Transferden Sonrasını Nelere Dikkat Ederek Geçirelim?

slm hayili olsun insallh bebklerine kavusursun tüm anneler rabbim hayirlisi nasip eder insallah ne zaman test gününz kacemriyo transfer edildi...?

İnş. canım tek embryo transfer edilicek bana hayırlısıyla tutar inş. bir hafta oldu iğnelere başlıyalı renglimi bekliyorum 2. günü gidicem sonrası neler olucak bakalım bu ikinci tedavim çok garip ilk tedavimde 4 embriyo transferi olmuştu vardır bundada bir hayır...

Test için çok erkenmiş üzülüp kendini yıpratma boşuna devamı gelmediyse yerleşme kanamasıdir belki

Selam herkese,
transferimin 3. gunu bugun ve hala karin ya da kasik bolgemde yanma hissi var tipki adet oncesi yasadigim gibi bu sizde de oldu mu? resmen karnimin ici yaniyo ve atesim var. haraket etmeye korkuyorum tutmazsa diye..
ve adet öncesi hava gibi bişey çıkıyor vaginal bölgeden benim her zaman.. sanki onu da hissediyorum, bunlar normal mi arkadaşlar?

Son düzenleme:

slm hayirli olsun kalbini bozma karin sisligi oluyor kulanilan jellerden etki yapiyor insallh rabbim herkese nasip etsin....

slm hayirli olsun kalbini bozma karin sisligi oluyor kulanilan jellerden etki yapiyor insallh rabbim herkese nasip etsin....

karin sisliginden cok yanma hissi ve hava cikmasi oldu, moralimi bozuyor bunlar. tesekkurler..

merhaba..
transferım carsamba gunu oldu ve bugun kasık agrım basladı . norrmalmıdır sızce.

slm merak etmeyin doktorlarin söyledigine göre kasik agrisina kanamna geliyorsa biraz teylikeliymis ama araliklarlada kan gelmessi normalmis hakimizda hayirlisi olsun....???

Benimde transferimin 2. Günü. Bizimkiler dondurulmustu o yüzden ignelerden pek agri kalmamisti. Ama benimde sol tarafimda cok hafif agri/batma var. Hava gibi bisey yok bende ama bence bu kadar yorma kafani. Bazilariin agrilari cok agir oluyor, sonunda hamile oluyorlar, bazilarida ayni durumda negatif Sonuc aliyorlar. Herkesin vücudu farkli. Hayirlisi olsun Insallah ;-)

kızlar mrb bişey sorcam hala belirti yok bende bende test yaptım ikinci çizgi silik çıktı hamilemiyim acaba bu gün 10. günüm perşembe test var inş hamileyimdir allah hepimize nasip etsin

kızlar mrb bişey sorcam hala belirti yok bende bende test yaptım ikinci çizgi silik çıktı hamilemiyim acaba bu gün 10. günüm perşembe test var inş hamileyimdir allah hepimize nasip etsin

Insallah Allah hayirlisiyla nasib eder. 10. Gün sonuc degisik cikabilir diye ozellikle söylediler bana. Belirtilere bakma sen, herkesde cok farkli ;-) hayirli olsun Insallah..

meraba sinemsu insallah hamilesindir bendede hic belirti yok bende 7.gün test yaptim ama nagatif cikti hayirlisi insallh ANNE olmayi nasip edrr ALLAHIM?

hava olayina kafam takildi benim, ilginc bisey o :) yasayan var mi bunu bilmiyorum.. hepimiz icin olsun ins.

meraba sinemsu insallah hamilesindir bendede hic belirti yok bende 7.gün test yaptim ama nagatif cikti hayirlisi insallh ANNE olmayi nasip edrr ALLAHIM?

Insallah Allah hayirlisiyla nasib eder. 10. Gün sonuc degisik cikabilir diye ozellikle söylediler bana. Belirtilere bakma sen, herkesde cok farkli ;-) hayirli olsun Insallah..

Sizler hangi hastanelerde tedavi gordunuz?

slm benim bu gün 9. günüm hic belirti yok 7.günü test yaptim nagatif cikti insallah bebgim benim birakmaistir???kasik agrilari karin sisligi falan kalmadi gaz sorunu kabizlik sorunu normalmidir hic belirti olmamasi....

kızlar anne adayları yarın benim test günüm acaba ne olcak ne olur dua edelim birbirimize inş hamileyimdir hamileyizdir GÜZEL ALLAHIM KUCAĞIMIZA ALDIRMAYI NASİP ETSİN İNŞ.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…