meraba sinemsu hanim sizin test günü ne zaman kac emriyo transfer ettiler:)))afras ordamısın canım
slm arkadaslar tüb bebebekte 4 günün 2 günden belli gaz sikintisi var gecer diye düsündüm ama acaba zararlimidir yemelerimede dikkat ediyom kabizlik sorunum yok ama bu var lütfen yardimci olurmusunuz::))
A:S benin test günüm 23.04.2012( benim bu 1. denemem izin sirasinda türkiye gitmisti 20 günlügüne orda yapmistik bu benim 2.denemem yasimdan dolayi 1 tane emriyo transfer yapilacakti doktorla konustuk kagit imzalatarak 2 emriyo yerlesrirdiler)KAYSI SUYU VE ANANNAS BOL BOL SU ICIYORUM YA HAYIRLISI ARTIK::))
selam afras sen kaç yaşındasın özel hastanede mi yaptırdın şunun için soruyorum bende 2 embrıyo istedim ama yaşım 35 in altında olduğu için 1 tane olabilir kanuni olarak böyle yapmamız gerekiyor dediler
Yaaa tam adet gibimi canim?? Benimde transferden yaklasik uc hafta sonra iki haftadan uzun kahverengi lekem gelmisti.. Nasil korkmustuk Gun asiri Dr gidiyorduk. Sonra ogrendikki Islem sirasinda rahimde kanama olurmus ve sonra oyle atilirmis.. Ins seninkide oyledir canim.. Sen nerde yaptirmistin?? Biz yurtdisindan istanbula gitmistik..
merhaba, evet bugün büyük büyük kanlı parçalar düştü 24 saat sürmüştür düşmesi, önce küçük başladı sonra büyüdü...yavaş yavaş da normal adet kanamasına dönüşmeye başlıyor...sanırım düşük yaptım ben..bu son 1 haftam işyerinde çok stresli geçti..doktor bahsettiğim gibi rapor vermedi..2 vasıta gidip geliyorum işe yollarda da dolmuşta falan ayakta kaldım, yürümek zorunda kaldım baya vs..raporlu olmak gerekiyomuş ve doktorun da her söylediğine inanmamak gerekiomuş sanırımdoktor da seminere gitmiş şehir dışındaymış..!!
2 gün dinlenip pazartesi kan testine gel dedi hrs ankara daki hemşire..zaten düşürdüğüm bariz..Allahtan hayırlısı olsun demiştim..demek ki hayırlı diilmiş..teşekkür ederim ilginiz için de..inşallah tüm burada isteyenlere Rabbim nasip eder...hepinize sevgiler:)
merhaba, evet bugün büyük büyük kanlı parçalar düştü 24 saat sürmüştür düşmesi, önce küçük başladı sonra büyüdü...yavaş yavaş da normal adet kanamasına dönüşmeye başlıyor...sanırım düşük yaptım ben..bu son 1 haftam işyerinde çok stresli geçti..doktor bahsettiğim gibi rapor vermedi..2 vasıta gidip geliyorum işe yollarda da dolmuşta falan ayakta kaldım, yürümek zorunda kaldım baya vs..raporlu olmak gerekiyomuş ve doktorun da her söylediğine inanmamak gerekiomuş sanırımdoktor da seminere gitmiş şehir dışındaymış..!!
2 gün dinlenip pazartesi kan testine gel dedi hrs ankara daki hemşire..zaten düşürdüğüm bariz..Allahtan hayırlısı olsun demiştim..demek ki hayırlı diilmiş..teşekkür ederim ilginiz için de..inşallah tüm burada isteyenlere Rabbim nasip eder...hepinize sevgiler:)
iyi geceler herkese ...
transferım carsamba yapıldı..bugun 1 -2 kere kasıklarıma kramp gırdı...23 nısan tahlıl gunum...
yanı pek bısı yok...normalmıdır acaba ?
slm benim transferimde pazartesi oldu 23 nisanda tahlil günün bendede hic birsey yok sadece kasiklarima ararsira agri giriyo kapizlik yok ama gaz sorunu var insallah hayirli haberler aliri rabbim herkese nasip etsin?
meraba sinemsu hanim sizin test günü ne zaman kac emriyo transfer ettiler:)))
kızlar hep yatıymusunuz neler yapıyosunuz neler yiyorsunuz
kızlar hep yatıymusunuz neler yapıyosunuz neler yiyorsunuz
merhaba canım 19 nisan test günüm 2 tana transfer ettiler canım inş hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?