kızlar anne adayları yarın benim test günüm acaba ne olcak ne olur dua edelim birbirimize inş hamileyimdir hamileyizdir GÜZEL ALLAHIM KUCAĞIMIZA ALDIRMAYI NASİP ETSİN İNŞ.
slm sinemsu rabbim insallah o müjdeli haberi alirsin rabbim insalllah kucagina almayi nasip eder rabbim herkese anneligi nasip etsin (AMINN) haberni bekliyoruz INSALLAH hamileyim diye yazarsin.......
slm kizlar bu gün cok üzgünüm bu gün 10. günüm leke geldi peppe sulu yine olmdi test gününe faln gitmicem 4 gün kaldi testime yrin falanda regel olurum rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin insallh rabbim bütün isteyen annelere nasip eder.ALLAHA EMANET OLUN.
slm kizlar bu gün cok üzgünüm bu gün 10. günüm leke geldi peppe sulu yine olmdi test gününe faln gitmicem 4 gün kaldi testime yrin falanda regel olurum rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin insallh rabbim bütün isteyen annelere nasip eder.ALLAHA EMANET OLUN.
Yaaa... Adet gununmuydu canim?? Belki devam gelmez leken. Dr arayip sorsaydin bi ne dicekti... Uzucu bi durum seni cok iyi anliyorum canimAllah yardimciniz olsun
sen yine test yaptir, belki baska bi lekedir o. moralini de bozma lutfen, hakkimizda hayirlisi olsun.
tesekkür edrim evt tam adet günümdü cok üzüldüm hersye alisildigi gibi bunada alisirim dr yain arcaz termin alip konusmamiz lazimrabbim insallh bir gün dilegimize kavustur.........
Bundada vardir bi hayir canim.. Verende Allah alanda, Kismet bidahakine belki canim.. Rabbim en yakin zamanda guldursun insallah yuzunuzu..
merhaba ..
transfer gunum carsambaydı...bugun test yaptım 8.gunum transfer gununu saymazsak ... sonuc negatıf cıktı .. ama testı oglen ve ucuz testlerden yaptım..bu sekılde test yaptıktan sonra ...aksı cıkan arkadasımız var mı acaba ???
erkenden yapipta niye moralini bozuyorsun canim.. accik daha sabredip test gunu bekleseysin keske.ben erken test yapmadim moralim bozulur felan diye.. simdi o negatifte kalicak aklin da.. bide idrarda iki haftayi gecince kesin sonuc gösteriyor,sIkma canini insallah tutmustur ve güzel haberlerini okuruz canim..
merhaba ..
transfer gunum carsambaydı...bugun test yaptım 8.gunum transfer gununu saymazsak ... sonuc negatıf cıktı .. ama testı oglen ve ucuz testlerden yaptım..bu sekılde test yaptıktan sonra ...aksı cıkan arkadasımız var mı acaba ???
bende dayanamadim 8.günü negatif cikti moralini bozma ben cok üzüldüm hemen 10.günde yani bugün regel oldum ben cok aglaadim üzüldüm ama kismet kader elde bisey yok sakinmoralini bozma cok üzülme etki yapiyor hayirlisi ....insallah rabbim herkesin dilegine kavusturr......
LOSTES'E: sakın umutsuzluğa kapılma bak ben 10. gün idrar testi yaptım çıkmadı ve o kadar çok ağladım ki eşim dayanamadı hastaneye götürdü kan tahlılı 251 çıktı düşün bu kadar yüksek sonuç idrarda çıkmadı bence üzülme çokda merak ediyorsan kan tahlılı yaptır[/QU
cok sağolun yaa..pzartesı zaten kan la kontrol gunum ... o gune kadar hastalanmazsam kı gun sayıma gore bugun yarınn olmam lazım...pzt ınsallah olumlu bı cevap alırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?