Transferden Sonrasını Nelere Dikkat Ederek Geçirelim?

slm arkadaslar tüb bebebekte 4 günün 2 günden belli gaz sikintisi var gecer diye düsündüm ama acaba zararlimidir yemelerimede dikkat ediyom kabizlik sorunum yok ama bu var lütfen yardimci olurmusunuz::))

A:S benin test günüm 23.04.2012( benim bu 1. denemem izin sirasinda türkiye gitmisti 20 günlügüne orda yapmistik bu benim 2.denemem yasimdan dolayi 1 tane emriyo transfer yapilacakti doktorla konustuk kagit imzalatarak 2 emriyo yerlesrirdiler)KAYSI SUYU VE ANANNAS BOL BOL SU ICIYORUM YA HAYIRLISI ARTIK::))

slm arkadaslar tüb bebebekte 4 günün 2 günden belli gaz sikintisi var gecer diye düsündüm ama acaba zararlimidir yemelerimede dikkat ediyom kabizlik sorunum yok ama bu var lütfen yardimci olurmusunuz::))

selam benimde transferden beri gaz sorunum oldu hatta arada bir kabız oldum ama çok zorlamadım kayısı ve sıcak su ii geliyor ama o kadar da sorun olacağını zannetmiyorum.

selam afras sen kaç yaşındasın özel hastanede mi yaptırdın şunun için soruyorum bende 2 embrıyo istedim ama yaşım 35 in altında olduğu için 1 tane olabilir kanuni olarak böyle yapmamız gerekiyor dediler

slm ben 26yasindayim ben yurt disinda yasiyorum özel doktora gidioyruz imza atik doktor sorumluluk bize ait deyil dedi olsun hepimiz bir yumurtadan meydana geldik insallah sende hayirlisiyla bebegine kavusursun rabbim isteyen herkese nasip etsin.::))

merhaba, evet bugün büyük büyük kanlı parçalar düştü 24 saat sürmüştür düşmesi, önce küçük başladı sonra büyüdü...yavaş yavaş da normal adet kanamasına dönüşmeye başlıyor...sanırım düşük yaptım ben..bu son 1 haftam işyerinde çok stresli geçti..doktor bahsettiğim gibi rapor vermedi..2 vasıta gidip geliyorum işe yollarda da dolmuşta falan ayakta kaldım, yürümek zorunda kaldım baya vs..raporlu olmak gerekiyomuş ve doktorun da her söylediğine inanmamak gerekiomuş sanırım doktor da seminere gitmiş şehir dışındaymış..!!
2 gün dinlenip pazartesi kan testine gel dedi hrs ankara daki hemşire..zaten düşürdüğüm bariz..Allahtan hayırlısı olsun demiştim..demek ki hayırlı diilmiş..teşekkür ederim ilginiz için de..inşallah tüm burada isteyenlere Rabbim nasip eder...hepinize sevgiler:)

SLM hayirlisi üzülmeyin allahtan umut kesilmez kacinci gününüz allah kimseye cekemeyecegi agir yük vermez hayirlisi

Hayirlisi boyleymis canim uzulme diCem ama ister istemez uzulcen.. Benim Dr da 3-5 Gun dinlen sonra normal hayatina Don dedi ben hic tinmadim bile cevremde tup tecrubesi coktu.. Herkes istirahat taraftariydi. Bende 4 ay boyunca yemek disinda bisey yapmadim dinlendim hep.Son haftamizdayiz halada oyle dikkat ediyoruz.. Evet sende baya hareket etmisin o otobusler de cok sallamistir.. Ama bide dusun ki dunya ya gelecegi varsa bebegin butun olumsuzluklara ragmen gelirdi canim.. Verende Allah alanda insallah diger denemede tutar...

iyi geceler herkese ...
transferım carsamba yapıldı..bugun 1 -2 kere kasıklarıma kramp gırdı...23 nısan tahlıl gunum...
yanı pek bısı yok...normalmıdır acaba ?

iyi geceler herkese ...
transferım carsamba yapıldı..bugun 1 -2 kere kasıklarıma kramp gırdı...23 nısan tahlıl gunum...
yanı pek bısı yok...normalmıdır acaba ?

slm benim transferimde pazartesi oldu 23 nisanda tahlil günün bendede hic birsey yok sadece kasiklarima ararsira agri giriyo kapizlik yok ama gaz sorunu var insallah hayirli haberler aliri rabbim herkese nasip etsin?

slm benim transferimde pazartesi oldu 23 nisanda tahlil günün bendede hic birsey yok sadece kasiklarima ararsira agri giriyo kapizlik yok ama gaz sorunu var insallah hayirli haberler aliri rabbim herkese nasip etsin?

bakalım yarın ne yaşıyacağız....

kızlar hep yatıymusunuz neler yapıyosunuz neler yiyorsunuz

slm ben 1.denemede hic yatmadim acayip slkllyodum bu sefer pisman olacak birsey yapmak istemiyorum ALLAHIN izniyle ben yatan ve tv karsisinda cok oturan biri deyilim hareketli bir yapim var netten kücüklügümde cok sevdigim cilgin bedis biye bir dizi vardi onu cok severdik ouldan gelice ona bakardik kardesimle birlikte gözümüzü ayirmadan bakardik ve o dizini 1.bölümünden belli canim slkldikca acip bakiyorum vakit cok cabuk geciyor ayni kücüklügümde ki gibi ve mutfak girip kücük isler yapiyorum icimin rahat oldugu isler tv karsisi ve kadinlar külübü eski yazilarbile okum okadar sayfayi bile okudum yemek olarakta sivi gidalar tüketiorum anans kaysi suyu iciyorum icim cok rahat simdilik insaalh sonuna kadr böyle gider az kaldi 8 günn aaa gercekten az kalmis yazarken farkettim:))HAYIRLISI biz tebbirimizi alalim RABBIM ol derse olur taktir bol bol DUA EDELIM HAYIRLISI hepimiz anne olacagi hayirlisiyla insallah SABIRRR zaten test gününe ´kadar ANNEYIZZZZZ:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…