slm hayili olsun insallh bebklerine kavusursun tüm anneler rabbim hayirlisi nasip eder insallah ne zaman test gününz kacemriyo transfer edildi...?
slm kizlar bu sabah kaltigimda iki damla kan geldi cok üzüldüm ilk denemede de böyle olmustu sonra esimin basini etini yedim test al diye ve dayanamadi gitti test aldi o cizgiyi kadar cok gördümki ve yine gördüm negatif biliyom cok erken yaptim testi 6.gün belki dedim 6. gün emriyosu ya belli olur dedim ama pisman deyilim cok pozitif düsünüyordum biraz iyi oldu rabbim den hep hayirlisini istedim insallh test günü yüzüm güler tabiki aglamicam dedim esime ama sözümü tutamadim yine agladim allahim sen hayirlisini nasip eyle cok üzülüyom biliyorum hakkimda ne hayirliysa o olsun rabbim bütün annelerin dilegini kabul etsin...???
Test için çok erkenmiş üzülüp kendini yıpratma boşuna devamı gelmediyse yerleşme kanamasıdir belki
Selam herkese,
transferimin 3. gunu bugun ve hala karin ya da kasik bolgemde yanma hissi var tipki adet oncesi yasadigim gibibu sizde de oldu mu? resmen karnimin ici yaniyo ve atesim var. haraket etmeye korkuyorum tutmazsa diye..
ve adet öncesi hava gibi bişey çıkıyor vaginal bölgeden benim her zaman.. sanki onu da hissediyorum, bunlar normal mi arkadaşlar?
merhaba..
transferım carsamba gunu oldu ve bugun kasık agrım basladı . norrmalmıdır sızce.
slm hayirli olsun kalbini bozma karin sisligi oluyor kulanilan jellerden etki yapiyor insallh rabbim herkese nasip etsin....
evet bende de var, ayni gun transferimiz olmus
merhaba..
transferım carsamba gunu oldu ve bugun kasık agrım basladı . norrmalmıdır sızce.
Selam herkese,
transferimin 3. gunu bugun ve hala karin ya da kasik bolgemde yanma hissi var tipki adet oncesi yasadigim gibibu sizde de oldu mu? resmen karnimin ici yaniyo ve atesim var. haraket etmeye korkuyorum tutmazsa diye..
ve adet öncesi hava gibi bişey çıkıyor vaginal bölgeden benim her zaman.. sanki onu da hissediyorum, bunlar normal mi arkadaşlar?
kızlar mrb bişey sorcam hala belirti yok bende bende test yaptım ikinci çizgi silik çıktı hamilemiyim acaba bu gün 10. günüm perşembe test var inş hamileyimdir allah hepimize nasip etsin
meraba sinemsu insallah hamilesindir bendede hic belirti yok bende 7.gün test yaptim ama nagatif cikti hayirlisi insallh ANNE olmayi nasip edrr ALLAHIM?kızlar mrb bişey sorcam hala belirti yok bende bende test yaptım ikinci çizgi silik çıktı hamilemiyim acaba bu gün 10. günüm perşembe test var inş hamileyimdir allah hepimize nasip etsin
Benimde transferimin 2. Günü. Bizimkiler dondurulmustu o yüzden ignelerden pek agri kalmamisti. Ama benimde sol tarafimda cok hafif agri/batma var. Hava gibi bisey yok bende ama bence bu kadar yorma kafani. Bazilariin agrilari cok agir oluyor, sonunda hamile oluyorlar, bazilarida ayni durumda negatif Sonuc aliyorlar. Herkesin vücudu farkli. Hayirlisi olsun Insallah ;-)
meraba sinemsu insallah hamilesindir bendede hic belirti yok bende 7.gün test yaptim ama nagatif cikti hayirlisi insallh ANNE olmayi nasip edrr ALLAHIM?
Insallah Allah hayirlisiyla nasib eder. 10. Gün sonuc degisik cikabilir diye ozellikle söylediler bana. Belirtilere bakma sen, herkesde cok farkli ;-) hayirli olsun Insallah..
meraba sinemsu insallah hamilesindir bendede hic belirti yok bende 7.gün test yaptim ama nagatif cikti hayirlisi insallh ANNE olmayi nasip edrr ALLAHIM?
slm benim bu gün 9. günüm hic belirti yok 7.günü test yaptim nagatif cikti insallah bebgim benim birakmaistir???kasik agrilari karin sisligi falan kalmadi gaz sorunu kabizlik sorunu normalmidir hic belirti olmamasi....[/QUOTcanım benim pozitif düşün yarın test yap bidaha inş sende görüürsün pembe çizgileri inş hamişşsindir kişiden işiye değişiyomuş içini ferah tut canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?