kızlar hamileYİMMMMMMMMMM ALLAH HEPİNİZE NASİP ETSİN
Hayirli Geceler afras
Seni transfiben sora gün mü gün takip ettim 10 adetin geldi o duyguyu cok iyi anlanlardaynim nedense adetim hic gecikmez benimde 10 Günde damlar . Bir umut edersin 12Güne kadar oda olmaz bazilerin ise adeti geikir .....
Herseyin hayirlisi artik ben haftaya istanbula gelicem Tüp bebek yapdirmak icin . Daha önce isicrede 2 negativ denemem oldu Allahim tüm isteyenlerin kucagini bos birakmasin . Transferim oldukdan sora burda size katilmak isterim .
tesekkür edrim insallh hakkinda hayirlisi olur kendimi toparlayinca bende 3.deneyecek rabbibm ne zamn kismet ederse o zman olur sadece sebeb insallh en kisa zamanda toparlanirim kendimle mücadele ediyom aglalk icin ama kurtulamiyom bu seferki cok kalbimi acitti ben bebkleimi kayb´bederken kardesimin hamile oldugunu ögrendim evleneli 3 ay oldu tabiki kardesim cok sevindim ama cok acyip duygular icindeyim allhim bana sabir ver diye durmadan dua ediyorum...
senin adina cok sevindim rabbim kucagina almayi nasip etsin ne güzel bir duygudur allahim insallh banada nasip eder bir gün anneligiiiii....
teşk.edeerim canım benim rabbim sana da göstersin bunda da vardır bi hayır inş. en kısa zamanda hamie olursun cabım ayetel kürsiyi çok oku onun hikmeti çok ben transferde hep okuyup karnıma üfledim
olmadı..........
olmadı..........
yazdığını üzülerek okudum gercekten zor bir durum rabbim sana güç versin de en kısa zamanda 3. başla .bu durumda insan kardeşine bile sevinemez ama rabbim seni biraz ağır sınıyor inş bu sınavıda başarıyla atlatırsın
Arkadaşlar merhaba, transferin 5.günü E2 değer ne olmalı... Bilgisi olan varmı ?:18:
Rabbim inşallah bu evredeki herkese sabır ihsan eylesin,en önemli şey bu sanırım.sizi sizden başkasının anlaması pek mümkün değil..
ama benim ailem transferden sonra hergün yanımdaydı,aklımı dağıtmak için saolsunlar ama yinede hep acabalarla yaşıyorsunuz,engüzel yapacağımız şey Allaha tevekkül etmek şüphesiz ki..
ben sadece lavabo ve namaz kılmak için ayağa kalktım,doktorumunda telkini bu yöndendi..
ve aklınızı dağıtıcak birşeyler bulmak ve bol dua etmek...
ama öğrendiğim anı düşününce hala gözlerim doluyor..cidden küçümsenmiyecek bi emek Rabbim karşılıksız bırakmaz umarım isteyen herkese hayırlı evlatlar nasib eder..bende hamileyim şuan ama kanama var bu sefer..hayırlısıyla geçer umarım..
canım bebeğin takibini yapan bu çizelge için benim bu bilgilerin altındaki ' Hamilelik Günlüğünü İmza alanına eklemek için tıklayın
' yazısına tıklarsan bebeğin muhtemel doğum tarihini yazınca oluşuyor
merhaba arkadaşlar..bende 2.tedavimi oldum.transferimin 5.günü bugün.herhangi bir belirtim yok henüz.
belirtisi olan varmı? neler yapıorsunuz ? e2 değeriyle anlaşılıormu gebelik???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?