una kadar bekliyemiycem önümüzdeki hafta salı veya çarşamba özel hastaneye gidicem inşallah hepimiz çok güzel haberler alırız
İnşallah canım ya, bugün yaptırdığım idrar testinde negatif sonuç aldım moralim bozuldu baya.. ama dediğin gibi belki de 12. gün ve dah afazla beklemek gerkemektedir. Ben çalışmaya devam ediyorum. İşyerindeki amirim falan da çok acımasız ya..hiçbişey anlamıyor. iş vermeye devam ediyor..keşke rapor alsaydım dedim..ama iş işten geçti tabiki..ben özelde ankarada tedavi gördüm.. hoca hacettepenin doktoru.. hiçbirşekilde yatma ve hayatına devam et sadece ağır kaldırma ve spor yapma dedi..inşallah yanlış bişeyler yoktur
slm bir sorum olacaktida taransfer günü 1. gün olarak sayiliyor benimki pzartesi transfer oldu bugün persembe pazartesi gününden itibarenmi sayiliyo tesekkür edrim:)))
transfer günü sayılmıyor canım bugün 3. günün allah hayırlı sonuclar versin inşallah[/QUOTE aminn tesekkür edrim test günüm 23.04.20012 insallah hayirli haberi alirim bütün annelere rabbim nasip eder insallhh....
SLM HAYIRLI CUMALAR bu gün benim 4.günüm kasiklarima arasira agri giriyo acaba bu normalmi herseyin hayirlisii tesekkür edermm::::))))))
Biliyorsun idrar testi zaten gec gosteriyo Keske yapip moralini bozmasaydin.. Ve yine Keske dedigin gibi rapor alip bi hafta on Gun dinlenseydin iyi olurdu. Insallah guzel snuc alirsin canm burdaki arkadaslara hep dua ediyorum. Ins bizim gibi rabbim sizinde yuzunuzu guldurur.ins bizde sagsaglim bebegimize kavusuruz Son 10 Gun gunler gecmek bilmiyor. Heran gelebilirde die bekliyoruz hayirlisi bakalim...
SLM HAYIRLI CUMALAR bu gün benim 4.günüm kasiklarima arasira agri giriyo acaba bu normalmi herseyin hayirlisii tesekkür edermm::::))))))
Evet haklısın, doktor vermedi raporbu arada benim bugün 8-9. günüm ve kanamam başladı..regl olma günümdü..sabahtan beri kahverengi içinde partiküller olan bir kanama ve kasık ağrısı..doktor çok erken olmuş ama moralini bozma salı gününe kadar bekle dedi..test yaptırma dedi..benim doktor biraz ilgisiz sanırım:8
Neyse hayırlısı bakalım neler olcak..
İnşallah bebeğine kavuşursun canım ya, önemli olan sağlıklı, sıhhatli, güzel kısmetli, uzuun ömürlü olsun:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?