slm benim transferimde pazartesi oldu 23 nisanda tahlil günün bendede hic birsey yok sadece kasiklarima ararsira agri giriyo kapizlik yok ama gaz sorunu var insallah hayirli haberler aliri rabbim herkese nasip etsin?
Slm öncelikle inşallah pozitif sonuç alirsin gaz sorunu için de sana tavsiyem rezene cayi çok iyi geliyor hamile ve lohusalar için de serbes bir cay olduğu için bir zararı olacağını sanmıyorum bende çok gaz sorunu yaşayan biriyim şimdi günde bir fincan içiyorum ve çok rahatım ayrıca sakinleştirici özelliği ve lohusa kadın içtiğinde hep sütü artarmiş hemde sütten bebeğe de geçtiği için bebeğin de gaz sorununa iyi gelişmiş umarım faydasını görürsün ben lipton sallana cay kullanıyorum
Hayirlisi boyleymis canim uzulme diCem ama ister istemez uzulcen.. Benim Dr da 3-5 Gun dinlen sonra normal hayatina Don dedi ben hic tinmadim bile cevremde tup tecrubesi coktu.. Herkes istirahat taraftariydi. Bende 4 ay boyunca yemek disinda bisey yapmadim dinlendim hep.Son haftamizdayiz halada oyle dikkat ediyoruz.. Evet sende baya hareket etmisin o otobusler de cok sallamistir.. Ama bide dusun ki dunya ya gelecegi varsa bebegin butun olumsuzluklara ragmen gelirdi canim.. Verende Allah alanda insallah diger denemede tutar...
SLM hayirlisi üzülmeyin allahtan umut kesilmez kacinci gününüz allah kimseye cekemeyecegi agir yük vermez hayirlisi
Teşekkür ederim, dediğin gibi Allah bağışlasaydı gelirdi:) Üzüldüm tabiki ama eşim de sağolsun hoşgörülü.."napalım olmazsa da birbirimizi seviyoruz" dedik, yola devam ediyoruz..Ben hep Allahım hayırlısıysa olsun diye dua ettim.. Allah bizim için iyi olanı bilir..
Haklısınız tecrübe daha önemliymiş, doktorlar bir yere kadar yardımcı sonrasında tecrübeli olanların söylediklerini dinlemek gerekiyormuş..bu da bana ders oldu:)
Tekrar çok teşekkür ederim:)))
tesekkür edrim INSALLAH rabbim emeklerimizi bosuna cikarmaz insallh simdi gayet iyim kafaya takmayim diyom unutuyum diyoum ama hic bir belirti bu gün 6 günüm ammannn ne yapalim hayirlisi rabbim isterse olur ama cok pozitif düsnüyorum aslinda iyi yada kötü haberi alacagiz testegününe kadar ben burda okumustum test günündende erken test yapiyorlar aslinda benim aklimdan gecti ama esim sabretmeyi bilmiyon deyince geri sustum hayirlisi artil rabbim herkese nasip etsin:))) benim 6.gün emriyosu tes günümde 14 gün sonra doktor cok iyi yabanci olmasina göre cok iyi türkiyede sadece 3gün beklettilet 9 tane yumurta vardi sadece 2 tane kalmis ben cok üzüldüydüm doktor hic üzülme dedi biz uzun süre beklettik gayet iyi dedi emriyo kaliteli dedi besim ve ben 2 tane koyun dedik olmaz dedi 3 tane olabilir dedi ama sonra sorumuluk bize aid deyil diye agit imzallati emriyonim uzun bekletilmesi dahami iyimi?
slm kizlar bu gün benim 7.günüm normalde burda okuduguma göre 12.gün sonra test oluyorlarmis benim test günüm ise 14. test günüm doktorlar regel tarihinemi getiriyorlar test günlerini acaba......????
insalah o müjdeli haberi alirsin hayirlisiyla iki bebeginde sana slmslki tutunmuslardirr insallahhhh:)))
Aslinda 12. Gundur Test gunu sende duydum14. Gun. Belki dedigin gibi regl tarine denk getirmistir bisey olursa Bos yere Test yaptirma die Kim bilir. Bizde ayin 3 de Transfer oldu 13 de Test yaptirmistik. Ama embriyomuz 5. Gun embriyosuydu bu farkedermi bilmiyorum canim... Ins hayirli haberlerini okuruz canm
inş.canım çok merak ediyorum eşimde sabırlı ol diye kızıyor test alacaktım aldırtmadı inş. hepimiz hamileyiz diye yazarız inşallah
Yazdiklarindan moralinin birazda olsa iyi oldugunu anliyorum canim umarimda oyledir.. Egerki durumunuz musaitse rahim iki ay dinlendikten sonra yine yeni tadaviye baslanabiliyor canim. Belki Dr da soylemistir. Herseyin hayirlisi bende ikinci denemede dondurulmus embriyo ile gebe kaldim.. Dedigin gibi Moral cok onemli diger denemede sende baya tecrube kazandin simdi. Daha dikkatli olursun. Aeo canim
merhabalar arkadaşlar bana yardımcı olabilirmisiniz benim 5 nisanda transferim yapıldı yarın beat hcg günüm ama ben dayanamayıp 7.günü 9.günü ve 10.günü idrar testi yaptım üçüde pozitif çıktı yanlış değildir demi hamilelik vardır yardımcı olursanız sevinirim
Bence yanlış değildir içini ferah tut bu kadar erken idrar testinde görünmesi ne büyük şans benım 10.gün idrarda çıkmadı hemem kan testi yaptırdım sonuç 251 bu kadar yüksek olmasına rağmen çıkmamıştı .
ama senin adına çok sevindim rabbim birinin daha yüzünü güldürdü ve karnını inş doldurdu
beta hcg 0 , düşmüş..moral olarak iyi olmaya çalışıyorum..tedaviye başlayamayabilirim bir müddet kendimi toparlamam gerek..6. gün blastokist embriyosuydu neden düştü derseniz 1 hafta dinlenmedim vs ..teşekkür ederim tüm destekleriniz için, sevgiler:)
merhaba arkadaşlar bende aranızdayım yeni başladım tedaviye transferi olanlar hayırlı sonuçlar alır inş. hamiş olanlarda hayırlısıyla kucaklarına almayı nasip etsin rabbimkucaklarınız bebişlerde dolsun inş. bende dahil :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?